LaserLift: μη χειρουργικό lifting με λέιζερ | The Antiagers

LaserLift: μη χειρουργικό lifting με λέιζερ

LaserLift: μη χειρουργικό lifting με λέιζερ

Μία ίνα, πιο λεπτή και από μία τρίχα, αντικαθιστά το νυστέρι στα χέρια του πλαστικού χειρουργού και προσφέρει στο πρόσωπο αποτέλεσμα λίφτινγκ! Σε λιγότερο από μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα, το σχήμα και το περίγραμμα του προσώπου επαναδιαμορφώνονται και το δέρμα γίνεται λείο και απόλυτα σφριγηλό, καθώς τα εμφανή σημάδια γήρανσης σβήνουν.

Τι είναι: Το LaserLift είναι μία τεχνική lifting που γίνεται με τη χρήση ενός ειδικού ιατρικού Laser τελευταίας γενιάς, το οποίο υποκαθιστά με έναν τρόπο το νυστέρι. Μέσω μιας οπτικής ίνας με διάμετρο μικρότερη του 1 χιλιοστού, το λέιζερ εισέρχεται  μέσα και κάτω από το δέρμα και συρρικνώνει τον υποδόριο ιστό και το λίπος.

Ανώδυνη και Αναίμακτη θεραπεία: Επειδή η οπτική ίνα είναι τόσο λεπτή, δεν απαιτούνται τομές για να μπει στο δέρμα. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη. Ο ασθενής θα αισθάνεται μία ήπια θερμότητα και ίσως ένα τράβηγμα. Αν το επιθυμεί, μπορεί να γίνει τοπική αναισθησία, αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας.

Σύντομη διάρκεια θεραπείας – Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας: Το LaserLift ολοκληρώνεται μέσα σε 30’ – 40’. Αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις δραστηριότητές του, καθώς το μόνο που παρατηρείται είναι ένα ήπιο ερύθημα και ίσως μικρό οίδημα. Συνήθως τα συμπτώματα αυτά είναι τόσο ήπια που δεν γίνονται καν αντιληπτά από τους άλλους.

Περιοχές που εφαρμόζεται: Το LaserLift χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, στα κάτω βλέφαρα, στις παρειές, το περίγραμμα της γνάθου και το άνω τριτημόριο του λαιμού. Το τεχνική εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα και στο σώμα και συγκεκριμένα στα μπράτσα, τους μηρούς, τους προσαγωγούς, τα γόνατα και φυσικά την κοιλιά. Αποδεδειγμένα συσφίγγει το δέρμα και προκαλεί άμεση λιποδιάλυση, ενώ η έγκριση από το Αμερικανικό FDA διασφαλίζει την ασφάλεια της θεραπείας.

Κατάλληλος υποψήφιος: Η θεραπεία προσφέρει εξαιρετικά  αποτελέσματα σε ανθρώπους με ήπια έως μέτρια χαλάρωση δέρματος και συγκέντρωση λίπους.

Τα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα του LaserLift εξαρτώνται από την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος του ασθενούς. Μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή ο ασθενής νιώθει το δέρμα του πιο τεντωμένο και σφριγηλό. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται περισσότερο μέρα με τη μέρα για τους επόμενους μήνες. Τα αποτελέσματα διαρκούν πολλά χρόνια, ανάλογα πάντα με την ηλικία και το DNA του ασθενούς.  

Αξίζει να θυμάστε: Το LaserLift δεν μπορεί να προσφέρει τα αποτελέσματα ενός χειρουργικού facelift. Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή του Ιατρού που θα εφαρμόσει τη θεραπεία, ο οποίος πρέπει να γνωρίζει τέλεια την ανατομία του προσώπου και του σώματος, αλλά και να έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή του LaserLift, ώστε να μπορεί να το εφαρμόσει με απόλυτη ασφάλεια.

Διαβάστε ακόμα
Ανακαλύψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας!
Αυξητική στήθους: Θα μπορώ να θηλάσω;

Αυξητική στήθους: Θα μπορώ να θηλάσω;

Ανυπέρβλητη είναι η αξία του θηλασμού για τα βρέφη, καθώς τα προστατεύει από την εμφάνιση νόσων στο μέλλον, όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία.

The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική