Θεραπεία PROFHILO®: Η Επανάσταση της Βιο-Αναζωογόνησης στη Φροντίδα του Δέρματος
Θεραπεία PROFHILO®

Θεραπεία PROFHILO®

Η επανάσταση της βιο-αναζωογόνησης στη φροντίδα του δέρματος

Το PROFHILO® ξεχωρίζει λόγω της μοναδικής του προσέγγισης με έμφαση στη βιο-αναδιαμόρφωση του δέρματος, προσφέροντας μια ασφαλή, αποτελεσματική και καινοτόμο λύση για την επίτευξη νεανικής, ενυδατωμένης και λαμπερής επιδερμίδας. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία και το υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ, το PROFHILO® παρέχει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για την αναζωογόνηση του δέρματος, θέτοντας ένα νέο πρότυπο στη μη χειρουργική αισθητική.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
photo
Χρόνος θεραπείας
15-20 λεπτά
Διάρκεια αποθεραπείας
Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα
Αναισθησία
Χωρίς
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα και βελτιώνεται μετά από λίγες μέρες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι η θεραπεία PROFHILO®

Το PROFHILO® είναι μια καινοτόμος θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης που χρησιμοποιεί εξαιρετικά συμπυκνωμένο, καθαρό υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) για την αναζωογόνηση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές θεραπείες, το PROFHILO® αξιοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία NAHYCO®, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος και στην ενίσχυση της επιδιόρθωσης των ιστών.

Κατανόηση της Θεραπείας

Το PROFHILO® είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης δέρματος που αποτελείται από δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, ένα με υψηλό και ένα με χαμηλό μοριακό βάρος. Κατασκευάζεται μέσω μιας μοναδικής θερμικής διαδικασίας, που εξασφαλίζει υψηλή καθαρότητα και ποιότητα. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος στην αγορά (64mg/2ml), που σημαίνει ότι μπορεί να αναζωογονήσει το δέρμα αποτελεσματικά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το υαλουρονικό οξύ παράγεται με βιοζύμωση χρησιμοποιώντας το βακτήριο Streptococcus Zooepidemicus, διασφαλίζοντας έτσι την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια του προϊόντος. Επομένως, λόγω της ιδιαίτερης σύστασής του, μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλαπλά θέματα ενώ ο ασθενής βλέπει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν.
Τι μπορεί να διορθωθεί

Το PROFHILO® στοχεύει σε πολλαπλά δερματικά προβλήματα, όπως:

  • Γήρανση του ιστού, που οδηγεί σε μειωμένη ενυδάτωση του δέρματος, αλλοίωση των ελαστικών ινών και του κολλαγόνου, απώλεια όγκου και τόνου δέρματος.
  • Χαλαρότητα του δέρματος και χαλάρωση σε περιοχές όπως το πρόσωπο και ο λαιμός.
  • Επιδιόρθωση δέρματος μετά από ακμή ή ουλές.

Γιατί να προτιμήσω PROFHILO® έναντι άλλων θεραπειών;

  • Υψηλή συγκέντρωση HA: Η υψηλότερη στην αγορά, εξασφαλίζοντας παρατεταμένα αποτελέσματα.
  • Καθαρότητα και Ασφάλεια: ΗΑ που παράγεται μέσω κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοζύμωσης.
  • Βιοσυμβατότητα: Χωρίς χημικούς σταθεροποιητές, ενισχύοντας τη συμβατότητα και την ανοχή.
  • Ομοιογενής διάχυση: Εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή σε περιοχές εφαρμογής.

Πλεονεκτήματα
Υψηλή συγκέντρωση

Εξαιρετική Καθαρότητα

Γενική βιοσυμβατότητα

Step by Step

Βήμα 1ο

Γίνεται μια επαγγελματική αξιολόγηση από τον εξειδικευμένο ιατρό των The Antiagers για τον προσδιορισμό των συγκεκριμένων περιοχών ενδιαφέροντος και εφαρμογής για την ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας.

Βήμα 2ο

Το PROFHILO® χορηγείται μέσω μιας σειράς μικρών ενέσεων στο δέρμα. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως περίπου 30 λεπτά.

Βήμα 3ο

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας με άμεση επιστροφή στις κανονικές δραστηριότητες. Η έκθεση στον ήλιο και οι έντονες σωματικές δραστηριότητες θα πρέπει να αποφεύγονται για σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία.
Συχνές Ερωτήσεις
Όχι, η θεραπεία δεν είναι επώδυνη και δεν απαιτείται αναισθησία. Μερικοί ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια των εγχύσεων.
Συνήθως, συνιστώνται δύο με τρεις συνεδρίες με απόσταση ενός μήνα για βέλτιστα αποτελέσματα. Οι θεραπείες συντήρησης μπορεί να προγραμματίζονται κάθε έξι μήνες.
Τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν συχνά να παρατηρηθούν μετά την πρώτη θεραπεία, με τα πλήρη αποτελέσματα να γίνονται πιο εμφανή τις επόμενες εβδομάδες καθώς το HA ενσωματώνεται στο δέρμα.
Το PROFHILO® είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε αντιμετωπίζει χαλάρωση του δέρματος, αφυδάτωση ή πρώιμα σημάδια γήρανσης. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για όσους αναζητούν μια φυσική ενίσχυση χωρίς τον πρόσθετο όγκο άλλων υλικών (fillers).

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική