Dermapen Προσώπου για Ρυτίδες, Ουλές, Δυσχρωμίες- THE ANTIAGERS
Dermapen

Dermapen

HOT OFFER: Μεσοθεραπεία με Dermapen 4

Ειδική τιμή 130€

Dermapen
Το "στυλό" που ξαναγράφει την ιστορία του δέρματός σας

Το Dermapen είναι το αυθεντικό και πιο διαδεδομένο σύστημα microneedling στον κόσμο. Είναι μία θεραπεία που αξιοποιεί τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του δέρματος, καθώς πραγματοποιεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στιβάδες του, διεγείροντας έτσι την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το Dermapen 4 αποτελεί την τέταρτη γενιά αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας και είναι η πιο γρήγορη αυτόματη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού που προσφέρει πλήρη antiaging δράση και ταυτόχρονα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ουλές ακμής, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τους διεσταλμένους πόρους, τις ραγάδες και όχι μόνο!

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
3-5 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
σε 24 ώρες
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Φωτογραφίες Dermapen Πριν & Μετά
Το αυθεντικό
σύστημα microneedling παγκοσμίως

Τι είναι το Dermapen

Το Dermapen μοιάζει με ένα μαγικό στύλο, το οποίο έχει την ικανότητα να «ξαναγράφει» την ιστορία του δέρματός σας, αφού καταφέρνει να «σβήνει» αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου και να σας χαρίζει μία νεανική και βελούδινη επιδερμίδα.

Στην άκρη του, το Dermapen έχει μία σειρά από μικροακίδες (μικροβελόνες), λεπτότερες σε διάμετρο από μία τρίχα, με τις οποίες πραγματοποιεί μικρονυγμούς (αόρατα τρυπήματα) στο δέρμα, διεγείροντας έτσι τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του οργανισμού και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, που παράγουν φρέσκο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Το αποτέλεσμα; Το γερασμένο δέρμα αναζωογονείται, η όψη των ουλών βελτιώνεται αισθητά και οι λεπτές ρυτίδες αφήνουν τη θέση τους σε μία πιο σφιχτή και σφριγηλή επιδερμίδα.

Πως εφαρμόζεται το Dermapen

Η εφαρμογή της θεραπείας είναι σύντομη, αλλά πολύ δραστική. Η προηγμένη τεχνολογία του Dermapen 4 του επιτρέπει να πραγματοποιεί 120 νυγμούς το δευτερόλεπτο με κάθε μία από τις 16 μικροακίδες του, και άρα συνολικά 1.920 νυγμούς (16 ακίδες Χ 120 φορές) το δευτερόλεπτο. Αυτή η διαδικασία των νυγμών είναι που καθιέρωσε τη θεραπεία γνωστή και ως microneedling. Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε ότι Dermapen αποτελεί το πρώτο και αυθεντικό σύστημα microneedling.

Η κίνηση του Dermapen γίνεται κάθετα στο δέρμα και οι μικροοπές είναι αόρατες μεν, αλλά ικανές να ενεργοποιήσουν τη δραστηριότητα των κυττάρων ώστε να τις επουλώσουν. Ανάλογα με τον σκοπό και το σημείο της θεραπείας, οι μικρο-ακίδες ρυθμίζονται από τον γιατρό ώστε να εισχωρούν σε βάθος από 0,2 έως 3 χιλιοστά μέσα στο δέρμα. Με την κατάλληλη ρύθμιση του βάθους αλλά και τη μικρή διάμετρο της κεφαλής του Dermapen, δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν ακόμα και τα πιο καμπυλωτά σημεία του προσώπου όπως η μύτη, οι πιο μικρές περιοχές όπως τα χείλη, αλλά και τα πιο ευαίσθητα σημεία όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια.
Σημεία εφαρμογής
Dermapen
Η θεραπεία Dermapen μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλη την περιοχή του προσώπου και του λαιμού, για να προσφέρει σημαντική βελτίωση στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν:

. Βαθιές και λεπτές ρυτίδες
. Διεσταλμένοι πόροι
. Αφυδάτωση και απώλεια σφριγηλότητας
. "Κρατήρες" στην επιφάνεια του δέρματος από ουλές ακμής
. Βαθιές, ατροφικές ουλές από επέμβαση, ατύχημα ή έγκαυμα
. Μέλασμα, πανάδες, δυσχρωμίες, σημάδια φωτογήρανσης
Dermapen & Μεσοθεραπεία
για ενισχυμένη δράση
Για μάξιμουμ antiaging δράση, η θεραπεία Dermapen μπορεί να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία. Το γνωρίζετε καλά ότι από τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας, μόνο ένα μικρό ποσοστό των ενεργών συστατικών τους απορροφάται από το δέρμα σας, καθώς η επιδερμίδα λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας. Το Dermapen όμως μέσω της διαδερμίας ανοίγει μικροκανάλια στο δέρμα και έτσι διευκολύνει την εισχώρηση των πολύτιμων συστατικών στις βαθύτερες στιβάδες του. Η ταυτόχρονη λοιπόν τοπική εφαρμογή στοχευμένων μεσοθεραπευτικών υλικών μεγιστοποιεί το όφελος της θεραπείας, καθώς επιτυγχάνει την απορρόφησή τους σε ποσοστό 80%!

Ανάλογα με τον σκοπό της θεραπείας, επιλέγεται ένα στοχευμένο κοκτέιλ ουσιών από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα ή αυξητικούς παράγοντες που απλώνεται πάνω στο δέρμα και με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας microneedling εισχωρεί ακριβώς εκεί όπου ωφελεί για την ανανέωση και την αναδόμηση του δέρματος.
Step by step
Dermapen

Βήμα 1ο

Αρχικά, γίνεται μία αξιολόγηση ώστε να εντοπιστούν οι ανάγκες του προσώπου σας και μία συζήτηση για να καταγραφούν οι επιθυμίες σας. Καθορίζεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας και, εάν απαραίτητο, επιλέγεται το κατάλληλο κοκτέιλ μεσοθεραπείας για ενίσχυση του αποτελέσματος.

Βήμα 2ο

Καθαρίζεται το δέρμα σας με ένα ήπιο αντισηπτικό και στη συνέχεια απλώνεται το κοκτέιλ με τα ενεργά συστατικά της μεσοθεραπείας.

Βήμα 3ο

Ανάλογα με τον σκοπό της θεραπείας, ρυθμίζεται στην ψηφιακή οθόνη της συσκευής Dermapen 4 το βάθος εισχώρησης των μικροακίδων. Αν η θεραπεία πρόκειται να εφαρμοστεί σε βάθος μεγαλύτερου του 1-1,5 χιλιοστού, μπορεί να προηγηθεί τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ώστε η εφαρμογή να είναι απολύτως ανεκτή.

Βήμα 4ο

Πραγματοποιείται η τμηματική σάρωση όλου του δέρματος του προσώπου (μέτωπο, παρειές, άνω και κάτω βλέφαρο, άνω χείλος, πηγούνι, περίγραμμα κάτω γνάθου), του λαιμού ή και του ντεκολτέ ανάλογα με το πλάνο της θεραπείας.

Βήμα 5ο

Οι κινήσεις είναι πάντα οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες. Αρκούν μερικά περάσματα σε κάθε περιοχή ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή ερυθρότητα. Οι μικροβελόνες του Dermapen 4 εισέρχονται κάθετα στο δέρμα με αυτόματο τρόπο, ανοίγοντας την ίδια στιγμή μικροσκοπικά κανάλια για την εισχώρηση των μεσοθεραπευτικών υλικών.

Βήμα 6ο

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας καταπραϋντικής μάσκας που καταλαγιάζει την ερυθρότητα. Πρόκειται για την αυθεντική μάσκα που συνοδεύει τη συσκευή Dermapen 4, που είναι εμποτισμένη με ειδικά καταπραϋντικά και δροσιστικά συστατικά για το δέρμα. Αμέσως μετά, το δέρμα «σφραγίζεται» με την εφαρμογή ενός serum βιταμινών με ενισχυμένη ενυδατική δράση και είστε έτοιμοι για να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη θεραπεία

  • Για να προετοιμάσετε το δέρμα σας για τη θεραπεία, συστήνεται να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά προϊόντα με βιταμίνη A και C.
  • Αποφύγετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή συμπληρώματα διατροφής με αντιπηκτική δράση για αρκετές ημέρες πριν τη θεραπεία, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μωλωπισμού του δέρματος.

Μετά τη θεραπεία

  • Μπορείτε να πλύνετε κανονικά το πρόσωπό σας και να κάνετε μπάνιο από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά τη θεραπεία.
  • Για την κάλυψη της πιθανής ερυθρότητας, συστήνεται η εφαρμογή ενός καλυπτικού μέικ-απ με δροσιστικά συστατικά και αντηλιακό δείκτη προστασίας.
  • Αν εμφανίσετε ερυθρότητα, μπορείτε να την ανακουφίσετε με την τοπική εφαρμογή κρύας κομπρέσας με νερό ή χαμομήλι.
  • Μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι ευαίσθητο στον ερεθισμό, επομένως αποφύγετε να το τρίψετε. Αντιθέτως, μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε τη συνηθισμένη ενυδατική σας κρέμα.
  • Πριν την έκθεση στον ήλιο, φοράτε απαραιτήτως αντηλιακή προστασία.
  • Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, την έντονη σωματική άσκηση και τη σάουνα για τρεις ημέρες, καθότι αυξάνουν την αιματική ροή και επιβραδύνουν την καταπράυνση της ερυθρότητας.
Τα πλεονεκτήματα του Dermapen
Ανώδυνη μέθοδος

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες

Αυτόματη, ψηφιακή, ταχύτερη κεφαλή δράσης

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Προσιτό κόστος

Dermapen 4 vs Dermapen 3

Η 4η γενιά Dermapen αποτελεί την πιο γρήγορη, αυτόματη, ψηφιακή συσκευή microneedling στον κόσμο

Το Dermapen 4 αποτελεί τη μοναδική συσκευή microneedling παγκοσμίως με ένα αποκλειστικό σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει τα σημάδια ακμής, τις βαθιές, ατροφικές ουλές, τις χειρουργικές ουλές και τις ραγάδες. Σε αντίθεση με το Dermapen 3 που έχει μέγιστο βάθος διείσδυσης 2,5 χιλιοστών μέσα στο δέρμα, οι ακίδες του Dermapen 4 διεισδύουν σε βάθος 3 χιλιοστών, όπου καταφέρνουν να διεγείρουν με εντατικό και στοχευμένο τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου, μία διαδικασία που μειώνει το βάθος και την όψη των ουλών προοδευτικά.

Επιπλέον, το Dermapen 4 έχει τη δυνατότητα να δρα και σε πιο επιφανειακά στρώματα του δέρματος, καθώς σε αντίθεση με το Dermapen 3 που ξεκινάει να δρα από βάθος 0,25 χιλιοστών, το εύρος διείσδυσης του Dermapen 4 ξεκινάει από τα 0,2 χιλιοστά, κάτι που του επιτρέπει να αντιμετωπίζει περιοχές με λεπτό δέρμα, όπως είναι τα βλέφαρα και το πόδι της χήνας.

Πέρα από το μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, το Dermapen τέταρτης γενιάς επιτρέπει συντομότερης διάρκειας θεραπεία, καθώς η πρωτοποριακή κεφαλή του διαθέτει 16 ακίδες έναντι των 12 που διαθέτει το Dermapen 3. Η αυτόματη κεφαλή του, η οποία ρυθμίζεται ψηφιακά από τον γιατρό, ανοίγει 104% περισσότερα μικροκανάλια στο δέρμα, σαρώνει ταχύτερα την περιοχή της θεραπείας και άρα η συνεδρία ολοκληρώνεται σε λιγότερο χρόνο.
2 εκατ. εφαρμογές
από το 2010 έως σήμερα
Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Το Dermapen είναι το ίδιο με το Dermaroller.

Αλήθεια

Μπορεί και οι δύο να είναι συσκευές microneedling, όμως η υπεροχή του Dermapen είναι ξεκάθαρη. Το Dermapen επιτρέπει εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, καθώς ο γιατρός ρυθμίζει – και μάλιστα με ψηφιακό τρόπο - το βάθος δράσης της συσκευής ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Αντιθέτως, το Dermaroller ρολάρει με τον ίδιο τρόπο και στο ίδιο βάθος σε όλα τα σημεία του προσώπου, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, καθιστώντας έτσι τη θεραπεία πιο τραυματική. Επιπλέον, με το Dermapen ελαχιστοποιείται η επιδερμική βλάβη, χάρη στην κάθετη κίνηση των ακίδων, ενώ αντιθέτως με το Dermaroller οι ακίδες εισέρχονται υπό γωνία στο δέρμα προκαλώντας εντονότερο τραυματισμό και κάνοντας τη θεραπεία πιο επώδυνη. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του Dermapen, είναι η ταχύτητα και η ακρίβεια της εφαρμογής, καθώς η συσκευή λειτουργεί με αυτόματο και ψηφιακό τρόπο, ενώ η θεραπεία με το Dermaroller εξαρτάται σημαντικά από την τεχνική του χειριστή.

Μύθος

Για τις δυσχρωμίες είναι πιο δραστικό το LASER από το Dermapen.

Αλήθεια

Σε σχέση με τα παραδοσιακά LASERs, η χρήση του Dermapen 4 επιτυγχάνει μικρότερη βλάβη στην επιδερμίδα καθότι αποφεύγεται η έκθεση στη θερμότητα. Η δράση του Dermapen γίνεται στοχευμένα στη στιβάδα του δέρματος όπου βρίσκονται τα μελανινοκύτταρα, δηλαδή τα κύτταρα που παράγουν τη χρωστική ουσία (μελανίνη) που ευθύνεται για την εμφάνιση των πανάδων, των κηλίδων και των λοιπών δυσχρωμιών. Επιπλέον, είναι μικρότερος ο κίνδυνος να προκύψει υπομελάγχρωση με τη χρήση της συγκεκριμένης συσκευής microneedling, που είναι η μοναδική η οποία ενδείκνυται για εφαρμογή σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα, όπως άτομα που υποφέρουν από μέλασμα ή ακόμα και από λεύκη. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η συσκευή Dermapen 4 είναι τόσο ασφαλής στη χρήση της που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε δέρματα που παρουσιάζουν ροδόχρου νόσου, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, ακόμα και ψωρίαση.

Μύθος

Το microneedling προσφέρει μόνο ανανέωση προσώπου.

Αλήθεια

Αν και η θεραπεία microneedling προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην ανανέωση του δέρματος βελτιώνοντας τις λεπτές γραμμές έκφρασης, τις βαθύτερες ρυτίδες και την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας, στην πραγματικότητα μπορεί να επιτύχει πολύ περισσότερα. Το Dermapen 4 είναι η πρώτη και η μοναδική συσκευή microneedling που συνοδεύεται από συγκεκριμένα πρωτόκολλα αντιμετώπισης των ουλών ακμής ή άλλης αιτιολογίας. Με μέγιστη ακρίβεια, οι μικροβελόνες του εισχωρούν σε βάθος 3 χιλιοστών μέσα στο δέρμα και διεγείρουν εντατικά την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την κατάλληλη ρύθμιση, το Dermapen 4 μπορεί να δράσει και στη στιβάδα όπου βρίσκονται τα μελανινοκύτταρα και έτσι να «σβήσει» αντιαισθητικές δυσχρωμίες του δέρματος (πανάδες, κηλίδες, φακίδες), ενώ η χρήση του ενδείκνυται και για τη βελτίωση της όψης των ραγάδων.

Συχνές Ερωτήσεις
Όταν η θεραπεία εφαρμόζεται σε μικρό βάθος, τότε είναι απολύτως ανώδυνη. Αν σκοπός είναι να διεγερθούν τα στρώματα που είναι σε βάθος μεγαλύτερο του ενός χιλιοστού (1mm), τότε προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ώστε και πάλι η θεραπεία να είναι απολύτως ανεκτή.
Όχι. Είναι πιθανό να εμφανίσετε λίγη ερυθρότητα στο πρόσωπο για 24-48 ώρες μετά τη θεραπεία. Μετά τις πρώτες ώρες όμως, η έντονη ερυθρότητα υποχωρεί και θυμίζει το κοκκίνισμα που έχει το δέρμα μετά από έκθεση στον ήλιο. Τα περισσότερα άτομα επιστρέφουν κανονικά στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Στο τέλος της θεραπείας, εάν χρειαστεί, εφαρμόζεται στο πρόσωπο ένα ειδικό καλυπτικό μέικ-απ που επιτρέπει ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει.
Η μέθοδος microneedling είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να προσφέρει θεαματικό αποτέλεσμα χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, αρκεί να τηρούνται τα πρωτόκολλα εφαρμογής και να χρησιμοποιείται το αυθεντικό μηχάνημα Dermapen. Ειδικά με την πλέον εξελιγμένη συσκευή τέταρτης γενιάς Dermapen 4, το δέρμα είναι απόλυτα προστατευμένο απέναντι σε τυχόν μόλυνση, καθώς η κεφαλή της συσκευής διαθέτει ειδικές μεμβράνες που σφραγίζουν τη μετακίνηση των εσωτερικών και εξωτερικών υγρών. Επιπλέον, το αυθεντικό Dermapen συνοδεύεται από μία σειρά εξειδικευμένων προϊόντων της εταιρίας DP Dermaceuticals που συμβάλλουν στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
Η θεραπεία δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού. Επιπλέον, πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που αντιμετωπίζουν αλλεργία στο μέταλλο, μολυσματικές ασθένειες, επιπλοκές διαβήτη ή σοβαρές παθήσεις, ή είναι επιρρεπείς σε τηλεαγγειεκτασίες (ευρυαγγείες) ή αιμορραγία. Ακόμα, το microneedling δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε δέρμα που παρουσιάζει ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα, εξάνθημα, ερυθρότητα, αίσθημα κνησμού, ή σε περιοχές με πυώδη σπυράκια ακμής (μπορεί να εφαρμοστεί εφόσον καταπολεμηθεί η φλεγμονή) ή με έντονη υπερμελάγχρωση μετά από ηλιακό έγκαυμα.
Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας microneedling με τη συσκευή Dermapen 4 φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά γίνονται ακόμα πιο θεαματικά μετά από 4-6 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα 2-4 εβδομάδων. Η όψη του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται σταθερά για τους επόμενους 6-12 μήνες μετά από έναν κύκλο θεραπειών.
Ένας γενικός οδηγός είναι ότι όταν στόχος είναι η ανανέωση του δέρματος, χρειάζονται 4-6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 4 εβδομάδων, ενώ για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής, συνήθως αρκούν 6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 εβδομάδων. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο γιατρός θα αξιολογήσει την κατάσταση του δέρματός σας και την έκταση του προβλήματος και θα σας ενημερώσει με ακρίβεια για τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν.
Σε γενικές γραμμές, αρκούν 2-3 συνεδρίες τον χρόνο για τη συντήρηση του αποτελέσματος. Ο γιατρός όμως είναι αυτός που θα σας κατευθύνει σε σχέση με τη συχνότητα των θεραπειών στη δική σας περίπτωση.
Αν προηγηθεί η έγχυση των fillers, τότε συστήνεται να περιμένετε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν προγραμματίσετε θεραπεία Dermapen, ώστε να έχουν καταλαγιάσει τυχόν μελανιές από την εφαρμογή τους. Διαφορετικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πρώτα τη θεραπεία Dermapen και μετά από 1-2 ημέρες να προχωρήσετε με την εφαρμογή των fillers.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική