Μηροπλαστική: Τι είναι, πώς γίνεται, δείτε πριν-μετά - THE ANTIAGERS
Μηροπλαστική

Μηροπλαστική

Μηροπλαστική
Ανόρθωση μηρών

Εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ανόρθωσης, σύσφιξης και μείωσης της περιμέτρου των μηρών για να αντιμετωπίσουμε οριστικά τη χαλάρωση και το κρέμασμα του δέρματος και να σας προσφέρουμε σφιχτά, καλλίγραμμα πόδια!

Κλείστε το ραντεβού σας
Πλεονεκτήματα
Θεαματική σύσφιξη του δέρματος και σμίλευση του σχήματος των μηρών

Αποκατάσταση της αναλογίας ανάμεσα σε άνω και κάτω τμήμα του σώματος

Αφαίρεση ραγάδων και δυσμορφιών από την εσωτερική πλευρά των μηρών

Μείωση της συχνότητας δερματικών μολύνσεων εξαιτίας της περίσσειας δέρματος

Σημαντική βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας

Αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα

Χρόνος Θεραπείας
2,5 ώρες
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 3200€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο, αλλά τελειοποιείται μετά από 3 μήνες.
Αναισθησία
Γενική
Διάρκεια αποθεραπείας
Μετά την επέμβαση ίσως παρουσιαστούν εκχυμώσεις (μελανιές) και οίδημα (πρήξιμο). Συνήθως οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις ήπιες δραστηριότητές τους και σε εργασία γραφείου μετά από 3-4 ημέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Δείτε Χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν/Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Δείτε αποτελέσματα
Σφιχτά, καλλίγραμμα πόδια
Σφριγηλό δέρμα & νεανικό σχήμα σε μηρούς και γόνατα
Με τις σύγχρονες μεθόδους lifting μηρών, αλλάζουμε θεαματικά την εμφάνιση των ποδιών σας. Διορθώνουμε αποτελεσματικά την πλαδαρή όψη στην εσωτερική πλευρά των μηρών, όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό και πιο επιρρεπές στη χαλάρωση, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να σμιλεύσουμε και τη συνολική επιφάνεια των ποδιών και των γονάτων, να τεντώσουμε το δέρμα και να μειώσουμε την περίμετρό τους. Για τις τοπικές εναποθέσεις λίπους, πραγματοποιούμε συνδυαστικά λιποαναρρόφηση στους μηρούς ή και στα γόνατα, ώστε να αποκαταστήσουμε το αρμονικό σχήμα τους.

Αφαιρώντας το περίσσιο δέρμα και ανορθώνοντας τους ιστούς, τα πόδια σας ανακτούν τη νεανική όψη τους. Καθώς τεντώνονται οι πτυχές του δέρματος, μειώνονται σημαντικά οι δερματικές λοιμώξεις που συχνά εκδηλώνονται ανάμεσα στις δίπλες του δέρματος λόγω της εφίδρωσης και της εγκλωβισμένης υγρασίας. Επιπλέον, απαλλάσσεστε από τυχόν παλιές ραγάδες που είχαν δημιουργηθεί στην εσωτερική πλευρά των μηρών λόγω απότομης αύξησης του βάρους ή άλλων ορμονικών αιτιών. Σημαντική βελτίωση επιτυγχάνεται και στην όψη της κυτταρίτιδας, καθώς αντιμετωπίζουμε στοχευμένα τη χαλάρωση και τη διόγκωση των λιποκυττάρων που συντελούν στην πιο έντονη παρουσία της.

Τι αντιμετωπίζει η μηροπλαστική:

. Περίσσεια δέρματος μετά από σημαντική απώλεια βάρους
. Κρέμασμα δέρματος μετά από λιποαναρρόφηση
. Εναποθέσεις λίπους στην εσωτερική ή εξωτερική πλευρά των μηρών
. Δυσμορφίες στο σχήμα των μηρών εξαιτίας χαλάρωσης και τοπικού πάχους
. Ραγάδες από τη διάταση του δέρματος λόγω απότομης αύξησης του βάρους
. Κυτταρίτιδα (τη βελτιώνει όταν οφείλεται σε διόγκωση των λιποκυττάρων)
100% φυσικό αποτέλεσμα
Εφαρμόζουμε την τεχνική που είναι κατάλληλη για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση

Μηροπλαστική

Οριζόντια ή κάθετη έσω μηροπλαστική

Η μηροπλαστική αποτελεί τη μοναδική λύση για την αποτελεσματική και οριστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην περιοχή των μηρών και μεταμορφώνει την εικόνα του σώματός σας από τη μέση και κάτω. Επεμβαίνουμε πάντα στην εσωτερική πλευρά των μηρών, όπου εκδηλώνονται εντονότερα η χαλάρωση και το κρέμασμα του δέρματος, καθώς η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή και επιρρεπής στις επιπτώσεις της βαρύτητας, της γήρανσης και των αυξομειώσεων του σωματικού βάρους. Όταν το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο ανώτερο τμήμα του μηρού, τότε αρκεί μία τομή κατά μήκος της μηροβουβωνικής πτυχής (οριζόντια έσω μηροπλαστική) για να αφαιρέσουμε το περίσσιο δέρμα και να ανορθώσουμε τους ιστούς, ώστε να καταπολεμήσουμε τη χαλάρωση και το πόδι να δείξει αμέσως πιο λείο και σφιχτό.

Σε περίπτωση που υπάρχει εκτεταμένη χαλάρωση σε όλη την επιφάνεια του μηρού, τότε προχωράμε σε τομή σε σχήμα Τ (κάθετη έσω μηροπλαστική), καθώς πέρα από την οριζόντια τομή πραγματοποιούμε μία ακόμα κάθετη στην εσωτερική πλευρά των μηρών που μας επιτρέπει να τεντώσουμε και να σμιλεύσουμε περιμετρικά το δέρμα κατά μήκος των μηρών έως και τα γόνατα. Εάν κριθεί απαραίτητο, σε συνδυασμό με την ανόρθωση μηρών, εφαρμόζουμε και λιποαναρρόφηση για να λειάνουμε σημεία τοπικού πάχους ώστε πέρα της σύσφιξης να επαναφέρουμε και το καλλίγραμμο σχήμα των ποδιών.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για μηροπλαστική:

Η μηροπλαστική είναι μία επέμβαση κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί οι ασθενείς να είναι σε καλή κατάσταση υγείας, να μην καπνίζουν και να έχουν σταθεροποιημένο σωματικό βάρος τους τελευταίους έξι μήνες.

. Άτομα με πλαδαρούς μηρούς λόγω της γήρανσης του δέρματος (απώλεια κολλαγόνου, κτλ)
. Άτομα μετά από μεγάλη απώλεια βάρους και «κρέμασμα» του δέρματος των μηρών
. Άτομα με σημαντική χαλάρωση μετά από λιποαναρρόφηση στους μηρούς

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Συχνές Ερωτήσεις

Η μηροπλαστική είναι η πλαστική επέμβαση με την οποία αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τη χαλάρωση και προσφέρουμε θεαματικό λίφτινγκ μηρών. Αρχικά, αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος από το ανώτερο τμήμα των μηρών και στη συνέχεια ανορθώνουμε το δέρμα ώστε να το τεντώσουμε και να αποκαταστήσουμε τη σφιχτή, σφριγηλή όψη του. Στις περιπτώσεις που το «κρέμασμα» του δέρματος εκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του ποδιού, τότε επεμβαίνουμε ξεκινώντας ακριβώς κάτω από τη βουβωνική χώρα και μέχρι το γόνατο, μειώνοντας σημαντικά την περίμετρο των μηρών. Επιπλέον, αν συνυπάρχει στην περιοχή τοπικό πάχος, εφαρμόζουμε συνδυαστικά λιποαναρρόφηση χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής (VASER Lipo ή παλμική λιποαναρρόφηση PAL) ώστε να σμιλεύσουμε τους μηρούς και να επαναφέρουμε το νεανικό σχήμα τους.

Η τομή της μηροπλαστικής διαφέρει ανάλογα με τα σημεία της διόρθωσης, τον βαθμό της διόρθωσης και την ποσότητα του «κρεμάμενου» δέρματος. Αν το πρόβλημα είναι μικρότερης έκτασης και περιορίζεται στο ανώτερο εσωτερικό τμήμα του μηρού, τότε η τομή γίνεται κατά μήκος της μηροβουβωνικής πτυχής, σε σημείο που κρύβεται απόλυτα από το εσώρουχο ή το μαγιό. Αν όμως υπάρχει εκτεταμένη χαλάρωση, τότε πραγματοποιείται επιπλέον μία κάθετη τομή που ξεκινάει από το ύψος της μηροβουβωνικής πτυχής και εκτείνεται κάθετα μέχρι το γόνατο. Αν και πρόκειται για μία μεγάλη τομή, καθότι βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των μηρών, είναι ορατή μόνο σε στάση με ανοιχτά πόδια. Σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο θεαματική η αλλαγή που προσφέρει η μηροπλαστική στην εμφάνιση των ποδιών, που η τομή δεν είναι σε θέση να διαταράξει την αισθητική του αποτελέσματος. Άλλωστε με το πέρασμα του χρόνου και την εξέλιξη της επούλωσης, η ουλή παίρνει το χρώμα του δέρματος.

Αν ακολουθείτε μία υγιεινή διατροφή χωρίς σημαντικές αυξομειώσεις του σωματικού βάρους, το αποτέλεσμα της μηροπλαστικής θα διαρκέσει για πάντα. Προφανώς, η διαδικασία γήρανσης του δέρματος δεν θα σταματήσει να εξελίσσεται, όμως όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα πόδια σας δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην όψη που είχαν πριν το λίφτινγκ μηρών (thigh lift).

Το αποτέλεσμα της μηροπλαστικής φαίνεται αμέσως, αφού το περίσσιο δέρμα αφαιρείται εντελώς, το τοπικό λίπος αναρροφάται και το υπόλοιπο δέρμα ανορθώνεται επί τόπου στη νέα του θέση. Επομένως, στο τέλος του χειρουργείου, έχετε μία πολύ καλή εικόνα του αποτελέσματος. Ωστόσο, το αποτέλεσμα οριστικοποιείται μετά από 3 μήνες.

Ναι. Σε όλες τις επεμβάσεις μηροπλαστικής (thigh lift), δίνουμε μετεγχειρητικά ένα ειδικό ελαστικό ένδυμα, το οποίο συγκρατεί όλες τις δυνάμεις που ασκούνται στα πόδια και εμποδίζει την εμφάνιση οιδημάτων και εκχυμώσεων στην περιοχή. Θα χρειαστεί να το φοράτε για 23 ώρες την μέρα τις πρώτες δύο βδομάδες, ενώ τις επόμενες δύο βδομάδες αρκεί να το φοράτε για 12 ώρες όσο θα είστε στο σπίτι.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική