Geneo Super Facial: Τι είναι, πώς δρα, τα οφέλη - THE ANTIAGERS
Geneo Super Facial

Geneo Super Facial

Geneo
3 σε 1 Super Facial θεραπεία!

Το Geneo προσφέρει την απόλυτη facial θεραπεία! Αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της φυσικής οξυγόνωσης του δέρματος και ενισχύει το αποτέλεσμά της με την τεχνολογία των υπερήχων και των ραδιοσυχνοτήτων, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ενυδάτωσης, σύσφιξης και αναζωογόνησης. Γνωρίστε τα μοναδικά πρωτόκολλα OxyGeneo που εφαρμόζονται με τις πρωτοποριακές κάψουλες δραστικών συστατικών OxyPods, οι οποίες παίρνουν ζωή πάνω στο πρόσωπό σας και δείτε το δέρμα σας στα καλύτερά του!

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
75 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Πιστέψτε στο δέρμα σας!
Οξυγονώστε το από μέσα προς τα έξω!

Τι είναι το Geneo;

Είναι η μοναδική ιατρική συσκευή που μπορεί να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη facial θεραπεία, καθώς ενσωματώνει τρεις από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για την αναζωογόνηση του προσώπου: το πρωτοποριακό σύστημα οξυγόνωσης OxyGeneo, τις εξελιγμένες τριπολικές ραδιοσυχνότητες και τους υπερήχους. Τρεις τεχνολογίες που συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν τη φυσική ικανότητα του δέρματός σας να οξυγονώνεται και να ανανεώνεται από μέσα προς τα έξω. Το Geneo προσφέρει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ενυδάτωσης, σύσφιξης και αναζωογόνησης, και έχει κερδίσει δικαιολογημένα τον τίτλο της Super Facial θεραπείας!

Κάθε θεραπεία Geneo είναι σχεδιασμένη με απολύτως φυσικά και ιδιαίτερα αποτελεσματικά δραστικά συστατικά που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος. Είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία, κάθε τύπο δέρματος, κάθε εποχή του χρόνου, και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο.
Τι σας προσφέρει
το Super Facial της Geneo
1

Οξυγόνωση & Θρέψη

2

Αντιγήρανση

3

Ενυδάτωση

4

Αναζωογόνηση

5

Απολέπιση & Καθαρισμός

6

Ρύθμιση λιπαρότητας

7

Αντιμετώπιση φωτογήρανσης

Τεχνολογία OxyGeneo
Οι κάψουλες που παίρνουν ζωή πάνω στο πρόσωπό σας!

OxyGeneo

Μία επαναστατική θεραπεία προσώπου με τριπλή δράση! Το OxyGeneo προσφέρει ήπια απολέπιση, φυσική οξυγόνωση και βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου χάρη σε πρωτοποριακές κάψουλες που παίρνουν ζωή μόλις έρθουν σε επαφή με το δέρμα σας!

Οι κάψουλες OxyPods περιλαμβάνουν ένα μίγμα ενεργών συστατικών σε στερεή (αδρανή) μορφή και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ενεργοποιούνται μόλις έρθουν σε επαφή με το Geneo Primer Gel, που εφαρμόζεται στο δέρμα πριν την έναρξη της θεραπείας. Το νερό που περιέχεται στο Geneo Primer Gel, ενεργοποιεί τα δραστικά συστατικά του OxyPod. Η χημική αντίδραση μεταξύ των δύο δημιουργεί υπερβολική παραγωγή CO2 (φυσαλίδες), η οποία προκαλεί αυτομάτως την απελευθέρωση οξυγόνου από το αίμα ως μία φυσική αντίδραση του οργανισμού στα υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα (φαινόμενο Bohr).

 • Ξεφράζει τους πόρους και απαλύνει την υφή του δέρματος
  Επιτυγχάνεται ήπια απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, προσφέροντας έτσι πιο απαλή επιδερμίδα.
 • Προετοιμάζει το δέρμα για τη μέγιστη απορρόφηση των συστατικών
  Η πατενταρισμένη τεχνολογία οξυγόνωσης του OxyGeneo αυξάνει με φυσικό τρόπο τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό, που δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για τη θρέψη και την ανανέωση του δέρματος από μέσα προς τα έξω.
 • Προωθεί την κυτταρική επανόρθωση και ανανέωση
  Τα αυξημένα επίπεδα οξυγόνου στο δέρμα έχουν ως αποτέλεσμα την εντατική ανανέωση των δερματικών κυττάρων.
 • Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία
  Στέλνει αίμα και θρεπτικές ουσίες στην επιφάνεια του δέρματος.

Ραδιοσυχνότητες Tripollar RF

Οι τριπολικές ραδιοσυχνότητες είναι μία επαναστατική τεχνολογία που ξεπερνάει τους περιορισμούς των προηγούμενων μονοπολικών και διπολικών τεχνολογιών. Το Tripollar RF θερμαίνει ταυτόχρονα και ομοιογενώς τόσο τα επιφανειακά, όσο και τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα από την 1η θεραπεία.

 • Διεγείρει την κολλαγονογένεση
  Διοχετεύει θερμότητα τόσο στις επιφανειακές, όσο και στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να τονώσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.
 • Προκαλεί υπεραιμία και μεγιστοποιεί την απορροφητικότητα
  Η θερμότητα προκαλεί αύξηση της τοπικής μικροκυκλοφορίας που εξασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Υπέρηχοι

Τα κύματα υπερήχων δημιουργούν μικροδονήσεις που αμέσως απαλύνουν το δέρμα και αυξάνουν τη διαπερατότητα της προστατευτικής μεμβράνης, επιτρέποντας έτσι τη μάξιμουμ απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

 • Αυξάνουν την απορρόφηση των δραστικών ουσιών
  Καθώς γίνεται πιο διαπερατή η προστατευτική μεμβράνη του δέρματος, τα ενεργά συστατικά της θεραπείας εισχωρούν ευκολότερα και θρέφουν τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.
 • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος
  Οι υπέρηχοι προκαλούν μία ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζουν μία απαλή υφή στο δέρμα.
 • Απαλύνουν τις λεπτές γραμμές
  Ενυδατώνουν τις ενδιάμεσες στιβάδες του δέρματος, με αποτέλεσμα να χαρίζουν πιο δροσερή και νεανική όψη.
 • Μειώνουν τους διεσταλμένους πόρους Διοχετεύουν θρεπτικά συστατικά βαθύτερα μέσα στο οξυγονωμένο δέρμα, χαρίζουν σφριγηλότητα και βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας.

Μασάζ

Το Super Facial ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό hands-free μασάζ, το οποίο εφαρμόζεται με ειδική κεφαλή, που προσφέρει άμεση μείωση της ερυθρότητας ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών της θεραπείας.

 • Διεγείρει το στράγγισμα της λέμφου
  Το ήπιο μασάζ ως τελευταίο βήμα της θεραπείας αποσκοπεί στο στράγγισμα της λέμφου, τη μείωση της ερυθρότητας και την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
 • Τονώνει τη μικροκυκλοφορία
  Ενισχύει την αιματική κυκλοφορία με αποτέλεσμα να χαρίζει ένα εφέ σφριγηλότητας και λάμψης που διαρκεί για πολλές ημέρες.
 • Ανακουφίζει τη μυϊκή ένταση
  Το μασάζ χαλαρώνει τους μυς του προσώπου και χαρίζει μία ξεκούραστη και φρέσκια όψη.
Step by step
Geneo Super Facial

Βήμα 1ο

Στο πρώτο στάδιο της Super Facial θεραπείας, χρησιμοποιούμε την κεφαλή TriPollar του Geneo και εκμεταλλευόμαστε την εξελιγμένη τεχνολογία των τριπολικών ραδιοσυχνοτήτων για να τονώσουμε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Διοχετεύοντας θερμότητα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, προκαλούμε τη σύσπαση των ινών κολλαγόνου προσφέροντας ένα άμεσο εφέ σύσφιξης, ενώ διεγείρουμε και τους ινοβλάστες να παράξουν φρέσκο κολλαγόνο ώστε να εδραιώσουμε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα σφριγηλότητας. Επίσης, με τις ραδιοσυχνότητες προκαλούμε τοπική υπεραιμία εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών που θα εφαρμόσουμε στο δέρμα στα επόμενα βήματα.

Βήμα 2ο

Είναι η ώρα για να δεχτεί το δέρμα σας την τριπλή δράση του OxyGeneo: απολέπιση, οξυγόνωση και απορρόφηση! Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας, επιλέγεται η κατάλληλη κάψουλα OxyPod. Απλώνουμε στο δέρμα σας το Primer Gel, που ενεργοποιεί τα δραστικά συστατικά της κάψουλας. Η χημική αντίδραση μεταξύ των δύο δημιουργεί υπερβολική παραγωγή CO2 με τη μορφή φυσαλίδων και προκαλεί την απελευθέρωση οξυγόνου από τον οργανισμό. Αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα, και προκαλείται έντονη οξυγόνωση. Πλέον, το δέρμα είναι έτοιμο να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά της θεραπείας.

Βήμα 3ο

Αφού καθαρίσουμε το δέρμα, απλώνουμε το αντίστοιχο εμπλουτισμένο Geneo Serum που συνοδεύει κάθε OxyPod για να ενισχύσουμε τη δράση της επιλεγμένης θεραπείας με έξτρα συστατικά, τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές, ενυδατικές, λευκαντικές ή καθαριστικές ιδιότητες ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

Βήμα 4ο

Για να μεγιστοποιήσουμε την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, χρησιμοποιούμε τη συσκευή υπερήχων με την οποία προκαλούμε μικροδονήσεις και αυξάνουμε τη διαπερατότητα της προστατευτικής μεμβράνης της επιδερμίδας ώστε να εισχωρήσουν ευκολότερα τα ενεργά συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες.

Βήμα 5ο

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ, που προσφέρει άμεση μείωση της ερυθρότητας χάρη στην ενεργοποίηση της λέμφου, ενώ συμβάλλει στο να εισχωρήσουν ακόμα βαθύτερα στο δέρμα τα ενεργά συστατικά του Geneo. Στο τέλος της θεραπείας, το πρόσωπο δείχνει φρέσκο και αναζωογονημένο.
Τα πλεονεκτήματα του Geneo Super Facial
Φυσική οξυγόνωση από μέσα προς τα έξω

Βέλτιστος καθαρισμός και απολέπιση

Ενισχυμένη απορρόφηση των ενεργών συστατικών

Ανώτερη ενεργητική θρέψη του δέρματος

Κατάλληλη θεραπεία για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος

Προσαρμοσμένες θεραπείες

Άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Απολαυστική διαδικασία χωρίς παρενέργειες

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Κάψουλες OxyPods
για κάθε ανάγκη του προσώπου!

DETOX OXYPOD ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Μία θεραπεία που αποτοξινώνει το δέρμα και το προστατεύει από τα σημάδια γήρανσης που οφείλονται στην έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, υπεριώδη ακτινοβολία, μόλυνση και εξωτερικές αλλεργιογόνες ουσίες.

Κύρια συστατικά:

 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες που επανορθώνουν τις φθορές από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και τη φωτοτοξικότητα.
 • Γλυκονικός χαλκός: Παρέχει προστασία απέναντι στις φθορές που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και την ανανέωση των δερματικών κυττάρων.
 • Έλαιο marula: Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει τις βλάβες από προκαλούνται από την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες και τη μόλυνση.
 • Καλαμίνη: Ένας ρυθμιστικός παράγοντας που ανακουφίζει τους ερεθισμούς στις ευαίσθητες επιδερμίδες.
Geneo Detoxing Serum:

 • Περιέχει εκχύλισμα από κοράλλια Gorgonia που απαλύνει τους ερεθισμούς και μειώνει τα σημάδια γήρανσης, εκχύλισμα από λευκά νούφαρα που απομακρύνει τις τοξίνες αποκαλύπτοντας μία πιο φωτεινή επιδερμίδα, καθώς και εκχύλισμα εκουιζέτο με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μειώνει την ακμή και ανακουφίζει τους ερεθισμούς.

HYDRATE OXYPOD ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Η θεραπεία Hydrate φροντίζει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενισχύοντας τα επίπεδα υγρασίας και ενδυναμώνοντας τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος.

Κύρια συστατικά:

 • Μπλε σπιρουλίνα: Βοηθάει τις ξηρές επιδερμίδες να συγκρατούν περισσότερη υγρασία και συμβάλλει στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων για πιο ενυδατωμένο και απαλό δέρμα.
 • Νιασιναμίδη: Ευνοεί τη σύνθεση πρωτεϊνών, βελτιώνει τον μεταβολισμό των δερματικών κυττάρων και μειώνει ορατά τους διεσταλμένους πόρους.
 • PHA - Λακτοβιονικό οξύ: Η νέα γενιά των AHAs προκαλεί ήπια απολέπιση στο δέρμα, ενώ παράλληλα ενισχύει την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα.
Geneo Hydrating Serum:

 • Έρχεται να ενισχύσει τη δράση του Hydrate Oxypod, καθώς περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, γνωστό για την ικανότητά του να συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Περιέχει επίσης βιταμίνη Β5 που ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας και σταθεροποιεί τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος στις αλλαγές της εποχής και του περιβάλλοντος, καθώς και argan oil που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, βιταμίνη R και λινολεϊκά οξέα, τα οποία απαλύνουν τις περιοχές ξηροδερμίας και μειώνουν τις φλεγμονές.

REVIVE OXYPOD ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Η θεραπεία Revive αναζωογονεί το θαμπό δέρμα, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βελτιώνει τη συνολική όψη και υφή της ώριμης επιδερμίδας.

Κύρια συστατικά:

 • Κόκκινα φύκια: Έχουν αντιγηραντική δράση, καταστέλλουν τα ένζυμα που διασπούν τις ίνες κολλαγόνου, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.
 • Καφεϊκό οξύ: Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.
 • Retinyl palmitate: Είναι μία ήπια μορφή ρετινόλης, που συμβάλλει στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και στη μείωση των ηλιακών βλαβών.
 • Φερουλικό οξύ: Δυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, απαλύνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει την όψη των ρυτίδων.
Geneo Reviving Serum:

 • Περιλαμβάνει εκχύλισμα από φλοιό ιτιάς, που αποτελεί μία φυσική μορφή σαλικυλικού οξέος, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή και αντιμετωπίζει την ακμή. Περιέχει ακόμα εκχύλισμα έντελβαϊς που αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης για πιο απαλό δέρμα, εκχύλισμα βανίλιας που διακρίνεται για την αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, καθώς και shea butter που περιέχει υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων και βιταμινών με αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες.

ILLUMINATE OXYPOD ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ & ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Ιδανική θεραπεία για τα δέρματα που ταλαιπωρούνται από δυσχρωμίες, πανάδες και κηλίδες, οι οποίες οφείλονται στη διαδικασία γήρανσης και την έκθεση στον ήλιο. Επαναφέρει την ενέργεια στη θαμπή επιδερμίδα, χαρίζει φωτεινότητα, λάμψη και πιο υγιή όψη στο δέρμα.

Κύρια συστατικά:

 • Βιταμίνη C: Φωτίζει το δέρμα στα σημεία των δυσχρωμιών και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
 • Κοχικό οξύ: Χάρη στις λευκαντικές του ιδιότητες, αποχρωματίζει τις σκούρες κηλίδες και εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος.
 • Εκχύλισμα καρότου: Επανορθώνει τις φθορές των δερματικών κυττάρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
 • Εκχύλισμα φραγκόσυκου: ΕΣβήνει τις κηλίδες και τις υπερμελαγχρώσεις του δέρματος.
Geneo Illuminating Serum:

 • Ενισχύει τη δράση της θεραπείας καθώς περιέχει συστατικά που χαρίζουν φωτεινότητα και λάμψη στο πρόσωπο: εκχύλισμα από φλοιό δέντρου Boldo με αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση που φωτίζει το δέρμα, έλαιο καρύδας που ενυδατώνει, μειώνει τις φλεγμονές και καταπολεμάει την ακμή, καθώς και shea butter που περιέχει υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων και βιταμινών που έχουν μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

GLAM OXYPOD ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ

Είναι η καλύτερη θεραπεία για την πρόληψη και τη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος ώστε να προλαμβάνει την απώλεια κολλαγόνου και υγρασίας, ενώ περιέχει ένα ενυδατικό σύμπλεγμα βιταμινών που εξασφαλίζουν πιο απαλή και σφριγηλή υφή.

Κύρια συστατικά:

 • Φύλλα χρυσού: Αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και προλαμβάνουν την απώλεια κολλαγόνου, προσφέροντας ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης και νεανικότερη όψη.
 • Αμινοξέα μεταξιού: Ενισχύουν τη φυσική προστατευτική μεμβράνη της επιδερμίδας, επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και καταπολεμούν τα σημάδια του χρόνου.
 • Χαλκός: Αποτελεί ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό συστατικό που συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, αντιμετωπίζει τις ουλές και τις υπερμελαγχρώσεις, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και προστατεύει από τους εξωγενείς παράγοντες γήρανσης.
Geneo Glam Serum:

 • Περιέχει έλαιο κυνόροδου, που είναι πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα, τα οποία δυναμώνουν τα κυτταρικά τοιχώματα, συγκρατούν την υγρασία, διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου, συσφίγγουν το δέρμα και ξεθωριάζουν τις ουλές. Περιέχει ακόμα το φημισμένο αντιγηραντικό έλαιο marula, το οποίο ενυδατώνει το δέρμα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες χάρη στην περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αμινοξέα και λιπαρά οξέα, καθώς και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού που διακρίνονται για τις αντιμικροβιακές τους ιδιότητες, ενισχύουν τον φραγμό του δέρματος και καταπολεμούν την ακμή.

BALANCE OXYPOD ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ

Κατάλληλη θεραπεία για λιπαρές επιδερμίδες και δέρματα με τάση για ακμή, καθώς περιέχει αντιβακτηριακά συστατικά που απομακρύνουν το περίσσιο σμήγμα και τους ρύπους, καταπολεμούν την ακμή και ρυθμίζουν τη δράση των σμηγματογόνων αδένων.

Κύρια συστατικά:

 • Ενεργός άνθρακας από μπαμπού: Απορροφάει το σμήγμα και τους ρύπους, καθαρίζει το δέρμα και τους πόρους του, και απομακρύνει τους παράγοντες που ευθύνονται για την ακμή.
 • Εκχύλισμα καμού-καμού: Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προλαμβάνουν τις φθορές από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις μελαγχρώσεις που προκαλεί η ακμή.
 • Μανδελικό οξύ: Προκαλεί ήπια απολέπιση, συμβάλλοντας έτσι στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος και τη μείωση των υπερμελαγχρώσεων.
Geneo Balancing Serum:

 • Το serum που συμπληρώνει τη θεραπεία, περιέχει αντιοξειδωτικά, καθαριστικά και θρεπτικά συστατικά για το δέρμα, όπως εκχύλισμα από φλοιό λευκής ιτιάς, το οποίο αποτελεί μία φυσική μορφή σαλικυλικού οξέος που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, περιορίζει την ερυθρότητα και αντιμετωπίζει την ακμή. Περιέχει ακόμα κοχικό οξύ που φωτίζει το δέρμα και μειώνει τα σημάδια από την ακμή και την έκθεση στον ήλιο, καθώς και εκχύλισμα εκουιζέτο με αντοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που αντιμετωπίζουν την ακμή και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς.
Συχνές Ερωτήσεις
Καθόλου. Πρόκειται για μία ευχάριστη μη επεμβατική θεραπεία που εφαρμόζεται με κυκλικές κινήσεις μασάζ στα περισσότερα στάδιά της. Οι διαφορετικές κεφαλές του Geneo διαδέχονται η μία την άλλη για να μεγιστοποιήσουν το όφελος της θεραπείας. Ο διαφορετικός τρόπος δράσης τους διεγείρει τις αισθήσεις: οι ραδιοσυχνότητες έχουν την αίσθηση ενός hot stone massage, οι υπέρηχοι προκαλούν ανεπαίσθητες μικροδονήσεις, ενώ οι κάψουλες OxyPods ενεργοποιούνται πάνω στο δέρμα προσφέροντας μία δροσιστική, τονωτική αίσθηση.
Καμία. Ένας ήπιος ερεθισμός που μπορεί να εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας, καταπραΰνεται στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας με τη διαδικασία του μασάζ που ευνοεί το στράγγισμα της λέμφου και καταλαγιάζει την πιθανή ερυθρότητα.
Το Super Facial Geneo αντενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποια ενεργή πάθηση στην περιοχή της θεραπείας, όπως ενεργή ακμή, ροδόχρους ακμή, πληγή, έκζεμα, εξάνθημα, δερματίτιδα, ψωρίαση ή απλός έρπητας. Αντενδείκνυται επίσης σε περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.
Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται ήδη από το τέλος της θεραπείας, με το πρόσωπο να δείχνει πιο καθαρό, φωτεινό και σφριγηλό. Καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα τα ενεργά συστατικά του OxyPod δρουν και θρέφουν τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, το αποτέλεσμα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χαρίζοντας μία όψη υγείας, λάμψης και φρεσκάδας στην επιδερμίδα.
Συστήνονται 4-6 θεραπείες με συχνότητα μία ανά εβδομάδα, για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα. Αποτελεί και μία εξαιρετική θεραπεία της τελευταίας στιγμής για να σας προετοιμάσει εν όψει κάποιου λαμπερού event!

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική