Brow Lift (ανόρθωση φρυδιών): Τι είναι, δείτε πριν-μετά - THE ANTIAGERS
Brow Lift

Brow LiftΔείτε χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν / Μετά

Brow Lift
Ανόρθωση φρυδιών

Εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές για να ανορθώνουμε τα φρύδια στη νεανική θέση τους, να αποκαθιστούμε το φυσικό τόξο τους και να χαρίζουμε πιο ζωηρό, ξεκούραστο βλέμμα!

Κλείστε το ραντεβού σας
Πλεονεκτήματα
Ανόρθωση φρυδιών σε πιο νεανική θέση και αποκατάσταση φυσικού τόξου

Αντιμετώπιση περίσσειας δέρματος στα άνω βλέφαρα λόγω πτωτικών φρυδιών

Βελτίωση των δυναμικών ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου

Βελτίωση των δυναμικών ρυτίδων που ευθύνονται για το «πόδι της χήνας»

Δημιουργία cat-eye look με ανύψωση της εξωτερικής γωνίας των ματιών

Εξατομικευμένη προσέγγιση για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία στον χώρο του ιατρείου

Εφαρμογή με τοπική αναισθησία

Αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα

Χρόνος Θεραπείας
45'-60'
Διάρκεια Αποτελέσματος
Σχεδόν για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 1500€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα
Αναισθησία
Τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας
Αν δεν σας ενοχλεί το μικρό τσιρότο πάνω από τα φρύδια, επιστρέφετε στις δραστηριότητές σας ακόμα και την ίδια ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Δείτε Χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν/Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Δείτε αποτελέσματα
brow lift
100% φυσικό αποτέλεσμα
Το λίφτινγκ που νικά τη βαρύτητα του μετώπου

Επαναφέρουμε τα φρύδια στο ύψος τους!

Τα πεσμένα φρύδια προσδίδουν μία μόνιμη έκφραση κούρασης, θλίψης, θυμού και κατήφειας στο πρόσωπο. Με τις σύγχρονες τεχνικές brow lift ανορθώνουμε τα φρύδια στο νεανικό, φυσικό ύψος τους, κι έτσι «ανοίγουμε» τα μάτια και κάνουμε το βλέμμα πιο ζωηρό και χαρούμενο. Με την ανόρθωση των φρυδιών, επιτυγχάνουμε ανανεωμένη όψη σε όλο το άνω τριτημόριο του προσώπου, καθώς βελτιώνεται η εμφάνιση των δυναμικών ρυτίδων στο μέτωπο, το μεσόφρυο αλλά και το «πόδι της χήνας». Χάρη στο brow lift, μπορεί να αποφευχθεί η άνω βλεφαροπλαστική στις περιπτώσεις που η πτώση των βλεφάρων δεν οφείλεται τόσο σε περίσσεια δέρματος, όσο στο βάρος που ασκείται από τα πεσμένα φρύδια. Με το brow lift μπορούμε ακόμα να ανυψώσουμε την εξωτερική γωνία των ματιών και να δημιουργήσουμε το σαγηνευτικό cat-eye look!
Νεανικό τόξο φρυδιών
Ανανεώνουμε την έκφραση του προσώπου σας

Brow Lift

Άμεση ή ενδοσκοπική ανόρθωση των φρυδιών

Το brow lift είναι η μοναδική οριστική λύση για την πεσμένη θέση των φρυδιών που προσδίδει στο πρόσωπο μια έκφραση κούρασης, θλίψης ή κατήφειας. Ανάλογα με τη δομή του προσώπου και τις επιπτώσεις της γήρανσης, η ανόρθωση των φρυδιών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την άμεση, είτε με την ενδοσκοπική μέθοδο. Με την άμεση μέθοδο, πραγματοποιούμε μία τομή παράλληλα με την καμπύλη του φρυδιού και αφαιρούμε μερικά χιλιοστά δέρματος έτσι ώστε να επαναφέρουμε το φρύδι στο νεανικό του ύψος και να αποκαταστήσουμε το φυσικό τόξο του. Με την ενδοσκοπική μέθοδο, πραγματοποιούμε 2-3 τομές του ενός εκατοστού μέσα στο τριχωτό της κεφαλής και με τη βοήθεια μικροσκοπικής κάμερας εισερχόμαστε κάτω από το μέτωπο, για να φτάσουμε μέχρι τα φρύδια και να τα ανορθώσουμε στην επιθυμητή θέση με τη βοήθεια εσωτερικών ραμμάτων.

Και οι δύο μέθοδοι μας δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε τα φρύδια στο άνω χείλος του οφθαλμικού κόγχου, που αποτελεί τη φυσική νεανική τους θέση. Επίσης, ανασχηματίζουμε το τόξο τους ανασηκώνοντας το μεσαίο τμήμα τους, αφού η διαδικασία της γήρανσης έχει ως αποτέλεσμα το τόξο των φρυδιών να γίνεται σταδιακά πιο επίπεδο και οριζόντιο «βαραίνοντας» έτσι το βλέμμα.

Η ανόρθωση των φρυδιών, αν και αποτελεί μία απλή επεμβατική διαδικασία, έχει σημαντικό αντίκτυπο στη νεότητα όλου του προσώπου, καθώς αναζωογονεί το βλέμμα και κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο φιλικό, ξεκούραστο και ξέγνοιαστο.

Συνδυασμός brow lift & βλεφαροπλαστικής

Στις περιπτώσεις που η κουρασμένη όψη δεν οφείλεται μονάχα στην χαλάρωση του μετώπου και την πτώση των φρυδιών, αλλά και σε περίσσεια δέρματος και λίπους γύρω από τα βλέφαρα, τότε μπορούμε να συνδυάσουμε το brow lift με άνω ή και κάτω βλεφαροπλαστική.

Με τη βλεφαροπλαστική, αφαιρούμε το χαλαρό δέρμα και το περίσσιο λίπος στην περιοχή των βλεφάρων, που «βαραίνει» το βλέμμα και συχνά καθιστά δύσκολη την εφαρμογή μακιγιάζ ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δυσχεραίνει ακόμα και την όραση. Όπως και το brow lift, έτσι και η βλεφαροπλαστική είναι μία σύντομη επεμβατική διαδικασία που πραγματοποιείται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία ταυτόχρονα με την ανόρθωση των φρυδιών.

Αν κριθεί απαραίτητη η άνω βλεφαροπλαστική, τότε το brow lift μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ίδιας τομής, η οποία εφαρμόζεται πάνω στη φυσική πτυχή του άνω βλεφάρου ώστε αφού επουλωθεί, να μην είναι ανιχνεύσιμη. Μέσω αυτής της τομής, κατευθυνόμαστε πίσω από τα φρύδια και με ειδικά ράμματα τα ανασηκώνουμε μερικά χιλιοστά για να «ανοίξουμε» τα μάτια και να δείξει πιο ζωντανό και νεανικό το βλέμμα.

Τι διορθώνει το brow lift:

. Πεσμένη θέση φρυδιών
. Επίπεδο τόξο φρυδιών
. Αίσθηση βάρους του άνω έξω βλεφάρου
. Αίσθηση κουρασμένου βλέμματος
. Πτώση εξωτερικής γωνίας ματιών
. Δυναμικές ρυτίδες μετώπου και ματιών

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Συχνές Ερωτήσεις
Η πτώση της θέσης των φρυδιών μπορεί να είναι αποτέλεσμα της υπερδραστηριότητας των μυών στην περιοχή του μετώπου και των φρυδιών ή να οφείλεται σε κληρονομικότητα, φυσιολογική γήρανση, έκθεση στον ήλιο. Με το πέρασμα του χρόνου, το μέτωπο χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του, το δέρμα χαλαρώνει και «κρεμάει», με αποτέλεσμα να μην στηρίζονται πλέον τα φρύδια στη φυσική, νεανική τους θέση. Η πτώση της θέσης των φρυδιών έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται πιο επίπεδο και οριζόντιο το τόξο τους, προσδίδοντας μία σταθερή έκφραση αυστηρότητας και κατήφειας στο βλέμμα.
Άμεσα. Είτε ακολουθήσουμε την άμεση, είτε την ενδοσκοπική μέθοδο, τα φρύδια τοποθετούνται απευθείας στη νέα τους επιθυμητή θέση και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε αμέσως μόλις τελειώσει η επέμβαση.
Είναι σημαντικό να διαπιστώσετε την ακριβή αιτία για την πτώση των βλεφάρων. Αν ευθύνεται η περίσσεια δέρματος και λίπους στο άνω βλέφαρο που κάνει το βλέμμα να δείχνει γερασμένο και κουρασμένο, τότε η λύση είναι η βλεφαροπλαστική με την οποία αφαιρούμε την περίσσεια αυτή. Αν όμως η αιτία είναι η πτώση της θέσης των φρυδιών τα οποία ασκούν έξτρα βάρος στα βλέφαρα, τότε η λύση είναι το brow lift. Μπορείτε να κάνετε ένα πρόχειρο τεστ και να δοκιμάσετε να τραβήξετε πιο ψηλά τα φρύδια σας με τα δάχτυλά σας, για να διαπιστώσετε αν η όψη των βλεφάρων σας αλλάζει σημαντικά. Αν βελτιώνεται σημαντικά, τότε πιθανότατα η λύση είναι το brow lift. Υπάρχει περίπτωση ωστόσο να συνυπάρχει πτώση των φρυδιών και περίσσεια δέρματος στα βλέφαρα, οπότε θα χρειαστεί συνδυασμός brow lift και βλεφαροπλαστικής για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Το μπότοξ μπορεί να προσφέρει μία προσωρινή ανόρθωση των φρυδιών σε άτομα με ήπια πτώση, καθώς δρα στους μυς που τραβάνε τα φρύδια προς τα κάτω. Η βελτίωση διαρκεί για περίπου 4 έως 6 μήνες.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική