Η Απόλυτη Αναγέννηση & Ανανέωση για το Δέρμα Σας | Χωρίς Βελόνες, Χωρίς Πόνο
PRX- T33

PRX- T33Χωρίς βελόνες. Χωρίς πόνο. Χωρίς ξεφλούδισμα.

HOT OFFER: Θεραπεία PRX + ΔΩΡΟ Θεραπεία Υδρογέλης


*Η προσφορά ισχύει έως την Παρασκευή 24/05

PRX- T33
H Απόλυτη Αναγέννηση & Ανανέωση για το δέρμα σας

Οι θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος δεν χρειάζεται να είναι επώδυνες, άβολες και χρονοβόρες. Με την τεχνολογία αιχμής βιο-αναζωογόνησης και απολέπισης PRX-T33, μπορείτε να επαναφέρετε το δέρμα σας στη νεότερη, φωτεινότερη και ενυδατωμένη του εκδοχή με μια ασφαλή, ήπια και ανώδυνη θεραπεία.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
photo
Χρόνος Θεραπείας
30 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Τι είναι το PRX-T33
Θεραπεία βιο-διέγερσης και βιο-ανάπλασης του δέρματος
Το PRX-T33 είναι μια μη ενέσιμη θεραπεία βιο-διέγερσης και βιο-ανάπλασης του δέρματος χρησιμοποιώντας μια νέα βελτιωμένη φόρμουλα τριχλωροξικού οξέος (TCA).  Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας στη λείανση σημαδιών αλλά και τη διόρθωση ουλών την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή για την αντιμετώπιση τους σε παιδιά και εφήβους, που είχαν έντονα σημάδια είτε εκ γενετής είτε λόγω ακμής. Στην πορεία το PRX-T33 άρχισε να χρησιμοποιείται ευρέως λόγω των επαναστατικών αντιγηραντικών ιδιοτήτων του και καθιερώθηκε για τα εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία ουλών και ραγάδων. 

Το PRΧ-Τ33 είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα η οποία περιέχει έναν συνδυασμό τριχλωροξικού οξέος, υπεροξειδίου του υδρογόνου και κοζικού οξέος, τα οποία διεισδύουν βαθιά και δρουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα, διεγείροντάς τη ώστε να αναγεννηθεί και να ανανεωθεί. Είναι σε θέση να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να βλάψει καθόλου την επιδερμίδα.

Προορίζεται για την εντατική ανανέωση του δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό, την περιοχή του ντεκολτέ και τα χέρια καθώς δημιουργεί ισχυρή βιοδιέγερση και και προάγει την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου.
Τα πλεονεκτήματα του PRX T33
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

OΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ

Step by Step
PRX T33

Βήμα 1ο

Επισκέπτεστε τη κλινική όπου προηγείται μια συζήτηση με έναν ιατρό των Antiagers σχετικά με τις επιθυμίες και τους στόχους σας σε σχέση με τα σημεία που σας προβληματίζουν. Ένας ιατρός των Antiagers θα σας συμβουλέψει για την καταλληλότητα της διαδικασίας και μετά από μια εξέταση και συναξιολόγηση της κατάστασης των σημείων, υπαρχόντων προβλημάτων ή πιθανών εμποδίων,  δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας PRX-T33 για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βήμα 2ο

Το δέρμα σας προετοιμάζεται με ένα ήπιο καθαριστικό και με χειροκίνητο βαθύ μασάζ προσώπου, εφαρμόζονται 2 ml του διαλύματος peeling προσώπου ανά περιοχή. Αυτό επαναλαμβάνεται 2-5 φορές, σε κάθε περιοχή του προσώπου / λαιμού / ντεκολτέ. Στη συνέχεια, γίνεται σταθερό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί και να παρατηρηθεί μια ψηλαφητή ή ορατή ελαστικότητα.

Βήμα 3ο

Τις ημέρες μετά τη συνεδρία, πρέπει να εφαρμόζεται μια ενυδατική κρέμα στις περιοχές που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία, 2 έως 3 φορές την ημέρα για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα του PRX-T33.
Γιατί να επιλέξετε το PRX-T33
Το PRX –T33 εμπεριέχει TCA (τριχλωροξικό οξύ), το οποίο διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς να καταστρέφει την εξωτερική επιφάνεια, ώστε να λαμβάνετε όλα τα οφέλη του TCA χωρίς κανένα μειονέκτημα. Στη συνέχεια, το TCA βοηθά το δέρμα να παράγει ελαστίνη και κολλαγόνο και προάγει την διέγερση των ινοβλαστών και των αυξητικών παραγόντων χωρίς να προκαλεί φλεγμονή ή να βλάπτει το δέρμα. 

Η θεραπεία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, γιατί δεν ενέχει κίνδυνο φωτοευαισθησίας και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Με το PRX-T33 πετυχαίνουμε:
Ορατή λείανση των ρυτίδων

Άμεσα ανορθωμένη & λεία επιδερμίδα

Στενότερους πόρους & σφριγηλότητα

Συστατικά PRX T33
Το PRX-T33 ένας συνδυασμός TCA και υπεροξειδίου του υδρογόνου (H2O2) που διεισδύει γρήγορα στο χόριο, ενεργοποιώντας μια διαδικασία αναγέννησης χωρίς να δρα επιθετικά στην επιδερμίδα. 

Κάθε μόριο του PRX-T33 περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από 33% TCA, υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) και 5% κοχικό οξύ. Λόγω του μοναδικού αυτού συνδυασμού, το PRX-T33  έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα, χωρίς βελόνες, χωρίς πόνο και χωρίς μειονεκτήματα για την επιδερμίδα.
Αντενδείξεις
Η θεραπεία PRX-T33 βιο-αναζωογόνησης αντενδείκνυνται εάν:
1

Το δέρμα είναι ερεθισμένο, επιρρεπές σε σμηγματορροϊκή δερματίτιδα ή δερματικές εξάρσεις (επιχείλιες πληγές)

2

Οι ασθενείς είναι αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά της φόρμουλας (κίνδυνος κνησμού) και στο λάτεξ

3

Οι ασθενείς λαμβάνουν ορισμένα φάρμακα (Accutane, φωτοευαισθητοποιητικά φάρμακα κ.λπ.)

4

Η ασθενής είναι έγκυος ή θηλάζει

Συχνές Ερωτήσεις
Το PRX-T33 δεν προτείνεται για οποιονδήποτε με αυτοάνοσα νοσήματα ή άτομα που έχουν λάβει τρετινοΐνη (Βιταμίνη Α) έως και 2 εβδομάδες πριν
Συνίσταται μια θεραπεία 5 συνεδριών ανά 10-15 ημέρες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Εκτός από τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ουλών, υπερμελάγχρωσης και βλαβών από τον ήλιο.
Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μια σειρά 3-5 θεραπειών, που γίνονται σε μεσοδιαστήματα 7-14 ημερών. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα του PRX-T33, συνιστούμε να συνδυάσετε αυτή τη θεραπεία με microneedling ή μεσοθεραπεία. Σε αυτή την περίπτωση γίνονται περίπου 3 θεραπείες (κάθε μήνα).
Λόγω της μοναδικής σύνθεσης του PRX-T33, το διάλυμα διεισδύει πολύ γρήγορα, σχεδόν αμέσως στο χόριο, ενεργοποιεί όλες τις διαδικασίες ανάπλασης/ανανέωσης του δέρματος, ωστόσο δεν καταστρέφει καθόλου την επιδερμίδα.
Ορισμένα αποτελέσματα του PRX-T33 είναι άμεσα, συμπεριλαμβανομένου ενός εφέ σύσφιξης και λάμψης, το οποίο θα βελτιωθεί περαιτέρω τις επόμενες εβδομάδες για να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το PRX-T33 μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως Dermapen, Botox, μεσοθεραπείες και fillers για ένα ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική