Dermapen Σώματος: Για Ρυτίδες, Ουλές, Ραγάδες - THE ANTIAGERS
Dermapen Σώματος

Dermapen Σώματος

Dermapen
Η original συσκευή microneedling ανανεώνει όλο το σώμα

Το Dermapen αποτελεί τον ορισμό του microneedling, καθώς είναι το αυθεντικό σύστημα που εισήγαγε αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Με τον ελεγχόμενο μικροτραυματισμό του δέρματος, η θεραπεία Dermapen σώματος διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης των κυττάρων και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση, τις ρυτίδες, τις ουλές, τις ραγάδες και τις δυσχρωμίες, προσφέροντας νεανικό, σφριγηλό δέρμα.

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
3-5 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Σε 24 ώρες
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Ξεγελάει το δέρμα
για να προσφέρει θεαματική ανάπλαση!

Τι είναι το Dermapen

Το Dermapen είναι μία εξελιγμένη ιατρική συσκευή που μοιάζει με στυλό και χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της έχει την ικανότητα να διαγράφει τα σημάδια του χρόνου και να δίνει νέα ζωή στο δέρμα. Στην άκρη της, έχει μικρές βελόνες (μικροακίδες), με διάμετρο λεπτότερη από μία τρίχα, και με αυτές πραγματοποιεί μικροτρυπήματα στο δέρμα, με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Το δέρμα αντιλαμβάνεται αυτά τα αόρατα τρυπήματα ως μικροτραυματισμούς και αμέσως ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό επούλωσής τους. Οι ινοβλάστες αρχίζουν να παράγουν εντατικά κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, για να επουλώσουν τους ιστούς, όμως ουσιαστικά με τον τρόπο αυτόν το δέρμα κερδίζει σε νεότητα, σύσφιξη και σφριγηλότητα!

Πως εφαρμόζεται το Dermapen σώματος

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τη συσκευή Dermapen 4, που αποτελεί την τέταρτη γενιά αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας, καθώς είναι η πιο γρήγορη, αυτόματη, ψηφιακή συσκευή microneedling παγκοσμίως. Χάρη στις 16 μικροακίδες του, το Dermapen 4 πραγματοποιεί στο δέρμα 1.920 μικρονυγμούς (μικροτρυπήματα) το δευτερόλεπτο! Αυτή η διαδικασία των μικροτρυπημάτων καθιέρωσε και τη θεραπεία γνωστή ως microneedling.

Οι ακίδες της συσκευής εισέρχονται κάθετα στο δέρμα και, ενώ είναι πιο λεπτές σε διάμετρο από μία τρίχα, ανοίγουν μικροοπές που είναι ικανές να «ξυπνήσουν» τους μηχανισμούς επούλωσης των κυττάρων.

Το Dermapen 4 προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του βάθους εισχώρησης των ακίδων από 0,2 έως 3 χιλιοστά, προσφέροντας μεγάλο εύρος δράσης. Η ρύθμιση γίνεται ανάλογα με το σημείο, αλλά και τον σκοπό της θεραπείας. Στα σημεία όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο, όπως για παράδειγμα στο ντεκολτέ ή στη ράχη των χεριών, τότε η θεραπεία εφαρμόζεται πιο επιφανειακά. Αντιθέτως, στα σημεία όπου το δέρμα είναι πιο παχύ και εντοπίζονται για παράδειγμα ραγάδες, όπως η κοιλιά και οι γλουτοί, τότε υπάρχει η δυνατότητα βαθύτερης εισχώρησης των ακίδων. Η θεραπεία είναι σύντομη, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική!
Μάξιμουμ αποτέλεσμα
με συνδυασμό Dermapen & Μεσοθεραπείας

Η μόνη συσκευή microneedling με ειδικά serums μεσοθεραπείας

Το Dermapen έχει διπλή δράση. Από τη μια, ξεγελάει το δέρμα με τα μικροτρυπήματα που του προκαλεί, βάζοντάς το στη διαδικασία να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς επούλωσής του και έτσι να επωφεληθεί από την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως.

Την ίδια στιγμή όμως, τα μικροτρυπήματα αυτά ανοίγουν τον δρόμο για την καλύτερη εισχώρηση πολύτιμων ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ και άλλες antiaging ουσίες. Το Dermapen μπορεί να προσφέρει έως και 80% μεγαλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών ενός ενισχυμένου ορού (serum) ή μιας μεσοθεραπείας, χάρη στα μικροκανάλια που ανοίγει στο δέρμα. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, το Dermapen συνοδεύεται από ειδικά σχεδιασμένα serums της κατασκευάστριας εταιρίας DP Dermaceuticals, ώστε ανάλογα με τον σκοπό της θεραπείας (π.χ. αντιγήρανση, αποχρωματισμό κηλίδων, κτλ)., να επιλέγεται το κατάλληλο για συνδυαστική δράση και μάξιμουμ αποτέλεσμα.
Για ποιες θεραπείες σώματος
είναι κατάλληλο το Dermapen;
Η θεραπεία Dermapen μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλο το σώμα, για να προσφέρει σημαντική βελτίωση στις περιοχές όπου παρατηρούνται:

. Ρυτίδες και χαλάρωση
. Αφυδάτωση
. Ραγάδες
. Ουλές ακμής
. Υπετροφικές, ατροφικές ή χηλοειδείς ουλές
. Κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, μέλασμα

Ιδανική θεραπεία και για τις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος

Το Dermapen 4 είναι η ιδανική antiaging θεραπεία και για ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, όπως είναι ο λαιμός, το ντεκολτέ και η ράχη των χεριών. Είναι η μοναδική microneedling συσκευή που είναι κατάλληλη για σημεία με λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, καθώς μπορεί να ρυθμιστεί η εισχώρηση των μικροακίδων της σε βάθος μόλις 0,2 χιλιοστών σε αντίθεση με το Dermapen 3 που η δράση του ξεκινάει από βάθος 0,25 χιλιοστών. Το Dermapen 4 έχει την ικανότητα να δράσει στο χόριο χωρίς να επηρεάσει την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας. Οι ινοβλάστες και οι αυξητικοί παράγοντες ενεργοποιούνται και παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ που οδηγούν σε πάχυνση του δέρματος, σύσφιξη και σφριγηλότητα. Η θεραπεία είναι ιδανική για την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, που ζαρώνουν με το πέρασμα του χρόνου (ειδικά αν έχετε την τάση να κοιμάστε στο πλάι), αλλά και για τη ράχη των χεριών που συχνά προδίδει την πραγματική ηλικία ενός ατόμου.
Step by step
Dermapen

Βήμα 1ο

Μετά από εξέταση της κατάστασης και των αναγκών του δέρματός σας, διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας με την επιλογή του κατάλληλου serum μεσοθεραπείας για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Βήμα 2ο

Το δέρμα καθαρίζεται προσεχτικά με ένα ήπιο αντισηπτικό και στη συνέχεια εφαρμόζεται το serum ενεργών συστατικών σε όλη την περιοχή.

Βήμα 3ο

Ανάλογα με το σημείο και τον σκοπό της θεραπείας, ρυθμίζεται το βάθος εισχώρησης των μικροακίδων στην ψηφιακή οθόνη της συσκευής Dermapen 4. Αν η θεραπεία πρόκειται να εφαρμοστεί σε βάθος μεγαλύτερου του 1-1,5 χιλιοστού, τότε προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ώστε η εφαρμογή να είναι απολύτως ανεκτή.

Βήμα 4ο

Ακολουθεί η σάρωση όλης της περιοχής της θεραπείας με το Dermapen 4, πραγματοποιώντας οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες κινήσεις. Στόχος είναι να προκληθεί μία ήπια ερυθρότητα στην περιοχή και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν αρκετά περάσματα από τα ίδια σημεία.

Βήμα 5ο

Οι μικροακίδες της συσκευής κινούνται κάθετα, έτσι ώστε να μην τραυματίζουν το δέρμα, αλλά να ανοίγουν αόρατα μικροσκοπικά κανάλια για την καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών του serum.

Βήμα 6ο

Στο τέλος της θεραπείας, εφαρμόζεται στην περιοχή μία καταπραϋντική μάσκα με δροσιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες, για να καταλαγιάσει την ερυθρότητα και να ενυδατώσει το δέρμα. Αμέσως μετά, είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη θεραπεία

  • Αποφύγετε τη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων ή συμπληρωμάτων διατροφής με αντιπηκτική δράση για αρκετές ημέρες πριν τη θεραπεία, για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εμφάνισης μωλωπισμού στην περιοχή της θεραπείας.
  • Πιείτε άφθονο νερό για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας.

Μετά τη θεραπεία

  • Μετά το Dermapen σώματος, μείνετε μακριά από τον ήλιο τις πρώτες ημέρες. Αν χρειαστεί να εκτεθείτε στον ήλιο, τότε προστατέψτε το δέρμα σας με αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας.
  • Αποφύγετε τις πρώτες ημέρες να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά με ενεργά συστατικά όπως α-υδροξυοξέα, ρετινόλη και άλλους παρόμοιους δραστικούς παράγοντες. Το δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο μετά τη θεραπεία και τέτοια προϊόντα μπορεί να το ερεθίσουν περισσότερο.
  • Αν εμφανίσετε έντονη ερυθρότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντιοξειδωτικό serum που έχει επουλωτικές ιδιότητες και καταπραΰνει τον ερεθισμό.
  • Αποφύγετε κάθε μορφή κόπωσης, άσκησης και έκθεσης σε πηγές θερμότητας (π.χ. σάουνα) που μπορεί να οδηγήσει σε εφίδρωση. Κρατήστε τους πόρους του δέρματός σας καθαρούς, ώστε να μην προκληθεί κάποια αντίδραση.
  • Καταναλώστε άφθονο νερό για να βοηθήσετε το δέρμα σας να επουλωθεί και να αναζωογονηθεί ταχύτερα.
Πλεονεκτήματα
Ανώδυνη μέθοδος

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες

Αυτόματη, ψηφιακή, ταχύτερη κεφαλή δράσης

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Προσιτό κόστος

Το Dermapen 4 υπερέχει
στην αντιμετώπιση των ουλών

Η 4η γενιά της συσκευής Dermapen υπερέχει στη δυνατότητα βαθύτερης διείσδυσης των μικροακίδων της στο δέρμα. Σε αντίθεση με το Dermapen 3 που έχει μέγιστη δυνατότητα εισχώρησης 2,5 χιλιοστών των ακίδων στο δέρμα, το πιο εξελιγμένο Dermapen 4 μπορεί να εισχωρήσει σε βάθος 3 χιλιοστών και να συμβάλλει έτσι στη βελτίωση της όψης των ουλών σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος. Μάλιστα, στην ψηφιακή οθόνη του υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μιας νέας λειτουργίας, ειδικά σχεδιασμένης για τη θεραπεία των ουλών (Scar Treatment Mode – ST Mode).

Dermapen για ουλές ακμής

Το microneedling αποτελεί κορυφαία θεραπευτική μέθοδο για την αντιμετώπιση των ατροφικών ουλών που αφήνει πίσω της τόσο η κοινή ακμή (acne vulgaris), όσο και η πιο σοβαρή μορφή της, η κυστική ακμή. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, όπως η δερμοαποξέση και το laser resurfacing που εξαχνώνουν την επιδερμίδα, την κάνουν ακόμα πιο λεπτή και επιπλέον έχουν μακρά περίοδο αποθεραπείας, το Dermapen δεν επηρεάζει καθόλου την ακεραιότητα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να επιταχύνει τον χρόνο επούλωσης και να μειώνει το επίπεδο του πόνου. Επιπλέον, το Dermapen δεν φέρει παρενέργειες, όπως υπερμελάγχρωση και ερύθημα, ενώ υπερέχει και στο γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα της θεραπείας δεν εξαρτάται από την τεχνική του χειριστή. Με λίγες συνεδρίες, μειώνεται το βάθος των ουλών και παρατηρείται βελτίωση της όψης τους σε ποσοστό τουλάχιστον 72%.

Dermapen για ραγάδες

Το Dermapen αποδεικνύεται ιδανική θεραπεία για τις ραγάδες, καθώς σε αντίθεση με άλλες πιο επιθετικές θεραπείες όπως το Fractional Laser, είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε σημεία με λεπτό και ευαίσθητο δέρμα όπως είναι τα σημεία των ραγάδων. Με το microneedling διεγείρεται η κολλαγονογένεση και η πάχυνση του δέρματος. Επιπλέον, η θεραπεία προκαλεί την απόπτωση (φυσιολογικό θάνατο) και όχι τη νέκρωση των φθαρμένων κυττάρων και άρα αποφεύγεται η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση, καθώς με τη μέθοδο αυτή δεν προκαλείται φλεγμονή στην περιοχή. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά ειδικά για τις κόκκινες ραγάδες, με το ποσοστό ικανοποίησης να ξεπερνά το 87%!

Dermapen για χηλοειδείς ουλές

Οι χηλοειδείς ουλές είναι πιο μεγάλες και έντονες από τις απλές ουλές. Μπορεί μάλιστα να προκαλούν πόνο ή κνησμό, και συχνά εκτείνονται πέρα από τα όρια της αρχικής πληγής ή τομής, σε αντίθεση με τις υπερτροφικές ουλές που σχηματίζονται εντός των ορίων της αρχικής πληγής. Συνήθως οι χηλοειδείς ουλές σχηματίζονται σε σημεία όπου υπάρχει ελάχιστος υποδόριος λιπώδης ιστός, όπως στο πρόσωπο, τον λαιμό, το στέρνο και τους ώμους, και εμφανίζονται μετά από ακμή, πίρσινγκ, έγκαυμα, κόψιμο ή χειρουργική ουλή. Το microneedling αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τις χηλοειδείς ουλές που χαρακτηρίζονται από ανώμαλη επούλωση και υπερβολική ίνωση του δέρματος.

Dermapen για ουλές από έγκαυμα

Οι εγκαυματικές ουλές μπορούν να στιγματίσουν ένα άτομο για όλη του τη ζωή, καθώς προκαλούν σημαντική ανομοιομορφία και δυσχρωμία στο δέρμα. Η θεραπεία Dermapen σώματος υπερέχει σε σχέση με άλλες θεραπείες, όπως το laser resurfacing, τα χημικά πίλινγκ και η δερμοαπόξεση, καθώς δεν εντείνει την ευαισθησία της περιοχής και την ίνωση του δέρματος, ούτε διεγείρει φλεγμονώδη αντίδραση. Αντιθέτως, αφήνει σε μεγάλο βαθμό άθικτη την επιδερμίδα και τους γύρω ιστούς, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου με πιο φυσικό τρόπο κι επιτρέποντας ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων.
Ορατή βελτίωση
από την 1η κιόλας συνεδρία!
Τα αποτελέσματα της θεραπείας Dermapen σώματος αρχίζουν να φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά βελτιώνονται σταθερά με κάθε συνεδρία, καθώς εντατικοποιείται η κολλαγονογένεση. Μετά από 4-6 συνεδρίες, η διαφορά είναι πλέον θεαματική. Ωστόσο, η δράση της θεραπείας δεν σταματάει μόλις σταματήσουν οι συνεδρίες. Το αποτέλεσμα της κολλαγονογένεσης και της εντατικής ανανέωσης των κυττάρων ολοκληρώνεται μετά από 6-12 μήνες.
Συχνές Ερωτήσεις

Όχι. Η θεραπεία είναι απολύτως ανεκτή όταν εφαρμόζεται σε βάθος έως 1 χιλιοστό (1mm). Εάν είναι απαραίτητο να δράσουν σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος οι ακίδες του Dermapen, τότε προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ώστε και πάλι η αίσθηση της θεραπείας να μην προκαλεί καμία ενόχληση.

Όταν η θεραπεία microneedling πραγματοποιείται από έμπειρο ιατρό με την αυθεντική και πλέον εξελιγμένη συσκευή Dermapen 4, τότε δεν φέρει παρενέργειες και δεν τίθεται κίνδυνος μόλυνσης. Πρόκειται για την πιο ασφαλή συσκευή microneedling παγκοσμίως, καθώς διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία ACM (Anti-Contamination Management) που βασίζεται σε ειδικές μεμβράνες ασφαλείας, οι οποίες δεν επιτρέπουν τη μετακίνηση των εσωτερικών και εξωτερικών υγρών και επομένως διατηρούν το δέρμα απόλυτα προστατευμένο απέναντι σε τυχόν μόλυνση. Επιπλέον, οι 16 μικροακίδες της κεφαλής είναι αποστειρωμένες με ακτίνες γάμμα και εισέρχονται με αυτοματοποιημένο τρόπο στο δέρμα, με τέτοια ταχύτητα και ακρίβεια, που καθιστούν απόλυτα στοχευμένη και δραστική τη θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι η κατασκευάστρια εταιρία του Dermapen, η DP Dermaceuticals, υπήρξε η πρώτη εταιρία που παρήγαγε εξειδικευμένη σειρά μεσοθεραπευτικών προϊόντων για να εφαρμόζονται παράλληλα με τη διαδικασία του microneedling και να μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα.

Όχι. Μετά τη θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Στην περιοχή της θεραπείας, μπορεί να υπάρχει μία ήπια ερυθρότητα για 24-48 ώρες, η οποία είναι απολύτως φυσιολογική και δεν χρήζει ανησυχίας. Μπορείτε να την ανακουφίσετε με κάποια καταπραϋντική, δροσιστική κρέμα.

Το microneedling αντενδείκνυται σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού. Επίσης, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε δέρμα που παρουσιάζει πληγές, μόλυνση ή ενεργό έρπητα, ούτε και στην περίπτωση που υπάρχουν δερματικές αλλεργίες (π.χ. σε καλλυντικά συστατικά). Αντένδειξη του Dermapen σώματος αποτελεί επίσης ο διαβήτης, καθώς πολλές φορές καθυστερεί η επούλωση του δέρματος.

Το Dermapen είναι μία θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου. Ωστόσο, όπως και όλες οι θεραπείες που διεγείρουν τη διαδικασία της επούλωσης, καθιστούν το δέρμα πιο ευάλωτο στην υπερμελάγχρωση μόλις εκτεθεί στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα το καλοκαίρι σε ό,τι αφορά την αντηλιακή προστασία. Θα χρειαστείτε ένα αντηλιακό προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF50).

Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας και τον βαθμό του προβλήματος, ο γιατρός θα εκτιμήσει με ακρίβεια τον αριθμό των συνεδριών Dermapen σώματος που θα χρειαστείτε. Σε γενικές γραμμές, απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για την ανανέωση του δέρματος, με μεσοδιάστημα 4 εβδομάδων.

Για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής, χρειάζονται συνήθως 6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 εβδομάδων, ενώ για την αντιμετώπιση των ραγάδων απαιτούνται περίπου 10 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 3 εβδομάδων.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική