Λιποδιάλυση: Στοχευμένη Εξάλειψη Τοπικού Λίπους - THE ANTIAGERS
Λιποδιάλυση

Λιποδιάλυση

Λιποδιάλυση
Στοχευμένη διάλυση τοπικού πάχους και body contouring

Η λιποδιάλυση επιτρέπει την εξάλειψη του τοπικού λίπους και την αποκατάσταση της αρμονίας στις αναλογίες του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και οριστικό. Το σχήμα του σώματος σμιλεύεται και πλέον τίποτα δεν περισσεύει!

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
15-30 λεπτά
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Από την 1η συνεδρία
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Εξαλείψτε το τοπικό πάχος,
διορθώστε το σχήμα του σώματός σας!

Τι είναι η λιποδιάλυση

Η λιποδιάλυση είναι μία ενέσιμη θεραπεία που σας επιτρέπει να επέμβετε ανώδυνα στα σημεία του τοπικού πάχους που μπορεί να υπάρχουν ακόμα κι αν έχετε φυσιολογικό βάρος ή αθλητικό κορμί. Είναι αυτά τα παχάκια που διαταράσσουν το σχήμα του σώματός σας, περιορίζουν τις ενδυματικές σας επιλογές και ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Με τη χρήση μιας ασφαλούς ουσίας, η ενέσιμη λιποδιάλυση έχει τη δυνατότητα να δράσει με ακρίβεια μέσα σε συγκεκριμένες λιποαποθήκες του σώματος και να εξαλείψει τα περίσσια λιποκύτταρα, αποκαθιστώντας το θελκτικό σχήμα του σώματός σας, έτσι ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί!

Πως εφαρμόζεται η λιποδιάλυση

Η λιποδιάλυση εφαρμόζεται με το ιατρικό ενέσιμο διάλυμα Aqualyx, το οποίο εγχέεται απευθείας μέσα στον λιπώδη ιστό, ακριβώς στα σημεία όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Το βασικό συστατικό του είναι μία ασφαλής λιποδιαλυτική ουσία, το λεγόμενο δεοξυχολικό οξύ, που δημιουργήθηκε από επιστήμονες στο εργαστήριο με βάση την ίδια ουσία που εκκρίνει ο ανθρώπινος οργανισμός για να διασπάει το λίπος των τροφών.

Μόλις το Aqualyx εγχυθεί στην περιοχή του τοπικού πάχους, διαλύει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, ρευστοποιεί το λίπος και οδηγεί στην αποβολή του μέσω του λεμφικού συστήματος. Καθώς ο οργανισμός μεταβολίζει και αποβάλλει τα λιποκύτταρα, το στρώμα του λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται. Μέσα στις επόμενες βδομάδες το τοπικό πάχος εξαλείφεται, χωρίς να προκαλούνται ανομοιομορφίες ή χαλάρωση στο δέρμα.

3D λιποδιάλυση με τεχνική βεντάλιας

Πέρα της πρωτοποριακής σύνθεσής της, η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx υπερέχει και στον τρόπο εφαρμογής της που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για ένα άριστο, φυσικό αποτέλεσμα. Ο Ιταλός επιστήμονας Καθηγητής Πασκουάλε Μοτολέζε που συνέθεσε τη βιοσυμβατή λιποδιαλυτική ουσία στο εργαστήριο, εξέλιξε σημαντικά και την τεχνική των εγχύσεων, λανσάροντας μία τρισδιάστατη (3D) προσέγγιση στην εξάλειψη του τοπικού πάχους. Στόχος; Η καταπολέμηση του στρώματος τοπικού λίπους σε όλη την έκταση και το βάθος του ομοιόμορφα και αποτελεσματικά.

Οι εγχύσεις εφαρμόζονται με μία λεπτή, μακριά και σχετικά εύκαμπτη βελόνα, η οποία εισέρχεται από ένα μόνο σημείο εισόδου στην κάθε περιοχή θεραπείας και κατευθύνεται μέσα στον λιπώδη ιστό. Εκεί, ο γιατρός κινεί τη βελόνα εσωτερικά ακολουθώντας σχηματισμό βεντάλιας και απελευθερώνει σταδιακά έως 0,3ml διαλύματος σε κάθε ακτίνα της βεντάλιας, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια, το βάθος και τον όγκο του συσσωρευμένου λίπους. Η τρισδιάστατη αντιμετώπιση του τοπικού λίπους επιτρέπει ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ανομοιομορφίες στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς χαλάρωση ή σημάδια που να μαρτυρούν τη διαδικασία. Το τοπικό πάχος απλώς εξαλείφεται!
Aποβολή του τοπικού λίπους
μέσα σε 3 έως 6 βδομάδες

Ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία!

Το αποτέλεσμα της ενέσιμης λιποδιάλυσης γίνεται ορατό από την 1η κιόλας συνεδρία μέσα σε διάστημα 3 έως 6 εβδομάδων, όμως συνήθως χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες για να υπάρξει σημαντική μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας. Αν πρόκειται για κάποια μικρή περιοχή, όπως είναι για παράδειγμα το διπλοσάγονο, συνήθως αρκούν 1 έως 3 συνεδρίες, ενώ για πιο μεγάλες περιοχές όπως είναι οι μηροί, χρειάζονται 3 έως 8 συνεδρίες ανάλογα με τον όγκο του λίπους. Οι συνεδρίες εφαρμόζονται με μεσοδιαστήματα 20 ημερών.
Περιοχές εφαρμογής
Η λιποδιάλυση μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε οποιαδήποτε σημείο υπάρχει εναπόθεση λίπους. Είναι κατάλληλη τόσο για μικρές και δύσκολες περιοχές, όπως είναι το διπλοσάγονο και το περίγραμμα του προσώπου, όσο και για μεγάλες περιοχές, όπως η κοιλιά και οι μηροί. Μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί για να διορθώσει τυχόν ανομοιομορφίες στο δέρμα μετά από λιποαναρρόφηση ή να επανορθώσει εκ γενετής δυσαναλογίες στην κατανομή του λίπους.

. Διπλοσάγονο
. Μπράτσα & παχάκια γύρω από τις μασχάλες
. Γυναικομαστία στους άνδρες
. Παχάκια πλάτης και γύρω από το σουτιέν (bra fat)
. Ψωμάκια και παχάκια κάτω από τους γλουτούς
. Εσωτερική και εξωτερική πλευρά μηρών
. Στομάχι & κοιλιά (σωσίβιο)
. Πλαϊνά μέσης
. Γόνατα
Step by step
Λιποδιάλυση

Βήμα 1ο

Πρώτο βήμα είναι η φωτογράφηση και η μέτρηση των περιοχών της θεραπείας. Η περιοχή καθαρίζεται καλά και στη συνέχεια σημειώνονται με ειδικό μολύβι τα σημεία έγχυσης της λιποδιάλυσης.

Βήμα 2ο

Με μία πολύ λεπτή μακριά βελόνα εφαρμόζονται οι εγχύσεις. Το διάλυμα περιέχει τοπική αναισθητική ουσία που καθιστά την εφαρμογή ανώδυνη. Οι εγχύσεις πραγματοποιούνται από ένα μόνο σημείο εισόδου σε κάθε περιοχή τοπικού πάχους. Η βελόνα εισέρχεται μόνο μία φορά και το υλικό απελευθερώνεται σταδιακά σε σχηματισμό βεντάλιας, ώστε να επιτευχθεί ένα φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Βήμα 3ο

Συνολικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 4 φιαλίδια Aqualyx (32ml) σε κάθε συνεδρία, ανάλογα πάντα με την έκταση και τον όγκο του τοπικού λίπους. Μόλις ολοκληρωθούν οι εγχύσεις, καταγράφεται το πλάνο θεραπείας στην καρτέλα σας και προγραμματίζεται η επόμενη συνεδρία σε περίπου 20 ημέρες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγίες μετά τη θεραπεία

  • Συστήνεται η αποφυγή χρήσης καλλυντικών προϊόντων στην περιοχή των εγχύσεων για τις επόμενες 12 ώρες μετά τη θεραπεία.
  • Θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία, σάουνα, χαμάμ, κτλ). Αν η λιποδιάλυση έχει εφαρμοστεί στο πρόσωπο (π.χ. διπλοσάγονο), αποφύγετε επιπλέον τη χρήση σεσουάρ.
  • Επιτρέπεται η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
  • Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής το επόμενο διάστημα και να μην αυξηθεί το σωματικό βάρος σας.
  • Η πρώτη αξιολόγηση του αποτελέσματος συστήνεται να γίνεται περίπου 40 ημέρες μετά από την πρώτη συνεδρία.
Πλεονεκτήματα
Ανώδυνη μέθοδος, σύντομη διαδικασία

Αντιμετώπιση κάθε σημείου τοπικού πάχους

Βιοσυμβατή λιποδιαλυτική ουσία, χωρίς παρενέργειες

Εξελιγμένη 3D τεχνική εγχύσεων για ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Ασφαλής θεραπεία με ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE

Οριστικό αποτέλεσμα
με απευθείας δράση μέσα στις λιποαποθήκες σας!

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα

Τι θα γίνει αν πάρετε βάρος στο μέλλον

Το μεγάλο πλεονέκτημα της σύγχρονης ενέσιμης λιποδιάλυσης με το διάλυμα Aqualyx είναι ότι προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Τα λιποκύτταρα που διαλύονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό, δεν επαναδημιουργούνται. Με λίγα λόγια, η λιποδιάλυση έχει την ικανότητα να μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων, σε αντίθεση με τη διαδικασία του αδυνατίσματος που μειώνει μόνο τον όγκο των λιποκυττάρων.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, δεν θα διαταραχθεί η νέα αρμονία στις αναλογίες του σώματός σας, καθώς στο εξής το λίπος θα κατανέμεται πιο ομοιόμορφα παντού και όχι δυσανάλογα στις λιποαποθήκες που μέχρι πρότινος είχαν συσσωρευμένο αριθμό λιποκυττάρων.

Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα το βάρος σας τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες μετά από τη θεραπεία, όσο θα εξελίσσεται η διαδικασία αποβολής των διασπασμένων λιποκυττάρων. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό βλέποντας τη θεαματική αλλαγή στο σχήμα του σώματός σας, αυτή να αποτελέσει ένα δυνατό κίνητρο για να σταθεροποιήσετε το βάρος σας μια και καλή!
Πάνω από 2 εκατ. εφαρμογές
σε 40 χώρες του κόσμου
Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Η λιποδιάλυση Aqualyx είναι μέθοδος αδυνατίσματος.

Αλήθεια

Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος. Αντιθέτως, ενδείκνυται για άτομα με φυσιολογικό βάρος, που έχουν σημεία τοπικού πάχους, τα οποία δεν μπορούν να τα καταπολεμήσουν με υγιεινή διατροφή και άσκηση. Για να διαπιστώσετε αν είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για λιποδιάλυση, αρκεί να κάνετε το τεστ του τσιμπήματος: τσιμπήστε με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας το σημείο του τοπικού λίπους που σας ενοχλεί. Αν τσιμπιέται και είναι πάνω από 3 εκατοστά (“pinchable fat”), τότε πιθανότητα μπορεί να καταπολεμηθεί μέσω της λιποδιάλυσης. *Σημείωση: Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του λίπους που υπάρχει ανάμεσα στα όργανα της κοιλιάς (ενδοσπλαχνικό λίπος).

Μύθος

Η ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση.

Αλήθεια

Σε αντίθεση με την κλασική επεμβατική λιποαναρρόφηση, που αφαιρεί με «βίαιο» τρόπο μεγάλη ποσότητα όγκου λίπους και μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στο δέρμα, η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι διαδικασία που εξελίσσεται πιο αργά. Το ενεργό συστατικό της είναι βραδείας απελευθέρωσης, που σημαίνει ότι απελευθερώνεται αργά στην περιοχή της θεραπείας και συνεχίζει να δρα ακόμα κι όταν εσείς έχετε επιστρέψει στο σπίτι. Καθώς χρειάζονται αρκετές συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, η διάσπαση και η αποβολή των λιποκυττάρων ολοκληρώνεται σε διάστημα έως και 6 βδομάδες – διάστημα ικανοποιητικό για να προλάβει το δέρμα να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του. Επιπλέον, οι εγχύσεις της λιποδιάλυσης γίνονται αντιληπτές από το δέρμα ως μικροτραυματισμοί και αυτομάτως διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για την επούλωσή τους, με έξτρα όφελος για τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Μύθος

Η λιποδιάλυση δεν είναι απαραίτητη για όποιον γυμνάζεται.

Αλήθεια

Πολλές φορές, η άσκηση δεν αρκεί για να καταπολεμήσει το τοπικό πάχος. Ακόμα κι ένα αθλητικό σώμα μπορεί να έχει σε κάποιο σημείο συσσωρευμένο λίπος που αντιστέκεται ακόμα και στις πιο στοχευμένες ασκήσεις. Και μάλιστα αυτά τα λίγα εκατοστά τοπικού λίπους μπορεί να γίνονται η αιτία ώστε να μην φαίνεται το αποτέλεσμα της εντατικής άσκησης που είναι η ωραία γράμμωση των μυών. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι ο πιο δραστικός τρόπος για να αποκαλυφθεί τελικά όλος ο κόπος της γυμναστικής!

Συχνές Ερωτήσεις
Όχι. Το διάλυμα Aqualyx περιέχει αναισθητική ουσία που δρα αμέσως στο σημείο της εφαρμογής. Πέρα από ένα μικρό τσιμπηματάκι, δεν υπάρχει άλλη ενόχληση τη στιγμή της έγχυσης.
Το Aqualyx αναπτύχθηκε από τον Ιταλό Καθηγητή Πασκουάλε Μοτολέζε, πρόεδρο της Ιταλικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής. Η επαναστατική ανακάλυψη, που επιτρέπει την οριστική εξάλειψη του τοπικού λίπους χωρίς νυστέρι, παρουσιάστηκε σε συνέδριο στο Μιλάνο το 2004 και λανσαρίστηκε στην παγκόσμια αγορά το 2009. Κάποιες φορές αναφέρεται ως «διάλυμα του Μοτολέζε». Παράγεται από την ιταλική εταιρία Marllor Biomedical® και μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια φιαλίδια σε 40 χώρες του κόσμου.
Ναι. Η λιποδιάλυση Aqualyx βασίζεται σε μία λιποδιαλυτική ουσία, το δεοξυχολικό οξύ, που παράγεται φυσιολογικά από το ανθρώπινο ήπαρ για να διασπά τα λιπίδια των τροφών και να διευκολύνει την απορρόφησή τους από το έντερο και την αποβολή τους μέσω του λεμφικού συστήματος. Οι επιστήμονες την συνέθεσαν στο εργαστήριο, παράγοντας μια βιοσυμβατή ουσία με παρόμοια δράση, με στόχο τη στοχευμένη έγχυσή της σε περιοχές με συσσωρευμένο λίπος. Το 2012, το Aqualyx έλαβε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE για την ασφαλή καταπολέμηση του τοπικού πάχους και τη μικρολιπογλυπτική του σώματος (body contouring).
Μόλις εγχυθεί μέσα στον λιπώδη ιστό, το Aqualyx διαλύει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, οδηγώντας στη διάσπασή τους και την απελευθέρωση των λιπαρών οξέων. Κατευθείαν ξεκινάει η διαδικασία της απορρόφησης των λιπιδιών από το έντερο και της αποβολής τους από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής οδού. Μέσα στις επόμενες βδομάδες, το στρώμα του περίσσιου λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται σταδιακά και τελικά εξαλείφεται.
Η θεραπεία αρχίζει να δρα αμέσως μετά την εφαρμογή. Τις πρώτες ημέρες, δεν θα διαπιστώσετε κάποια διαφορά, καθώς προκαλείται μία φλεγμονώδης αντίδραση στην περιοχή, η οποία εκδηλώνεται με οίδημα. Επομένως, η περιοχή δείχνει ακόμα πιο πρησμένη από ό,τι συνήθως. Είναι μέρος της διαδικασίας και δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Δεν υπάρχει τρόπος να επιταχυνθεί αυτό το στάδιο, και στην πραγματικότητα είναι η φλεγμονή αυτή που προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς προκαλεί τη σύσπαση των ιστών και άρα τη σύσφιξη του δέρματος.
Όχι. Είναι άμεση η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
Μοναδικές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι η εμφάνιση μωλωπισμού, ερυθρότητας και οιδήματος στην περιοχή της θεραπείας, όμως είναι φαινόμενα φυσιολογικά που υποχωρούν μετά από περίπου 5 ημέρες.
Η θεραπεία αντενδείκνυται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διαφόρων αλλεργικών αντιδράσεων και σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από σοβαρές οργανικές ή συστηματικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αυτοάνοσων νοσημάτων. Επίσης, αντενδείκνυται η εφαρμογή της σε παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.
Όχι. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ομοιόμορφο. Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν αφήνει σημάδια ή ουλές στο δέρμα, αφού οι εγχύσεις γίνονται με μία πολύ λεπτή βελόνα που δεν τραυματίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται σταδιακά, επομένως η αλλαγή στο σώμα έρχεται αργά και έτσι δεν προδίδει ότι κάποια πολύ ριζική μέθοδος εφαρμόστηκε. Εσείς που γνωρίζετε όμως καλά το σώμα σας, θα βλέπετε βδομάδα με τη βδομάδα να σμιλεύονται οι «παραγεμισμένες» καμπύλες του και θα αρχίσετε πλέον να φοράτε τα ρούχα που σας αρέσουν, γεμάτοι περηφάνια και αυτοπεποίθηση! Αν κάποιοι φίλοι σας σάς συναντήσουν μετά από πολύ καιρό, το πιθανότερο είναι να σκεφτούν ότι ακολουθήσατε κάποιο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που έπιασε τόπο ακριβώς εκεί όπου το είχατε περισσότερο ανάγκη!

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική