Antiagers Exclusive: LASER LIFT BODY μόνο από 65O€ ανά περιοχή

για λιποδιάλυση και σύσφιξη

Laser Lift: αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου και σώματος

Η νέα καινοτόμα θεραπεία μας αποτελεί την κορυφαία εναλλακτική λύση στο χειρουργικό λίφτινγκ! Σε λιγότερο από μία ώρα, ατραυματικά και ανώδυνα προσφέρει εντυπωσιακή σύσφιξη, ανόρθωση και ξυπνάει τη διαδικασία κολλαγονογένεσης! Εφαρμόζεται με την ίδια επιτυχία σε πρόσωπο και σώμα.

icon

Θεαματική σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος

icon

Εστιασμένη λιπόλυση

icon

Ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ανάπλαση της επιδερμίδας και των εσωτερικών στιβάδων του δέρματος

icon

Ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος μέσω της διάσπασης των συνδετικών διαφραγμάτων που το «ακινητοποιούν»

icon

Απολύτως φυσικό αποτέλεσμα στην όψη, την αφή και τον τόνο του δέρματος

icon

Ελάχιστος ή μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Χρόνος Θεραπείας
45 λεπτά περίπου ανά περιοχή
Διάρκεια Αποτελέσματος
4-5 χρόνια
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 1800€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο, αλλά τελειοποιείται για τους 6 μήνες.
Αναισθησία
Τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας
Δεν απαιτείται. Η επιστροφή στις δραστηριότητές σας είναι άμεση.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

Certification
Εγκεκριμενο απο τον Ευρωπαϊκο & Αμερικανικο Οργανισμο Φαρμακων

Δείτε αποτελέσματα

μοναδικό αποτέλεσμα - μάξιμουμ σύσφιξη και τόνωση σε πρόσωπο και σώμα

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι

Ανώδυνη θεραπεία, χωρίς αποθεραπεία

Καινοτόμος μηχανισμός φωτο-βιοαναδιαμόρφωσης των ιστών

Η μεγάλη καινοτομία του LaserLift είναι ότι επιτυγχάνει σημαντική σύσφιξη χωρίς την αφαίρεση του περίσσιου χαλαρού δέρματος, όπως συμβαίνει στο επεμβατικό λίφτινγκ, αλλά με τον μηχανισμό φωτο-βιοαναδιαμόρφωσης των ιστών (photobiomodulation). Η θεραπεία εφαρμόζεται με μία οπτική ίνα διαμέτρου 200 ή 300 microns (λεπτή όσο μία τρίχα), η οποία εισάγεται κάτω από το δέρμα χωρίς τομές.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας οφείλεται κυρίως στο μήκος κύματος της ακτινοβολίας LASER που χρησιμοποιείται και απορροφάται, ιδιαιτέρως, από δύο βασικά συστατικά του ανθρώπινου σώματος, το νερό και το λίπος. Ο συνδυασμός λιπόλυσης και ενεργοποίησης της παραγωγής κολλαγόνου που επιφέρει ανανεώνει δομικά το δέρμα. Πολύ σημαντικό σε όλη τη διαδικασία είναι ότι η ενέργεια του LASER απορροφάται ισχυρά μόνο από τους ιστούς με τους οποίους έρχεται σε επαφή η εύκαμπτη οπτική ίνα, προστατεύοντας τις παρακείμενες δομές του δέρματος. Αυτό σημαίνει μηδενικές παρενέργειες.

Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία, που φέρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού FDA, και εφαρμόζεται από ιατρούς που έχουν προηγουμένως λάβει αναλυτική εκπαίδευση πάνω στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Τελικό αποτέλεσμα σε 1 συνεδρία

Το Laser Lift είναι μονοθεραπεία! Σε λιγότερο από 1 ώρα επαναφέρει τη νεανικότητα στο δέρμα

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το αναίμακτο λίφτινγκ

icon

Κάτω από τα μάτια, στις παρειές και τις ρινοπαρειακές αύλακες

icon

Περίγραμμα γνάθου και διπλοσάγονο

icon

Λαιμό και ντεκολτέ

icon

Κοιλιά

icon

Μπράτσα

icon

Εσωτερικό μηρών, γόνατα, αστράγαλοι

Laser lift: αναίμακτο λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο - Δράση σε 4 σημεία

Το Laser Lift επιτυγχάνει αποτέλεσμα λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο, προκαλωντας:

1. Άμεση συρρίκνωση των ιστών: Ενώ αυτό προσφέρει το αποτέλεσμα της άμεσης σύσφιξης και σφριγηλότητας, στην ουσία αποτελεί το διακόπτη που ξυπνά τη συνεχή αναζωογόνηση του δέρματος.

2. Βελτίωση της «αρχιτεκτονικής» του δέρματος: Δομικές πρωτεΐνες, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη αρχίζουν να παράγονται εντατικά ως απάντηση του οργανισμού στο Laser Lift. Μετά τις 6-8 εβδομάδες το δέρμα φαίνεται ήδη ανανεωμένο, αλλά η βελτίωση συνεχίζεται και φθάνει στο pick στους 6 μήνες.

3. Αναζωογόνηση της επιφάνειας του δέρματος: Εξαιτίας της φυσικής διαδικασίας επούλωσης που προκαλεί το Laser Lift, η βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας είναι εντυπωσιακή.

4. Μείωση λίπους: Κατευθύνοντας την ενέργεια του λέιζερ ελαφρώς βαθύτερα, στοχεύουμε στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη ρευστοποίησή τους. Επιπλέον, το ινοδιαφραγματικό δίκτυο, το οποίο συγκρατεί τα λιπώδη κύτταρα ενωμένα, συστέλλεται.

Ποιοι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για το Laser Lift: αναίμακτο λίφτινγκ

Το 91% των ασθενών που υποβλήθηκαν στη θεραπεία δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι

Τα αποτελέσματα του LaserLift εξαρτώνται από την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος του ασθενούς. Είναι μία θεραπεία που μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άτομα με ήπια έως μέτρια χαλάρωση δέρματος και συγκέντρωση λίπους, καθώς δεν μπορεί να υποκαταστήσει το επεμβατικό λίφτινγκ που ενδείκνυται σε περιπτώσεις προχωρημένης χαλάρωσης.

Μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή, ο ασθενής νιώθει το δέρμα του πιο τεντωμένο και οι ρυτίδες έχουν απαλυνθεί. Η θεραπεία ενισχύει την πυκνότητα και τον όγκο του δέρματος, αποκαθιστώντας έτσι τη σφριγηλότητά του.

Μέσα στους επόμενους μήνες το αποτέλεσμα ενισχύεται και το δέρμα γίνεται πιο απαλό, οι ιστοί ανορθώνονται και το περίγραμμά του προσώπου ανακτά τη νεανικότητά του. Αρκεί μία μόνο συνεδρία για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα λίφτινγκ, το οποίο διαρκεί πολλά χρόνια ανάλογα πάντα με την ηλικία και το DNA του ασθενούς.

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το Laser Lift χαρακτηρίζεται ανώδυνη θεραπεία. Στα Antiagers, πριν τη θεραπεία εγχέουμε στην περιοχή ένα διάλυμα φυσιολογικού ορού, αδρεναλίνης και αναισθητικού. Το διάλυμα αυτό δημιουργεί εσωτερικά κανάλια στα οποία η οπτική με το λέιζερ μπορεί να κινείται εύκολα, χωρίς να προκαλεί πόνο ή τραυματισμούς.

Το οίδημα είναι η πιο συχνή παρενέργεια μετά την εφαρμογή του Laser Lift. Επίσης, κάποιοι ασθενείς αναφέρουν ευαισθησία στο άγγιγμα τις πρώτες ημέρες. Σπανιότερα δημιουργούνται ήπιες και περιορισμένες μελανιές.

Κανένας τέτοιος κίνδυνος δεν υπάρχει. Η εφαρμογή του Laser Lift γίνεται σε αποστειρωμένο περιβάλλον, ενώ η οπτική ίνα είναι μίας χρήσεως και καταστρέφεται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Ένας πλαστικός χειρουργός είναι ο πλέον κατάλληλος γιατρός για να εφαρμόσει το Laser Lift. Το σημαντικό ωστόσο είναι ο γιατρός να έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή του LaserLift και να διαθέτει εμπειρία περιστατικών.

Το Laser Lift: αναίμακτο λίφτινγκ αποτελεί μονοθεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι εφαρμόζεται μία φορά και δεν υπάρχει ανάγκη επανάληψης στην ίδια περιοχή για αρκετά χρόνια. Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από ένα χρόνο.

Η γήρανση δεν εμφανίζεται με τον ίδιο βαθμό σε όλους τους ανθρώπους. Τις περισσότερες φορές ο χρόνος αφήνει διαφορετικά σημάδια ακόμα και στους ανθρώπους της ίδιας ηλικίας. Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα του Laser Lift εξαρτώνται από το βαθμό διόρθωσης που χρειαστεί να προκαλέσει.

Διεύθυνση

Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών,

Νέο Ψυχικό, 15451

(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)

T: 210 67 77 101

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Διεύθυνση

Λαρίσης 33,

Αθήνα - Αμπελόκηποι ,11523

(δίπλα στο Μετρό στάση "Πανόρμου")

T: 210 67 77 101

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Κάντε τη δική σας ερώτηση στον γιατρό

Κλείστε το ραντεβού σας online!

T: 210 67 77 101
Ε: [email protected]

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών,
Νέο Ψυχικό, 15451
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)

📍 Λαρίσης 33,
Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523
(δίπλα στη στάση Μετρό "Πανόρμου")