Μεσοθεραπεία Προσώπου: Δες Πως Έγινε η Ασθενής - ANTIAGERS
Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου + Ραδιοσυχνότητες RF

Ειδική Τιμή (από 170€) μόνο 120€

Μεσοθεραπεία προσώπου
Μια skin booster θεραπεία που "ξυπνά" τους ινοβλάστες

Το ξέρατε ότι από τα καλλυντικά προσώπου που χρησιμοποιείτε, μόνο το 10% των ενεργών συστατικών τους καταφέρνει να εισχωρήσει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος; Η επιδερμίδα, που λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας απέναντι στους εξωτερικούς βλαπτικούς παράγοντες, μπλοκάρει δυστυχώς και την εισχώρηση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αναπτύχθηκε η μεσοθεραπεία προσώπου. Για να ξεπερνάει το εμπόδιο της επιδερμίδας και να δρα στη στιβάδα που είναι καθοριστική για τη νεότητα του προσώπου (χόριο). Η μεσοθεραπεία μεταφέρει στο χόριο ένα σούπερ antiaging κοκτέιλ που του επιτρέπει να καταπολεμά αποτελεσματικά ρυτίδες, μαύρους κύκλους, χαλάρωση, ξηρότητα, πανάδες. Είναι μία θεραπεία ευρέως δοκιμασμένη εδώ και 70 χρόνια και έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που τώρα πια είναι πιο στοχευμένη από ποτέ!

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
15 λεπτά ανά περιοχή
Διάρκεια Αποτελέσματος
Έως και χρόνια με τη σωστή συντήρηση
Επίπεδο Πόνου
Ήπιο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς ή τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Δοκιμασμένη επί 70 χρόνια
Τώρα πιο στοχευμένη από ποτέ!

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη θεραπεία που έχει πάρει το όνομά της από το γεγονός ότι δρα στη μεσαία στιβάδα του δέρματος. Έχει την ικανότητα να αναζωογονεί βαθιά το δέρμα, παρέχοντάς του όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να ανανεώνει τα κύτταρά του και να διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης. Το αποτέλεσμα; Θεαματική βελτίωση σε επίπεδο υφής, ενυδάτωσης, πάχους και φωτεινότητας του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία προσώπου, ή αλλιώς mesolift, ποντάρει σε συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για να αναπαράγει τις ιδανικές συνθήκες ανάπλασης του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, εφαρμόζεται ένα κοκτέιλ από βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες, μεταλλικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ που επιτρέπουν στο δέρμα να αναγεννηθεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας είναι ότι καταφέρνει να παρέχει τα πολύτιμα συστατικά της ακριβώς στα σημεία όπου είναι απαραίτητα, και ότι αυτά δρουν τοπικά χωρίς να διαχέονται στο υπόλοιπο σώμα. Έτσι, η δράση είναι τόσο εστιασμένη που όλο το όφελος είναι υπέρ του δέρματος.

Skinboosters για μέγιστη δράση

Στα ιατρεία μας, εφαρμόζονται δύο από τις πιο εξελιγμένες μεσοθεραπείες παγκοσμίως: η Jalupro της ελβετικής εταιρίας Professional Derma και η NCTF της γαλλικής εταιρίας Filorga. Και οι δύο ανήκουν στην κατηγορία των περίφημων skin boosters. Είναι η κατηγορία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα fillers και τα υλικά μεσοθεραπείας, καθώς πρόκειται για προϊόντα που δεν εγχέονται κάτω από το δέρμα για να γεμίσουν συγκεκριμένες πτυχώσεις ή να τονίσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (π.χ. χείλη ή ζυγωματικά), αλλά μέσα σε αυτό για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και να ενισχύσουν συνολικά την υγεία και τη νεανικότητα του δέρματος.

Τα skin boosters είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος. Πρόκειται για πολύ ρευστά υλικά που βελτιώνουν τη γενική κατάσταση και ποιότητα του δέρματος, προσφέροντας λάμψη, ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σημαντική αναζωογόνηση.

Μεσοθεραπεία Jalupro & Jalupro HMW

Τα skin boosters Jalupro και Jalupro HMW αποτελούν εξελιγμένα προϊόντα βιοτεχνολογίας της ελβετικής εταιρίας Professional Derma με έδρα το Λουγκάνο. Περιέχουν ένα από τα πιο δραστικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας που συνδυάζει 4 διαφορετικά αμινοξέα και υαλουρονικό οξύ για να προσφέρει ένα πιο σφριγηλό, νεανικό δέρμα, να λειάνει λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες, να σβήσει μαύρους κύκλους και να καταπολεμήσει σημάδια ακμής και φωτογήρανσης. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από υαλουρονικό οξύ, το Jalupro και το πιο ενισχυμένο Jalupro HMW περιέχουν γλυκίνη, L-προλίνη, L-λυσίνη και L-λευκίνη, τέσσερα σημαντικά αμινοξέα που έχει αποδειχτεί ότι εξασφαλίζουν την θρέψη και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενεργοποιούν την κολλαγονογένεση, επιβραδύνουν τον ρυθμό αποδόμησης του κολλαγόνου και συμβάλλουν στην παραγωγή αυξητικών παραγόντων (TGF-b). Αποτελούν αναμφίβολα μία θεραπεία υπεροχής στη διαδικασία βιοαναζωογόνησης του δέρματος, καθώς αξιοποιούν όλες τις εξελίξεις και την πρόοδο της βιοτεχνολογίας, και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.

Μεσοθεραπεία NCTF

Η μεσοθεραπεία NCTF είναι το γνωστό skin booster των γαλλικών εργαστηρίων Filorga με έδρα το Παρίσι. Αποτελεί ένα μοναδικό πολυαναζωογονητικό κοκτέιλ 55 ενεργών αντιγηραντικών συστατικών με στόχο την αναζωογόνηση και τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος που στερείται λάμψης και ελαστικότητας. Στη σύνθεσή του, το NCTF περιέχει 14 βιταμίνες, καθώς και 4 σημαντικά μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, κάλιο, νάτριο και μαγνήσιο), 24 αμινοξέα, 6 συνένζυμα, 5 βάσεις νουκλεϊνικών οξέων και 2 αντιοξειδωτικά συστατικά. Όλα μαζί έχουν την ικανότητα να καταπολεμούν τη δράση της ελαστάσης και της κολλαγενάσης, των ενζύμων που καταστρέφουν τις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η εφαρμογή του NCTF προσφέρει ορατό αποτέλεσμα από την 1η συνεδρία και η αποτελεσματικότητα αυτή έχει καταγραφεί αναλυτικά σε πολλές επιστημονικές μελέτες: 72% βελτίωση σε ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, 144% αύξηση φωτεινότητας και λάμψης, 103% ενίσχυση σφριγηλότητας και τόνου, 132% ανάπτυξη ενυδατικών παραγόντων, 147% πολλαπλασιασμός ινοβλαστών, 256% αύξηση κολλαγόνου, 90% ενίσχυση προστασίας από υπεριώδη ακτινοβολία UVA και UVB, καθώς και 366% βελτίωση στην αναστολή της γονιδιακής έκφρασης της ελαστάσης.

Ενισχυμένη Μεσοθεραπεία Bio Nutri Lift

Το Bio Nutri Lift αποτελεί την πιο ενισχυμένη εκδοχή της μεσοθεραπείας NCTF, καθώς συνοδεύεται από την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος. Είναι μία θεραπεία «2 σε 1», που συνδυάζει όλα τα αναζωογονητικά οφέλη του γνωστού skin booster της Filorga με τις εξαιρετικές δυνατότητες επαναφοράς των χαμένων όγκων και της νεανικότητας που προσφέρει το υαλουρονικό οξύ. Η συνδυαστική δράση των δύο θεραπειών χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, βελτιώνει την υφή, το πάχος και την ποιότητα του δέρματος, λειαίνει λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες, διορθώνει τη χαλάρωση, τονώνει τα ζυγωματικά και αποκαθιστά τους χαμένους όγκους του προσώπου.

Το Bio Nutri Lift χρησιμοποιεί την πιο καινοτόμα εφαρμογή εγχύσεων με ατραυματικές μικροκάνουλες και όχι βελόνες. Όλη η θεραπεία πραγματοποιείται από δύο σημεία εισόδου: α) το ζυγωματικό τόξο, όπου πραγματοποιούνται 5 ή 6 γραμμές σε σχήμα βεντάλιας προς τις ρινοπαρειακές πτυχές, και β) τις γωνίες της γνάθου, όπου πραγματοποιούνται 4 ή 5 γραμμές σε σχήμα βεντάλιας προς τις ρυτίδες μαριονέτας και τις ρινοπαρειακές πτυχές.

Η συμπληρωματική δράση των βιοαναζωογονητικών συστατικών του skin booster NCTF και του υαλουρονικού οξέος προσφέρει ένα άμεσο μη επεμβατικό λίφτινγκ και δημιουργεί νέα σημεία στήριξης για αποτελέσματα που διαρκούν.
Τι σας προσφέρει
η μεσοθεραπεία προσώπου;
. Βελτιώνει τον τόνο, την υφή, τη σφριγηλότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας
. Λειαίνει τις ρυτίδες & προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα
. Σβήνει τις πανάδες και τους μαύρους κύκλους & απομακρύνει τις σακούλες
. Βελτιώνει την τοπική μικροκυκλοφορία και ενδυναμώνει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων
. Συστέλλει τους διεσταλμένους πόρους και βελτιώνει τις ουλές
. Διεγείρει σημαντικά την παραγωγή κολλαγόνου και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης
Step by step
Μεσοθεραπεία προσώπου

Βήμα 1ο

Αρχικά, γίνεται μία αξιολόγηση από τον γιατρό για να διαπιστώσει την κατάσταση και τις ανάγκες του προσώπου σας. Σε αυτό το στάδιο, σας προτείνει το κατάλληλο κοκτέιλ μεσοθεραπείας που μπορεί να σας χαρίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αν κριθεί απαραίτητο, στο μίγμα της μεσοθεραπείας μπορεί να προστεθούν μερικές μονάδες μπότοξ ή μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος για πιο ενισχυμένη antiaging δράση.

Βήμα 2ο

Καθαρίζεται το δέρμα σας από τυχόν ρύπους και μακιγιάζ, και στη συνέχεια σημειώνονται με ένα λευκό μολύβι τα σημεία και τα όρια των εγχύσεων. Εάν το επιθυμείτε, πριν την εφαρμογή της θεραπείας, μπορεί να γίνει χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας, έτσι ώστε η αίσθηση από τα τσιμπήματα να είναι απολύτως ανεκτή.

Βήμα 3ο

Η μεσοθεραπεία προσώπου γίνεται είτε με ειδικές ατραυματικές μικροκάνουλες, είτε με πολύ λεπτές ενδοδερμικές βελόνες που δημιουργούν μικρούς πομφούς (σαν τσιμπήματα μέλισσας). Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνάει τα 10-15 λεπτά ανά περιοχή.

Βήμα 4ο

Στο τέλος της θεραπείας, το δέρμα καθαρίζεται καλά και, εάν το επιθυμείτε, ακολουθεί κάλυψη με ειδικό μέικ-απ. Είναι η στιγμή που μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού σας και να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη θεραπεία

  • Αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης, ιβουπροφένης και άλλων μη-στεροειδών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για περίπου 7 ημέρες πριν τη θεραπεία, για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα εμφάνισης μωλωπισμού ή αιμορραγίας.
  • Αποφύγετε τη χρήση καλλυντικών με 1% Retin-A τις τελευταίες δύο ημέρες πριν τη μεσοθεραπεία.
  • Τις προηγούμενες 4 βδομάδες, αποφύγετε τις θεραπείες απολέπισης του δέρματος με χημικά πήλινγκ.

Μετά τη θεραπεία

  • Για μερικές ώρες, οι πομφοί από τις εγχύσεις της μεσοθεραπείας μπορεί να είναι ακόμα ορατοί. Είναι φυσιολογικό. Θα υποχωρήσουν πλήρως το πολύ μέσα σε 24 ώρες.
  • Αν εμφανιστούν μελανίτσες σε κάποια από τα σημεία των εγχύσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά μία αλοιφή με arnica. Θα υποχωρήσουν μέσα σε λίγες ημέρες.
  • Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση αμέσως μετά τη θεραπεία.
  • Δεν συστήνεται η κολύμβηση σε πισίνα με χλώριο για 3-5 ημέρες.
  • Αποφύγετε την αποτρίχωση του προσώπου για τουλάχιστον 5 ημέρες.
  • Χρησιμοποιείτε καθημερινά αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF30+.
Τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας προσώπου
Ανώδυνη μέθοδος

Φυσικό αποτέλεσμα

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος

Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

Ασφαλής, δοκιμασμένη μέθοδος

Προσιτό κόστος

Τα 9 πιο δραστικά συστατικά
της μεσοθεραπείας προσώπου
1

Βιταμίνη C

Ισχυρό αντιοξειδωτικό, επιταχύνει τη σύνθεση DNA και επομένως αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου.

2

Βιταμίνη Α

Ρυθμίζει την ανανέωση της επιδερμίδας, περιορίζει την παραγωγή σμήγματος και συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου.

3

Βιταμίνη Ε

Ελέγχει τη φυσιολογική ανανέωση του δέρματος και τον μηχανισμό επιδιόρθωσης των κατεστραμμένων κυττάρων.

4

Βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και Β5

Συμμετέχουν στην παραγωγή ενέργειας και κατευθύνουν αυτήν την ενέργεια στα κύτταρα που την έχουν ανάγκη για να αναγεννηθούν.

5

Βιταμίνες Β7, Β9 και Β12

Συμβάλλουν στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπαρών και των υδατανθράκων και επομένως στην παραγωγή ενέργειας και τη σύνθεση DNA και RNA.

6

Ασβέστιο και μαγνήσιο

Ρυθμίζουν τη λειτουργία των κυττάρων, την ανανέωση των κυτταρικών τοιχωμάτων, καθώς και τη δράση σημαντικών ενζύμων.

7

Γλουταθιόνη

Συστατικό με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, χρησιμεύει για τον σχηματισμό ενζύμων, την εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών και άλλων βλαπτικών παραγόντων που ευθύνονται για το οξειδωτικό στρες.

8

Συνένζυμα και νουκλεοσίδια

Τα συνένζυμα είναι έτοιμη «τροφή» για να συνθέσουν οι ινοβλάστες φρέσκο κολλαγόνο και ελαστίνη, ενώ τα νουκλεοσίδια είναι θεμελιώδη υλικά για τη σύνθεση DNA και RNA.

9

Υαλουρονικό οξύ

Αποτελεί δομικό υλικό ενός υγιούς δέρματος, χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ορατό αποτέλεσμα
από την 1η κιόλας συνεδρία
Συχνές Ερωτήσεις
Το κοκτέιλ της μεσοθεραπείας «ξυπνάει» τους ινοβλάστες, οι οποίοι αρχίζουν να δυσλειτουργούν με το πέρασμα του χρόνου. Είναι τα κύτταρα του δέρματος που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικο οξύ, καθοριστικά υλικά για τη νεανική εμφάνιση του προσώπου. Καθώς η ικανότητα των ινοβλαστών να βιοσυνθέτουν τις παραπάνω ουσίες μειώνεται, τα σημάδια γήρανσης του δέρματος εντείνονται. Η μεσοθεραπεία έχει την ικανότητα να επαναδραστηριοποιεί τους ινοβλάστες και να επαναφέρει την απόδοσή τους στα παλιά νεανικά επίπεδα. Πώς; Παρέχοντάς τους τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την ζωή, την ανάπτυξη και την θρέψη τους, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, κ.α.
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση και τις ανάγκες του δέρματός σας, καθώς και από το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Αν επιλεχθεί το skin booster Jalupro ή η πιο ενισχυμένη έκδοση Jalupro HMW, τότε θα χρειαστούν κατά μέσο όρο 3-4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 1-2 εβδομάδων. Αν κριθεί πιο κατάλληλη η μεσοθεραπεία NCTF, τότε συνήθως απαιτούνται 5 συνεδρίες. Οι πρώτες τρεις γίνονται με μεσοδιαστήματα 15 ημερών, ενώ οι υπόλοιπες ανά 30 ημέρες. Τέλος, σε ό,τι αφορά την ενισχυμένη μεσοθεραπεία Bio Nutri Lift που συνδυάζει εφαρμογή NCTF και υαλουρονικού οξέος, αρκούν 2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα τριών μηνών.
Το δέρμα αρχίζει να μεταμορφώνεται μέσα στις πρώτες 24 ώρες από τη θεραπεία και για διάστημα 8 εβδομάδων. Τα περισσότερα άτομα αρχίζουν να παρατηρούν σημαντική διαφορά στο πρόσωπό τους περίπου 3-4 βδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία. Καθώς οι ινοβλάστες εργάζονται πλέον εντατικά και παράγουν φρέσκο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, το αποτέλεσμα βελτιώνεται διαρκώς και το πρόσωπο ανακτά τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητά του. Το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια με την κατάλληλη συντήρηση.
Όχι. Στην περιοχή της θεραπείας εφαρμόζεται τοπικά αναισθητική κρέμα, ώστε η αίσθηση των εγχύσεων να είναι απολύτως ανεκτή.
Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι ένα “lunch-time treatment” που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι πιθανό να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα ή οίδημα από τις εγχύσεις, όμως είναι κάτι παροδικό που μπορεί να καλυφθεί εύκολα με το μέικ-απ. Επίσης, είναι πιθανό για μερικές ώρες να φαίνονται ακόμα οι πομφοί από τις εγχύσεις του υλικού της μεσοθεραπείας. Είναι όμως ένα φαινόμενο που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες (το πολύ μέσα σε ένα 24ωρο).
Η μεσοθεραπεία είναι μία από τις πιο δοκιμασμένες θεραπείες στην ιατρική. Εφαρμόζεται από τη δεκαετία του ’50, όπου πρωτοχρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση ρευματικών παθήσεων (ρευματοειδής αρθρίτιδα), μυοσκελετικών πόνων και αθλητικών τραυματισμών. Πολύ σύντομα όμως, διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητά της και για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της ρυτίδωσης του δέρματος, της κυτταρίτιδας, ακόμα και της τριχόπτωσης. Οι πιθανές παρενέργειες είναι ελάχιστες και ήπιας έντασης, και περιορίζονται στην πιθανότητα εκδήλωσης δερματικής ευαισθησίας, οιδήματος, ερυθρότητας ή κνησμού. Όταν η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένο γιατρό με πιστοποιημένα υλικά, τότε οι πιθανές παρενέργειες είναι μηδαμινές.
Η μεσοθεραπεία αντενδείκνυται για άτομα που υποφέρουν από οποιαδήποτε πάθηση ή αλλοίωση του δέρματος, έχουν ιστορικό αυτοάνοσου νοσήματος ή ανοσοθεραπείας, εμφανίζουν υπερευαισθησία ή αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά της, διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.
Φυσικά. Η μεσοθεραπεία είναι μία τεχνική που μπορεί με τα κατάλληλα μεσοθεραπευτικά υλικά, να αντιμετωπίσει αισθητικά ζητήματα του σώματος, όπως τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στον λαιμό, το ντεκολτέ, τα μπράτσα, την κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά της μέσης, τα ψωμάκια, τους μηρούς και τα γόνατα, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Αν ακολουθήσετε μεσοθεραπεία προσώπου με το skin booster Jalupro ή Jalupro HMW, τότε στο πλαίσιο συντήρησης συστήνεται συνήθως ένα κύκλος 3 θεραπειών μετά από 6-12 μήνες. Από την άλλη μεριά, στην περίπτωση της μεσοθεραπείας NCTF, η συντήρηση προβλέπει 1 συνεδρία ανά 3 μήνες. Όμως, ο ακριβής αριθμός συνεδριών, καθώς και η συχνότητά τους, καθορίζονται από τον γιατρό βάσει της κατάστασης και των αναγκών του δικού σας δέρματος.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική