Θεραπεία με Πολυνουκλεοτίδια: Αναζωογόνηση & Ανανέωση για Υγιή Επιδερμίδα | The Antiagers
Θεραπεία με Πολυνουκλεοτίδια

Θεραπεία με Πολυνουκλεοτίδια

Για Ανανεωμένη Επιδερμίδα

Η απόλυτη θεραπεία βιοαναδόμησης με πολυμερισμένα πολυνουκλεοτίδια προσφέρει στοχευμένη βιοδιέγερση σε διαφορετικές περιοχές με αποτέλεσμα την ενυδάτωση, την ανανέωση και την ανόρθωση του δέρματος.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
photo
Χρόνος Θεραπείας
2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 14 ημερών
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα
Αναισθησία
Χωρίς 
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Τι είναι τα πολυνουκλεοτίδια;

Τα Πολυδεοξυριβονουκλεοτίδια (PDRN) ή Πολυριβονουκλεοτίδια (PN) είναι μόρια τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην αύξηση της ενυδάτωσης και της ανόρθωσης του δέρματος.

Γιατί προτιμάμε τα πολυνουκλεοτίδια;

Τα προϊόντα με βάση τα πολυνουκλεοτίδια είναι υλικά υψηλής καθαρότητας, που προσφέρουν άμεση βιοανάπλαση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας ουσίες που ενθαρρύνουν τη βιοδιέγερση, όπως αμινοξέα, βιταμίνες, και υαλουρονικό οξύ, η θεραπεία πολυνουκλεοτιδιών των Antiagers προσφέρει προστασία και αναζωογόνηση του δέρματος.

Η αναδόμηση του βιολογικού ιστού βασίζεται στη χρήση κυτταρικών μεσολαβητών, με σκοπό την ενίσχυση της ενεργοποίησης των κυττάρων. Τα πολυνουκλεοτίδια, όπως το Πολυδεοξυριβονουκλεοτίδιο (PDRN) και γενικότερα τα Πολυριβονουκλεοτίδια (PN), αποτελούν μόρια με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην προαγωγή της ενυδάτωσης και της ανόρθωσης του δέρματος.

Τα πολυνουκλεοτίδια αποτελούνται από αζωτούχες βάσεις, σάκχαρα φουρανόζης (δεοξυριβόζη στο DNA και ριβόζη στο RNA), και μια φωσφορική ομάδα. Περιλαμβάνουν τέσσερις τύπους αζωτούχων βάσεων: αδενίνη, κυτοσίνη, γουανίνη και θυμίνη.

Γιατί θεραπεία πολυνουκλεοτιδίων των Antiagers;

Η θεραπεία πολυνουκλεοτιδίων των Antiagers εστιάζει στην ανανέωση του δέρματος και στη βιο-αναδιάρθρωση που προέρχεται από το DNA του σολωμού. Προσφέρει αντιοξειδωτικά και ενυδατικά οφέλη, διεγείροντας την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό την καθιστά κατάλληλη για δέρμα που πλήττεται από οξειδωτικό στρες, αφυδάτωση, ραγάδες και ουλές.

Αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία παρατηρείται ενίσχυση της βιοδιέγερσης, ενυδάτωση, ανανέωση και ανόρθωση του δέρματος, καθώς και διαφοροποίηση της κυτταρικής δομής. 

Η θεραπεία πολυνουκλεοτιδιών των Antiagers καθορίζει τρεις τύπους αποτελεσμάτων σε κυτταρικό επίπεδο: αποτέλεσμα σε δερμο-επιδερμικό επίπεδο, σε αγγειακό επίπεδο, και στο επίπεδο των εν τω βάθει ιστών.

Τα χαρακτηριστικά αυτά καθορίζουν τη βελτίωση του δερμο-επιδερμικού στρώματος, βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος και μειώνοντας τις ρυτίδες.

Πώς λειτουργούν τα πολυνουκλεοτίδια στην αντιγήρανση;

Τα πολυνουκλεοτίδια αντιμετωπίζουν τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο, κυρίως διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, των βασικών πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος. Καθώς το δέρμα ωριμάζει, η φυσική παραγωγή αυτών των πρωτεϊνών μειώνεται, οδηγώντας σε ορατά σημάδια γήρανσης όπως ρυτίδες και χαλάρωση. Τα πολυνουκλεοτίδια ενεργοποιούν τους ινοβλάστες του δέρματος, κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα την αύξηση αυτών των πρωτεϊνών. Αυτή η ώθηση όχι μόνο ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος αλλά και μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Λειτουργούν σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ του οργανισμού μας, διατηρώντας την υγρασία του δέρματος. Αυτή η συνέργεια οδηγεί σε καλύτερα ενυδατωμένο δέρμα, ζωτικής σημασίας για νεανική εμφάνιση και μειώνοντας σημάδια όπως ξηρότητα και λεπτές γραμμές. Τα πολυνουκλεοτίδια επιταχύνουν επίσης την επισκευή και την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, διαδικασίες που φυσικά επιβραδύνονται με την ηλικία. Αυτή η κυτταρική αναγέννηση είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από περιβαλλοντικούς παράγοντες, βοηθώντας στη διατήρηση μιας υγιούς και νεανικής επιδερμίδας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λειτουργήσει η θεραπεία με πολυνουκλεοτίδια;

Το χρονοδιάγραμμα για ορατά αποτελέσματα από θεραπείες με πολυνουκλεοτίδια μπορεί να ποικίλλει, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις συγκεκριμένες ανησυχίες που αντιμετωπίζονται. Γενικά, τα πρώτα ορατά αποτελέσματα παρατηρούνται μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την αρχική θεραπεία. Τα πλήρη αποτελέσματα, ωστόσο, συνήθως γίνονται πιο εμφανή κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών. Αυτή η σταδιακή εξέλιξη οφείλεται στη φύση των πολυνουκλεοτιδίων, τα οποία λειτουργούν διεγείροντας τις φυσικές διαδικασίες παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης του σώματος, καθώς και ενισχύοντας την κυτταρική αναγέννηση. Καθώς αυτές οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο, η εμφάνιση του δέρματος βελτιώνεται σταδιακά.
Πλεονεκτήματα
Bιοαναδόμηση

Έντονη σύσφιξη

Μείωση λεπτών ρυτίδων

Aντιοξειδωτική δράση

Βελτίωση ουλών

Βελτίωση ραγάδων

Step by Step

Βήμα 1ο

Αρχική Συνεδρία & Προετοιμασία

Πάντα προηγείται μία συζήτηση με τον ιατρό των Antiagers σχετικά με τις επιθυμίες σας. Αφού συναξιολογήσει την κατάσταση και τον τύπο του δέρματος σας, την ηλικία και τις προσδοκίες σας, ο ιατρός των Antiagers διαμορφώνει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για να σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα αξιολογήσει το δέρμα σας, θα συζητήσει τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας και θα κατανοήσει τους αισθητικούς σας στόχους. Αυτή η συνεδρία είναι απαραίτητη για την προσαρμογή της θεραπείας στις μοναδικές σας ανάγκες και τον καθορισμό ρεαλιστικών προσδοκιών. Με βάση τη συνεδρία, αναπτύσσεται ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας.

Πριν από τη διαδικασία, θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για να προετοιμάσετε το δέρμα σας.

Βήμα 2ο

Κατά τη θεραπεία

Την ημέρα της θεραπείας, το δέρμα σας θα καθαριστεί και θα προετοιμαστεί. Έπειτα, οι ενέσεις πολυνουκλεοτιδίων χορηγούνται προσεκτικά στις στοχευμένες περιοχές που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, με έμφαση στην άνεση και την ακρίβεια.

Βήμα 3ο

Φροντίδα μετά τη θεραπεία

Μετά τις ενέσεις, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη της θεραπείας και να εξασφαλίσουν ομαλή ανάρρωση. 
Προτείνουμε να αποφύγετε το μακιγιάζ για τις πρώτες 4 ώρες μετά τη θεραπεία.
Οφέλη Θεραπείας
1

Αναζωογονημένη υφή δέρματος

Οι ενέσεις πολυνουκλεοτιδίων βοηθούν στη μείωση της τραχύτητας του δέρματος και στη βελτίωση της συνολικής αίσθησής του.

2

Ενισχυμένη ενυδάτωση για πιο σφριγηλή εμφάνιση

Οι ενέσεις ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία, με αποτέλεσμα μια πιο σφριγηλή εμφάνιση. Το καλά ενυδατωμένο δέρμα όχι μόνο φαίνεται πιο υγιές αλλά εμφανίζει και λιγότερα σημάδια γήρανσης όπως ξηρότητα και λεπτές γραμμές.

3

Ορατή μείωση στα σημάδια της γήρανσης

Οι ενέσεις πολυνουκλεοτιδίων μειώνουν αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης του δέρματος. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκαθιστούν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, συμβάλλοντας σε μια πιο νεανική εμφάνιση.

4

Φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα

Οι ενέσεις πολυνουκλεοτιδίων βοηθούν τις φυσικές ιδιότητες του δέρματος και άρα τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται είναι μακροχρόνια, διατηρώντας μια φυσική και ανανεωμένη εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.

Συχνές Ερωτήσεις
Τα πολυνουκλεοτίδια είναι φυσικές ενώσεις, βασικά συστατικά του DNA και του RNA, που χρησιμοποιούνται σε αισθητικές θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος. Διεγείρουν τις φυσικές αναγεννητικές διαδικασίες του σώματος, ενισχύοντας την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος.
Τα πολυνουκλεοτίδια κατασκευάζονται από νουκλεοτίδια, τα δομικά στοιχεία του DNA και του RNA. Συνήθως προέρχονται από φυσικές πηγές, όπως DNA πέστροφας ή σολομού, και επεξεργάζονται με ειδική διαδικασία ώστε να λαμβάνουμε υψηλής καθαρότητας υλικά, κατάλληλα για χρήση σε θεραπείες δέρματος.
Τα πολυνουκλεοτίδια λειτουργούν διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προάγοντας την κυτταρική αναγέννηση. Αυτό οδηγεί σε βελτιωμένη υφή του δέρματος, ελαστικότητα και μείωση των σημαδιών γήρανσης.
Μετά τις ενέσεις πολυνουκλεοτιδίων, περιμένετε να δείτε βελτιωμένη ενυδάτωση, υφή και ελαστικότητα του δέρματος. Τα σημάδια γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα μειωθούν, οδηγώντας σε μια πιο νεανική και αναζωογονημένη εμφάνιση.
Οι θεραπείες με πολυνουκλεοτίδια χρειάζονται συνήθως μερικές εβδομάδες για να δείξουν ορατά αποτελέσματα, με τα πλήρη αποτελέσματα να γίνονται πιο εμφανή σε αρκετούς μήνες. Το δέρμα βελτιώνεται σταδιακά σε υφή, σφριγηλότητα και ενυδάτωση.
Tα πολυνουκλεοτίδια μπορούν να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα βιοαναδόμησης του δέρματος.

Τα πολυνουκλεοτίδια μαζί με υαλουρονικό οξύ ενισχύουν την ανανέωση της επιδερμίδας και αναπληρώνουν το χαμένο όγκο, ενώ αν τα πολυνουκλεοτίδια συνδυαστούν μαζί με RF ή Fractional Laser βελτιώνεται συνολικά η ελαστικότητα του δέρματος και μειώνεται η έντονη όψη των ρυτίδων. Τέλος, σε συνδυασμό με Nanopeeling, ενθαρρύνεται η ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνεται η υφή του δέρματος. Η συνδυαστική χρήση αυτών των θεραπειών μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα για ένα πιο λαμπερό και νεανικό δέρμα, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης που ενισχύει τη φυσική βιοανάπλαση του δέρματος

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική