Mommy makeover: Τι είναι, πώς γίνεται, πριν-μετά - THE ANTIAGERS
Mommy Makeover

Mommy Makeover

Mommy Makeover

Συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες επεμβάσεις για να αποκαταστήσουμε τη νεανικότητα, τη σφριγηλότητα και τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος μετά από την εγκυμοσύνη

Κλείστε το ραντεβού σας
Πλεονεκτήματα
Θεαματικό body contouring με εξατομικευμένο χειρουργικό πλάνο

Λίφτινγκ του στήθους, νεανικό σχήμα, επαναφορά όγκου στον άνω πόλο, σφριγηλό δέρμα

Κοιλιοπλαστική, σύσφιξη και ισχυροποίηση κοιλιακού τοιχώματος, ανάδειξη φυσικής μυϊκής γράμμωσης

Εξάλειψη του τοπικού πάχους με τεχνολογία αιχμής (Vaser, PAL)

Μείωση των ραγάδων που συνδέονται με το «κρέμασμα» του δέρματος

Δυνατότητα λιπομεταφοράς για αυξητική στήθους, Brazilian Butt Lift, ανανέωση προσώπου, χεριών και άλλων περιοχών

Συνδυασμός επεμβάσεων στον ίδιο χειρουργικό χρόνο με απόλυτη ασφάλεια

Ελάχιστος τραυματισμός των ιστών για ελαχιστοποίηση μετεγχειρητικού πόνου

Σύγχρονες τεχνικές χωρίς παροχετεύσεις και σωληνάκια

Χρόνος Θεραπείας
4 ώρες περίπου
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 6500€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο
Αναισθησία
Γενική αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας
Ο ασθενής μένει ένα βράδυ στο νοσοκομείο. Mετά την 4η-5η μέρα, μπορεί να επιστρέψει σε εργασία γραφείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Δείτε Χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν/Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Δείτε αποτελέσματα
mommy makeover
Ναι, έχει αλλάξει η ζωή σας
Δεν είναι απαραίτητο όμως να αλλάξει και το σώμα σας

Θεαματικό body contouring με εξατομικευμένο χειρουργικό πλάνο

Η μητρότητα θα αλλάξει σίγουρα τη ζωή σας, όχι όμως απαραίτητα και το σώμα σας. Το Mommy Makeover αποτελεί έναν συνδυασμό επεμβάσεων για τις περιοχές του γυναικείου σώματος που επηρεάζονται περισσότερο από την εγκυμοσύνη. Στοχεύουμε πρωτίστως στην αποκατάσταση της νεανικότητας και της σφριγηλότητας του στήθους και της κοιλιάς, που υφίστανται τις μεγαλύτερες αλλαγές κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, όμως εξατομικεύουμε πάντα το χειρουργικό πλάνο ώστε να αντιμετωπίσουμε συνολικά τις αισθητικές ατέλειες κάθε γυναικείου σώματος.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Mommy Makeover είναι ότι στον ίδιο χειρουργικό χρόνο μπορούμε να εφαρμόσουμε με ασφάλεια όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις. Επανορθώνουμε τη χαλάρωση του στήθους, το «κρέμασμα» της κοιλιάς, τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, τη συσσώρευση του τοπικού πάχους και την απώλεια της καλλίγραμμης σιλουέτας. Με το Mommy Makeover, το γυναικείο σώμα ανακτά τη θηλυκότητα και τη νεανικότητά του.
100% φυσικό αποτέλεσμα
Εφαρμόζουμε την τεχνική που είναι κατάλληλη για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση

Αυξητική ή ανόρθωση στήθους (μαστοπηξία)

Μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, το στήθος μπορεί να δείχνει «άδειο», «πεσμένο» ή ασύμμετρο. Αυτές οι αλλαγές οφείλονται στις διακυμάνσεις του όγκου των μαστών λόγω των ορμονικών αλλαγών και της ενεργοποίησης των γαλακτοφόρων αδένων. Αν και κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών το στήθος δείχνει πλούσιο και στητό, μετά τον τοκετό και την περίοδο γαλουχίας, οι μαστοί αδειάζουν απότομα και εμφανίζονται πτωτικοί.

Στα πλαίσια του Mommy Makeover, αποκαθιστούμε τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα των μαστών. Με την αυξητική στήθους, δίνουμε όγκο στους άδειους μαστούς και τους σμιλεύουμε για να αποκαταστήσουμε το νεανικό σχήμα τους. Χρησιμοποιούμε τα μοναδικά ενθέματα σιλικόνης (Mentor) που παρέχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής. Εφαρμόζοντας την πλέον εξελιγμένη τεχνική τοποθέτησης διπλού επιπέδου (Dual Plane), προσφέρουμε 100% φυσικό σχήμα μαστού που δεν επηρεάζεται από τη σύσπαση του μυός, ανόρθωση του στήθους έως και 3 εκατοστά, τέλεια κάλυψη των ορίων των ενθεμάτων, γεμάτο αποτέλεσμα στον άνω πόλο και φυσική καμπύλη στον κάτω πόλο.

Αν υπάρχει έντονη χαλάρωση του δέρματος, πτώση της θέσης των θηλών και υποχώρηση του όγκου του στήθους, τότε προχωράμε σε ανόρθωση (μαστοπηξία), που μας επιτρέπει να ανορθώσουμε τους μαστούς, να σμιλεύσουμε το σχήμα τους, να ανυψώσουμε τη θηλή και τη θηλαία άλω και να αφαιρέσουμε την περίσσεια του χαλαρού δέρματος μαζί με τυχόν ραγάδες, ώστε να επιτύχουμε ένα νεανικό, στητό και πιο γεμάτο αποτέλεσμα.

Σε αρκετά περιστατικά Mommy Makeover, απαιτείται συνδυασμός αυξητικής και ανόρθωσης για να αντιμετωπιστεί το «άδειασμα» των μαστών και το «κρέμασμα» του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αντιμετωπιστεί και τυχόν ανισομαστία. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και ιδιαίτερα ελκυστικό, ενώ σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται η αισθητικότητα της θηλής ή η ικανότητα θηλασμού.

Κοιλιοπλαστική

Η περιοχή της κοιλιάς εμφανίζει την πιο ριζική αλλαγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι περισσότερες γυναίκες σπάνια καταφέρνουν να ανακτήσουν το σφιχτό περίγραμμα της κοιλιάς και της μέσης μετά τον τοκετό μετά από την τόση διάταση του δέρματος. Ένας ακόμα επιβαρυντικός παράγοντας είναι ότι πολλές φορές οι κοιλιακοί μύες διαχωρίζονται κατά τη διάρκεια της κύησης.

Η κοιλιοπλαστική, ή αλλιώς tummy tuck, είναι η μοναδική επέμβαση που μπορεί να δώσει λύση στην «κρεμάμενη» κοιλιά με την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος, την αποβολή του συσσωρευμένου λίπους, την ισχυροποίηση του κοιλιακού τοιχώματος και τη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η τόνωση της κοιλιακής περιοχής μπορεί να έχει επιπλέον οφέλη για τις γυναίκες που υποφέρουν από ακράτεια και πόνους στη μέση μετά τον τοκετό εξαιτίας της έλλειψης υποστήριξης στην κοιλιακή χώρα. Με την αφαίρεση του χαλαρωμένου δέρματος, αφαιρούνται και οι ραγάδες που έχουν δημιουργηθεί από την εγκυμοσύνη στο χαμηλότερο τμήμα της κοιλιάς (κάτω από τον ομφαλό).

Λιποαναρρόφηση

Πολλές νέες μαμάδες, ενώ καταφέρνουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά τον τοκετό, διαπιστώνουν ότι ο σωματότυπός τους έχει διαφοροποιηθεί εξαιτίας εναποθέσεων λίπους σε διάφορα σημεία συνήθως γύρω από την περιφέρεια. Σε αυτό οφείλεται ο τρόπος με τον οποίο το γυναικείο σώμα αποθηκεύει και κατανέμει το λίπος κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών της κύησης.

Με τις σύγχρονες τεχνικές λιποαναρρόφησης μπορούμε να σμιλεύσουμε το γυναικείο σώμα και να αποκαταστήσουμε τις αρμονικές αναλογίες του. Με τις πλέον εξελιγμένες ατραυματικές μεθόδους (Vaser, PAL), επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες και μειώνουμε οριστικά το τοπικό στρώμα λίπους, τόσο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη αφαίρεσης μεγάλου όγκου λίπους, όσο και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται σμίλευση μικρών αλλά αισθητικά σημαντικών περιοχών.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να συνδυάσουμε τη λιποαναρρόφηση με λιπομεταφορά, χρησιμοποιώντας το περίσσιο λίπος που έχουμε αντλήσει από μία περιοχή τοπικού πάχους για να ενισχύσουμε και να βελτιώσουμε το σχήμα μιας άλλης ελλειμματικής περιοχής, π.χ. τους γλουτούς. Με τον τρόπο αυτόν, εξασφαλίζουμε ένα θεαματικό αποτέλεσμα λιπογλυπτικής!

Κατάλληλες υποψήφιες για Mommy Makeover:

. Πτωτικοί μαστοί που έχουν χάσει το σχήμα, τον όγκο και τη συμμετρία τους
. Υπερμεγέθης θηλαία άλως και καθοδικές θηλές
. Χαλάρωση του δέρματος και «κρέμασμα» της κοιλιάς
. Αποδυναμωμένοι ή διαχωρισμένοι κοιλιακοί μύες
. Ραγάδες στον κάτω πόλο του στήθους ή και στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς
. Τοπικό λίπος στην κοιλιά, τους μηρούς ή τα πλαϊνά της μέσης

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Συχνές Ερωτήσεις
Είναι ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων αισθητικών επεμβάσεων για να ξαναβρεί το γυναικείο σώμα τη νεανική και σφριγηλή εικόνα που είχε πριν από την εγκυμοσύνη. Δεν πρόκειται για μία ιατρική ορολογία, αλλά για έναν όρο που έχει υιοθετηθεί για να περιγράψει την επιθυμία των μαμάδων να ανακτήσουν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Οι συνηθέστερες αλλαγές στο γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη παρατηρούνται στο στήθος και την κοιλιά, που μετά τη διάτασή τους κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών, ξεφουσκώνουν απότομα και «κρεμάνε». Όσο περισσότερες εγκυμοσύνες έχει βιώσει μια γυναίκα, τόσο εντονότερες είναι οι επιπτώσεις στο σώμα της. Το mommy makeover διαμορφώνεται με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε νέας μητέρας και μπορεί να περιλαμβάνει αυξητική, ανόρθωση ή μειωτική στήθους, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση στην κοιλιά, την περιφέρεια ή άλλα σημεία του σώματος, καθώς επίσης επεμβάσεις προσώπου ή και μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης.
Η ιδανική περίοδος για ένα mommy makeover είναι αφού έχει ολοκληρωθεί η περίοδος τεκνοποίησης. Μάλιστα, είναι σημαντικό να έχετε χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να έχετε σταθεροποιηθεί σε ένα φυσιολογικό βάρος ιδανικά για διάστημα έξι μηνών. Η σταθεροποίηση του βάρους είναι μία ένδειξη ότι το σώμα σας έχει επανέλθει από το στρες της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Είναι σημαντικό επίσης να έχετε σταματήσει τον θηλασμό για τουλάχιστον 6 μήνες, ειδικά αν σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε σε αυξητική ή ανόρθωση μαστών, ώστε το στήθος σας να έχει σταθεροποιηθεί σε σχήμα και μέγεθος και να είναι πιο ακριβής ο προεγχειρητικός σχεδιασμός.
Θα μπορούσε να γίνει δεδομένου ότι η τομή της καισαρικής έχει περίπου το ένα τρίτο του μήκους της τομής της κοιλιοπλαστικής, που εκτείνεται από το ένα ισχίο μέχρι το άλλο, για να επιτρέπει τη μέγιστη αφαίρεση του περίσσιου δέρματος. Ωστόσο, αν και οι περισσότερες τομές καισαρικής είναι πολύ καλές, συνήθως βρίσκονται λίγο ψηλότερα από όσο θα τις θέλαμε. Επομένως, αντί να τις επεκτείνουμε, συνήθως πραγματοποιούμε την τομή της κοιλιοπλαστικής πιο χαμηλά, όσο γίνεται πιο κοντά στην πτυχή του δέρματος πάνω από την ηβική χώρα, και αφαιρούμε εντελώς την τομή της καισαρικής μαζί με το περίσσιο δέρμα.
Αν απασχολείστε σε εργασία γραφείου, τότε μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά μετά από μία βδομάδα. Για εργασίες που απαιτούν σωματική άσκηση, καθώς και για την επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες, υπολογίστε ότι θα χρειαστεί να περάσουν περίπου 20 ημέρες.
Αν και θα ήταν καλύτερα να έχετε κλείσει με το κεφάλαιο «τεκνοποίηση» και να έχετε σταθεροποιήσει το βάρος σας πριν το mommy makeover, δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε αν τύχει να μείνετε έγκυος μετά την επέμβαση. Από ιατρικής άποψης, θα είστε μια χαρά, καθώς οι ανακατασκευασμένοι κοιλιακοί μύες σας θα προσαρμοστούν χωρίς κανένα πρόβλημα στις σωματικές αλλαγές. Από αισθητικής άποψης ωστόσο, είναι πιθανό να διαταραχτεί το σμιλεμένο αποτέλεσμα. Αν προσέξετε ώστε να μην πάρετε πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της κύησης, αυξάνετε τις πιθανότητες να επανέλθει το σώμα σας στο αποτέλεσμα που θα σας έχει χαρίσει το mommy makeover!

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική