Skin Booster Θεραπείες: Profhilo, Karisma & Εξωσώματα για Νεανικό και Ενυδατωμένο Δέρμα
Skin Booster Θεραπείες

Skin Booster Θεραπείες

Για δέρμα πιο εντυπωσιακό από ποτέ

Οι θεραπείες Εξωσωμάτων, Profhilo και Karisma, προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και ενυδατωμένο. Το Profhilo και το Karisma εφαρμόζονται στο πρόσωπο, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, ανόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος, ενώ η θεραπεία Εξωσωμάτων ενεργοποιεί τα κύτταρα για να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Οι θεραπείες αυτές αποτελούν ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, επιτυγχάνοντας μακροχρόνια και φυσικά αποτελέσματα.

Κλείστε το ραντεβού σας online
Profhilo®
Το Profhilo είναι μια ενέσιμη θεραπεία αναδόμησης του δέρματος που περιέχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις Υαλουρονικού Οξέος (ΗΑ) στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένη να καταπολεμά τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης του ιστού, η οποία οδηγεί σε μειωμένη ενυδάτωση του δέρματος, αλλοίωση των ελαστικών ινών και του κολλαγόνου, απώλεια όγκου και τόνου του δέρματος. H θεραπεία συνδυάζει δύο τύπους υαλουρονικού οξέος: L-HA και H-HA. Το συστατικό L-HA έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώνεται αργά παρέχοντας μακροχρόνια ενυδάτωση στο δέρμα. Παράλληλα, το συστατικό H-HA δίνει όγκο και ανόρθωση στο δέρμα. Πέρα από αυτά τα οφέλη, η θεραπεία διεγείρει την παραγωγή διαφορετικών τύπων κολλαγόνου. Κατ’αυτόν τον τρόπο υπάρχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση η οποία βελτιώνει τη συνολική ποιότητα και την ενυδάτωση του δέρματος, κάνοντάς το να φαίνεται πιο υγιές, πιο σφριγηλό και πιο νεανικό.
Karisma
Το KARISMA είναι μία τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες λόγω του ιδιαίτερου συνδυασμού συστατικών του. Αποτελείται από τρία συστατικά: υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, CMC (καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη) και κολλαγόνο (Rh κολλαγόνο που προέρχεται από μεταξοσκώληκα). Αυτή η ενέσιμη θεραπεία στοχεύει στην φυσική αποκατάσταση του δέρματος, ενισχύοντας τη φυσική αναζωογόνηση. Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και σφριγηλό, το CMC βοηθά στη διατήρηση αυτής της ενυδάτωσης αποτρέποντας τη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος και το κολλαγόνο ενισχύει τη δομή του δέρματος. Μαζί, αυτά τα συστατικά βοηθούν στην ενυδάτωση, την επανόρθωση και τη σύσφιξη του δέρματός, κάνοντάς το να φαίνεται πιο νεανικό και αναζωογονημένο. Αυτή η θεραπεία συμπληρώνει και βοηθά τη φυσική ικανότητα του δέρματός να παραμένει ενυδατωμένο και δυνατό, μειώνοντας τα σημάδια γήρανσης, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση και αποκατάσταση του δέρματος σε βάθος.
Θεραπεία Εξωσωμάτων
Η Θεραπεία Εξωσωμάτων είναι μια κορυφαία και ασφαλής θεραπεία που ενισχύει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του δέρματος. Τα εξωσώματα είναι νανομεγέθους εξωκυτταρικά κυστίδια που παράγονται από τα κύτταρα, συγκεκριμένα βλαστοκύτταρα από ρόδο Δαμασκού. Περιέχουν λιπίδια, πρωτεΐνες, αμινοξέα, πεπτίδια και αυξητικούς παράγοντες, λειτουργώντας ως φυσικοί αγγελιοφόροι που μεταφέρουν το πολύτιμο φορτίο τους στα κύτταρα-στόχους. Μέσω αυτής της κυτταρικής επικοινωνίας, τα εξωσώματα καταφέρνουν να επανενεργοποιήσουν κύτταρα που έχουν σταματήσει να λειτουργούν, προάγοντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η θεραπεία αυτή μπορεί να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματος για να παράγουν έως και 300% περισσότερη ελαστίνη και έως 600% περισσότερο κολλαγόνο, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα αντιγήρανσης.
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Συχνές Ερωτήσεις
Οι θεραπείες Skin Booster περιλαμβάνουν τη χρήση προϊόντων όπως Profhilo και Karisma που εφαρμόζονται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση, ανόρθωση και αναζωογόνηση. Επίσης, περιλαμβάνουν τη θεραπεία Εξωσωμάτων που ενεργοποιεί τα κύτταρα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.
Το Profhilo και το Karisma προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ανόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή και τη συνολική εμφάνιση του προσώπου.
Η θεραπεία Εξωσωμάτων ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης και αναζωογόνησης του δέρματος.
Ναι, οι θεραπείες Skin Booster είναι ασφαλείς όταν πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό των The Antiagers. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα και έχουν δοκιμαστεί για την ασφάλειά τους.
Τα αποτελέσματα των θεραπειών Skin Booster μπορεί να διαρκέσουν από 6 έως 12 μήνες, ανάλογα με το είδος της θεραπείας και τον τύπο του δέρματος του ασθενούς.
Συνήθως, απαιτούνται 1 έως 3 συνεδρίες για να δείτε σημαντικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και τους στόχους του ασθενούς.
Τα ανεπιθύμητα συμπτώματα είναι σπάνια και ελάχιστα, περιλαμβάνοντας ερυθρότητα, πρήξιμο ή μώλωπες στο σημείο της ένεσης. Αυτά τα συμπτώματα υποχωρούν συνήθως μέσα σε λίγες μέρες.
Οι θεραπείες Skin Booster είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν την υφή, την ενυδάτωση και τη συνολική εμφάνιση του δέρματός τους, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Το Profhilo διαφέρει από τα παραδοσιακά fillers καθώς δεν προσθέτει όγκο, αλλά βελτιώνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, προσφέροντας φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Ναι, οι θεραπείες Skin Booster μπορούν να συνδυαστούν με άλλες αισθητικές θεραπείες, όπως Botox, laser και peelings, για να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική