Θεραπείες με Βιοδιεγέρτες: Η Καινοτομία στην Αισθητική Ιατρική
Θεραπείες με Βιοδιεγέρτες

Θεραπείες με Βιοδιεγέρτες

Η καινοτομία στην αισθητική ιατρική

Οι βιοδιεγέρτες αποτελούν μια καινοτόμο προσέγγιση στην αισθητική ιατρική, προωθώντας την αναγέννηση και αναδόμηση του δέρματος μέσω φυσικών ή βιομιμητικών ουσιών. Αυτές οι θεραπείες ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνουν τη δομή και την υφή του δέρματος, προσφέροντας ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Lanluma
Το Lanluma είναι μια ενέσιμη θεραπεία βιο-διέγερσης που περιέχει πολύ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA) ως βασικό συστατικό. Το PLLA είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό υλικό που χρησιμοποιείται στην ιατρική εδώ και 30 χρόνια, από απορροφήσιμα ράμματα έως θεραπείες για ουλές. Mε τη θεραπεία Lanluma, τα σωματίδια PLLA διεισδύουν στο δέρμα και διεγείρουν τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτή η διαδικασία προάγει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας σύσφιξη και ήπια αύξηση του όγκου σε περιοχές όπως οι γλουτοί, η κοιλιά, οι βραχίονες, και το πρόσωπο.

Η θεραπεία συνήθως απαιτεί 2-3 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 μηνών και τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά στους επόμενους 2-3 μήνες, με διάρκεια μέχρι 2 έτη. Μετά τη θεραπεία, συνιστάται ήπια μάλαξη της περιοχής και αποφυγή έντονης άσκησης και έκθεσης στον ήλιο για μία εβδομάδα.
HArmonyCa™
Το HArmonyCa™ είναι μια υβριδική ενέσιμη θεραπεία διπλής δράσης που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ (HA) και υδροξυαπατίτη ασβεστίου (CaHA) σε μία μόνο έγχυση. Αυτή η θεραπεία προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης μέσω του HA, ενώ το CaHA υποστηρίζει τη μακροχρόνια παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύοντας την ανόρθωση και βελτιώνοντας τη δομή του δέρματος. Το HArmonyCa™ χρησιμοποιείται κυρίως για την ενίσχυση των μαλακών ιστών του προσώπου, προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Τα μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη προκαλούν τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν να φανούν ακόμη και μία εβδομάδα μετά τη θεραπεία και το μέγιστο του αποτελέσματος επιτυγχάνεται στους 6 μήνες. Η διπλή δράση αυτής της θεραπείας την καθιστά ιδανική για άτομα που επιθυμούν άμεση αλλά και μακροχρόνια βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου.
Θεραπεία με Πολυνουκλεοτίδια
Η θεραπεία με πολυνουκλεοτίδια προσφέρει στοχευμένη βιοδιέγερση για την ανανέωση και ανόρθωση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας πολυμερισμένα πολυνουκλεοτίδια, όπως το Πολυδεοξυριβονουκλεοτίδιο (PDRN) και τα Πολυριβονουκλεοτίδια (PN), αυτή η θεραπεία ενθαρρύνει την κυτταρική ανανέωση και την παραγωγή κολλαγόνου. Τα πολυνουκλεοτίδια αποτελούνται από αζωτούχες βάσεις, σάκχαρα και φωσφορικές ομάδες και έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ενυδάτωση και ανανέωση του δέρματος.

Η θεραπεία με πολυνουκλεοτίδια των ιατρείων The Antiagers προσφέρει αντιοξειδωτικά και ενυδατικά οφέλη, βοηθώντας το δέρμα που πλήττεται από οξειδωτικό στρες, αφυδάτωση, λεπτές ρυτίδες, χαλάρωση και ουλές. Η αναδόμηση του βιολογικού ιστού ενισχύει την ποιότητα του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες, κάνοντάς το να φαίνεται πιο νεανικό και υγιές.
Συχνές Ερωτήσεις
Η επιλογή του κατάλληλου βιοδιεγέρτη εξαρτάται από τις ανάγκες και τους στόχους σας. Το Lanluma είναι ιδανικό για τη σύσφιξη και την αύξηση του όγκου σε διάφορα σημεία του σώματος. Το HArmonyCa™ προσφέρει άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα ανόρθωσης για το πρόσωπο. Η θεραπεία με πολυνουκλεοτίδια είναι ιδανική για συνολική ανανέωση και ενυδάτωση του δέρματος.
Τα αποτελέσματα του Lanluma διαρκούν μέχρι 2 έτη, του HArmonyCa™ μπορεί να διαρκέσουν αρκετούς μήνες έως έναν χρόνο, ενώ τα αποτελέσματα της θεραπείας με πολυνουκλεοτίδια εξαρτώνται από την κατάσταση του δέρματος και τη συχνότητα των συνεδριών.
Oι βιοδιεγέρτες αποτελούν μια ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υφή του δέρματος τους, παρέχοντας φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική