Flash Offer : PRP προσώπου: 60€

(ισχύει για τις νέες θεραπείες που θα προγραμματιστούν για το διάστημα από 1/6 εώς και 15/6/2022)

Θεραπεία με εξωσώματα (exosomes)
Η επαναστατική θεραπεία που έχει ταυτιστεί με την αναγεννητική αισθητική ιατρική!
Τα εξωσώματα είναι μία θεραπεία αιχμής, ιδανική για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που δείχνουν ότι επιτυγχάνει να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματός για να παράγουν έως και 300% περισσότερη ελαστίνη και εώς 600% περισσότερο κολλαγόνο, αρκούν για να πείσουν και τους πιο επιφυλακτικούς υποψηφίους ασθενείς.
Χρόνος Θεραπείας
45 λεπτά
Διάρκεια Αποτελέσματος
Αν γίνονται θεραπείες συντήρησης 3 φορές τον χρόνο, το αποτέλεσμα διαρκεί για πάντα.
Επίπεδο Πόνου
Απόλυτα ανεκτό
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Μετά από 1-2 μήνες
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Επιστροφή στις δραστηριότητές σας άμεσα
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

Certification
Εγκεκριμενο απο τον Ευρωπαϊκο & Αμερικανικο Οργανισμο Φαρμακων

Εξωσώματα

αναγέννηση και αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο

Τι είναι τα εξωσώματα

Τα εξωσώματα, που είναι εξωκυτταρικά κυστίδια νανομεγέθους που παράγονται από τα κύτταρα, κυρίως τα βλαστοκύτταρα. Περιέχουν σημαντικά λιπίδια, πρωτεΐνες, αμινοξέα, λιπίδια, πεπτίδια και πλήθος αυξητικών παραγόντων. Τα εξωσώματα λειτουργούν στον οργανισμό ως φυσικοί αγγελιοφόροι, που μεταφέρουν το πολύτιμο φορτίο τους στα κύτταρα-στόχους. Μέσω αυτής της κυτταρικής επικοινωνίας, καταφέρνουν να επανεργοποιήσουν ακόμα και κύτταρα που έχουν σταματήσει να λειτουργούν, προάγοντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο σε σύγκριση με πολλές παραδοσιακές τοπικές θεραπείες.

Ενισχύοντας το δέρμα με εξωσώματα, στην ουσία αναγκάζουμε τα δικά του κύτταρα να δουλέψουν και να παράγουν το αποτέλεσμα που πρέπει: να επιδιορθώσουν τις βλάβες που έχει υποστεί και να βελτιώσουν έτσι την υγεία και την όψη του, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Θεραπεία με εξωσώματα: τι προσφέρει

Τα εξωσώματα (exosomes) άρχισαν να παράγονται από το 2022 σε ειδικά εργαστήρια στην Ευρώπη μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία πολλών επιστημόνων, με τη χρήση της σύγχρονης βιοτεχνολογίας. Η θεραπεία με εξωσώματα στο δέρμα:

- Ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσής του με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

- Αυξάνει το πάχος του δέρματος

- Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

- Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του

- Απαλύνει τους μαύρους κύκλους

- Διορθώνει την υπερμελάγχρωση και το μέλασμα

- Προκαλεί επιδερμική σύσφιξη και προσφέρει αποτέλεσμα lifting

- Εξαφανίζει τη θαμπή όψη και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα

- Προσφέρει ενυδάτωση

- Περιορίζει τη φλεγμονή και μειώνει την ερυθρότητα που προκαλεί η ακμή και η ροδόχρους ακμή

Σημεία εφαρμογής

Η θεραπεία με εξωσώματα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος σε όποιο σημείο και αν εφαρμοστεί. Οι περιοχές που επιλέγονται συχνότερα είναι:

icon

πρόσωπο

icon

λαιμός

icon

ντεκολτέ

icon

χέρια

icon

γόνατα

icon

κοιλιά

Εξωσώματα ή PRP;

Το PRP (Platelet Rich Plasma) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πρόδρομη θεραπεία των εξωσωμάτων. Το PRP προκύπτει μετά από επεξεργασία του αίματος και είναι πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία χάρη στην περιεκτικότητά τους σε αυξητικούς παράγοντες απαλύνουν τις ρυτίδες, ενισχύουν το πάχος του δέρματος, βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του, μειώνουν τους διεσταλμένους πόρους και τις ουλές. Αποτελέσματα που προσφέρει και η θεραπεία με τα εξωσώματα.

Ποια η διαφορά τους; Το PRP περιέχει 8 με 10 αυξητικούς παράγοντες, ενώ τα εξωσώματα περιέχουν πάνω από 100 διαφορετικούς αυξητικούς παράγοντες. Επιπλέον, τα εξωσώματα πέρα από το δικό τους ευεργετικό «φορτίο» έχουν την ιδιότητα να «ξυπνούν» και τα υπόλοιπα κύτταρα και να ενεργοποιούν συνολικότερα τις αντιγηραντικές διαδικασίες.

Πως γίνεται

η θεραπεία με εξωσώματα

3 διαφορετικοί τρόποι

Τα εξωσώματα είναι σημαντικό να φτάσουν όσο πιο βαθιά στο δέρμα γίνεται προκείμένου να ξεκινήσουν το έργο τους. Μέχρι τώρα, εφαρμόζονται τρεις διαφορετικοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό.

Microneedling

Οι μικροσκοπικές βελόνες δημιουργούν μικροδιαύλους στην επιφάνεια του δέρματος μέσω των οποίων τα εξωσώματα φθάνουν στα βαθύτερα στρώματα του, απορροφώνται καλύτερα και μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητά τους. Στα Antiagers χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το Dermapen 4, το οποίο αποτελεί την τέταρτη γενιά αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας και είναι η πιο γρήγορη αυτόματη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού.

Ενέσιμα

Για πιο στοχευμένη και εντατική αναζωογόνηση, τα εξωσώματα μπορούν να εγχυθούν απευθείας σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Αυτή η τεχνική επιτρέπει την ακριβή παράδοση των εξωσωμάτων σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και προάγοντας τη συνολική αναζωογόνηση του δέρματος.

Τοπική εφαρμογή

Τα εξωσώματα μπορούν να εφαρμοστούν στην επιφάνεια του δέρματος με τη μορφή κρέμας ή ορού. Απαιτείται απαλό μασάζ, που θα τους επιτρέψει να διεισδύσουν καλύτερα. Συνήθως η τοπική εφαρμογή των εξωσωμάτων συνδυάζεται και ακολουθεί την εφαρμογή με microneedling.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη θεραπεία

  • Αποφύγετε τη λήψη βιταμινών C και E, λιπαρών οξέων Ωμέγα-3, ασπιρίνης, ιβουπροφένης και άλλων μη-στεροειδών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για 10 ημέρες πριν τη θεραπεία. Είναι ουσίες που επηρεάζουν τις λειτουργίες των αιμοπεταλίων κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής διαδικασίας πηκτικότητας του αίματος, και επομένως ενισχύουν την πιθανότητα μωλωπισμού και αιμορραγίας κατά τη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία

  • Αποφύγετε να αγγίζετε ή να πλένετε το πρόσωπό σας για 4 ώρες.

  • Ελαχιστοποιήστε την έκθεσή σας στον ήλιο και μην ξεχνάτε σε καμία περίπτωση το αντηλιακό σας.

  • Αποφύγετε το μακιγιάζ για 12 ώρες.

  • Αποφύγετε οποιαδήποτε άλλη περιποίηση προσώπου για 72 ώρες.

EXO SKIN™ με τη δύναμη των εξωσωμάτων

μεγιστοποιεί τις δυνατότητες αναγέννησης του δέρματος

Το EXO-SKIN συνδυάζει την κορυφαία δύναμη των εξωσωμάτων με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Pro-B5, πεπτίδια χαλκού, βοτανικό μείγμα (αλόη βέρα, πράσινα φύκια, καμέλια, καρπούζι, μήλο, φακές, ραπανάκι και χαρούπι) παρέχοντας εξαιρετικά ισχυρά ενεργά συστατικά στο δέρμα σας.

Το EXO-SKIN ιδανικά εφαρμόζεται πρώτα στο χώρο του ιατρείου με τη χρήση του Dermapen και μετά συνεχίζεται η αγωγή στο σπίτι.

Για να απολαύσετε τα οφέλη του EXO-SKIN, χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα ως μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας—και ετοιμαστείτε για αναζωογόνηση του δέρματος σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η θεραπεία με εξωσώματα στο δέρμα βοηθά σημαντικά στη μείωση προβλημάτων, όπως η χαλάρωση του δέρματος, η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η θαμπάδα και η ξηρότητα, τα σημάδια φωτογήρανσης, οι διεσταλμένοι πόροι, οι δυσχρωμίες κάθε είδους, οι χρόνιοι ερεθισμοί του δέρματος, η ακμή και η ροδόχρους ακμή, αλλά και η τριχόπτωση.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ανεκτή σε επίπεδο πόνου και δεν απαιτεί αναισθησία.

Η θεραπεία με εξωσώματα χρειάζεται χρόνο για να αρχίσει να δρα και άρα για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματά της. Η ηλικία και η ποιότητα του δέρματος κάθε ασθενούς, επίσης επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, στην πλειοψηφία τους οι ασθενείς αρχίζουν να βλέπουν σημαντική βελτίωση στο δέρμα τους τους πρώτους 2 μήνες μετά τη θεραπεία.

Τα αποτελέσματά τους από τη θεραπεία με εξωσώματα διαρκούν 10-12 μήνες.

Συνήθως, αρκούν 3 συνεδρίες τον χρόνο, αλλά ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί από τον γιατρό βάσει της κατάστασης του δέρματός σας και των αναγκών σας.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στον γιατρό

Κλείστε το ραντεβού σας online!

T: 210 67 77 101
Ε: [email protected]

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών,
Νέο Ψυχικό, 15451
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)

📍 Λαρίσης 33,
Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523
(δίπλα στη στάση Μετρό "Πανόρμου")