Κυτταρική Θεραπεία Αναδόμησης ExoCobio | Τι είναι | Πως γίνεται | Αποτέλεσμα
Θεραπεία με Εξωσώματα

Θεραπεία με Εξωσώματα Η νέα επανασταστική κυτταρική θεραπεία

Θεραπεία Εξωσωμάτων
Η πιο αποτελεσματική, ασφαλής και βιώσιμη θεραπεία αιχμής που ενισχύει τη φυσική διαδικασία επούλωσης στο σώμα.

Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών, αρκούν για να πείσουν και τους πιο επιφυλακτικούς υποψηφίους ασθενείς, καθώς δείχνουν ότι επιτυγχάνει να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματός για να παράγουν έως και 300% περισσότερη ελαστίνη και εώς 600% περισσότερο κολλαγόνο.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
Χρόνος Θεραπείας
45 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Απόλυτα ανεκτό
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα αλλά βελτιστοποιείται μέσα σε 30 μέρες
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες
Συνεδρίες
3-5
Συχνότητα Συνεδριών
Κάθε 3 εβδομάδες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Εξωσώματα

Τι είναι τα Εξωσώματα

Τα εξωσώματα είναι εξωκυτταρικά κυστίδια νανομεγέθους που παράγονται από τα κύτταρα, κυρίως τα βλαστοκύτταρα. Περιέχουν σημαντικά λιπίδια, πρωτεΐνες, αμινοξέα, πεπτίδια και πλήθος αυξητικών παραγόντων. Τα εξωσώματα λειτουργούν στον οργανισμό ως φυσικοί αγγελιοφόροι, που μεταφέρουν το πολύτιμο φορτίο τους στα κύτταρα-στόχους. Μέσω αυτής της κυτταρικής επικοινωνίας, καταφέρνουν να επανενεργοποιήσουν ακόμα και κύτταρα που έχουν σταματήσει να λειτουργούν, προάγοντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε βαθύτερο επίπεδο σε σύγκριση με πολλές παραδοσιακές τοπικές θεραπείες.

Ενισχύοντας το δέρμα με εξωσώματα, στην ουσία αναγκάζουμε τα δικά του κύτταρα να δουλέψουν και να παράγουν το αποτέλεσμα που πρέπει: να επιδιορθώσουν τις βλάβες που έχει υποστεί το δέρμα και να βελτιώσουν έτσι την υγεία και την όψη του, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Πατενταρισμένη τεχνολογία ExoSCRT

Στα Antiagers χρησιμοποιούμε τα εξωσώματα υψηλής καθαρότητας  της ExoCoBiο από Βλαστοκύτταρο ρόδου Δαμασκού, διαθέτουν πατενταρισμένη τεχνολογία ExoSCRT™, διευκολύνοντας την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και επηρεάζοντας το περιβάλλον γύρω τους ώστε να πετύχουν την απόλυτη αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος. Η πρωτοποριακή τεχνολογία παραγωγής ExoSCRT™ της ExoCoΒio απομονώνει και καθαρίζει τα εξωσώματα από τις καλλιέργειες των βλαστοκυττάρων, εξασφαλίζοντας υψηλή καθαρότητα και ακεραιότητα.

Θεραπεία με Εξωσώματα: Τι προσφέρει

Τα εξωσώματα (exosomes) άρχισαν να παράγονται από το 2022 σε ειδικά εργαστήρια στην Ευρώπη μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία πολλών επιστημόνων, με τη χρήση της σύγχρονης βιοτεχνολογίας. Η θεραπεία με εξωσώματα:
  • Ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσής του με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αυξάνει το πάχος του δέρματος
  • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
  • Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του
  • Απαλύνει τους μαύρους κύκλους
  • Διορθώνει την υπερμελάγχρωση και το μέλασμα
  • Προκαλεί επιδερμική σύσφιξη και προσφέρει αποτέλεσμα lifting
  • Εξαφανίζει τη θαμπή όψη και προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα
  • Προσφέρει ενυδάτωση
  • Περιορίζει τη φλεγμονή και μειώνει την ερυθρότητα που προκαλεί η ακμή και η ροδόχρους ακμή
Τι προσφέρουν τα Εξωσώματα;
Τριπλή Δράση ExoSCRT™ της ExoCoΒio

94%

Αυξημένη Διάρκεια Ζωής Κυττάρων

75%

Ενισχυμένη Μείωση Μελανίνης

156%

Ενισχυμένη Σύνθεση Κολλαγόνου

Σημεία εφαρμογής
Η θεραπεία με εξωσώματα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος σε όποιο σημείο και αν εφαρμοστεί. Οι περιοχές που επιλέγονται συχνότερα είναι:

. πρόσωπο
. λαιμός
. ντεκολτέ
. χέρια
. γόνατα
. κοιλιά

Εξωσώματα ή PRP;

Το PRP (Platelet Rich Plasma) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πρόδρομη θεραπεία των εξωσωμάτων. Το PRP προκύπτει μετά από επεξεργασία του αίματος και είναι πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία χάρη στην περιεκτικότητά τους σε αυξητικούς παράγοντες απαλύνουν τις ρυτίδες, ενισχύουν το πάχος του δέρματος, βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του, μειώνουν τους διεσταλμένους πόρους και τις ουλές, αποτελέσματα που προσφέρει και η θεραπεία με τα εξωσώματα.


Ποια η διαφορά τους; Το PRP περιέχει 8 με 10 αυξητικούς παράγοντες, ενώ τα εξωσώματα περιέχουν πάνω από 100 διαφορετικούς αυξητικούς παράγοντες. Επιπλέον, τα εξωσώματα πέρα από το δικό τους ευεργετικό «φορτίο» έχουν την ιδιότητα να «ξυπνούν» και τα υπόλοιπα κύτταρα και να ενεργοποιούν συνολικά τις αντιγηραντικές διαδικασίες.
Τι αντιμετωπίζουμε με τα Εξωσώματα;
Ουλές Ακμής

Έντονοι Πόροι

Κουρασμένη Όψη

Ξηρό και τραχύ δέρμα

Δέρμα με χαλάρωση

Θαμπό δέρμα

Πώς γίνεται;

Microneedling

Οι μικροσκοπικές βελόνες δημιουργούν μικροδιαύλους στην επιφάνεια του δέρματος μέσω των οποίων τα εξωσώματα φθάνουν στα βαθύτερα στρώματα του, απορροφώνται καλύτερα και μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητά τους. Στα Antiagers χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το Dermapen 4, το οποίο αποτελεί την τέταρτη γενιά αυτής της επαναστατικής τεχνολογίας και είναι η πιο γρήγορη αυτόματη ψηφιακή συσκευή μικροβελονισμού.
Φωτογραφίες Εξωσώματα Πριν και Μετά
Step by Step

Βήμα 1ο

Επισκέπτεστε τη κλινική όπου προηγείται μια συζήτηση με έναν ιατρό των Antiagers σχετικά με τις επιθυμίες και τους στόχους σας σε σχέση με τα σημεία που σας προβληματίζουν. Ένας ιατρός των Antiagers θα σας συμβουλέψει για την καταλληλότητα της διαδικασίας και μετά από μια εξέταση και συναξιολόγηση της κατάστασης των σημείων, υπαρχόντων προβλημάτων ή πιθανών εμποδίων,  δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βήμα 2ο

Το δέρμα σας προετοιμάζεται με ένα ήπιο καθαριστικό και εφαρμόζονται τα ανάλογα ml του διαλύματοςανά περιοχή που έχετε συζητήσει με τον ιατρό.

Βήμα 3ο

Τις ημέρες μετά τη συνεδρία, πρέπει να εφαρμόζεται μια ενυδατική κρέμα στις περιοχές που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία, 2 έως 3 φορές την ημέρα για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη θεραπεία

Αποφύγετε τη λήψη βιταμινών C και E, λιπαρών οξέων Ωμέγα-3, ασπιρίνης, ιβουπροφένης και άλλων μη-στεροειδών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων για 10 ημέρες πριν τη θεραπεία. Είναι ουσίες που επηρεάζουν τις λειτουργίες των αιμοπεταλίων κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής διαδικασίας πήξης του αίματος, και επομένως ενισχύουν την πιθανότητα μωλωπισμού και αιμορραγίας κατά τη θεραπεία.

Μετά τη θεραπεία

Αποφύγετε να αγγίζετε ή να πλένετε το πρόσωπό σας για 4-6 ώρες.
Ελαχιστοποιήστε την έκθεσή σας στον ήλιο και μην ξεχνάτε σε καμία περίπτωση το αντηλιακό σας.
Αποφύγετε το μακιγιάζ και την έντονη εφίδρωση την ίδια μέρα της θεραπείας.
Συχνές Ερωτήσεις
Η θεραπεία με εξωσώματα στο δέρμα βοηθά σημαντικά στη μείωση προβλημάτων, όπως η χαλάρωση του δέρματος, η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η θαμπάδα και η ξηρότητα, τα σημάδια φωτογήρανσης, οι διεσταλμένοι πόροι, οι δυσχρωμίες κάθε είδους, οι χρόνιοι ερεθισμοί του δέρματος, η ακμή και η ροδόχρους ακμή, αλλά και η τριχόπτωση.
Το ASCE+ SRLV αποτελεί κορυφαία λύση για τη θεραπεία ορισμένων δερματικών προβλημάτων. Μέσω των ισχυρών αυξητικών παραγόντων στα συστατικά του διαλύματος ενισχύεται η διαδικασία επιδιόρθωσης της επιδερμίδας, η επούλωση των βλαβών και η διατήρηση της σφριγηλότητας. Το υαλουρονικό οξύ, η ρετινόλη και η βιταμίνη C βοηθούν επίσης στην καταπολέμηση των ρυτίδων.
Κάθε 3 εβδομάδες.
Η θεραπεία είναι απόλυτα ανεκτή σε επίπεδο πόνου και δεν απαιτεί αναισθησία.
Η θεραπεία με εξωσώματα χρειάζεται χρόνο για να αρχίσει να δρα και άρα για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματά της. Η ηλικία και η ποιότητα του δέρματος κάθε ασθενούς, επίσης επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, στην πλειοψηφία τους οι ασθενείς αρχίζουν να βλέπουν σημαντική βελτίωση στο δέρμα τους τους πρώτους 2 μήνες μετά τη θεραπεία.
Τα αποτελέσματά από τη θεραπεία με εξωσώματα διαρκούν 10-12 μήνες.
Συνήθως, αρκούν 3-5 συνεδρίες τον χρόνο, αλλά ο ακριβής αριθμός θα καθοριστεί από τον γιατρό βάσει της κατάστασης του δέρματός σας και των αναγκών σας.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική