ΘΕΡΑΠΕΙΑ "2 ΣΕ 1" ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ
Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μία επαναστατική body contouring θεραπεία, σχεδιασμένη κυρίως για τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη του τοπικού πάχους, αλλά και για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας και των ραγάδων. Είναι μία ευχάριστη και την ίδια στιγμή δραστική θεραπεία, που έχει την αίσθηση ενός hot-stone massage, όμως έχει την ικανότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος για να προσφέρει ενισχυμένη antiaging δράση!
Χρόνος Θεραπείας
20-40 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 8-10 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται ανά 10-15 ημέρες
Διάρκεια Αποτελέσματος
Έως και χρόνια
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Άμεσα και τελειοποιείται με την ολοκλήρωση των συνεδριών
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

Certification
Εγκεκριμενο απο τον Ευρωπαϊκο & Αμερικανικο Οργανισμο Φαρμακων

Η καλύτερη θεραπεία για την επιδερμική χαλάρωση

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ RF

Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι μία δοκιμασμένη μη επεμβατική θεραπεία, που μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες περιοχές του σώματος και να καταπολεμήσει ταυτόχρονα τη δερματική χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Χάρη σε προηγμένη τεχνολογία, οι ραδιοσυχνότητες RF κατευθύνουν θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου ανεβάζουν τη θερμοκρασία στους 41-43 βαθμούς Κελσίου. Αυτομάτως, οι ίνες του κολλαγόνου συσπώνται και το δέρμα δείχνει αμέσως πιο λαμπερό και σφριγηλό. Ταυτόχρονα, η υψηλή θερμοκρασία διεγείρει την κολλαγονογένεση με αποτέλεσμα το φρέσκο κολλαγόνο να προσφέρει μακροπρόθεσμα θεαματική σύσφιξη του δέρματος και του συνδετικού ιστού. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, σφιχτή και νεανική.

Την ίδια στιγμή, οι ραδιοσυχνότητες δρουν και στον λιπώδη ιστό όπου η αυξημένη θερμοκρασία διαλύει τα λιποκύτταρα, ρευστοποιεί το λίπος και διεγείρει την αποβολή τους από τον οργανισμό με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Ο συνδυασμός αντιμετώπισης της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού λίπους προσφέρει ένα συνολικό body contouring αποτέλεσμα με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Η θεραπεία εφαρμόζεται με την πιστοποιημένη συσκευή Accent που είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA και είναι η μοναδική που συνδυάζει δύο τύπους της τεχνολογίας των ραδιοσυχνοτήτων: τις μονοπολικές και τις διπολικές ραδιοσυχνότητες.

Αυτή η προηγμένη διπλή τεχνολογία επιτρέπει στη συσκευή να στοχεύει με ελεγχόμενο τρόπο σε δύο διαφορετικά βάθη των ιστών και να επιτυγχάνει ταυτόχρονα σύσφιξη και λιποδιάλυση. Η θεραπεία μοιάζει με ένα απολαυστικό ζεστό μασάζ. Κάθε πέρασμα της συσκευής πάνω από το δέρμα αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία εσωτερικά, ενώ ο ενσωματωμένος μηχανισμός ψύξης προστατεύει την επιδερμίδα. Αρκούν μερικά περάσματα για να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία των 41-43 βαθμών Κελσίου.

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες έχουν την ικανότητα να διεισδύουν σε βάθος 20 χιλιοστών, εκεί όπου βρίσκεται ο λιπώδης ιστός, και να αυξάνουν τον τοπικό μεταβολισμό και τις καύσεις κατά 110%. Στη θερμοκρασία αυτή, διασπάται η μεμβράνη των λιποκυττάρων και ξεκινάει η αποβολή του λίπους. Καθώς το σώμα δεν είναι σε θέση να δημιουργεί νέα λιποκύτταρα, η συγκεκριμένη περιοχή της θεραπείας σμιλεύεται οριστικά!

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες, από την άλλη μεριά, δρουν πιο επιφανειακά σε βάθος μόλις 2-6 χιλιοστών, εκεί που βρίσκεται το χόριο και ο υποδόριος ιστός. Η θερμική ενέργεια κάνει τις ίνες του κολλαγόνου να συσπώνται και κινητοποιεί τους ινοβλάστες να εργαστούν εντατικά για να παράξουν φρέσκο κολλαγόνο, προσφέροντας έτσι βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και σύσφιξη του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνει την όψη των ραγάδων και της κυτταρίτιδας!

Σύσφιξη, λιποδιάλυση και body contouring ταυτόχρονα!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ACCENT

icon

Συνδυασμός μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων

icon

Ταυτόχρονη αντιμετώπιση χαλάρωσης και τοπικού πάχους

icon

Ανώδυνη εφαρμογή χάρη σε ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης

icon

Μέγιστη ακρίβεια στη στόχευση του βάθους μέσω ψηφιακής ρύθμισης

icon

Ψηφιακή θερμομέτρηση του δέρματος καθ' όλη τη διάρκεια εφαρμογής

icon

Ασφαλής μέθοδος με ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE και αμερικανική έγκριση FDA

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ RF ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ

Βήμα 1ο

Αφού καθαριστεί το δέρμα, ο γιατρός χωρίζει σε ζώνες την περιοχή της θεραπείας με ένα λευκό μολύβι. Στη συνέχεια, επιλέγει και προσαρμόζει την κατάλληλη κεφαλή στη συσκευή και απλώνει στο δέρμα μία ειδική κρέμα που επιτρέπει στην κεφαλή να γλιστράει καλύτερα.

Βήμα 2ο

Ανάλογα με το σημείο και τον σκοπό της θεραπείας, ο γιατρός ρυθμίζει στην ψηφιακή οθόνη της συσκευής την ένταση και το βάθος δράσης των ραδιοσυχνοτήτων. Αν στόχος είναι η λιποδιάλυση, τότε το βάθος ρυθμίζεται περίπου στα 20 χιλιοστά ώστε η θερμική ενέργεια να δράσει στον λιπώδη ιστό, ενώ αν σκοπός της θεραπείας είναι η σύσφιξη, τότε η δράση εστιάζεται πιο επιφανειακά σε βάθος μόλις 2-6 χιλιοστών.

Βήμα 3ο

Με στόχο να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία των 41-43 βαθμών Κελσίου, ο γιατρός πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενα περάσματα με την κεφαλή στην περιοχή της θεραπείας, ακολουθώντας ζιγκ-ζαγκ ή κυκλικές κινήσεις. Με ειδικό ψηφιακό θερμόμετρο παρακολουθεί την αύξηση της θερμοκρασίας στο δέρμα. Η κίνηση της κεφαλής είναι σταθερή ώστε η θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή. Σε γενικές γραμμές, η επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνεται μέσα σε 2-3 λεπτά εφαρμογής και στη συνέχεια στόχος είναι να διατηρηθεί σταθερά υψηλή για μερικά λεπτά ώστε να επιτύχουν τον σκοπό τους οι ραδιοσυχνότητες RF.

Βήμα 4ο

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, σημειώνονται στο προσωπικό αρχείο σας οι περιοχές της εφαρμογής και η ένταση των ραδιοσυχνοτήτων RF που χρησιμοποιήθηκε. Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού σας σε 10-15 ημέρες και να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πριν τη θεραπεία

  • Συστήνεται η κατανάλωση άφθονου νερού πριν τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF για να εξασφαλίσετε την καλή ενυδάτωση των ιστών.

  • Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία, το σολάριουμ και ο,τιδήποτε μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας πριν τη θεραπεία.

  • Ορισμένες γυναίκες γίνονται περισσότερο ευαίσθητες στον πόνο πριν και κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, επομένως ίσως πρέπει να το λάβετε υπόψιν όταν προγραμματίζετε το ραντεβού σας.

Μετά τη θεραπεία

  • Για να ανακουφίσετε τυχόν ερυθρότητα του δέρματος, μπορείτε να εφαρμόσετε στην περιοχή της θεραπείας μία ενυδατική, δροσιστική κρέμα, ή μία κρύα κομπρέσα.

  • Ενυδατώστε τον οργανισμό σας για να συμβάλλετε στην αποβολή των τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος.

  • Περιορίστε τις ουσίες/τροφές που προκαλούν κατακράτηση υγρών, όπως το αλκοόλ και το αλάτι.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

icon

Ανώδυνη μέθοδος

icon

Άμεσα ορατό αποτέλεσμα

icon

Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες

icon

Σταθερή βελτίωση αποτελέσματος με κάθε συνεδρία

icon

Φυσική μέθοδος ενίσχυσης κολλαγόνου, χωρίς ξένες ουσίες

icon

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Σε ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλη η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF;

icon

Aντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης

icon

Ενίσχυση του όγκου και της σφριγηλότητας

icon

Μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας

icon

Body contouring (σμίλευση του σχήματος)

icon

Bελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας

icon

Bελτίωση της όψης των ραγάδων

icon

Καταπολέμηση του τοπικού λίπους σε μπράτσα, κοιλιά, πλαϊνά μέσης και πόδια

icon

Πάχυνση του δέρματος σε περιοχές όπως λαιμός, ντεκολτέ και μπράτσα

icon

Eξομάλυνση δέρματος και αντιμετώπιση οιδήματος από λιποαναρρόφηση

Μία multitasking θεραπεία για κάθε ανάγκη του σώματος

Αισθητή βελτίωση της όψης του δέρματος από την 1η συνεδρία!

Ενίσχυση αποτελέσματος με κάθε επαναληπτική συνεδρία

Το αποτέλεσμα της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες RF φαίνεται σε δύο φάσεις. Υπάρχει το άμεσο αποτέλεσμα που το παρατηρείτε στο τέλος της συνεδρίας, καθώς έχουν συσπαστεί οι υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου και κάνουν αυτομάτως το δέρμα σας να δείχνει πιο σφιχτό και αναζωογονημένο. Υπάρχει όμως και το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα από τη διέγερση της παραγωγής φρέσκου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα αυτό χρειάζεται μερικές βδομάδες για να φανεί, μέχρι να ολοκληρωθεί η κολλαγονογένεση και να αλλάξει θεαματικά την υφή, την πυκνότητα και τον τόνο της επιδερμίδας σας. Επιπλέον, σε επίπεδο λιποδιάλυσης, απαιτείται ένα διάστημα περίπου 3 μηνών για να αποβάλλει ο οργανισμός τα περίσσια λιποκύτταρα και να φανεί η μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας.

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την αρχική κατάσταση του δέρματος και τον σκοπό της θεραπείας. Σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται περίπου 4-6 μήνες μετά από την τελευταία θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων και διαρκεί περίπου 2 χρόνια σε ό,τι αφορά την αναζωογόνηση του δέρματος. Σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο με την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα το σωματικό βάρος σας.

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΜΥΘΟΣ:

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF δεν βελτιώνει την κυτταρίτιδα.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η συσκευή ραδιοσυχνοτήτων Accent έχει λάβει την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE για τη μείωση της κυτταρίτιδας από το 2005. Χάρη στις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες, επιτρέπει την ελεγχόμενη διείσδυση της θερμικής ενέργειας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου αντιμετωπίζει τα αίτια της κυτταρίτιδας με τρεις βασικούς μηχανισμούς: 1) αναδομεί τις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου και διεγείρει την κολλαγονογένεση προσφέροντας καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας, 2) αυξάνει την αιματική κυκλοφορία στην περιοχή της θεραπείας και ευνοεί την αποστράγγιση των τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος, και 3) διασπά τα λιπαρά οξέα και ευνοεί την αποβολή των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την αποσυμπίεση των ιστών της περιοχής.

ΜΥΘΟΣ:

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF αδυνατίζει.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η μείωση λίπους που επιτυγχάνεται με τη θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων δεν μπορεί να αντικαταστήσει το σημαντικό δίπτυχο της υγιεινής διατροφής και άσκησης και δεν θα διαφοροποιήσει σημαντικά το σωματικό βάρος σας. Η θεραπεία RF δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, παρά έναν τρόπο αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που οφείλεται σε κληρονομικούς, ορμονικούς ή άλλους παράγοντες, με στόχο να αποκαταστήσει τις αναλογίες στο σχήμα του σώματος. Γι’ αυτό, η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα με φυσιολογικό βάρος που παρουσιάζουν εναποθέσεις τοπικού λίπους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων RF στο σώμα είναι μία ανώδυνη διαδικασία. Αισθάνεστε μονάχα μία ζεστασιά, καθώς η κεφαλή γλιστράει πάνω στο δέρμα. Η αίσθηση θυμίζει το hot-stone massage (μασάζ με ζεστές πέτρες) και προκαλεί ένα διάχυτο αίσθημα ζεστασιάς και χαλάρωσης. Η αίσθηση της εσωτερικής θερμότητας είναι η απόδειξη ότι οι ίνες κολλαγόνου έχουν αρχίσει να συσπώνται και η διαδικασία της κολλαγογένεσης έχει διεγερθεί.

Όχι. Όταν η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF πραγματοποιείται από έμπειρο γιατρό με τη χρήση πιστοποιημένης συσκευής ραδιοσυχνοτήτων RF, όπως είναι η συσκευή Accent, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος για το δέρμα, όπως για παράδειγμα η πρόκληση εγκαύματος. Χάρη στην εστιασμένη δράση των ραδιοσυχνοτήτων, τον ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης της συσκευής και τη σταθερή θερμομέτρηση του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής, το δέρμα μόνο επωφελείται από τη θεραπεία. Η πιθανή ερυθρότητα ή ξηροδερμία που μπορεί να παρατηρηθεί στο τέλος της θεραπείας, είναι φυσιολογικό και παροδικό φαινόμενο που δεν χρήζει ανησυχίας και μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία ενυδατική κρέμα.

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων είναι ένα είδος ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που χρησιμοποιείται με ασφάλεια εδώ και πολλές δεκαετίες στην ιατρική. Κατά κύριο λόγο, χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων για τον έλεγχο της αιμορραγίας των αιμοφόρων αγγείων. Τα τελευταία είκοσι χρόνια, η πρόοδος της τεχνολογίας και της κρυογενετικής έχει καταστήσει δυνατή τη στοχευμένη εκπομπή ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων στα βαθύτερα στρώματα της δερμίδας και της υποδερμίδας, διατηρώντας πλήρως προστατευμένη την επιδερμίδα. Η συσκευή Accent έχει λάβει τόσο την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση CE, όσο και την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Όταν η θεραπεία εφαρμόζεται από έμπειρο γιατρό με πιστοποιημένη συσκευή, δεν τίθεται κανένας κίνδυνος παρενέργειας, καθώς πρόκειται για μία θεραπεία που ποντάρει στη φυσική διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου από τα δερματικά κύτταρα.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF αντενδείκνυται τόσο σε περίοδο εγκυμοσύνης, όσο και σε περίοδο γαλουχίας, καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα έρευνες που να έχουν μελετήσει τις πιθανές επιπτώσεις των ραδιοσυχνοτήτων στα μωρά.

Η θεραπεία αντενδείκνυται τόσο σε περίοδο εγκυμοσύνης, όσο και σε περίοδο γαλουχίας, καθώς δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα έρευνες που να έχουν μελετήσει τις πιθανές επιπτώσεις των ραδιοσυχνοτήτων στα μωρά.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF αντιμετωπίζει τη χαλάρωση των ιστών και τη συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Μπορεί να προσφέρει βελτίωση σε κάθε τύπο δέρματος, με τα μεγαλύτερα οφέλη όμως να παρατηρούνται σε άτομα ηλικίας 30-55 ετών που παρουσιάζουν ήπιου έως μέτριου βαθμού επιδερμική χαλάρωση. Στις ηλικίες αυτές, ο δείκτης ικανοποίησης ξεπερνά το 92%! Επιπλέον, κατάλληλοι υποψήφιοι είναι όσοι επιθυμούν να επέμβουν στις λιποαποθήκες του σώματός τους με μη επεμβατικό τρόπο για να επιτύχουν ένα ανώδυνο body contouring.

Για τη συντήρηση του αποτελέσματος, αρκούν μερικές επαναληπτικές συνεδρίες κάθε χρόνο. Ο γιατρός θα σας ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό και τη συχνότητα των συνεδριών συντήρησης με βάση την κατάσταση και τις ανάγκες του δέρματός σας. Ενδεχομένως για να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια του αποτελέσματος να προταθεί ο συνδυασμός της θεραπείας ραδιοσυχνοτήτων με κάποια άλλη κοσμητική θεραπεία σώματος, όπως μία μεσοθεραπεία ενυδάτωσης και αναζωογόνησης του δέρματος (Jalupro ή NCTF), αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας (Alidya) ή καταπολέμησης του τοπικού πάχους (Aqualyx). Σε γενικές γραμμές πάντως, αρκεί 1 συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων ανά 6μηνο ή 12μηνο.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στον γιατρό

Κλείστε το ραντεβού σας online!

T: 210 67 77 101
Ε: info@antiagers.gr

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών,
Νέο Ψυχικό, 15451
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)

📍 Λαρίσης 33,
Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523
(δίπλα στη στάση Μετρό "Πανόρμου")