Laser Αποτρίχωση | λειζερ | Δείτε Αναλυτικό Τιμοκατάλογο - ANTIAGERS
Laser Αποτρίχωση Alexandrite Candela Pro

Laser Αποτρίχωση Alexandrite Candela Pro

Full Πόδια + Μπικίνι + Μασχάλες | Ειδική Τιμή 90€
Full Face + Μπικίνι + Μασχάλες | Ειδική Τιμή 65€
Full Body Woman | Ειδική Τιμή 110€
Πλάτη-'Ωμοι-Μέση Man | Ειδική Τιμή 80€

 

Laser Alexandrite Candela Pro
Η Νο1 ασφαλής και οριστική λύση για την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα

Η Laser αποτρίχωση με Alexandrite αποτελεί την πιο αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος. Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο τριχοφυΐας. Με λίγες μόνο συνεδρίες, απολαμβάνετε βελούδινο δέρμα για πάντα, χωρίς ερεθισμούς και σπυράκια.

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
5 λεπτά-1 ώρα (αναλόγως την περιοχή)
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Από 10€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Από την 1η κιόλας συνεδρία
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Αναλυτικός τιμοκατάλογος
Laser Alexandrite (τιμές ανά συνεδρία)

Συνδυαστικά προγράμματα

Πακέτα Προσφορών για Γυναίκες Τιμή ανά συνεδρία 
Full Body & Δώρο το Άνω χείλος 110€ από 235€
Full Μπικίνι + Μασχάλες 55€ από 85€
Full Μπικίνι + Γραμμή γλουτών  30€ από 65€
Πόδια 70€ από 120€
Full face 25€ από 35€
Πακέτα Προσφορών για Άνδρες  Τιμή ανά συνεδρία
Πλάτη - Ώμοι - Μέση & δώρο ο Αυχένας 80€-100€
Στήθος - Κοιλιά & δώρο τα Αυτιά 50€ από 70€
Full Body 250€ από 350€

Ειδικές προσφορές για φοιτητές/τριες (ηλικίες 18-22)

ΠΕΡΙΟΧΗ Τιμή ανά συνεδρία
Full Μπικίνι & Μασχάλες 35€
Πλάτη & Ώμοι 40€

Laser Αποτρίχωση για Γυναίκες

Πρόσωπο & λαιμός Τιμή ανά συνεδρία
Μεσόφρυο 10€
Φαβορίτες 15€
Άνω χείλος 15€
Πηγούνι 15€
Παρειές 25€
Λαιμός 20€
Άνω χείλος & πηγούνι 20€
Full πρόσωπο 25€
Full πρόσωπο & λαιμός 35€
Άνω άκρα Τιμή ανά συνεδρία
Δάχτυλα 15€
Αντιβράχια 40€
Μασχάλες 25€ από 40€
Full χέρια 40€
Κορμός Τιμή ανά συνεδρία
Θηλές 10€
Γραμμή στήθους 10€
Πλάτη 40€
Οσφυϊκή χώρα (Μέση) 25€
Πρωκτός 20€
Γραμμή μπικίνι 25€
Full μπικίνι 30€ από 45€
Γραμμή κοιλιάς 20€
Κοιλιά 40€
Κάτω άκρα Τιμή ανά συνεδρία
Γλουτοί 40€
Μηροί 40€ από 50€
Γάμπες 30€ από 40€
Κουντεπιέ 15€
Δάχτυλα 15€

Laser Αποτρίχωση για Άνδρες

Πρόσωπο & λαιμός Τιμή ανά συνεδρία
Full Πρόσωπο & Λαιμός 60€
Full Πρόσωπο 40€
Αυτιά 20€
Κολάρο 35€
Μύτη 15€
Ζυγωματικά 20€
Μεσόφρυο 15€
Φαβορίτες 15€
Αυχένας 20€ από 25€
Λαιμός 25€ από 30€
Άνω άκρα Τιμή ανά συνεδρία
Full χέρια 50€
Ώμοι 25€ από 30€
Δάχτυλα 15€
Μασχάλες 40€
Βραχίονες 45€
Κορμός Τιμή ανά συνεδρία
Πλάτη 50€ από 60€
Οσφύ 25€ από 30€
Στήθος 30€
Κοιλιά 30€
Κάτω άκρα Τιμή ανά συνεδρία
Δάχτυλα 15€
Γεννητική Περιοχή 55€
Πρωκτός 25€
Γλουτοί 40€
Πόδια 100€
Ανήκει στο top-5
των πιο δημοφιλών μη επεμβατικών θεραπειών

Τι είναι η Αποτρίχωση Laser Alexandrite

Φανταστείτε να είχατε ξυρίσει τα πόδια σας πριν από έναν μήνα κι όμως να παρέμεναν τόσο απαλά όσο την πρώτη μέρα; Χωρίς καμία τρίχα να αγκυλώνει τον σύντροφό σας, χωρίς στραμμένες τρίχες προς τα μέσα, χωρίς ίχνος θυλακίτιδας. Έτσι απλά, βελούδινο δέρμα! Αυτό ακριβώς προσφέρει η Laser Alexandrite αποτρίχωση, η μοναδική ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Είναι η μέθοδος που έχει καταστήσει ξυραφάκια, αποτριχωτικές κρέμες και κεριά παρελθόν, καθώς δρα στοχευμένα στη ρίζα της τρίχας και απενεργοποιεί τον θύλακά της για πάντα, χωρίς να επηρεάζει τους πόρους ή τη δομή του δέρματος! Η πυκνή και άγρια τριχοφυΐα μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε χνούδι, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λαμπερό και μεταξένιο.

Πώς δρα η αποτρίχωση Laser Alexandrite

Η μεγάλη υπεροχή του Laser Alexandrite σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης (ξυραφάκια, τσιμπιδάκια, αποτριχωτικές κρέμες και κεριά, οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, κτλ) είναι ότι δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, κι έτσι προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το δέρμα.

Το Laser Alexandrite δρα με τη βοήθεια της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που χαρίζει στην τρίχα το χρώμα της. Όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα μελανίνης που περιέχει. Όταν η δέσμη του Laser στοχεύει την τρίχα, η φωτεινή ενέργεια απορροφάται από τα σωματίδια της μελανίνης και ταξιδεύει μέχρι τη ρίζα του τριχοθυλακίου. Εκεί μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να αυξάνεται μέσα στο τριχοθυλάκιο στους 90 βαθμούς Κελσίου και ο θύλακας της τρίχας να καταστρέφεται και να μην είναι πια σε θέση να παράξει υγιή, δυνατή τρίχα, παρά μόνο χνούδι!
Γιατί να επιλέξετε
αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη
1

Ταχύτητα

Είναι το πιο γρήγορο λέιζερ, λαμβάνοντας υπόψιν τη διάμετρο του spot που χρησιμοποιεί. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα σάρωσης ακόμα και μεγάλης περιοχής του σώματος, όπως είναι τα πόδια, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

2

Ασφάλεια

Ανήκει στα δερματολογικά Laser 4ης γενιάς με έγκριση FDA που είναι 100% ασφαλή για τις ανοιχτόχρωμες, αλλά και τις σταρένιες επιδερμίδες, καθώς και για κάθε τύπο τριχοφυΐας, χάρη στη δυνατότητα παραμετροποίησης της θεραπείας.

3

Αποτελεσματικότητα

Εκπέμπει στο μικρότερο μήκος κύματος των 755nm και έχει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, να πετυχαίνει τα τριχοθυλάκια σε φάση ανάπτυξης και να τα απενεργοποιεί, έτσι ώστε να μην παράγουν νέες τρίχες.

4

Μηχανισμός ψύξης

Το Laser Αλεξανδρίτη διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας ώστε να προκαλεί τοπικό μούδιασμα του δέρματος και η εφαρμογή του Laser να είναι απολύτως ανεκτή.

Μόνο 10 λεπτά
σας χωρίζουν από το βελούδινο δέρμα!

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές εφαρμογής

Η Laser αποτρίχωση είναι μία μέθοδος κατάλληλη για κάθε περιοχή του δέρματος. Είναι ασφαλής και αποτελεσματική τόσο για τις μικρές περιοχές, όπως είναι η μύτη και τα αυτιά, όσο και για τις μεγάλες περιοχές, όπως είναι η πλάτη και τα πόδια. Ακόμα, μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η περιοχή των γεννητικών οργάνων.

. Πρόσωπο
. Λαιμός & Αυχένας
. Μασχάλες
. Χέρια
. Στήθος
. Κοιλιά
. Ώμοι & Πλάτη
. Γεννητικά όργανα
. Πόδια
Step by step
Laser Alexandrite αποτρίχωση

Βήμα 1ο

Αφού συμπληρώσετε το ατομικό ιατρικό ιστορικό, ο γιατρός εξετάζει το δέρμα σας για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά. Αν εντοπιστούν σπίλοι ή άλλες δερματικές βλάβες, τότε τις προστατεύει ώστε να μην «χτυπηθούν» από τη δέσμη του Laser.

Βήμα 2ο

Αφαιρείτε τα ρούχα ή τυχόν κοσμήματα που υπάρχουν στην περιοχή της θεραπείας και φοράτε ειδικά προστατευτικά γυαλιά που προφυλάσσουν τα μάτια σας από τις «λάμψεις» του Laser. Ανεξάρτητα αν η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο ή το σώμα, τα γυαλιά είναι πάντα απαραίτητα.

Βήμα 3ο

Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό καθαρίζει την περιοχή της θεραπείας, ξυρίζει το σημείο εφόσον δεν είναι ξυρισμένο, και σχεδιάζει με λευκό μολύβι πάνω στο δέρμα ένα ειδικό πλέγμα στόχευσης που βοηθάει στην οριοθέτηση και την πλήρη σάρωση της περιοχής με το Laser.

Βήμα 4ο

Ο γιατρός εφαρμόζει Patch Test σε μία μικρή περιοχή του δέρματος. Πρόκειται για μία δοκιμαστική εφαρμογή με στόχο τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων εφαρμογής του Laser με βάση τον δικό σας τύπο δέρματος και τριχοφυΐας, ώστε να απολαύσετε το καλύτερο αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες και με απόλυτη ασφάλεια.

Βήμα 5ο

Αφού ρυθμιστεί κατάλληλα το Laser από τον γιατρό, το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνει τη σάρωση της περιοχής. Εάν πρόκειται για ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, όπως η περιοχή των γεννητικών οργάνων, τότε μπορεί να προηγηθεί τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας έτσι ώστε η θεραπεία να είναι απολύτως ανεκτή.

Βήμα 6ο

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, εφαρμόζεται στην περιοχή καταπραϋντική κρέμα με αλόη και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε χωρίς περιορισμούς στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Πριν αποχωρήσετε, προγραμματίζετε το ραντεβού της επόμενης συνεδρίας, το οποίο ορίζεται μετά από περίπου 30-40 ημέρες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγίες πριν τη θεραπεία

  • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε σολάριουμ για τουλάχιστον έναν μήνα. Το μαύρισμα του δέρματος αυξάνει τον κίνδυνο εγκαύματος από το Laser.
  • Ξυρίστε την περιοχή της θεραπείας 2 ημέρες νωρίτερα χρησιμοποιώντας έναν αφρό ξυρίσματος για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.
  • Μην χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (π.χ. τσιμπιδάκι, αποτριχωτική κρέμα ή κερί, κτλ) στην περιοχή της θεραπείας για τουλάχιστον δύο βδομάδες πριν τη θεραπεία.
  • Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που περιλαμβάνουν οξέα ή ρετινόλη για τουλάχιστον μία βδομάδα πριν τη θεραπεία.

Οδηγίες μετά τη θεραπεία

  • Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή για τουλάχιστον 12 ώρες.
  • Για το πρώτο 24ωρο, αποφύγετε να κάνετε ντους με ζεστό νερό. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο χλιαρό.
  • Αν επιθυμείτε να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να το κάνετε αφού συμπληρωθούν 48 ώρες από τη θεραπεία και πάντα με τη χρήση αντηλιακού υψηλής προστασίας.
  • Ο ερεθισμός της περιοχής είναι φυσιολογικός τις πρώτες ώρες. Συστήνεται η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας για την ανακούφισή του.
  • Τα μαύρα στίγματα που μπορεί να υπάρχουν στο δέρμα, θα φύγουν μέσα σε 20 ημέρες. Μην προσπαθήσετε να τα αφαιρέσετε με τσιμπιδάκι ή με τα νύχια σας.
  • Αν παρατηρήσετε σημεία όπου οι τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά τη θεραπεία, είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι τρίχες αυτές απαιτούν μεγαλύτερες ενέργειες και θα αντιμετωπιστούν στις επόμενες συνεδρίες.
Πλεονεκτήματα
Ανώδυνη μέθοδος

Οριστικό αποτέλεσμα

Ασφαλής διαδικασία με έγκριση FDA

Κατάλληλη για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος

Κατάλληλη για κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Μία συνεδρία αρκεί
για να πειστείτε για την υπεροχή της Laser αποτρίχωσης
Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Οι οικιακές συσκευές αποτρίχωσης είναι εξίσου αποτελεσματικές.

Αλήθεια

Οι οικιακές συσκευές δεν μπορούν να συγκριθούν σε ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με τη Laser αποτρίχωση που εφαρμόζεται σε χώρο ιατρείου. Δεν πρόκειται για συσκευές Laser, αλλά για συσκευές IPL (Intense Pulsed Light) που αφαιρούν τις τρίχες με τη μέθοδο της φωτόλυσης. Η δέσμη των συσκευών IPL δεν είναι εστιασμένη με αποτέλεσμα να μην θερμαίνει μόνο την τρίχα, αλλά και όλο το δέρμα. Κατά συνέπεια, είναι χαμηλής αποτελεσματικότητας κι επιπλέον αυξάνει την πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, εγκαυμάτων, υπερμελαγχρώσεων και ουλών, ειδικά στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Οι οικιακές συσκευές IPL που δεν έχουν λάβει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού FDA, που σημαίνει ότι υπάρχουν λίγες μελέτες που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Μύθος

H Laser αποτρίχωση είναι ακριβή.

Αλήθεια

Η τιμή μιας συνεδρίας Laser αποτρίχωσης ξεκινάει από 15 ευρώ για μία μικρή περιοχή και σε γενικές γραμμές αρκούν 3-6 συνεδρίες για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην περιοχή αυτή. Αν συνυπολογίσετε το κόστος των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης (ξυραφάκια, τσιμπιδάκια, αποτριχωτικά κεριά και κρέμες, κτλ), αλλά και το κόστος αντιμετώπισης των συχνών ερεθισμών που προκύπτουν με τις μεθόδους αυτές (π.χ. ερεθισμούς, κοψίματα, θυλακίτιδα, κ.α.), είναι ξεκάθαρο ότι όλα μαζί υπερβαίνουν κατά πολύ το κόστος της Laser αποτρίχωσης, καθώς πρόκειται για μεθόδους που απαιτούν συχνές επαναλήψεις εφ’ όρου ζωής.

Μύθος

Η Laser αποτρίχωση είναι χρονοβόρα.

Αλήθεια

Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί την πιο γρήγορη και αποδοτική μέθοδο αποτρίχωσης που προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας, τον τύπο του δέρματος και της τριχοφυΐας, χρειάζονται κατά μέσο όρο 3-6 συνεδρίες διάρκειας 30 λεπτών για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90%. Σε αντίθεση με τον χρόνο που απαιτείται για την αποτρίχωση μιας περιοχής με τις παραδοσιακές μεθόδους εφ’ όρου ζωής, η εξοικονόμηση χρόνου αποτελεί ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Laser αποτρίχωσης. Σκεφτείτε για παράδειγμα αν μία γυναίκα ξυρίζει τα πόδια της 4 φορές τη βδομάδα και χρειάζεται 10 λεπτά κάθε φορά, τότε αυτό συνεπάγεται συνολικά 40 λεπτά τη βδομάδα, δηλαδή 2.080 λεπτά τον χρόνο και άρα 21.000 λεπτά σε μία δεκαετία. Αυτό είναι 350 ώρες, δηλαδή πάνω από δύο βδομάδες αφιερωμένες αποκλειστικά στο ξύρισμα! Σίγουρα μπορείτε να σκεφτείτε εκατοντάδες άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε στον ίδιο χρόνο!

Μύθος

Αποτρίχωση με λέιζερ κάνουν μόνο οι γυναίκες.

Αλήθεια

Έχει υπολογιστεί ότι το 40% όσων κάνουν Laser αποτρίχωση είναι άνδρες. Καθώς οι άνδρες τείνουν να έχουν πιο χοντρή και πυκνή τριχοφυΐα, η Laser αποτρίχωση αποδεικνύεται πολύτιμη για εκείνους, αφού τους γλιτώνει από τον ερεθισμό του ξυρίσματος, τις αμυχές και τη θυλακίτιδα. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι τα αυτιά, η μύτη, το κολάρο, το στέρνο, οι ώμοι, η πλάτη, η κοιλιά, η περιοχή των γεννητικών οργάνων και τα πόδια. Πολλοί χρησιμοποιούν τη Laser αποτρίχωση για να δημιουργούν ένα καλύτερο σχήμα στην τριχοφυΐα του προσώπου, αποφεύγοντας έτσι το συχνό τριμάρισμα (ψαλίδισμα των τριχών στα φρύδια, το μουστάκι, τα γένια, κτλ), ενώ όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, προχωράνε συχνά σε full body αποτρίχωση με λέιζερ για καλύτερες αθλητικές επιδόσεις αλλά και μία αίσθηση φρεσκάδας την ώρα της άσκησης.

Συχνές Ερωτήσεις
Η προηγμένη τεχνολογία του Laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη επιτρέπει την εφαρμογή της θεραπείας σε κάθε τύπο δέρματος και σε κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας (εκτός από τις λευκές τρίχες λόγω έλλειψης μελανίνης). Πριν την εφαρμογή, ο ιατρός εξετάζει το δέρμα και την τριχοφυΐα σας, για τυχόν δερματικές παθήσεις ή άλλους περιοριστικούς παράγοντες, και προχωράει σε ένα Patch Test για να ρυθμίσει τις παραμέτρους της θεραπείας στα μέτρα σας. Πρόκειται για μία δοκιμαστική εφαρμογή σε μία μικρή περιοχή του σώματος, στην οποία ο ιατρός δοκιμάζει την ένταση του Laser που θα σας προσφέρει μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες.
Όχι. Τα Laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη 4ης γενιάς διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης, που λειτουργεί ταυτόχρονα και μουδιάζει το δέρμα τη στιγμή της θεραπείας, καθιστώντας την εφαρμογή απολύτως ανεκτή. Οι παλμοί του Laser έχουν την αίσθηση ενός μικρού τσιμπήματος στις περισσότερες περιοχές του σώματος και είναι ανεκτοί. Στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως η περιοχή των γεννητικών οργάνων ή το πρόσωπο, μπορεί να προηγηθεί η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.
Ο χρόνος της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή. Για παράδειγμα, η Laser αποτρίχωση στο άνω χείλος διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, ενώ στα πόδια μπορεί να χρειαστεί μία ώρα. Πάντως, καθώς προχωράνε οι συνεδρίες και αραιώνει η πυκνότητα της τριχοφυΐας, η διάρκεια της θεραπείας μειώνεται σταθερά.
Όχι. Η περιοχή μπορεί να είναι για μερικές ώρες ερεθισμένη. Είναι η φυσιολογική αντίδραση του δέρματος, η οποία υποχωρεί το πολύ μετά από 24 ώρες.
Η Laser αποτρίχωση είναι μία απολύτως ασφαλής θεραπεία, που έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) από το 1997. Το Laser δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της θεραπείας ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματος και τον τύπο της τριχοφυΐας κάθε ατόμου, επομένως η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε δέρματος. Όταν η ρύθμιση των παραμέτρων της θεραπείας (π.χ. ένταση, διάρκεια παλμών, διάμετρος spot, κτλ) γίνεται από έμπειρο ιατρό, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν παρενέργειες (π.χ. έγκαυμα στην περιοχή) και το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε μικρότερο αριθμό συνεδριών.
Στις αντενδείξεις της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι η φωτοευαισθησία, η λήψη φωτοευαίσθητων φαρμάκων, καθώς και οι διάφορες δερματικές παθήσεις στην περιοχή της εφαρμογής (π.χ. έκζεμα, έρπης). Επίσης, η λέιζερ αποτρίχωση θα πρέπει να αποφεύγεται σε περίοδο εγκυμοσύνης, όπως επίσης αντενδείκνυται η εφαρμογή της σε προσφάτως μαυρισμένο δέρμα.
Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι μόνιμο και ξεπερνάει το 90%. Ήδη από την 1η κιόλας συνεδρία η τριχοφυΐα μειώνεται κατά 10-25%, με την 3η συνεδρία αγγίζει τουλάχιστον το 40-50%, ενώ όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνεδριών, η τριχοφυΐα έχει εξαλειφθεί εντελώς ή έχει μετατραπεί σε ένα αόρατο χνούδι και το δέρμα είναι πια βελούδινο όπως αυτό ενός μικρού παιδιού.
Το αποτέλεσμα της λέιζερ αποτρίχωσης είναι οριστικό και τόσο θεαματικό που δεν δημιουργεί την ανάγκη για συνεδρίες συντήρησης. Άλλωστε δεν πρόκειται για κάποια θεραπεία π.χ. αντιγήρανσης, το αποτέλεσμα της οποίας χρειάζεται συντήρηση καθώς η διαδικασία γήρανσης του οργανισμού εξελίσσεται. Η δράση του Laser στα τριχοθυλάκια είναι καταστροφική. Ακόμα κι αν κάποια τριχοθυλάκια δεν απενεργοποιηθούν εντελώς, οι τριχούλες που παράγουν, είναι τόσο αδύναμες ή χνοώδεις που δεν ενοχλούν. Σε περίπτωση ωστόσο που εμφανιστούν κάποιες λίγες διάσπαρτες τριχούλες σε μία περιοχή εξαιτίας π.χ. ορμονικών παραγόντων, τότε αρκεί μία επαναληπτική συνεδρία ανά 1-2 χρόνια.
Κλείστε το ραντεβού σας on line

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική