LPG Endermologie: Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας - THE ANTIAGERS
LPG Endermologie

LPG Endermologie

HOT Προσφορά: 6 Συνεδρίες LPG Endermologie μόνο 280€ + 2 συνεδρίες ΔΩΡΟ!

Ισχύει για 8 συνεδρίες σε 2 σημεία του σώματος

LPG Endermologie
Η μοναδική αποτελεσματική μέθοδος για κάθε μορφή κυτταρίτιδας

Η μέθοδος LPG Endermologie είναι η πιο δοκιμασμένη και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Και μάλιστα κάθε μορφής κυτταρίτιδας! Η πλέον εξελιγμένη κεφαλή Alliance ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, προσφέροντας ταυτόχρονα λείανση της κυτταρίτιδας, καταπολέμηση του τοπικού πάχους και σύσφιξη του δέρματος. Χάρη σε ένα εντατικό αλλά απολαυστικό μηχανικό μασάζ, η μέθοδος LPG στραγγίζει τους ιστούς και απομακρύνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, προσφέροντάς σας λεία, σφριγηλή επιδερμίδα και body contouring!

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
10-35 λεπτά
Διάρκεια Αποτελέσματος
6 μήνες
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Από την 3η συνεδρία
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Φωτογραφίες LPG Endermologie Πριν & Μετά
Νικήστε την κυτταρίτιδα,
στραγγίστε την κατακράτηση υγρών!

Τι είναι η μέθοδος LPG Endermologie®

Το LPG Endermologie® είναι μία προηγμένης τεχνολογίας ιατρική μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη σμίλευση του σώματος (body contouring). Μετά από 30 χρόνια μελέτης του συνδετικού ιστού, οι επιστήμονες που ανέπτυξαν τη μέθοδο LPG Endermologie®, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δέρμα έχει σημαντικές δυνατότητες να επανορθώνει τις βλάβες του. Αν διεγερθεί με τον σωστό τρόπο, τότε το δέρμα είναι ικανό να μεταμορφωθεί!

Ακριβώς εκεί λοιπόν αποσκοπεί η θεραπεία LPG: να ξυπνήσει τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης και ανανέωσης του δέρματος. Είναι μία επαναστατική τεχνική που βασίζεται στο μηχανικό μασάζ και την κινητοποίηση του δέρματος, με στόχο την καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των ιστών, αλλά και την πιο αποτελεσματική αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών. Το αποτέλεσμα; Ο όγκος των λιποκυττάρων μειώνεται, το σώμα σμιλεύεται και το δέρμα γίνεται πιο λείο χωρίς τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας.

Πως εφαρμόζεται το LPG Endermologie®

Η θεραπεία εφαρμόζεται με την πλέον εξελιγμένη κεφαλή Alliance, μία ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή που συνδυάζει δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες - μια ανεξάρτητη κίνηση κυλίνδρου και μια ανεξάρτητη κίνηση πτερυγίου - με στόχο την έντονη μηχανική μάλαξη του δέρματος. Αυτή η μηχανική μάλαξη, που είναι γνωστή ως lipomassage (λιπομασάζ), κινητοποιεί τους ιστούς και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος κατά 400% και την κυκλοφορία της λέμφου κατά 300%!

Το αποτέλεσμα; Η αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών που συμπιέζουν τους ιστούς και προκαλούν την αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας. Οι ιστοί αποσυμπιέζονται, γίνονται πιο ελαστικοί και το δέρμα εμφανίζεται αυτομάτως πιο λείο, χωρίς ανομοιομορφίες στην επιφάνειά του. Με την ενίσχυση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση των ιστών, καταπολεμάται και το αίσθημα βάρους στα πόδια, καθώς και το πρήξιμο στους αστραγάλους.

Επιπλέον, η θεραπεία δρα πάνω στα λιποκύτταρα. Τα επανεκπαιδεύει να αποβάλλουν το λίπος, καταπολεμώντας έτσι τη διόγκωσή τους που αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Ταυτόχρονα, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η υφή, ο τόνος και η σφριγηλότητα του δέρματος. Με λίγα λόγια; Σας προσφέρει ένα ανανεωμένο δέρμα!
Τι προσφέρει
η θεραπεία LPG Endermologie®
. Εντυπωσιακή λείανση της κυτταρίτιδας
. Αποβολή των κατακρατημένων υγρών
. Μείωση της περιφέρειας της μέσης
. Μείωση του όγκου των λιποκυττάρων
. Σύσφιξη του δέρματος
. Φυσικό body contouring
. Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
. Καταπολέμηση αισθήματος βάρους στα πόδια
. Ανακούφιση στρες, αίσθημα χαλάρωσης

Θερμογράφηση της κυτταρίτιδας

Για την επιλογή του κατάλληλου πρωτόκολλου θεραπείας LPG και τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, προηγείται θερμογράφηση της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον τύπο και το στάδιο της κυτταρίτιδας.

Η θερμογράφηση πραγματοποιείται με ειδικές εύκαμπτες πλάκες υγρών κρυστάλλων που τοποθετούνται πάνω στο δέρμα και με τη βοήθεια της θερμοκρασίας του σώματος χρωματίζονται αποκαλύπτοντας την κατάσταση στον υποδόριο ιστό. Η ύπαρξη οιδημάτων, οζιδίων και χαμηλής αιματικής ροής απεικονίζεται με «νησίδια» διαφορετικής έκτασης και έντασης, ανάλογα με τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Η θερμογράφηση είναι σε θέση να ανιχνεύσει την κυτταρίτιδα ακόμα και σε πρώιμο στάδιο, ενώ εντοπίζει και τα σημεία που χρήζουν εντατικής αντιμετώπισης, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ενός στοχευμένου πλάνου θεραπείας.
Step by step
LPG Endermologie®

Βήμα 1ο

Πρώτο βήμα είναι η θερμογράφηση των περιοχών της θεραπείας, ώστε να γίνει ταυτοποίηση της κυτταρίτιδας και να επιλεγεί το κατάλληλο πρωτόκολλο LPG. Επίσης, θα χρειαστεί να πιείτε ένα ποτήρι νερό, καθώς είναι σημαντική η ενυδάτωση του οργανισμού πριν την έναρξη της θεραπείας.

Βήμα 2ο

Σας παρέχουμε το προσωπικό σας ολόσωμο κορμάκι Endermowear, το οποίο είναι φτιαγμένο από ένα ειδικό ύφασμα που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και στην κεφαλή του μηχανήματος να μαλάσσει με εντατικό τρόπο το δέρμα χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση.

Βήμα 3ο

Ξαπλώνετε αναπαυτικά και ρυθμίζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας βάσει των αναγκών σας. Η ένταση της θεραπείας προσαρμόζεται αυτόματα χάρη στο ειδικό σύστημα αισθητήρων «Skin Identiny Sensor» της συσκευής που «διαβάζει» τις ιδιαιτερότητες του δέρματός σας.

Βήμα 4ο

Η θεραπεία είναι ευχάριστη. Το μηχανικό μασάζ μπορεί να είναι έντονο, όμως η τεχνολογία της θεραπείας σας επιτρέπει να το αντιλαμβάνεστε ως κάτι αναζωογονητικό και την ίδια στιγμή χαλαρωτικό. Ανάλογα με το σημείο της θεραπείας και τη μορφή της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, οι κινήσεις διαφοροποιούνται (ευθείες, κυκλικές, ζιγκ-ζαγκ, σπιράλ) για να προσφέρουν την επιθυμητή κινητοποίηση των ιστών.

Βήμα 5ο

Καθώς ολοκληρώνεται η θεραπεία, το μασάζ επεκτείνεται και εφαρμόζεται για μερικά λεπτά σε όλο το σώμα, παρέχοντάς σας ένα αίσθημα ηρεμίας και ευεξίας. Μπορείτε να φορέσετε και πάλι τα ρούχα σας και να επιστρέψετε πιο ανανεωμένοι στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγίες μετά τη θεραπεία

  • Είναι σημαντική η πολύ καλή ενυδάτωση του οργανισμού σας με άφθονο νερό, φρούτα και λαχανικά, για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.
  • Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.
  • Περιορίστε τις ουσίες/τροφές που προκαλούν κατακράτηση υγρών, όπως το αλκοόλ και το αλάτι.
Τα πλεονεκτήματα του LPG Endermologie
Ανώδυνη μέθοδος

Αντιμετώπιση κάθε μορφής κυτταρίτιδας

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

100% φυσική μέθοδος, χωρίς παρενέργειες

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Ασφαλής θεραπεία με έγκριση FDA

Περιοχές Εφαρμογής
LPG Endermologie® Alliance
Το μηχάνημα διαθέτει στοχευμένα προγράμματα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους σχεδόν για όλες τις περιοχές του σώματος. Στο τέλος κάθε στοχευμένου προγράμματος, συστήνεται ολιγόλεπτο μηχανικό μασάζ σε όλο το σώμα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, ώστε να αποβληθούν πιο αποτελεσματικά οι τοξίνες και τα κατακρατημένα υγρά.

. Μπράτσα
. Στομάχι
. Πλάτη
. Μέση
. Μηροί
. Γλουτοί
67% βελτίωση κυτταρίτιδας
από την 3η κιόλας συνεδρία

Πατενταρισμένος μηχανισμός δράσης LPG Cellu M6 Alliance

Η συσκευή LPG Cellu M6 αποτελεί την πρώτη συσκευή παγκοσμίως που έλαβε την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη σμίλευση του σώματος. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του μηχανισμού δράσης της έχουν αποδειχτεί σε περισσότερες από 125 επιστημονικές μελέτες.

Η συσκευή διαθέτει την κεφαλή νέας γενιάς Alliance που συνδυάζει δύο πρωτοποριακές πατενταρισμένες τεχνολογίες, επιτρέποντας έτσι 25% μεγαλύτερη κινητοποίηση και ελαστικότητα των ιστών. Χάρη σε έναν μοναδικό μηχανισμό δράσης που αποτελείται από έναν κύλινδρο και ένα πτερύγιο ανεξάρτητης κίνησης, η κεφαλή προκαλεί ταυτόχρονη αναρρόφηση και συμπίεση του δέρματος, προσομοιάζοντας τη διαδικασία της χειρομάλαξης, αλλά με πολύ πιο εντατικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η ρυθμική και στοχευμένη μάλαξη του δέρματος συμβάλλει στη διάσπαση του λίπους αλλά και στη διέγερση της κυκλοφορίας με στόχο την αποβολή του από τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά με κάθε συνεδρία, οδηγώντας σε ένα πιο λείο, σφιχτό, υγιές δέρμα.

Εξατομικευμένη θεραπεία με αισθητήρα δερματικής ταυτότητας

Η συσκευή LPG Endermologie® Alliance υπερέχει και σε επίπεδο εξατομίκευσης της θεραπείας χάρη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα ανάγνωσης της δερματικής ταυτότητας. Πρόκειται για την πατενταρισμένη τεχνολογία “Skin Identity Sensor”, που χάρη σε ενσωματωμένους αισθητήρες «διαβάζει» και προσαρμόζει την ένταση της θεραπείας στις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος. Η ένταση του λιπομασάζ καθορίζεται ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματός σας, ώστε να είναι απολύτως ευχάριστο.

Επιπλέον, η τελευταίας τεχνολογίας συσκευή LPG συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό σύστημα τηλεμετρίας που βασίζεται σε ειδικά tablets, τα οποία λειτουργούν ως διαγνωστικά εργαλεία. Συλλέγουν μετρήσεις και πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του δέρματός σας και τις στέλνουν ασύρματα στο λογισμικό του μηχανήματος, με στόχο την επιλογή του καταλληλότερου πλάνου θεραπείας για τη δική σας περίπτωση.

Μετά τα πρώτα λεπτά, αισθάνεστε τα κύτταρά σας να «ξυπνάνε» και η κυκλοφορία του αίματος να επιταχύνεται. Το δέρμα σας επανοξυγονώνεται και σας κυριεύει ένα αίσθημα ευεξίας. Η θεραπεία LPG Lipomassage είναι μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων!

Μέγιστη αποτελεσματικότητα με το ειδικό κορμάκι Endermowear™

Για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και την πιο ευχάριστη αίσθηση εφαρμογής, η θεραπεία εφαρμόζεται πάνω από ένα ειδικά σχεδιασμένο ολόσωμο κορμάκι με την υπογραφή της LPG Endermologie®.

Η ξεχωριστή σύνθεση του Endermowear™ από ημιδιαφανές ύφασμα επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και την ίδια στιγμή παρέχει εξαιρετικό κράτημα και μάλαξη του δέρματος από το μηχάνημα, χωρίς να προκαλείται καμία ενόχληση. Κάθε κορμάκι παρέχεται αυστηρά για προσωπική χρήση και εγγυάται την υγιεινή σας. Το ύφασμα είναι πιο χοντρό στα σημεία των ευαίσθητων περιοχών, ώστε η θεραπεία να πραγματοποιείται με διακριτικότητα.
Η θεραπεία LPG
με αριθμούς

67%

Λείανση της κυτταρίτιδας

71%

Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος

400%

Αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας

5 εκ.

Μείωση έως και 5 πόντους στην περιφέρεια

125

Επιστημονικές μελέτες παγκοσμίως

Ορατό αποτέλεσμα από την 3η συνεδρία

Από τις πρώτες 3 κιόλας συνεδρίες, το δέρμα σας αρχίζει να δείχνει πιο ζωντανό και υγιές. Όπως έχει καταγραφεί και σε ειδικές μελέτες, από την 3η κιόλας συνεδρία, παρατηρείται κατά μέσο όρο 67% βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας, 71% βελτίωση της χαλάρωσης και απώλεια έως και 5 πόντους στην περιφέρεια της μέσης.

Επιπλέον, από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται άμεση αποσυμφόρηση των κάτω άκρων, που εκδηλώνεται με αίσθημα βάρους στα πόδια και πρήξιμο των αστραγάλων, καθώς ενισχύεται σημαντικά η φλεβική και λεμφική κυκλοφορία.

Επίσης, χάρη στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, φωτεινή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά με κάθε νέα συνεδρία. Για ταχύτερα αποτελέσματα, οι συνεδρίες μπορούν να είναι συχνότερες το πρώτο διάστημα, καθώς ο πρώτος μήνας είναι σημαντικός για την εντατική διέγερση των ινοβλαστών (με 2 ή περισσότερες συνεδρίες τη βδομάδα).
Πάνω από 300.000
συνεδρίες LPG την ημέρα!
Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Το LPG φέρνει αποτέλεσμα μόνο στις ήπιες μορφές κυτταρίτιδας.

Αλήθεια

Το LPG μπορεί να καταπολεμήσει κάθε μορφή κυτταρίτιδας: α) την απλή μαλακή κυτταρίτιδα, που οφείλεται στην κατακράτηση νερού εξαιτίας της μειωμένης φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, β) την λιπώδη κυτταρίτιδα, που οφείλεται στην κατακράτηση λίπους, γ) την οιδηματώδη κυτταρίτιδα που σχετίζεται με ορμονικές διαταραχές, καθώς και δ) την ινώδη κυτταρίτιδα που αποτελεί την πιο προχωρημένη βαθμίδα κυτταρίτιδας. Σε κάθε περίπτωση, από την 3η κιόλας συνεδρία, η κυτταρίτιδα «μαλακώνει», γίνεται λιγότερο ινώδης και είναι πιο εύκολο να καταπολεμηθεί.

Μύθος

Το LPG Endermologie είναι θεραπεία μόνο για γυναίκες.

Αλήθεια

Η θεραπεία Lipomassage LPG είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στους άνδρες, εξαιτίας της διαφορετικής σύνθεσης του συνδετικού ιστού τους. Οι άνδρες έχουν πιο παχιά επιδερμίδα και δερμίδα (χόριο) από τις γυναίκες. Η θεραπεία προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και την αποσυμφόρηση των ιστών στην περιοχή του στομάχου, των “love handles” (πλαϊνά μέσης), των μηρών και των γλουτών, αλλά και την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας. Επιπλέον, πολλοί άνδρες επωφελούνται από τη θεραπεία LPG Endermologie για την αντιμετώπιση μυϊκών σπασμών και πόνων, αλλά και για αποκατάσταση μετά από προπόνηση. Φανατικός οπαδός της θεραπείας LPG είναι ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μύθος

Το LPG δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση.

Αλήθεια

Με τη θεραπεία LPG Endermologie δεν χρειάζεται να επιλέξετε αν σας ενοχλεί περισσότερο η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος ή η χαλάρωση του δέρματός σας. Ειδικά η προηγμένη τεχνολογία της νέας κεφαλής Alliance επιτρέπει θεραπεία «3 σε 1». Είναι μία θεραπεία που ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς ανανέωσης και επανόρθωσης του δέρματος, διεγείροντας τις αποτοξινωτικές, συσφιχτικές και αδυνατιστικές τους ιδιότητες. Ο κύλινδρος και το πτερύγιο της κεφαλής κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις και με διαφορετικές ταχύτητες μαλάσσοντας το δέρμα προς τα μέσα (για αδυνάτισμα), προς τα έξω (για σύσφιξη) και προς τα πάνω (για σμίλευση). Ταυτόχρονα, βελτιώνουν τη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, συμβάλλοντας έτσι στην αποβολή των τοξινών και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντάς σας ένα πιο σφιχτό και νεανικό δέρμα.

Συχνές Ερωτήσεις
Όχι. Το νέο LPG Endermologie® Alliance διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρα που μελετάει τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος και προσαρμόζει την ένταση της θεραπείας στα μέτρα του. Επιπλέον, η θεραπεία εφαρμόζεται πάνω από ένα ειδικό ολόσωμο κορμάκι, που επιτρέπει στην κεφαλή του μηχανήματος να μαλάσσει εντατικά το δέρμα, χωρίς ωστόσο να προκαλεί καμία ενόχληση.
Ναι. Έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 125 επιστημονικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του LPG Lipomassage.
Όχι. Η θεραπεία Lipomassage LPG είναι 100% φυσική, μη επεμβατική, μη επιθετική μέθοδος. Μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μοναδική σύσταση η κατανάλωση άφθονου νερού το επόμενο διάστημα, ώστε να διευκολύνετε την ενυδάτωση του οργανισμού και την αποβολή των κατακρατημένων υγρών.
Όχι. Είναι μία φυσική θεραπεία χωρίς κινδύνους και χωρίς παρενέργειες. Δεν σας επιφέρει καμία ενόχληση. Αντιθέτως, σας προσφέρει ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας που σας συνοδεύει όλη μέρα.
Το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετούς μήνες, ειδικά αν φροντίζετε για την ενυδάτωση του οργανισμού σας και ακολουθείτε ένα υγιεινό πλάνο διατροφής και συστηματικής άσκησης.
Μετά από τον πρώτο κύκλο εντατικών θεραπειών, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να διεγείρετε τακτικά τα κύτταρά σας ώστε να μην επιστρέψουν πάλι στον ληθαργικό τους ρυθμό. Αρκεί μία συνεδρία LPG τον μήνα για να «θυμίζετε» στα κύτταρα τις συσφιχτικές, αποτοξινωτικές και αδυνατιστικές τους δυνατότητες.
Την περίοδο της εγκυμοσύνης, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο το πρόγραμμα θεραπείας για την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών στα πόδια. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου-μαιευτήρα.
Η θεραπεία αντενδείκνυται σε περιπτώσεις δερματικής μόλυνσης ή εξανθήματος, φλεγμονώδους πάθησης, λήψης αντιπηκτικών φαρμάκων, πάθησης του κυκλοφορικού συστήματος, νεφρικής ανεπάρκειας, μεταμοσχευμένων οργάνων (νεφρό, ήπαρ, κ.α.), καρκίνου. Επιπλέον, άτομα με υποθυρεοειδισμό, διαβήτη ή μακροχρόνια αγωγή με κορτικοστεροειδή, δεν ανταποκρίνονται καλά στη θεραπεία.
Η γαλλική εταιρία LPG Endermologie ήταν η πρώτη που σύστησε την τεχνική και τα οφέλη του μηχανικού λιπομασάζ στη Γαλλία τη δεκαετία του ’70. Αρχικά, η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε για τη βελτίωση της όψης των ουλών. Οι ασθενείς όμως παρατήρησαν και σημαντική μείωση σε πόντους στο σώμα τους, όπως επίσης και βελτίωση στην υφή του δέρματός τους. Την επόμενη δεκαετία, το λιπομασάζ έγινε γνωστό σε όλη την Ευρώπη, και εν συνεχεία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου διαδόθηκε η εφαρμογή του για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την τόνωση του δέρματος.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική