Βραχιονοπλαστική (Πλαστική στα μπράτσα)

Εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ανόρθωσης, σύσφιξης και μείωσης της περιμέτρου των μπράτσων για να αντιμετωπίζουμε οριστικά τη χαλάρωση και το κρέμασμα του δέρματος και να σας προσφέρουμε σφιχτά, λεπτά χέρια!

icon

Θεαματική σύσφιξη του δέρματος και σμίλευση του σχήματος των μπράτσων

icon

Αντιμετώπιση της όψης “bat wings” (φτερά νυχτερίδας)

icon

Εξάλειψη του τοπικού πάχους με τεχνολογία αιχμής (VASER και PAL)

icon

Αφαίρεση ραγάδων από την έσω και κάτω πλευρά των μπράτσων

icon

Σημαντική βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας

icon

Αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα

Χρόνος Θεραπείας
1,5 ώρες
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 2800€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο, αλλά τελειοποιείται στους 3 μήνες.
Αναισθησία
Γενική
Διάρκεια αποθεραπείας
Μετά την επέμβαση ίσως παρουσιαστούν εκχυμώσεις (μελανιές) και οίδημα (πρήξιμο). Συνήθως οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις ήπιες δραστηριότητές τους και σε εργασία γραφείου μετά από 3-4 ημέρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

Certification
Εγκεκριμενο απο τον Ευρωπαϊκο & Αμερικανικο Οργανισμο Φαρμακων

Δείτε αποτελέσματα

βραχιονοπλαστικής

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Σφριγηλά, αδύνατα μπράτσα

Φορέστε ξανά ελεύθερα τα αμάνικα μπλουζάκια σας

Βάζουμε τέλος στα "φτερά νυχτερίδας"

Τα μπράτσα αποτελούν μία από τις περιοχές του σώματος όπου εκδηλώνονται νωρίς τα σημάδια της χαλάρωσης, ειδικά αν έχετε αντιμετωπίσει μεγάλες αυξομειώσεις βάρους στο παρελθόν. Το δέρμα γίνεται σταδιακά πλαδαρό και μπορεί να «κρεμάσει» σε βαθμό που τα μπράτσα να χάσουν το νεανικό σχήμα τους και να θυμίζουν «φτερά νυχτερίδας».

Με τις σύγχρονες μεθόδους βραχιονοπλαστικής, αλλάζουμε θεαματικά την όψη των μπράτσων σας, αναπτερώνουμε την αυτοπεποίθησή σας και σας αποδεσμεύουμε από τα μακρυμάνικα μπλουζάκια και πουκάμισα. Συνδυάζουμε εξελιγμένες τεχνικές λιποαναρρόφησης και σύσφιξης του δέρματος, για να σμιλεύσουμε το σχήμα, να μειώσουμε το τοπικό πάχος, να τεντώσουμε το δέρμα και να μειώσουμε την περίμετρο των μπράτσων.

Με την αφαίρεση του περίσσιου δέρματος, απαλλάσσεστε και από πιθανές ραγάδες που συχνά εκδηλώνονται στην έσω και κάτω περιοχή του βραχίονα λόγω της απότομης αύξησης του βάρους, ενώ βελτιώνεται και η όψη της κυτταρίτιδας, που οφείλεται στη διόγκωση των λιποκυττάρων.

Τι αντιμετωπίζει η βραχιονοπλαστική:

icon

Περίσσεια δέρματος μετά από σημαντική απώλεια βάρους

icon

Δυσμορφίες στο σχήμα των μπράτσων («φτερά νυχτερίδας»)

icon

Κρέμασμα δέρματος μετά από λιποαναρρόφηση

icon

Εναποθέσεις λίπους στην εσωτερική ή εξωτερική πλευρά των μπράτσων

icon

Ραγάδες από τη διάταση του δέρματος λόγω απότομης αύξησης του βάρους

icon

Κυτταρίτιδα (τη βελτιώνει όταν οφείλεται σε διόγκωση των λιποκυττάρων)

100% σμιλευμένο αποτέλεσμα

Εφαρμόζουμε την τεχνική που είναι κατάλληλη για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση

Βραχιονοπλαστική

Οι αυξομειώσεις του βάρους, η διαδικασία της γήρανσης αλλά και η γενετική προδιάθεση έχουν ως αποτέλεσμα το δέρμα στα μπράτσα να χάνει την ελαστικότητά του. Είναι μάλιστα μία από τις πρώτες περιοχές του σώματος που εμφανίζουν τις επιπτώσεις της βαρύτητας. Το βλέπετε όταν σηκώνετε τα χέρια σας και το χαλαρό δέρμα κρέμεται προς τα κάτω, διαταράσσοντας το σφιχτό, νεανικό σχήμα των μπράτσων. Είναι μάλιστα μία από τις πρώτες περιοχές του σώματος που εμφανίζουν τις επιπτώσεις της βαρύτητας. Η βραχιονοπλαστική, ή αλλιώς λίφτινγκ βραχιόνων, είναι η μόνη πλαστική επέμβαση με την οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί η έντονη χαλάρωση του δέρματος στα μπράτσα.

Με τη βραχιονοπλαστική επεμβαίνουμε στην εσωτερική πλευρά των μπράτσων, όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό και δείχνει πιο έντονα πλαδαρό. Συνηθέστερα, η χαλάρωση εκτείνεται σε όλο το μπράτσο, επομένως για τη διόρθωση πραγματοποιούμε μία τομή κατά μήκος του μπράτσου, πάντα στην εσωτερική πλευρά για να καμουφλάρεται η τομή, αφαιρούμε όλη την περίσσεια του δέρματος και σμιλεύουμε περιμετρικά όλη την περιοχή. Αν πέρα από τη χαλάρωση υπάρχει και συσσωρευμένο λίπος, ένα φαινόμενο σύνηθες στη συγκεκριμένη περιοχή που διαθέτει μεγάλες λιποαποθήκες, τότε εφαρμόζουμε συνδυαστικά λιποαναρρόφηση με τεχνολογία αιχμής (VASER Lipo ή Παλμική Λιποαναρρόφηση), ώστε να προσφέρουμε ένα συνολικό λίφτινγκ των μπράτσων.

Μίνι Βραχιονοπλαστική

Αν υπάρχει μικρής έκτασης χαλάρωση, κυρίως στο ανώτερο τμήμα του μπράτσου κοντά στη μασχάλη, τότε εφαρμόζουμε μίνι βραχιονοπλαστική, κατά την οποία πραγματοποιούμε μία μικρή τομή στη μασχάλη, αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος και στη συνέχεια ανορθώνουμε τους υπόλοιπους ιστούς, για να δείξει το μπράτσο σφιχτό και σφριγηλό. Η τομή κρύβεται μέσα στη φυσική πτυχή της μασχάλης.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για βραχιονοπλαστική:

Η βραχιονοπλαστική είναι μία επέμβαση κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί οι ασθενείς να είναι σε καλή κατάσταση υγείας, να μην καπνίζουν και να έχουν σταθεροποιημένο σωματικό βάρος τους τελευταίους έξι μήνες.

icon

Άτομα με πλαδαρά μπράτσα λόγω της γήρανσης του δέρματος (απώλεια κολλαγόνου, κτλ)

icon

Άτομα με «κρέμασμα» του δέρματος στα μπράτσα μετά από μεγάλη απώλεια βάρους ή βαριατρική επέμβαση

icon

Άτομα με σημαντική χαλάρωση στα μπράτσα μετά από λιποαναρρόφηση

icon

Άτομα με συνδυασμό χαλάρωσης και τοπικού λίπους στα μπράτσα

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η βραχιονοπλαστική είναι η πλαστική επέμβαση με την οποία σμιλεύουμε τους βραχίονες από το ύψος της μασχάλης έως τον αγκώνα, αντιμετωπίζοντας οριστικά τη χαλάρωση και το τοπικό λίπος της περιοχής. Στόχος είναι να διορθώσουμε τα «κρεμάμενα» μπράτσα, που είναι αποτέλεσμα μεγάλης απώλειας βάρους, γήρανσης ή ακόμα και γενετικής προδιάθεσης, και να προσφέρουμε ένα νεανικό, σφιχτό αποτέλεσμα. Αρχικά, αφαιρούμε το περίσσιο δέρμα ξεκινώντας από το ύψος της μασχάλης και προχωρώντας κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς του βραχίονα, μέχρι τον αγκώνα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να τεντώσουμε το υπόλοιπο δέρμα και να καταπολεμήσουμε έτσι την πλαδαρότητα, αλλά και να αποκαταστήσουμε το νεανικό σχήμα των μπράτσων. Αν συνυπάρχει τοπικό λίπος στην περιοχή, πραγματοποιούμε συνδυαστικά λιποαναρρόφηση με τις εξελιγμένες ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους VASER ή PAL, όπου χρησιμοποιούμε μικροκάνουλες για να αναρροφήσουμε το λίπος τόσο στην εσωτερική, όσο και στην εξωτερική πλευρά του βραχίονα.

Η τομή της βραχιονοπλαστικής διαφέρει ανάλογα με την έκταση και τον βαθμό χαλάρωσης των μπράτσων. Αν υπάρχει μικρού βαθμού χαλάρωση που εντοπίζεται στο ανώτερο τμήμα του μπράτσου κοντά στη μασχάλη, τότε πραγματοποιούμε μίνι βραχιονοπλαστική, για την οποία αρκεί μία τομή λίγων εκατοστών. Η συγκεκριμένη τομή τοποθετείται στη φυσική πτυχή της μασχάλης, έτσι ώστε να μην είναι εύκολα ανιχνεύσιμη ακόμα κι όταν έχετε τα χέρια σας ψηλά. Στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για μία πιο εκτεταμένη βραχιονοπλαστική, τότε απαιτείται μία μεγαλύτερη τομή κατά μήκους του μπράτσου μέχρι τον αγκώνα. Η τομή αυτή τοποθετείται μεταξύ της εσωτερικής και κάτω πλευράς του μπράτσου, οπότε είναι ορατή μόνο με τα χέρια σηκωμένα. Καθώς επουλώνεται το δέρμα, το χρώμα της σβήνει και γίνεται ολοένα και πιο δυσδιάκριτη, ανάλογα βέβαια και με τον τρόπο και τις ικανότητες επούλωσης του κάθε δέρματος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το αποτέλεσμα της βραχιονοπλαστικής είναι τόσο θεαματικό που η θέα της τομής δεν μπορεί να το διαταράξει.

Αν δεν υπάρξουν μεγάλες διακυμάνσεις στο σωματικό σας βάρος, τότε το αποτέλεσμα της βραχιονοπλαστικής θα είναι παντοτινό. Αν και η επέμβαση δεν μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα μπράτσα σας δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην όψη που είχαν πριν το ‘arm lift’.

Το αποτέλεσμα της βραχιονοπλαστικής φαίνεται αμέσως, αφού το περίσσιο δέρμα αφαιρείται εντελώς, το τοπικό λίπος αναρροφάται και το υπόλοιπο δέρμα τεντώνεται και συρράβεται. Επομένως, στο τέλος του χειρουργείου, έχετε μία πολύ καλή εικόνα του αποτελέσματος, καθώς το δέρμα δείχνει πια σφιχτό και η περίμετρος των μπράτσων είναι αισθητά μειωμένη. Το επόμενο διάστημα όμως, είναι αναμενόμενο να εκδηλωθεί οίδημα στην περιοχή που θα «κρύψει» για λίγο το αποτέλεσμα. Όπως και στις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις, έτσι και στη βραχιονοπλαστική, το αποτέλεσμα οριστικοποιείται μετά από 3 μήνες.

Ναι. Σε όλες τις επεμβάσεις βραχιονοπλαστικής (arm lift), δίνουμε μετεγχειρητικά ένα ειδικό ελαστικό ένδυμα, για τον περιορισμό της εμφάνισης οιδημάτων και εκχυμώσεων στην περιοχή. Θα χρειαστεί να το φοράτε για 23 ώρες την ημέρα τις πρώτες δύο βδομάδες (το βγάζετε μόνο την ώρα του μπάνιου) και εν συνεχεία για 12 ώρες την ημέρα τις επόμενες δύο βδομάδες.

Μετά από τη βραχιονοπλαστική, μπορείτε να επιστρέψετε μετά από 3 ημέρες σε εργασία γραφείου, ενώ για την επιστροφή σας στις αθλητικές δραστηριότητες υπολογίστε ότι θα πρέπει περάσει περίπου 1 μήνας.

Διεύθυνση

Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών,

Νέο Ψυχικό, 15451

(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)

T: 210 67 77 101

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Διεύθυνση

Λαρίσης 33,

Αθήνα - Αμπελόκηποι ,11523

(δίπλα στο Μετρό στάση "Πανόρμου")

T: 210 67 77 101

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Κάντε τη δική σας ερώτηση στον γιατρό

Κλείστε το ραντεβού σας online!

T: 210 67 77 101
Ε: [email protected]

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών,
Νέο Ψυχικό, 15451
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)

📍 Λαρίσης 33,
Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523
(δίπλα στη στάση Μετρό "Πανόρμου")