Harmony XL PRO: Ολική ανανέωση προσώπου - THE ANTIAGERS
Harmony XL PRO

Harmony XL PRO

Harmony XL PRO
Η μοναδική all-inclusive θεραπεία για όλες τις ανάγκες του προσώπου

Ρυτίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, τραχιά υφή, πανάδες, σημάδια ακμής, ευρυαγγείες… Το Harmony XL Pro αποτελεί τη μοναδική ιατρική συσκευή που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα αισθητικών λύσεων για κάθε ατέλεια του προσώπου, ενώ αφαιρεί και τα ανεπιθύμητα τατουάζ. Συνδυάζοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της κοσμητικής ιατρικής, δίνει τη δυνατότητα μιας all-inclusive θεραπείας, που προσαρμόζεται και εξατομικεύεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δικού σας δέρματος.

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
20 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται ανά 2-3 βδομάδες
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για χρόνια
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Από την 1η συνεδρία
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδαμινή

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Ένα multitasking εργαλείο
για ολική επαναφορά του προσώπου

Τι είναι το Harmony XL PRO

Το Harmony XL Pro αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη απάντηση για όλες τις αισθητικές ανάγκες του δέρματος. Είναι ένα ισχυρό πολυεργαλείο που διαθέτει σημαντικό εύρος θεραπειών για κάθε ατέλεια του προσώπου. Ενσωματώνοντας διαφορετικές τεχνολογίες και διαφορετικούς τύπους Laser, μπορεί να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη θεραπεία με μία μόνο συσκευή. Η θεραπεία προσαρμόζεται στα μέτρα σας και σας χαρίζει γρήγορο, ασφαλές και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, με μικρότερο αριθμό συνεδριών και ελάχιστη αποθεραπεία.

Όλες οι θεραπείες του Harmony XL PRO, που αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της εταιρίας ιατρικών τεχνολογιών Alma Lasers, είναι αποτελεσματικές, αξιόπιστες και επιστημονικά αποδεδειγμένες. Είναι κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ηλικιακές ομάδες, και φέρουν την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού FDA.

Το Harmony XL PRO είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα που συνοδεύεται από διαφορετικές κεφαλές και χρησιμοποιεί διαφορετικές ενέργειες Laser, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις τωρινές σας ανάγκες, αλλά και να προσαρμόζεται καθώς αυτές αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων.

ClearLift: Για ένα "lunch-time" λίφτινγκ

Είναι η ιδανική θεραπεία αναίμακτου λίφτινγκ για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να πατήσουν «pause» στις καθημερινές δραστηριότητές τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν το γερασμένο δέρμα, αφού δεν προκαλεί παρατεταμένη ερυθρότητα ή πρήξιμο του δέρματος και επομένως δεν απαιτεί διάστημα αποθεραπείας όπως η κλασική Laser Skin Resurfacing θεραπεία.

Το ClearLift του Harmony XL PRO είναι ένα Q-Switched Laser που χρησιμοποιεί το μήκος κύματος Nd:YAG 1064nm αλλά διαθέτει ειδική fractional λειτουργία, κάτι το οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν ένα τεχνολογικά άπιαστο όνειρο. Καθότι είναι ένα non ablative Laser, δεν προκαλεί ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Δρα εκ των έσω, αναδομεί τις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος και επιφέρει θεαματική αναζωογόνηση του προσώπου, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Επομένως, είναι κατάλληλη θεραπεία και για το καλοκαίρι.

Δίνει τη δυνατότητα ενός αναίμακτου λίφτινγκ και μίας συνολικής ανανέωσης του προσώπου, αφού συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές κεφαλές (tips) που δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης του εστιακού βάθους του Laser, κι έτσι μπορούμε να δουλέψουμε σε διαφορετικά επίπεδα και να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά προβλήματα με μία θεραπεία:

  • Καταπολέμηση φωτογήρανσης
  • Αναδόμηση κολλαγόνου
  • Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Σύσφιξη, σφριγηλότητα, βελτίωση υφής
  • Μείωση διεσταλμένων πόρων
  • Αντιμετώπιση δυσχρωμιών (επιφανειακές και βαθύτερες)
  • Καταπολέμηση αγγειακών βλαβών (π.χ. ροδόχρους)

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη θεραπεία ClearLift

Είναι κατάλληλη θεραπεία για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, και για κάθε τύπο δέρματος (Fitzpatrick I-VI). Υπερέχει στο γεγονός ότι μπορεί να εφαρμοστεί και στα πιο ευαίσθητα σημεία του δέρματος, όπως είναι το πόδι της χήνας και η περιοχή γύρω από το στόμα - περιοχές που αποδεικνύονται υπερευαίσθητες με τα ablative Lasers, πονάνε και συχνά εμφανίζουν υπερμελαγχρώσεις.

Πόνος: Η θεραπεία δρα σε βάθος μεγαλύτερο των 3 χιλιοστών, επομένως δεν χρειάζεται να προηγηθεί εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Απολύτως ανώδυνη θεραπεία.
Αποθεραπεία: Το δέρμα παραμένει ελαφρώς ροδαλό και ζεστό στο άγγιγμα για περίπου 30 λεπτά μετά τη θεραπεία.
Αποτέλεσμα: Ορατή βελτίωση από την 1η συνεδρία. Ιδανικά χρειάζονται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα 2-3 βδομάδων. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται με κάθε συνεδρία και μεγιστοποιείται στους 3-6 μήνες.

ClearSkin: Για ένα δέρμα χωρίς ακμή και ουλές ακμής

Μία εξαιρετική και ανώδυνη θεραπεία για όσους ταλαιπωρούνται από ακμή και ουλές ακμής. Το ClearSkin είναι ένα Erbium Glass Laser μήκους κύματος 1540nm, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις μορφές της κοινής ακμής (acne vulgaris), όπως τους ανοιχτούς και κλειστούς φαγέσωρες, τις βλατιδοφλύκταινες, αλλά και τις κύστες ή τα οζίδια. Επιπλέον, επιτυγχάνει αναζωογόνηση του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και περιορίζοντας έτσι την όψη και το βάθος των ουλών ακμής.

Το ClearSkin είναι ένα non ablative Laser και άρα δεν προκαλεί ξεφλούδισμα της επιδερμίδας. Αυξάνει με ελεγχόμενο τρόπο τη θερμοκρασία στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και στοχεύει τους σμηγματογόνους αδένες, ώστε να μειώσει την υπερπαραγωγή σμήγματος που αποτελεί κύρια αιτία εκδήλωσης της ακμής. Η θερμότητα που παράγει το Laser, καταστρέφει επίσης το βακτήριο P. acnes (propionibacterium acnes) που προκαλεί την ακμή, μειώνοντας την έκταση, την ερυθρότητα και τη φλεγμονή του δέρματος. Ταυτόχρονα, σε κάθε παλμό του Laser, ο ενσωματωμένος μηχανισμός της αναρρόφησης ανασηκώνει απαλά το δέρμα και εξάγει το σμήγμα και τις βρώμικες ουσίες που φράζουν τους πόρους. Αποτελεί την πρώτη τεχνολογία στην αισθητική ιατρική που συνδυάζει τη δράση ενός Erbium Glass non ablative Laser μήκους κύματος 1540nm με ταυτόχρονο μηχανισμό αναρρόφησης και ψύξης για την θεραπεία της ακμής και των ουλών ακμής.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας ClearSkin είναι ότι η ίδια θερμότητα που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ενεργής ακμής, διεγείρει την παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου με αποτέλεσμα να αναδομεί την επιφάνεια του δέρματος και να βελτιώνει σημαντικά την όψη των ουλών ακμής. Πέρα από την καταπολέμηση της ακμής, το δέρμα γίνεται πιο λείο και απαλό.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη θεραπεία ClearSkin

Η θεραπεία ενδείκνυται ακόμα και για όσους ταλαιπωρούνται από επίμονη και σοβαρή μορφή ακμής και αναζητούν μία πιο advanced θεραπεία σε σχέση με τη φαρμακευτική αγωγή. Είναι κατάλληλη θεραπεία για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε τύπου δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, αλλά και σε περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπή στην εμφάνιση ακμής, όπως η πλάτη.

Πόνος: Για την προστασία του δέρματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας λειτουργεί ο ενσωματωμένος μηχανισμός ψύξης, ο οποίος καθιστά τη θεραπεία απολύτως ανεκτή και εξασφαλίζει την αποτελεσματική δράση της.
Αποθεραπεία: Αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα αλλά υποχωρεί μετά από μερικές ώρες. Θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο μετά και κατά τη διάρκεια των συνεδριών. Απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας SPF 30+. Είναι σημαντικό το δέρμα να παραμένει καθαρό. Ενδέχεται να χρειαστεί η εφαρμογή μιας καταπραϋντικής κρέμας.
Αποτέλεσμα: Ορατή βελτίωση από την 1η συνεδρία. Σημαντική βελτίωση μετά από 3-4 συνεδρίες. Ιδανικά χρειάζονται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα 2-3 εβδομάδων, και συστήνεται μία συνεδρία συντήρησης όποτε κρίνεται απαραίτητο για ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, η Laser θεραπεία με το ClearSkin μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες του Harmony XL PRO, όπως επίσης και με φωτοθεραπεία LED ή εγχύσεις υαλουρονικού οξέος.

ClearSkin PRO: Για ολική επαναφορά της νεότητας του προσώπου

Αποτελεί μία επαναστατική τεχνολογία στον τομέα της ανανέωσης προσώπου, καθώς σε κάθε παλμό του εκπέμπει διπλάσια ενέργεια σε σχέση με τους προκατόχους του (3.000mJ). Είναι ένα Erbium Glass non ablative Fractional Laser με μήκος κύματος 1540nm που δρα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα. Χάρη στην 7Χ7 κεφαλή του, το ClearSkin PRO δημιουργεί μικροσκοπικές κάθετες θερμικές στήλες μέσα στο δέρμα αφήνοντας ενδιάμεσες περιοχές υγιούς ιστού, επιτρέποντας έτσι ταχύτερη επούλωση και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Χάρη στην ισχυρή θερμική ενέργεια, το ClearSkin PRO διεγείρει τους ινοβλάστες και προκαλεί σημαντική κολλαγονογένεση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη σύνθεση νέας δερμίδας και την αναγέννηση της εξωκυττάριας μήτρας (extracellular matrix).

Είναι κατάλληλη θεραπεία για όσους παρουσιάζουν ρυτίδες, χαλάρωση, διεσταλμένους πόρους, τραχιά υφή, έλλειψη φωτεινότητας. Ενισχύει τον τόνο, τη λάμψη και τη σφριγηλότητα, αυξάνει το πάχος και την πυκνότητα του δέρματος, και χάρη στην παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου, βελτιώνει σημαντικά την όψη και το βάθος των ουλών ακμής.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη θεραπεία ClearSkin PRO

Πόνος: Ο ενσωματωμένος μηχανισμός ψύξης καθιστά την εφαρμογή απολύτως ανεκτή και ασφαλή.
Αποθεραπεία: Αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα αλλά υποχωρεί μετά από μερικές ώρες. Θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο μετά και κατά τη διάρκεια των συνεδριών. Απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας SPF 30+. Είναι σημαντικό το δέρμα να παραμένει καθαρό. Ενδέχεται να χρειαστεί η εφαρμογή μιας καταπραϋντικής κρέμας.
Αποτέλεσμα: Ορατή βελτίωση από την 1η συνεδρία. Ιδανικά χρειάζονται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα 2-3 εβδομάδων.

iPixel: Για Laser Skin Resurfacing

Αποτελεί το μοναδικό Fractional Laser που διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία Pixel Pro, χάρη στην οποία διεγείρει αποτελεσματικά την ανανέωση των κυττάρων, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τον υγιή ιστό. Χρησιμοποιώντας το εγγύς υπέρυθρο φάσμα της ακτινοβολίας, επιτρέπει εντατικές θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος χωρίς παρενέργειες, με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στην εξομάλυνση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας.

Το iPixel είναι ένα Erbium YAG Laser που εκπέμπει στα 2940nm και δρα επιλεκτικά στο 15-20% της έκτασης του δέρματος, επιτρέποντας στον υπόλοιπο υγιή ιστό να σπεύσει τάχιστα για την επούλωσή του προσφέροντας έτσι άμεσο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας θερμική ενέργεια με απόλυτα ελεγχόμενο και στοχευμένο τρόπο, το iPixel προκαλεί μικροβλάβες στο δέρμα με στόχο να διεγείρει την ενδοκυτταρική ανανέωση και την ενισχυμένη παραγωγή κολλαγόνου, που οδηγεί σε ανάδυση νέου δέρματος (Laser Skin Resurfacing).

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το δέρμα ξεφλουδίζει και τα παλιά φθαρμένα δερματικά κύτταρα αντικαθίστανται από νέα υγιή, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά ο τόνος, η υφή και η ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, μειώνονται οι επιφανειακές υπερμελαγχρώσεις και το μέγεθος των διεσταλμένων πόρων, ενώ η κολλαγονογένεση βελτιώνει σημαντικά και την όψη των ουλών.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη θεραπεία iPixel

Πόνος: Η θεραπεία είναι ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε ευαίσθητα σημεία, όπως είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, ο λαιμός αλλά και τα χέρια.
Αποθεραπεία: Το δέρμα ξεφλουδίζει για διάστημα περίπου μιας βδομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας είναι απαραίτητη η χρήση ενυδατικής κρέμας. Επίσης, είναι σημαντική η εφαρμογή αντηλιακής κρέμας όποτε εκτίθεστε στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.
Αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό μετά από 10-14 ημέρες και διαρκεί για πολλούς μήνες μετά τη θεραπεία. Κατά μέσο όρο, αρκούν 2-4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 3-4 εβδομάδων.

Dye SR & Dye VL: Για δυσχρωμίες και αγγειακές βλάβες

Αυτές είναι οι δύο κεφαλές του Harmony XL PRO που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν τις επιφανειακές μελαγχρωματικές και αγγειακές βλάβες. Και οι δύο χρησιμοποιούν προηγμένο τύπο τεχνολογίας IPL, δηλαδή έντονο παλμικό φως, ώστε η θεραπεία να είναι απόλυτα στοχευμένη πάνω στις βλάβες και να μην επηρεάζεται καθόλου το γειτονικό δέρμα.

Η ενέργεια της κεφαλής Dye SR (550-650nm), η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για τις μελαγχρωματικές βλάβες, κατευθύνεται στα μελανινοκύτταρα και προκαλεί διάσπαση της συσσωρευμένης μελανίνης που ευθύνεται για δυσχρωμίες, όπως πανάδες, φακίδες, μέλασμα, ηλιακές και γεροντικές κηλίδες. Η θεραπεία είναι αποτελεσματική κυρίως για τις επιφανειακές μελαγχρωματικές βλάβες και προσφέρει έναν καθαρό, ομοιόχρωμο τόνο επιδερμίδας, χωρίς κηλίδες και σημάδια φωτογήρανσης. Για βαθύτερες υπερμελαγχρώσεις, ακολουθείται συνδυαστική θεραπεία με την κεφαλή ClearLift.

Αντίστοιχα, η κεφαλή Dye VL (500-600nm) χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση των δερματικών αγγειακών βλαβών. Πρόκειται συνήθως για βλάβες που είναι κληρονομικές, αλλά και επίκτητες ορισμένες φορές λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων, και οι οποίες τείνουν να επιδεινώνονται αν μείνουν χωρίς θεραπεία. Η φωτεινή ενέργεια της Dye VL (500-60nm) απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη μέσα στα διεσταλμένα αγγεία, που ευθύνονται για τη ροδόχρου ακμή, τις ευρυαγγείες, τις τριχοειδικές δυσπλασίες, τα αιμαγγειώματα και άλλες επιφανειακές αγγειακές βλάβες.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τις θεραπείες Dye SR & Dye VL

Είναι θεραπείες κατάλληλες για κάθε περιοχή του δέρματος όπου εντοπίζονται δυσχρωμίες ή αγγειακές βλάβες, όπως το πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και την ωμοπλάτη. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και σε σκουρόχρωμους τύπους δέρματος (Fitzpatrick I-IV).

Πόνος: Η θεραπεία είναι απολύτως ανεκτή σε επίπεδο πόνου. Πριν την έναρξη της εφαρμογής, εφαρμόζεται στην περιοχή της θεραπείας ειδικό gel που επιτρέπει στην κεφαλή να γλιστράει πάνω στο δέρμα και να διατηρείται το δέρμα δροσερό.
Αποθεραπεία: Μπορεί να εκδηλωθεί ένα ήπιο ερύθημα στην περιοχή της θεραπείας, όμως πρόκειται για ένα φυσιολογικό, παροδικό φαινόμενο. Αποφύγετε να ξύσετε την περιοχή και χρησιμοποιήστε καθημερινά ένα ενυδατικό προϊόν. Συστήνεται η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο μετά και κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής προστασίας (SPF 30+).
Αποτέλεσμα: Οι βλάβες αρχίζουν να αποχρωματίζονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται 3-6 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2-3 βδομάδων, για ένα τέλειο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Q-Switched Laser Nd:YAG 1064nm & 532nm: Για αφαίρεση τατουάζ

Το Harmony XL PRO προσφέρει μία ολοκληρωμένη θεραπεία και στην αφαίρεση τατουάζ. Σε αντίθεση με άλλες ιατρικές συσκευές που είναι αποτελεσματικές μόνο στα σκουρόχρωμα τατουάζ, αλλά βρίσκουν αντίσταση στα πιο ανοιχτά χρώματα, το λέιζερ του Harmony XL PRO αφαιρεί πλήρως τόσο τα μονόχρωμα, όσο και τα πολύχρωμα σχέδια. Και μάλιστα, δρα απολύτως στοχευμένα, χωρίς να προκαλεί σημάδια ή υπομελαγχρώσεις στο δέρμα.

Με το Q-Switched Nd:YAG Laser υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του βάθους δράσης και του μήκους κύματος του Laser, έτσι ώστε να στοχεύει και να αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα χρώματα μελάνης, ακόμα και τις ανθεκτικές αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του πράσινου. Το μήκος κύματος 1064nm χρησιμοποιείται για τα πιο σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο, το μπλε και το γκρι, ενώ το μήκος κύματος 532nm είναι αποτελεσματικό σε πιο φωτεινά χρώματα μελάνης, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο.

Η προηγμένη τεχνολογία του Q-Switched Laser του Harmony XL PRO του επιτρέπει να κατευθύνει την ενέργεια κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και να στοχεύει τα σωματίδια της χρωστικής ουσίας του τατουάζ και να τα διασπά σε εκατομμύρια μικροσκοπικά σωματίδια. Μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς η περιοχή επουλώνεται, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού αποβάλλει τα θρυμματισμένα σωματίδια της μελάνης μέσω του λεμφικού συστήματος, με αποτέλεσμα το τατουάζ να γίνεται όλο και πιο αχνό.

Όσα πρέπει να ξέρετε για την αφαίρεση τατουάζ

Είναι θεραπεία κατάλληλη για κάθε περιοχή του δέρματος και κάθε τύπο δέρματος (Fitzpatrick I-VΙ). Το Laser συνοδεύεται από διαφορετικές κεφαλές και έχει τη δυνατότητα να εκπέμπει σε διαφορετικά μήκη κύματος, έτσι ώστε να αφαιρεί όλα τα χρώματα μελάνης, σε όποιο βάθος του δέρματος κι αν έχουν εμποτισθεί.

Πόνος: Η θεραπεία είναι απολύτως ανεκτή σε επίπεδο πόνου, καθώς προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.
Αποθεραπεία: Το σημείο του τατουάζ μπορεί να εμφανίζεται λίγο πρησμένο και λευκό αμέσως μετά τη θεραπεία, ενώ το γειτονικό δέρμα μπορεί να παρουσιάζει μία ήπια ερυθρότητα. Είναι ένα φυσιολογικό και παροδικό φαινόμενο. Είναι σημαντικό να κρατάτε την περιοχή καθαρή, να μην την ξύνετε, ούτε να την εκθέτετε στον ήλιο μεταξύ και μετά τις συνεδρίες για δύο βδομάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τοπικά μία καταπραϋντική κρέμα.
Αποτέλεσμα: Κατά μέσο όρο, απαιτούνται 6-8 συνεδρίες για την πλήρη αφαίρεση του τατουάζ, με μεσοδιαστήματα 8 βδομάδων. Ο ακριβής αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του τατουάζ, το είδος, το χρώμα και το βάθος εμποτισμού της χρωστικής ουσίας, το σημείο του σώματος όπου βρίσκεται το τατουάζ, κ.α. Με λιγότερες συνεδρίες, το Laser μπορεί να ξεθωριάσει ένα παλιότερο τατουάζ, αν επιθυμείτε απλά να το τροποποιήσετε με ένα cover-up.

Συνδυάστε τις θεραπείες του Harmony XL PRO
για ενισχυμένο αποτέλεσμα

Εντατική ανανέωση με θεραπεία "3 σε 1"

Για ενισχυμένο αποτέλεσμα, το ClearSkin PRO μπορεί να συνδυαστεί με τις άλλες δύο τεχνολογίες που προσφέρει το Harmony XL PRO: το iPixel που αποτελεί ένα ablative fractional Er:YAG Laser 2940nm για θεραπεία Laser Skin Resurfacing και το ClearLift Q-Switched Nd:YAG Laser 1064nm για non ablative μηχανική διέγερση των βαθύτερων ιστών του δέρματος και αναίμακτο λίφτινγκ εφέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Harmony XL PRO είναι η μοναδική συσκευή στον κόσμο που ενσωματώνει τις τρεις αυτές τεχνολογίες κι έτσι μπορεί να δρα σε τρία επίπεδα στον ίδιο ασθενή σε μία συνεδρία, επιτυγχάνοντας θεαματική αναζωογόνηση του δέρματος.

Τα πλεονεκτήματα του Harmony XL PRO
Ανώδυνες θεραπείες για κάθε ατέλεια του προσώπου

Εξατομικευμένο & ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας

Θεραπείες κατάλληλες για όλον τον χρόνο

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Ασφαλής τεχνολογία με έγκριση FDA

Μία "all in one" θεραπεία
για όλες τις ανάγκες του προσώπου
Συχνές Ερωτήσεις
Αν ακολουθήσετε θεραπεία με non ablative Lasers, όπως είναι το ClearLift, το ClearSkin και το ClearSkin PRO, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε κανονικά το μέικ απ σας μετά από λίγη ώρα, καθώς πρόκειται για θεραπείες που δεν προκαλούν ξεφλούδισμα του δέρματος. Αντιθέτως, μετά από θεραπεία Laser Skin Resurfacing με το iPixel που προκαλεί ξεφλούδισμα και ερυθρότητα του δέρματος, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε oil-free προϊόντα.
Ναι, και μάλιστα ο συνδυασμός θεραπειών συστήνεται ιδιαιτέρως για ακόμα πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα. Μπορείτε να συνδυάσετε τόσο τις θεραπείες που προσφέρει το ίδιο το Harmony XL PRO μεταξύ τους, όπως το ClearLift με το ClearSkin PRO και το iPixel, όσο και με άλλες θεραπείες όπως είναι τα fillers και η φωτοθεραπεία.
Οι θεραπείες είναι κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος (Fitzpatrick I-VI), καθώς υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης των παραμέτρων της θεραπείας ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική