Brazilian Butt Lift: Τι είναι, πώς γίνεται, πριν & μετά - THE ANTIAGERS
Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift
Αυξητική & Ανόρθωση Γλουτών

Εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές λιπομεταφοράς για να επιτυγχάνουμε αύξηση, ανόρθωση και σμίλευση των γλουτών και να χαρίζουμε ένα ελκυστικό «βραζιλιάνικο» αποτέλεσμα, απολύτως φυσικό στην όψη και το άγγιγμα!

Κλείστε το ραντεβού σας
Πλεονεκτήματα
Στρογγυλεμένα, στητά «βραζιλιάνικα» οπίσθια με αυτόλογο λίπος

Ενίσχυση του άνω πόλου για «τουρλωτούς» γλουτούς

Συνδυασμός με λιποαναρρόφηση για συνολικό body contouring

Αποκατάσταση αναλογίας ανάμεσα σε άνω και κάτω τμήμα του κορμού

Χρήση προηγμένης τεχνολογίας με μικροκάνουλες, χωρίς σημάδια

Σημαντική βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας στους γλουτούς

Ελαχιστοποίηση του χρόνου αποθεραπείας

Απολύτως φυσικό αποτέλεσμα σε όψη και αφή

Αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα

Χρόνος Θεραπείας
2,5 ώρες
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 2500€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο, αλλά τελειοποιείται στους 2 μήνες.
Αναισθησία
Τοπική ή γενική
Διάρκεια αποθεραπείας
Μετά την επέμβαση ίσως παρουσιαστούν εκχυμώσεις (μελανιές) και οίδημα (πρήξιμο). Συνήθως οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις ήπιες δραστηριότητές τους και σε εργασία γραφείου μετά από 3-4 ημέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Δείτε Χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν/Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Δείτε αποτελέσματα
Brazilian Butt Lift
Στρογγυλά, στητά οπίσθια
Απολαύστε ένα αυθεντικό «βραζιλιάνικο» αποτέλεσμα
Με τις εξελιγμένες τεχνικές αυξητικής και ανόρθωσης γλουτών, σας προσφέρουμε τα στρογγυλά, στητά οπίσθια που ζηλεύετε στις Βραζιλιάνες! Χρησιμοποιούμε το τοπικό λίπος που περισσεύει σε κάποια άλλη περιοχή του σώματός σας, για να ενισχύσουμε τον όγκο, το σχήμα και την προβολή των οπισθίων σας. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και πολύ ελκυστικό!

Το Brazilian Butt Lift με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς υπερέχει οποιασδήποτε άλλης τεχνικής αυξητικής και ανόρθωσης των γλουτών, καθώς βασίζεται στο δικό σας λίπος και όχι σε κάποιο ένθεμα ή κάποια ξένη ουσία για τον οργανισμό σας. Είναι μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με διπλό όφελος, καθώς συνδυάζεται στον ίδιο χρόνο με λιποαναρρόφηση, αφού προκειμένου να αντλήσουμε λίπος για την ενίσχυση των γλουτών, σμιλεύουμε κάποια άλλη περιοχή όπου το λίπος περισσεύει. Με τον τρόπο αυτόν, πραγματοποιούμε μία συνολική λιπογλυπτική και αναδεικνύουμε τις καμπύλες του σώματος. Μία «win-win» επέμβαση που πραγματοποιείται με εξελιγμένες μικροκάνουλες, που καθιστούν τη μέθοδο ελάχιστα επεμβατική και δεν αφήνουν σημάδια που να προδίδουν τη διαδικασία.
100% σμιλεμένο αποτέλεσμα
Εφαρμόζουμε την τεχνική που είναι κατάλληλη για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση

Brazilian Butt Lift με λιπομεταφορά

Αυξητική και ανόρθωση γλουτών με αυτόλογο λίπος (fat transfer)

Το Brazilian Butt Lift με λιπομεταφορά αποτελεί τον πιο φυσικό τρόπο αύξησης και ανόρθωσης των γλουτών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει το πλεονέκτημα σμίλευσης μιας ή και περισσότερων περιοχών του σώματος με τοπικό λίπος.

Αρχικά, επιλέγουμε την περιοχή του σώματος από την οποία θα αντλήσουμε το λίπος, το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια για να ενισχύσουμε τα οπίσθια. Τα συνηθέστερα σημεία είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τα «ψωμάκια» και τα μπράτσα, ενώ σε περίπτωση που δεν επαρκεί το λίπος σε μία από αυτές τις περιοχές, τότε προχωράμε σε αναρρόφηση λίπους από 2 ή και περισσότερες περιοχές. Η λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται πάντα με τεχνολογία αιχμής (VASER ή PAL) για άριστο body contouring.

Στη συνέχεια, επεξεργαζόμαστε το λίπος και το προετοιμάζουμε κατάλληλα για την έγχυσή του στους γλουτούς. Με αυτό ενισχύουμε τον άνω πόλο, δηλαδή το άνω τριτημόριο των γλουτών που μπορεί να είναι επίπεδο είτε εκ φύσεως, είτε επειδή έχει χάσει τον όγκο του λόγω γήρανσης. Τονίζουμε επίσης την προβολή των γλουτών, διορθώνουμε το σχήμα τους, αποκαθιστούμε τυχόν ασυμμετρίες και βελτιώνουμε τη συνολική αναλογία ανάμεσα στο άνω και κάτω τμήμα του κορμού.

Η έγχυση του λίπους πραγματοποιείται με μικροσκοπικές κάνουλες μέσω της μεσογλουτιαίας ή και της υπογλουτιαίας πτυχής, χωρίς να μένουν σημάδια. Το λίπος δεν είναι ψηλαφητό όπως αντιθέτως το ένθεμα σιλικόνης. Αντιθέτως, ενσωματώνεται άριστα με τους υπόλοιπους ιστούς της περιοχής και χαρίζει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα!

Γιατί προτιμάμε το αυτόλογο λίπος από τα ενθέματα σιλικόνης για τους γλουτούς

. Ενισχύει οποιοδήποτε σημείο των γλουτών, όχι μόνο τον άνω πόλο
. Διορθώνει το σχήμα, την προβολή και τη συμμετρία των γλουτών
. Προσφέρει το συνδυαστικό όφελος της λιποαναρρόφησης σε περιοχή/-ές τοπικού πάχους
. Η έγχυση λίπους γίνεται μέσα από μικροσκοπικές οπές που δεν αφήνουν σημάδια
. Το λίπος ενσωματώνεται άριστα, δεν είναι ψηλαφητό, ούτε διαγράφεται κάτω από το δέρμα
. Δεν υπάρχει κίνδυνος να μετατοπιστεί, να στρίψει ή να σπάσει όπως το ένθεμα
. Δεν υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης ή σχηματισμού ρικνωτικής κάψας όπως με το ένθεμα
. Δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί μετά από κάποια χρόνια, δεν έχει ημερομηνία λήξης
. Είναι ελάχιστος ο μετεγχειρητικός πόνος και ο χρόνος αποθεραπείας

Κατάλληλοι υποψήφιοι για Brazilian Butt Lift:

Το Brazilian Butt Lift είναι μία επέμβαση κατάλληλη για γυναίκες, αλλά και για άνδρες.

. Άτομα που επιθυμούν αύξηση γλουτών χωρίς ενθέματα
. Άτομα με αρκετό τοπικό λίπος σε άλλες περιοχές του σώματος
. Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τον όγκο, την προβολή, το σχήμα ή και τη συμμετρία των γλουτών
. Άτομα που έχουν καλό δερματικό τόνο στους γλουτούς και τους γοφούς
. Άτομα που μπορούν να αποφεύγουν να κάθονται πάνω στους γλουτούς για μερικές βδομάδες

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Συχνές Ερωτήσεις
Όχι. Τόσο η διαδικασία της λιποαναρρόφησης, όσο και η διαδικασία της λιπομεταφοράς, πραγματοποιούνται με μικροσκοπικές κάνουλες που εισέρχονται μέσα από τομές λίγων χιλιοστών. Επιπλέον, οι τομές πραγματοποιούνται πάνω σε φυσικές πτυχές του δέρματος, επομένως μετά την επούλωσή τους, είναι μη ανιχνεύσιμες.
Μετά από το πρώτο διάστημα κατά το οποίο ο οργανισμός θα απορροφήσει ένα μέρος του λίπους που έχουμε εγχύσει στους γλουτούς (περίπου 30%), το υπόλοιπο λίπος θα παραμείνει στη θέση του για πάντα. Η απορρόφηση ενός τμήματος του λίπους που έχουμε μεταφέρει στην περιοχή, είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Για τον λόγο αυτόν, στο στάδιο της λιπομεταφοράς συνηθίζουμε να υπερδιορθώνουμε την περιοχή, αφού έχουμε συνυπολογίσει ότι ένα μέρος του λίπους θα μεταβολιστεί, ώστε να μείνει τελικά η ποσότητα που θα προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Μία πολύ καλή εικόνα του αποτελέσματος την έχετε στο τέλος του χειρουργείου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσουν περίπου δύο μήνες για να οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα. Στο διάστημα αυτό, ένα μέρος του λίπους απορροφάται από τον οργανισμό, ενώ το υπόλοιπο μέρος ενσωματώνεται με τους υπόλοιπους ιστούς.
Θα μπορείτε να καθίσετε σε καρέκλα χωρίς όμως να ασκείτε μεγάλη πίεση στους γλουτούς. Το βάρος του σώματός σας θα πρέπει να είναι πεσμένο προς τα μπροστά. Για μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά μαξιλάρια, που μοιάζουν με «σωσίβια», ώστε να αποφεύγεται η άσκηση πίεσης στα σημεία της λιπομεταφοράς. Επίσης, θα σας ζητηθεί να μην κοιμάστε ανάσκελα, αλλά μπρούμυτα ή στο πλάι.
Αν απασχολείστε σε εργασία γραφείου, υπολογίστε ότι μπορείτε να επιστρέψετε μετά από 3 ημέρες μετά από το Brazilian Butt Lift, ενώ για την επιστροφή σας στις αθλητικές δραστηριότητες υπολογίστε ότι θα πρέπει περάσει περίπου 1 μήνας.
Συνήθως, ακόμα και ένα αδύνατο σώμα έχει σημεία με τοπικό πάχος. Βέβαια, αν το σώμα είναι τελείως «στεγνό» από λίπος, τότε δεν μπορεί να εφαρμοστεί Brazilian Butt Lift με λιπομεταφορά. Σε αυτήν την περίπτωση, εξετάζονται άλλες μέθοδοι για αύξηση των γλουτών, όπως η χρήση υαλουρονικού.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική