Οδοντικά Εμφυτεύματα: Η Ιδανική Λύση για Ένα Λαμπερό Χαμόγελο
Οδοντικά εμφυτεύματα 

Οδοντικά εμφυτεύματα 

Η λύση για ένα λαμπερό χαμόγελο 

Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν φέρει επανάσταση στην προσέγγιση της εικόνας του στόματος και των δοντιών, προσφέροντας μια ρεαλιστική λύση που αποκαθιστά όχι μόνο το χαμόγελό σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας με τρόπο βιολογικά και λειτουργικά αποδεκτό. Είτε έχετε χάσει ένα μόνο δόντι είτε περισσότερα, τα οδοντικά εμφυτεύματα παρέχουν μια μόνιμη αποκατάσταση που συνδυάζεται άψογα με το φυσικό σας χαμόγελο.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
photo
Χρόνος Θεραπείας
Διαφέρει αναλόγως τη μέθοδο
Επίπεδο Πόνου
Ήπια ενόχληση μετά την παρέλευση της αναισθησίας
Αναισθησία
Τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας
2-3 μέρες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Τι είναι τα οδοντικά εμφυτεύματα;

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μικρές κατασκευές οι οποίες έχουν μορφολογία «βίδας», κατασκευάζονται από τιτάνιο και εισάγονται χειρουργικά και απολύτως ελεγχόμενα στο οστό της γνάθου παρέχοντας σταθερή υποστήριξη. 

Γιατί να προτιμήσετε οδοντικά εμφυτεύματα; 

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια μακροχρόνια λύση για την αντικατάσταση των δοντιών με φυσική αίσθηση και όψη.

Είναι τα οδοντικά εμφυτεύματα κατάλληλα για εμένα;

H κατάσταση της στοματικής σας υγείας παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς οι υποψήφιοι για οδοντικά εμφυτεύματα θα πρέπει να έχουν υγιή ούλα και επαρκή οστική πυκνότητα στη γνάθο έτσι ώστε να υποστηρίζουν το εμφύτευμα. 

Επιπλέον, παράγοντες του τρόπου ζωής, όπως το κάπνισμα, μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία των οδοντικών εμφυτευμάτων αφού οι καπνιστές μπορεί να εμφανίσουν πιο αργή επούλωση ενώ παράλληλα άτομα με ορισμένες ιατρικές παθήσεις όπως ο μη ελεγχόμενος διαβήτης μπορεί να μην είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για οδοντικά εμφυτεύματα.


Σε κάθε περίπτωση, η σωστή φροντίδα και συντήρηση κατόπιν τοποθέτησης των εμφυτευμάτων είναι απαραίτητες συνθήκες για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της διαδικασίας. Οι καλές πρακτικές στοματικής υγιεινής, συμπεριλαμβανομένου του βουρτσίσματος, του οδοντικού νήματος και των τακτικών οδοντιατρικών ελέγχων, μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη επιπλοκών.


Μια συνεδρία με έναν εξειδικευμένο οδοντίατρο των The Antiagers είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η σωστή επιλογή για την αποκατάσταση του χαμόγελού σας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Οφέλη

Τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν μια σύγχρονη λύση για την απώλεια δοντιών, παρέχοντας όχι μόνο φυσική εμφάνιση αλλά και λειτουργικά οφέλη που βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής. 

Ενσωματώνονται άψογα στο οστό της γνάθου, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και άνεση κατά την ομιλία και το φαγητό. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές λύσεις αποκατάστασης, τα εμφυτεύματα αποτρέπουν την απώλεια οστικής μάζας και διατηρούν τη δομή του προσώπου. Η αντοχή τους τα καθιστά μια μακροπρόθεσμη επένδυση, που συχνά διαρκεί για όλη τη ζωή του ατόμου με την κατάλληλη φροντίδα. 

Με τα εμφυτεύματα, τα άτομα ανακτούν εμπιστοσύνη στα χαμόγελά τους και απολαμβάνουν βελτιωμένη στοματική υγεία, ενισχύοντας τη συνολική ευεξία τους.
Πλεονεκτήματα
Βελτιωμένη ομιλία

Καλύτερη ικανότητα μάσησης

Διατήρηση δομής προσώπου

Διατήρηση οστικής δομής

Step by Step

Bήμα 1ο

Συνεννόηση με οδοντίατρο των The Antiagers για αξιολόγηση υποψηφιότητας, απεικόνιση (ακτινογραφίες, αξονική τομογραφία) για αξιολόγηση της δομής των οστών και σχεδιασμό θεραπείας.

Βήμα 2ο 

Χειρουργική τοποθέτηση του εμφυτεύματος στο οστό της γνάθου, που γίνεται με τοπική αναισθησία.

Βήμα 3ο 


Περίοδος επούλωσης (οστεοενσωμάτωση) κατά την οποία το εμφύτευμα συγχωνεύεται με το οστό της γνάθου, κατασκευή και τοποθέτηση του τεχνητού δοντιού (στεφάνη) πάνω στο κολόβωμα. Η φροντίδα μετά την επέμβαση περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις στο ιατρείο, διατήρηση καλής στοματικής υγιεινής και αποφυγή συνηθειών που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επούλωση, όπως το κάπνισμα.
Συχνές Ερωτήσεις
Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι τοποθέτησης και αποκατάστασης του εμφυτεύματος, η κάθε μία με δικό της χρόνο αποθεραπείας και ειδικές οδηγίες. Ο οδοντίατρος των The Antiagers θα σας ενημερώσει για την δική σας περίπτωση. Καθώς το στόμα σας θεραπεύεται, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Σαν γενική οδηγία, θα πρέπει να καταναλώνονται μαλακές τροφές για το πρώτο διάστημα αποθεραπείας για να αποφευχθεί η καταστροφή ή η διαταραχή της θέσης εμφύτευσης.
Χορηγείται τοπική αναισθησία για να εξασφαλιστεί η άνεση του ασθενή κατά τη διάρκεια τοποθέτησης οδοντικών εμφυτευμάτων.
Όταν ένα δόντι χαθεί, το οστό της γνάθου που κάποτε το στήριζε αρχίζει να απορροφάται. Αυτό συμβαίνει επειδή το οστό δεν διεγείρεται πλέον από τις ρίζες του δοντιού. Εάν περιμένετε πολύ για να βάλετε ένα οδοντικό εμφύτευμα, μπορεί να εμφανίσετε σημαντική απώλεια οστικής μάζας, η οποία ίσως  καταστήσει πιο δύσκολη την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος. Τα δόντια δίπλα στο κενό που προέκυψε από την εξαγωγή του δοντιού θα αρχίσουν να μετακινούνται με αποτέλεσμα να δημιουργούν προβλήματα χώρου και σύγκλεισης.
Οι τομές στα ούλα σας καθιστούν απαραίτητο να αποφύγετε να πίνετε καυτά υγρά όπως ζεστό καφέ, τσάι και σοκολάτα για περίπου 72 ώρες μετά την επέμβαση. Ο ζεστός καφές μπορεί να αυξήσει την αιμορραγία στο σημείο της επέμβασης, εμποδίζοντας την ικανότητα επούλωσης του τραύματος.

Ενώ τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια δημοφιλής επιλογή σήμερα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να μην μπορείτε να τα αποκτήσετε. Κάποιοι από αυτούς τους λόγους περιλαμβάνουν την ασθένεια των ούλων και των δομών που περιβάλλουν τα δόντια όπως πχ το οστό της γναθου, βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό που απαγορεύει οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση και την κακή στοματική υγεία.
Είναι δυνατό, ωστόσο, είναι εφικτό μόνο εάν η κατάσταση των δοντιών σας είναι σε κατάλληλο επίπεδο.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική