Botox (Μπότοξ): Τιμή, Διάρκεια, Δείτε Βίντεο Πριν-Μετά - THE ANTIAGERS
Botox

BotoxΗ Νο1 μη επεμβατική antiaging θεραπεία παγκοσμίως

Botox (Μπότοξ)
Η Νο1 θεραπεία για λείανση ρυτίδων σε μέτωπο, μάτια, μεσόφρυο με φυσικό αποτέλεσμα

Αποτελεί τη Νο1 μη επεμβατική κοσμητική θεραπεία παγκοσμίως και δεν είναι τυχαίο. Τo botox (μπότοξ) υπόσχεται λαμπερό νεανικό δέρμα χωρίς σημάδια έκφρασης και τηρεί την υπόσχεσή του σε μία μόνο συνεδρία ανώδυνα και αποτελεσματικά. Έχουν πραγματοποιηθεί εκατομμύρια επιτυχημένες εφαρμογές από το 1997 έως σήμερα, με το ποσοστό ικανοποίησης να ξεπερνά το 97%!

Κλείστε το ραντεβού σας on line
Χρόνος Θεραπείας
30 λεπτά
Διάρκεια Αποτελέσματος
Έως 6 μήνες
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
από 150€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Έναρξη μετά από 2-3 ημέρες και ολοκλήρωση σε 2 βδομάδες
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Φωτογραφίες Μπότοξ Πριν & Μετά
Πάνω από 97%
το ποσοστό ικανοποίησης

Τι είναι το botox (μπότοξ)

H πιο δραστική μη επεμβατική θεραπεία για τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου

Το bοtοx (μπότοξ) είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου, δηλαδή τις ρυτίδες που δημιουργούνται από συνηθισμένες εκφράσεις, όπως είναι το γέλιο, η έκπληξη, η συνοφρύωση, ο θυμός και άλλες. Οι μυϊκοί σπασμοί που πραγματοποιούνται τη στιγμή της έκφρασης, έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν στο δέρμα λεπτές ή βαθύτερες ρυτίδες, που πλήττουν τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Το bοtοx δρα ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος, καθώς έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την κινητικότητα των μυών (δερματικούς ή μιμικούς μυς) και επομένως να αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων στο υπερκείμενο δέρμα. Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία που βασίζεται στην έγχυση μιας ειδικής νευροτοξίνης, της λεγόμενης βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α ή αλλιώς αλλαντικής τοξίνης, η οποία όταν εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό στην ενδεικνυόμενη δοσολογία, είναι απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό. Αν και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, δεν αλλάζει ριζικά την όψη του προσώπου σας. Οι μύες απλά χαλαρώνουν, επομένως εσείς μπορείτε ακόμα να χαμογελάτε, να συνοφρυώνεστε ή να κοιτάζετε έκπληκτοι χωρίς όμως να «τσαλακώνεται» το δέρμα σας!
Step by step
Botox

Βήμα 1ο

Πάντα προηγείται μία συζήτηση με τον γιατρό σχετικά με τις επιθυμίες σας. Αφού συναξιολογήσει την κατάσταση και τον τύπο του δέρματος σας, την ηλικία και τις προσδοκίες σας, ο γιατρός διαμορφώνει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για να σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 2ο

Ο γιατρός σας ζητάει να λάβετε συγκεκριμένες εκφράσεις (χαμόγελο, έκπληξη, θυμός, συνοφρύωση) και σημειώνει πάνω στο δέρμα του προσώπου σας με ειδικό μολύβι τα σημεία όπου θα γίνουν οι εγχύσεις. Στο στάδιο αυτό, καθορίζονται οι μονάδες botox (units) που θα χρειαστούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Βήμα 3ο

Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θεραπεία σας. Μέσα σε 5-10 λεπτά, ο γιατρός ολοκληρώνει τις μικροεγχύσεις στα προκαθορισμένα σημεία με ειδική τεχνική που καθιστά την εφαρμογή ανώδυνη. Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε να προηγηθεί τοπική εφαρμογή κρύας κομπρέσας ή αναισθητικής κρέμας ώστε η περιοχή να μουδιάσει.

Βήμα 4ο

Ο γιατρός καταγράφει στο αρχείο σας το πλάνο της θεραπείας (ζώνες προσώπου) και τον αριθμό των μονάδων μπότοξ που χρησιμοποιήθηκαν ανά περιοχή. Επαναπρογραμματίζετε ραντεβού μετά από περίπου 15-20 ημέρες, όταν πλέον θα είναι ορατή η πλήρης δράση της θεραπείας, ώστε να αξιολογηθεί αν τυχόν ορισμένα σημεία χρήζουν ενίσχυσης (retouch).
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πριν τη θεραπεία

  • Την τελευταία βδομάδα πριν την εφαρμογή, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
  • Μία βδομάδα νωρίτερα, συστήνεται να διακόψετε τη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων ή συμπληρωμάτων διατροφής που ρευστοποιούν το αίμα, όπως ασπιρίνη, ιβουπροφένη, αντιπηκτικά, βιταμίνη Ε, Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, gingko biloba και ginseng. Με τον τρόπο αυτόν, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να εμφανιστούν μώλωπες στα σημεία των εγχύσεων μετά τη διαδικασία.

Μετά τη θεραπεία

  • Μπορείτε να εφαρμόσετε κανονικά το μακιγιάζ σας αμέσως μετά τη θεραπεία.
  • Συστήνεται να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση και τις βαριές χειρονακτικές εργασίες για 2-3 ημέρες. Η έντονη σωματική δραστηριότητα, όπως η άρση βάρους καθώς οι αερόβιες ασκήσεις, αυξάνουν την καρδιακή συχνότητα και τη ροή του αίματος, εμποδίζοντας έτσι τα τραυματισμένα αιμοφόρα αγγεία στα σημεία των εγχύσεων να επουλωθούν γρήγορα.
  • Αν εμφανίσετε μώλωπες στα σημεία των εγχύσεων, μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε με τοπική εφαρμογή κρέμας με βάση την arnica.
  • Αποφύγετε να αγγίζετε ή να πειράζετε την περιοχή της θεραπείας για τις επόμενες τουλάχιστον 6 ώρες μετά την εφαρμογή. Αντενδείκνυται οποιοδήποτε μασάζ ή πίεση στην περιοχή.
  • Αποφύγετε να κοιμηθείτε για τις επόμενες τουλάχιστον 3-4 ώρες μετά τη θεραπεία, ώστε να μην τρίψετε ή πιέσετε ασυναίσθητα την περιοχή της εφαρμογής. Το πρώτο βράδυ μετά την εφαρμογή, προτιμήστε να κοιμηθείτε με το κεφάλι σας υπερυψωμένο χρησιμοποιώντας έξτρα μαξιλάρια.
  • Για να καταπραΰνετε τυχόν οίδημα στην περιοχή, μπορείτε να εφαρμόζετε απαλά μία κρύα κομπρέσα για 5-10 λεπτά κάθε μία ώρα.
Τα πλεονεκτήματα του Botox
Ανώδυνη μέθοδος

Ασφαλής θεραπεία με έγκριση FDA

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας

Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Προσιτό κόστος

Περιοχές εφαρμογής
Botox

Ρυτίδες μετώπου (ρυτίδες έκπληξης)

Είναι οι οριζόντιες γραμμές έκφρασης που σχηματίζονται στο μέτωπο όταν υψώνουμε από έκπληξη τα φρύδια μας. Γι’ αυτό χαρακτηρίζονται συχνά και «ρυτίδες έκπληξης». Το μπότοξ είναι η πλέον κατάλληλη θεραπεία για να τις «σβήσει» χαλαρώνοντας τις μυϊκές ομάδες που τις προκαλούν, και να χαρίσει ένα λείο, νεανικό μέτωπο.

Ρυτίδες μεσόφρυου (ρυτίδες θυμού ή συνοφρύωσης)

Είναι οι κάθετες γραμμές που σχηματίζονται στην περιοχή ανάμεσα και πάνω από τα φρύδια σε στιγμές θυμού ή συνοφρύωσης. Μοιάζουν με «ακορντεόν», καθώς σμίγουν τα φρύδια. Η βοτουλινική τοξίνη δρα στοχευμένα στην περιοχή και σταματά τις μυϊκές συσπάσεις που τις προκαλούν.

Ρυτίδες ματιών (πόδι χήνας)

Είναι οι πτυχώσεις που εμφανίζονται στην εξωτερική πλευρά των ματιών και εκτείνονται προς τους κροτάφους, όταν γελάμε, λόγω της σταδιακής απώλειας κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως από το δέρμα. Το botox παραμένει πάντα η καλύτερη επιλογή στην αντιμετώπιση των ρυτίδων γέλιου, γνωστές και ως «πόδι της χήνας».

Ρυτίδες μύτης (bunny lines)

Είναι οι ρυτίδες που σχηματίζονται στα πλαϊνά της μύτης όταν γελάμε και συχνά αναφέρονται ως “bunny lines”, ακριβώς επειδή θυμίζουν τις χαρακτηριστικές πτυχώσεις στη μύτη των κουνελιών. Ορισμένες φορές, οι συγκεκριμένες ρυτίδες εκτείνονται ψηλά προς την περιοχή των κάτω βλεφάρων. Αρκούν λίγες μονάδες μπότοξ για να εξαφανιστούν.

Ρυτίδες στόματος και χειλιών

Είναι οι ρυτίδες που εμφανίζονται γύρω από το στόμα όταν γελάμε ή κάνουμε μορφασμούς με το στόμα. Ιδιαίτερα συχνές είναι και οι κάθετες ρυτίδες γύρω από τα χείλια, που εμφανίζουν όσοι καπνίζουν, γι’ αυτό και είναι γνωστές και ως «ρυτίδες καπνιστού». Το μπότοξ τις διορθώνει αποτελεσματικά με λίγες μόνο μονάδες.

Ρυτίδες θλίψης (marionette lines)

Ξεκινούν από τις γωνίες του στόματος με κατεύθυνση προς τη σιαγόνα, προσδίδοντας μία θλιμμένη όψη στο πρόσωπο. Οι ρυτίδες θλίψης, γνωστές και ως “marionette lines”, οφείλονται στην κινητικότητα των μυών, αλλά και στη σταδιακή χαλάρωση του δέρματος. Το μπότοξ έχει την ικανότητα να επαναφέρει στο πρόσωπο τη χαρούμενη όψη του.

Σούφρωμα πηγουνιού

Ένα σουφρωμένο πηγούνι επιδεινώνεται με το πέρασμα του χρόνου, καθώς οι μύες στην περιοχή του πηγουνιού ατονούν και παράλληλα μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Η βοτουλινική τοξίνη απαλύνει το δέρμα της περιοχής προσφέροντας ένα πιο νεανικό λουκ. Το botox ενδείκνυται και για τη διόρθωση της ασυμμετρίας του προσώπου.

Ρυτίδες λαιμού

Το botox μπορεί να διορθώσει τις «χορδές» που ξεκινάνε κάτω από το πηγούνι και προεκτείνονται προς τον λαιμό. Αρκούν μερικές μονάδες botox στο μυώδες πλάτυσμα για να απαλύνουν τόσο τις κάθετες, όσο και τις οριζόντιες ρυτίδες της περιοχής, ενώ προλαμβάνει και τη χαλάρωση του δέρματος του λαιμού.
6 tips για να διαρκέσει
το μπότοξ περισσότερο
1

Ηλιοπροστασία

Η υπερβολική έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες UV του ηλίου μπορεί να αντιστρέψει τα οφέλη της θεραπείας. Προμηθευτείτε αντηλιακό ευρέως φάσματος με υψηλό δείκτη προστασίας και αποφεύγετε την ηλιοθεραπεία τις μεσημεριανές ώρες.

2

Περιποίηση δέρματος

Η συστηματική φροντίδα του δέρματος με προϊόντα ενυδάτωσης και καλλυντικά ειδικά σχεδιασμένα για να χαλαρώνουν τους μυς και να απαλύνουν τις λεπτές γραμμές έκφρασης, συμβάλλουν στη διάρκεια του αποτελέσματος.

3

Υγιεινή διατροφή

Τα τρόφιμα που καταναλώνετε, επηρεάζουν την όψη, τη φωτεινότητα και την υγεία του δέρματός σας. Μείνετε μακριά από επεξεργασμένα τρόφιμα, περιορίστε τη ζάχαρη στη διατροφή σας και πίνετε άφθονο νερό.

4

Συμπλήρωμα ψευδάργυρου

Αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι τα επίπεδα ψευδαργύρου σχετίζονται με την αποτελεσματικότητα του botox. Η καθημερινή λήψη ενός συμπληρώματος ψευδαργύρου μετά τη θεραπεία μπορεί να παρατείνει την αντιγηραντική δράση της.

5

Λιγότερο άγχος

Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από στρεσογόνους παράγοντες και να ακολουθήσετε τεχνικές ανακούφισης του άγχους, όπως γιόγκα ή διαλογισμό.

6

Συντήρηση αποτελέσματος

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του botox, προγραμματίζετε τις θεραπείες συντήρησης πριν «σβήσει» εντελώς το αποτέλεσμα. Οι επαναλαμβανόμενες θεραπείες «εκπαιδεύουν» τους μυς να ανταποκρίνονται στη βοτουλινική τοξίνη για μεγαλύτερο διάστημα.

Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Το botox «παγώνει» την εκφραστικότητα του προσώπου.

Αλήθεια

Το botox δεν αλλοιώνει καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Έχει σχεδιαστεί για να επιδρά πάνω στους μυς που πραγματοποιούν εκατοντάδες μυϊκές συσπάσεις καθημερινά, εξαιτίας των οποίων σχηματίζονται οι γραμμές έκφρασης. Η εκφραστικότητα του προσώπου διατηρείται αναλλοίωτη. Το botox σβήνει μονάχα τις ρυτίδες και τις αυλακώσεις του δέρματος.

Μύθος

Το botox μουδιάζει το δέρμα.

Αλήθεια

Όχι. Το μπότοξ δρα μονάχα πάνω στους μυς και όχι πάνω στα νεύρα που σχετίζονται με την αίσθηση του δέρματος. Επομένως, δεν περιορίζει καθόλου την αίσθηση της αφής στο δέρμα του προσώπου, ούτε προκαλεί μούδιασμα.

Μύθος

Το μπότοξ απευθύνεται στις πιο ώριμες ηλικίες.

Αλήθεια

Ίσως τα πρώτα χρόνια εφαρμογής του το μπότοξ να χρησιμοποιούταν περισσότερο για τη θεραπεία των ρυτίδων. Πολύ σύντομα όμως διαπιστώθηκε ότι η τακτική εφαρμογή του δεν προσφέρει μονάχα ένα λείο δέρμα για όσο διαρκεί η δράση της ουσίας, αλλά στο ίδιο διάστημα προλαμβάνει τον σχηματισμό νέων ρυτίδων στην περιοχή, καθώς και την επιδείνωση των υπαρχουσών. Επομένως, συστήνεται η εφαρμογή του και από νεότερες ηλικίες με λιγότερες μονάδες και μεγαλύτερα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών ως μέθοδος πρόληψης των ρυτίδων – πριν δηλαδή «σπάσει» το δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός είναι ο αρμόδιος για να διαμορφώσει το πλάνο και τη συχνότητα θεραπείας για το δικό σας πρόσωπο.

Μύθος

Όσο μεγαλώνω, θα χρειάζομαι συχνότερες θεραπείες.

Αλήθεια

Όχι. Μετά από 3-4 θεραπείες, αυξάνεται το μεσοδιάστημα μεταξύ των θεραπειών, καθώς έχουν περιοριστεί οι κινήσεις των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι μεγαλώνοντας το δέρμα γερνάει, οι θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης λειτουργούν και προληπτικά σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό νέων ρυτίδων, αφού ελαχιστοποιούν τις μυϊκές συσπάσεις που τις προκαλούν.

Συχνές Ερωτήσεις
Ως ενέσιμη θεραπεία, το μπότοξ μπορεί να επιφέρει κάποια ενόχληση, όμως οι βελόνες που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή του είναι τόσο λεπτές που η ενόχληση αυτή είναι στην πραγματικότητα πολύ ήπια και ανεκτή. Σε μία κλίμακα πόνου από 1 έως 10, οι περισσότεροι ασθενείς το βαθμολογούν με «1 ή 2». Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε, ο γιατρός μπορεί να μουδιάσει την περιοχή 10-20 λεπτά πριν την έναρξη της θεραπείας, εφαρμόζοντας τοπικά μία κρύα κομπρέσα ή αναισθητική κρέμα.
Όχι. Το botox αποτελεί μία μη επεμβατική antiaging θεραπεία, που δεν χρήζει αναισθησίας, αλλά ούτε και κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας μετά την ολοκλήρωσή της. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός γνωρίζει τη σωστή τεχνική των εγχύσεων, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στην εργασία τους και τις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.
Όταν η θεραπεία botox εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, τότε είναι απολύτως ασφαλής. Μπορεί μονάχα να εμφανιστούν κάποιες ήπιες και παροδικές παρενέργειες, όπως πόνος, οίδημα ή και μώλωπες στα σημεία των εγχύσεων, ερυθρότητα στο πρόσωπο, πεσμένα βλέφαρα ή και ανομοιόμορφα φρύδια, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, έντονη ξηροφθαλμία ή δακρύρροια. Είναι φαινόμενα παροδικά που υποχωρούν μετά από λίγες μέρες και δεν χρήζουν ανησυχίας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το botox έχει λάβει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων ΕΟΦ, καθώς και του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων FDA.
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της θεραπείας botox είναι ότι το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ σύντομα. Η θεραπεία αρχίζει να δρα μετά από 2-3 ημέρες και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σε δύο βδομάδες με τις ρυτίδες έκφρασης να αποτελούν πια παρελθόν. Το δέρμα δείχνει πιο νεανικό, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό, διατηρώντας τη φυσικότητα της έκφρασής του, αλλά όχι τις ρυτίδες του! Το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για 4-6 μήνες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του αποτελέσματος παίζει και η εμπειρία και η τεχνική που χρησιμοποιεί ο πλαστικός χειρουργός, ώστε να εγχύσει τη δραστική ουσία στα σημεία όπου θα επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όταν το μπότοξ εφαρμόζεται σωστά, το ποσοστό ικανοποίησης ξεπερνά το 97%!
Καθώς ο οργανισμός μεταβολίζει τη δραστική ουσία του μπότοξ, η δράση της εξασθενεί, οι μύες ανακτούν σιγά-σιγά την κινητικότητά τους και το πρόσωπό σας επιστρέφει στην κατάσταση προ-θεραπείας. Μπορείτε όμως να συντηρήσετε το αποτέλεσμα του μπότοξ, επαναλαμβάνοντας τη θεραπεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κατά μέσο όρο, αρκούν 2-3 θεραπείες τον χρόνο.
Δεν υπάρχουν έρευνες που να δείχνουν ότι το botox είναι βλαβερό σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θηλασμού, όμως είναι καλύτερα να αποφεύγεται η έγχυση μιας τοξίνης σε εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος της γαλουχίας κι αφού περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να επανέλθουν οι ορμόνες σε κανονικά επίπεδα, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν κανονικά στις θεραπείες botox.
Ναι. Η χρήση του botox ως θεραπεία πρόληψης των ρυτίδων από νεότερους ασθενείς αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από την ηλικιακή κατηγορία των 13-19 ετών. Η δραστική ουσία του μπότοξ περιορίζει τις μυϊκές συσπάσεις, που ευθύνονται μακροπρόθεσμα για την πρόκληση δυναμικών και στατικών ρυτίδων. Όταν η θεραπεία εφαρμόζεται σε νεαρή ηλικία, αρκούν μόνο λίγες μονάδες botox για να μπορεί το δέρμα να αντιστέκεται απέναντι στο «τσαλάκωμα» που προκαλούν οι εκφράσεις του προσώπου. Επομένως, το κόστος είναι ακόμα πιο προσιτό και το μακροχρόνιο όφελος ακόμα πιο πολύτιμο.
Ένα καλό αποτέλεσμα μπότοξ θα σας προσφέρει μία πιο φρέσκια, χαρούμενη και αναζωογονημένη όψη. Οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν, είναι πιθανότερο να σκεφτούν ότι αυτό το διάστημα είστε πιο ξεκούραστοι ή ότι διανύετε μία περίοδο με λιγότερο άγχος και έγνοιες.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική