Universkin: Εξατομικευμένος Ορός Προσώπου - THE ANTIAGERS
Δερμοκαλλυντικά Universkin

Δερμοκαλλυντικά Universkin

Universkin
Πρωτοποριακός tailor-made ορός πολλαπλών χρήσεων

Ένα serum περιποίησης που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του δικού σας δέρματος. Παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια σας, μετά από λεπτομερή δερμοανάλυση του προσώπου σας, με τα ενεργά συστατικά που έχει ανάγκη το δικό σας δέρμα για να επανορθώσει τις φθορές του και να ανανεωθεί. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το πρόσωπο δείχνει αναζωογονημένο, καθώς λαμβάνει ακριβώς τις ουσίες που χρειάζεται. Μία εξατομικευμένη θεραπεία με την υπογραφή της γαλλικής εταιρίας Universkin, που πρωτοπορεί στον τομέα των tailor-made δερμοκαλλυντικών.

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
40 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Από τις πρώτες κιόλας ημέρες εφαρμογής, το δέρμα εμφανίζεται πιο υγιές και λαμπερό.
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Η λειτουργική δερματολογία
στην καλύτερη έκδοσή της

Τι είναι ο ορός Universkin;

Σε μία εποχή που οι θεραπείες εξατομικεύονται στις ανάγκες των ασθενών για να προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα, τα γαλλικά εργαστήρια Universkin επαναστατούν στον τομέα των δερμοκαλλυντικών αναπτύσσοντας έναν ορό (serum) που μπορεί να προσαρμοστεί 100% στις ιδιαιτερότητες του κάθε δέρματος. Μετά από εκτενείς μελέτες, οι επιστήμονες ανέπτυξαν μία έξυπνη φόρμουλα με υψηλής ποιότητας συστατικά που επιτρέπει την ενσωμάτωση καθαρών δραστικών συστατικών με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι ένας εξατομικευμένος ορός περιποίησης, που αποτελεί προϊόν λειτουργικής δερματολογίας, αφού στοχεύει στην αποκατάσταση της λειτουργίας και της ισορροπίας του δέρματος.

Η βάση του ορού Serum P έχει καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιότητες χάρη στην εξελιγμένη σύνθεσή του:

Έλαιο καμελίνας: το λάδι που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού καμελίνα, επιτρέπει στο δέρμα να σχηματίζει ωμέγα-3 που έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.
Βιομιμητικά πεπτίδια: βιολογικοί διαβιβαστές που βοηθάνε το δέρμα να διατηρεί τη φυσιολογική ισορροπία του.
Υαλουρονικό οξύ: εξασφαλίζει την τέλεια λειτουργία της μήτρας των κυττάρων.

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δέρματος, στη βάση του ορού μπορούν να προστεθούν έως και 3 από τα 19 καθαρά ενεργά συστατικά, τα οποία επιλέχθηκαν με πολύ αυστηρά κριτήρια μέσα από μεγάλες βάσεις δεδομένων ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε συγκεκριμένες δερματικές ανάγκες. Συνολικά μπορούν να δημιουργηθούν πάνω από 1.000 διαφορετικά serums, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εξατομίκευση!

Πως δημιουργείται ο ορός Universkin;

Μετά από λεπτομερή δερμοανάλυση του προσώπου, καταγράφουμε τις ανάγκες του δέρματός σας και επιλέγουμε 3 από τα 19 διαθέσιμα δραστικά ενεργά συστατικά για να δημιουργήσουμε την πλέον κατάλληλη φόρμουλα για σας. Έχουμε τη δυνατότητα να σχηματίσουμε πάνω από 1.000 διαφορετικούς συνδυασμούς, ώστε να παρασκευάσουμε το serum που θα ανταποκριθεί 100% στις απαιτήσεις του δικού σας δέρματος.

Τα 19 ενεργά συστατικά των ορών Universkin έχουν χωριστεί σε 8 χρωματικές ομάδες, που αντιστοιχούν σε 8 κατηγορίες συμπτωμάτων, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιλογή των κατάλληλων συστατικών για τις αντίστοιχες ενδείξεις:

Κίτρινο: για αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες
Ροζ: για βελτίωση της όψης του δέρματος
Κόκκινο: για καταπολέμηση των φλεγμονών και της ερυθρότητας του δέρματος
Μπλε: για αντιμετώπιση της ξηροδερμίας
Γκρι: για βελτίωση της υφής του δέρματος
Πορτοκαλί: για καταπολέμηση του υπερβολικού σμήγματος
Καφέ: για τις μελαγχρώσεις του δέρματος
Πράσινο: για ξεθώριασμα των κηλίδων

Στόχος μας είναι να επιλέξουμε τα 3 πλέον κατάλληλα ενεργά συστατικά για το δικό σας δέρμα και να δημιουργήσουμε ένα serum με 100% στοχευμένη δράση. Τα ενεργά συστατικά προστίθενται με τη μορφή σκόνης στην βάση του ορού και ακολουθεί ανάμιξη του προϊόντος μέσα σε ειδική συσκευή. Για την παρασκευή του serum, αρκούν λιγότερα από 5 λεπτά!
Πάνω από 1.000 συνδυασμοί
για μάξιμουμ απόδοση

Ορός Universkin: Ένας ευέλικτος σύμμαχος της ομορφιάς σας

Ο ορός Universkin είναι ένα προϊόν που μπορεί να υποστηρίζει την περιποίηση του προσώπου σας για όλη σας τη ζωή. Η δυνατότητα προσαρμογής του ανά πάσα στιγμή στις διαφορετικές ανάγκες του δέρματός σας, ανάλογα με τον τρόπο ζωής, την ηλικία, τις εποχιακές ή περιβαλλοντικές συνθήκες, το καθιστά έναν ευέλικτο σύμμαχο της ομορφιάς σας. Πραγματοποιώντας τακτικούς επανελέγχους της υγείας του δέρματός σας, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε το serum ώστε να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες της κάθε φάσης και εποχής που διανύετε
Τι διορθώνει
ο ορός Universkin
. Λεπτές ρυτίδες
. Χαλάρωση
. Τραχιά υφή
. Σακούλες
. Μαύροι κύκλοι
. Ερυθρότητα
. Αφυδάτωση
. Φωτογήρανση
. Λιπαρότητα
. Κηλίδες και δυσχρωμίες
. Λευκά και μαύρα στίγματα
. Σπασμένα τριχοειδή αγγεία
Τα 19 ενεργά συστατικά
του ορού Universkin

Για την ερυθρότητα

Βιταμίνη Β3 (Νιασιναμίδη): Χρησιμεύει για τον έλεγχο των δερματικών φλεγμονών, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με την ακμή. Επίσης, βελτιώνει την αφυδάτωση του δέρματος και εμποδίζει την υπερμελάγχρωση.

Ρουτίνη: Προστατεύει και δυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία, προλαμβάνοντας το ορατό σπάσιμό τους στην επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, στραγγίζει τους ιστούς και βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία.

Αζελαϊκό οξύ: Χρησιμεύει ως ένας ισχυρός παράγοντας για την αντιμετώπιση της ακμής και της φλεγμονής. Επιπλέον, δρα έμμεσα ως αναστολέας του ενζύμου της τυροσινάσης, συμβάλλοντας έτσι στην εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος.

Για τη βελτίωση της όψης

Βιταμίνη C: Έχει σπουδαία αντιοξειδωτική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει και να προλάβει αλλαγές που σχετίζονται με τη φωτογήρανση, τις υπερμελαγχρώσεις, την ερυθρότητα και την αφυδάτωση του δέρματος. Η όξινη δράση της βιταμίνης C έχει απολεπιστικές ιδιότητες.

Ισοφλαβόνες: Οι ισοφλαβόνες δρουν στα σημάδια της ορμονικής γήρανσης του δέρματος. Η αντιοξειδωτική δράση τους ρυθμίζει τη μελάγχρωση και βελτιώνει την ακτινοβολία της επιδερμίδας, ενώ τονώνει και την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη): Προκαλεί ένα άμεσο εφέ λίφτινγκ και βελτιώνει μακροπρόθεσμα τη σφριγηλότητα του δέρματος, μειώνοντας τη χαλάρωση και τις ρυτίδες.

Μαντεκακοσίδη: Είναι ένα ενεργό συστατικό που προέρχεται από την Centella asiatica, ένα θεραπευτικό φυτό που χρησιμοποιείται πάνω από 2000 χρόνια και έχει αποδειχτεί ότι διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελέγχει τον σχηματισμό φλεγμονών.

Ρετινόλη: Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστικών ινών, εμποδίζει την υπερμελάγχρωση του δέρματος και προλαμβάνει τα σκούρα στίγματα, ενώ δρα και απολεπιστικά.

Για την αφυδάτωση

Αλόη βέρα: Χάρη στις επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, η αλόη βέρα μειώνει τις φλεγμονές, διεγείρει την επούλωση και την ανανέωση των κυττάρων, παρέχει ενισχυμένη ενυδάτωση και βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ): Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αποκαθιστώντας την υδρολιπιδική μεμβράνη που λειτουργεί ως φυσικός φραγμός του δέρματος.

Για την τραχιά υφή

Γλυκολικό οξύ: Τα μικροσκοπικά μόρια του γλυκολικού οξέος διεισδύουν μέσα στο δέρμα και διεγείρουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, με τον μηχανισμό της απολέπισης. Το δέρμα δείχνει αυτομάτως πιο υγιές και λαμπερό.

Σαλικυλικό οξύ: Χάρη στην ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση του, το σαλικυλικό οξύ λειτουργεί αποσυμφορητικά για τα λευκά και μαύρα στίγματα. Επιπλέον, έχει σημαντικές κερατολυτικές ιδιότητες, που επιταχύνουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Φυτικό οξύ: Πρόκειται για έναν φυτικό αντιοξειδωτικό και ενυδατικό παράγοντα, που μπλοκάρει τον σχηματισμό μελανίνης χάρη στις λευκαντικές του ιδιότητες.

Για τη λιπαρότητα

Ψευδάργυρος: Έχει αποδειχτεί ότι ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και δρα αποτελεσματικά στον καθαρισμό του δέρματος.

Για τις μελαγχρώσεις

Αρβουτίνη: Καταπολεμάει την παραγωγή μελανίνης και περιορίζει τον σχηματισμό σκουρόχρωμων κηλίδων και υπερμελαγχρώσεων.

Κοχικό οξύ: Διεισδύει βαθιά στο δέρμα και περιορίζει την παραγωγή μελανίνης και την εμφάνιση υπερμελαγχρώσεων, μειώνοντας σημαντικά και τα σημάδια μετά από εξάρσεις της ακμής.

Για τα σπυράκια

Lactopeptide (Πεπτίδια γάλακτος): Έχουν αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες. Εξισορροπούν τη χλωρίδα του δέρματος.

Για το οξειδωτικό στρες

SOD (Υπεροξείδιο δισμουτάσης): Προστατεύει το δέρμα από τις φθορές, καταπολεμάει τη φωτογήρανση και απαλύνει την επιδερμίδα.

Φερουλικό οξύ: Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες του δέρματος και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Step by step
Ορός Universkin

Βήμα 1ο

Αρχικά, καθαρίζεται το δέρμα σας από τυχόν ρύπους και μακιγιάζ, και ακολουθεί λεπτομερή δερμοανάλυση ώστε να καταγραφούν οι ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες του προσώπου σας.

Βήμα 2ο

Με βάση το αποτέλεσμα της δερμοανάλυσης, προσαρμόζουμε τη σύνθεση του serum ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του δέρματός σας. Μεταξύ των 19 διαθέσιμων ενεργών συστατικών, επιλέγουμε τα τρία που θα αναμιχθούν για να δημιουργήσουν τη δική σας ενισχυμένη formula περιποίησης. Το εξατομικευμένο σας serum παρασκευάζεται σε ειδική συσκευή μπροστά στα μάτια σας σε λιγότερα από 5 λεπτά.

Βήμα 3ο

Αν επιθυμείτε, ένα μέρος του serum μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή μεσοθεραπείας στα πλαίσια μιας ενισχυμένης περιποίησης. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και προσφέρει μία αίσθηση αυξημένης φροντίδας.

Βήμα 4ο

Τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή του ορού σας, σημειώνονται στην καρτέλα σας. Σας δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες για την εφαρμογή του ορού και μπορείτε να αποχωρήσετε για να συνεχίσετε κανονικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας σας. Το serum διαρκεί περίπου 8 βδομάδες, καθώς δεν περιέχει χημικά συντηρητικά. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, συστήνεται ένα follow-up ραντεβού για επανέλεγχο του δέρματος και ανανέωση του serum ή προσαρμογή της σύνθεσής του ανάλογα με τις νέες ανάγκες του προσώπου σας ή της εποχής.
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πώς εφαρμόζεται ο ορός Universkin

Ο εξατομικευμένος ορός Universkin είναι ένα στοχευμένο προϊόν που μπορεί να συνοδεύσει ή να αντικαταστήσει τη συνήθη ρουτίνα ομορφιάς σας, καθώς επίσης να συμπληρώσει και να μεγιστοποιήσει τα οφέλη από τις αισθητικές θεραπείες που εφαρμόζετε στα ιατρεία μας, καθώς περιέχει ακριβώς τα ενεργά συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα σας. Σε γενικές γραμμές, αρκούν 4-6 σταγόνες για εφαρμογή κάθε πρωί ή και κάθε βράδυ, ανάλογα με το πρωτόκολλο που σας έχουμε συστήσει.

Σε αρκετές περιπτώσεις όμως, προτείνουμε σε όσους το επιθυμούν, τη χρήση ενός μέρους του ορού ως υλικό μεσοθεραπείας για ενισχυμένη δράση. Πρόκειται για μία απολαυστική θεραπεία που θρέφει τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, εισάγοντας τα δραστικά συστατικά εκεί ακριβώς όπου θα αξιοποιηθούν καλύτερα.
Τα πλεονεκτήματα του ορού Universkin
Στοχευμένο προϊόν με βάση τις ανάγκες του προσώπου σας

Δυνατότητα χρήσης του serum για εξατομικευμένη μεσοθεραπεία

Πιο υγιής όψη του δέρματος από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής

Προσαρμογή του serum καθώς αλλάζουν οι ανάγκες του δέρματος

Κατάλληλη θεραπεία για κάθε τύπο και τόνο δέρματος

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Στοχευμένη δράση
ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας
Συχνές Ερωτήσεις
Η σειρά προϊόντων Universkin αναπτύχθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας από μία επιστημονική επιτροπή παγκοσμίου φήμης πλαστικών χειρουργών, δερματολόγων, φαρμακοποιών, ανατομοπαθολόγων και ενός βιολόγου υποψήφιου για Νόμπελ. Η Universkin είναι μία εταιρία που έχει αναπτυχθεί πάνω στη βάση της λειτουργικής δερματολογίας, που στόχο έχει να αποκαθιστά τις λειτουργίες και την ισορροπία του δέρματος. Όλα τα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των serums, τα οποία χρησιμοποιούνται τόσο για μεσοθεραπεία στο ιατρείο, όσο και για περιποίηση του δέρματος κατ’ οίκον, δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά και έχουν επιλεγεί με βάση τα αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών σε βάθος 40ετίας σχετικά με την κλινική αποτελεσματικότητά τους.
Όχι. Πρόκειται για εξελιγμένα δερμοκαλλυντικά που παρασκευάζονται μόνο μέσα σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους, μετά από διάγνωση των δερματικών αναγκών του προσώπου και την επιλογή των κατάλληλων ενεργών συστατικών από τον ιατρό. Καθώς κάθε δέρμα είναι μοναδικό, είναι σημαντικό να προηγηθεί λεπτομερής δερμοανάλυση ώστε να καταγραφούν οι ιδιαιτερότητες του κάθε προσώπου και να γίνει στοχευμένη επιλογή των δραστικών ουσιών που θα αναμιχθούν για να δημιουργήσουν το ιδανικό πολύ-λειτουργικό serum για σας.
Καθώς ο ορός παρασκευάζεται από καθαρά ενεργά συστατικά, συστήνεται να χρησιμοποιείται μέσα σε διάστημα 2 μηνών.
Καθόλου! Αν και περιέχει ορισμένες λιπαρές ουσίες, ο ορός είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να μην αισθάνεστε, ούτε να διακρίνετε την παρουσία του.
Φυσικά! Εφαρμόζετε πρώτα το εξατομικευμένο serum, στη συνέχεια την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείτε ως βάση για το μακιγιάζ σας, και εν συνεχεία τα προϊόντα μεικ-απ σας. Καθώς ο ορός της Universkin δεν είναι προϊόν μακιγιάζ, δεν είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί ως primer.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική