Κοιλιοπλαστική: Τι είναι, πώς γίνεται, δείτε πριν-μετά - THE ANTIAGERS
Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική
Tummy tuck

Συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές body contouring και μεταμορφώνουμε την εικόνα όλου του κορμού σας!

Κλείστε το ραντεβού σας
Πλεονεκτήματα
Συνδυασμός λιποκοιλιοπλαστικής για θεαματικό body contouring

Σύσφιξη και ισχυροποίηση κοιλιακών μυών και κοιλιακού τοιχώματος

Σύγχρονη τεχνική χωρίς παροχετεύσεις και σωληνάκια

Ελάχιστος τραυματισμός των ιστών για ελαχιστοποίηση μετεγχειρητικού πόνου

Άμεση κινητοποίηση του ασθενούς, γρήγορη αποθεραπεία

Δυνατότητα ανάδειξης της φυσικής μυϊκής γράμμωσης της κοιλιάς (six-pack)

Αποκατάσταση ήπιας ομφαλοκήλης αν συνυπάρχει

Αφαίρεση ουλών, ραγάδων και δυσμορφιών

Δυνατότητα λιπομεταφοράς για αυξητική στήθους, Brazilian Butt Lift, ανανέωση προσώπου, χεριών και άλλων περιοχών

Χρόνος Θεραπείας
3 ώρες περίπου
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 4500€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο
Αναισθησία
Γενική αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας
Ο ασθενής μένει ένα βράδυ στο νοσοκομείο. Mετά την 4η-5η μέρα, μπορεί να επιστρέψει σε εργασία γραφείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Δείτε Χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν/Μετά
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Δείτε αποτελέσματα
κοιλιοπλαστικής
Όχι απλά μία επίπεδη κοιλιά
Oλοκληρωμένη σμίλευση του κορμού σας
Με τις σύγχρονες τεχνικές κοιλιοπλαστικής απομακρύνουμε το περίσσιο λίπος και δέρμα της κοιλιάς, αποκαθιστούμε τους κοιλιακούς μυς και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τη χαλάρωση και το φαινόμενο της «κρεμάμενης κοιλίας», ενώ ταυτόχρονα σμιλεύουμε περιμετρικά τον κορμό ώστε να προσφέρουμε ένα σωστό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η σύγχρονη κοιλιοπλαστική αποτελεί μία επέμβαση υψηλής χειρουργικής τεχνικής, καθώς στόχος μας δεν είναι να σας προσφέρουμε μόνο μία επίπεδη κοιλιά, αλλά μία συνολική μεταμόρφωση του κορμού σας με την ανάδειξη της φυσικής μυϊκής γράμμωσης της κοιλιάς, αλλά και την αφαίρεση ουλών, ραγάδων και τυχόν δυσμορφιών στην περιοχή. Τέλος, στις περιπτώσεις που χρειάζεται, υπάρχει η δυνατότητα λιπομεταφοράς, καθώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το περίσσιο κοιλιακό λίπος για να ενισχύσουμε τον όγκο σε σημεία του σώματος που τον στερούνται, όπως το στήθος και οι γλουτοί, και να επιτύχουμε το επιθυμητό body contouring.
100% φυσικό αποτέλεσμα
Εφαρμόζουμε την τεχνική που είναι κατάλληλη για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση

Σύγχρονη Λιποκοιλιοπλαστική

Με τη λιποκοιλιοπλαστική επιτυγχάνουμε τη μάξιμουμ αισθητική βελτίωση στην περιοχή της κοιλιάς, καθώς στα περισσότερα περιστατικά δεν επαρκεί μόνο η κοιλιοπλαστική για ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Πολύ συχνά, η χαλάρωση και το περίσσιο λίπος στην κοιλιά εκτείνονται και στα πλαϊνά της μέσης και την οσφυϊκή περιοχή και απαιτείται σμίλευση και αυτών των σημείων για να έχουμε ένα σωστό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά, αφαιρούμε το λίπος από τις περιοχές αυτές, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής (παλμική ή VASER λιποαναρρόφηση) για άριστη σμίλευση. Στη συνέχεια προχωράμε στην κοιλιακή χώρα όπου αναρροφούμε το περίσσιο λίπος γύρω από τον ομφαλό και στη συνέχεια αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος μεταξύ του ομφαλού και του εφηβαίου. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας ειδικά εσωτερικά ράμματα αντιμετωπίζουμε τη διάσταση των κοιλιακών μυών και συσφίγγουμε το κοιλιακό τοίχωμα, ώστε να προσφέρουμε μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά, ενώ αν το επιθυμείτε, υπάρχει και η δυνατότητα ανάδειξης της γράμμωσης της κοιλιακής χώρας (δημιουργία six-pack). Εάν χρειάζεται, μπορούμε επίσης να αφαιρέσουμε τοπικό λίπος και από την περιοχή του εφηβαίου και να αποκαταστήσουμε τη νεανική σφριγηλότητά του.

Τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης λιποκοιλιοπλαστικής

. Αφαίρεση περίσσειας δέρματος και λίπους κοιλιάς
. Αντιμετώπιση «κρεμάμενης κοιλίας»
. Σύσφιξη ορθών κοιλιακών μυών
. Σμίλευση πλάγιων κοιλιακών
. Λιποαναρρόφηση στην οσφυϊκή περιοχή και περιμετρικά του ομφαλού
. Αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης του εφηβαίου
. Ομφαλοπλαστική για τη διόρθωση δύσμορφων σχημάτων
. Ισχυροποίηση κοιλιακού τοιχώματος προς αποφυγή μελλοντικής κήλης

Μίνι κοιλιοπλαστική

Για τους ασθενείς που παρουσιάζουν εντοπισμένη χαλάρωση και τοπικό λίπος μόνο στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς, προβαίνουμε σε μίνι κοιλιοπλαστική που μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε την περίσσεια δέρματος και λίπους μέσω μιας μικρότερης τομής, που μοιάζει με την τομή της καισαρικής. Σε αντίθεση με την κλασική κοιλιοπλαστική, στη μίνι κοιλιοπλαστική ο ομφαλός δεν επηρεάζεται, ούτε μετατοπίζεται (κατεβαίνει μόνο 2-3 εκατοστά με το τέντωμα του δέρματος). Στη μίνι κοιλιοπλαστική μπορούμε να διορθώσουμε και τη διάσταση των ορθών κοιλιακών μυών, που συχνά συνυπάρχει με τη χαλάρωση, αλλά και να πραγματοποιήσουμε λιποαναρρόφηση στις πλαϊνές περιοχές της κοιλιάς για πιο αποτελεσματικό body contouring.

Κοιλιοπλαστική & Λιπομεταφορά (Fat Grafting)

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να αποτελέσει μία ευκαιρία λιπογλυπτικής όλου του σώματος, καθώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το περίσσιο λίπος της κοιλιάς για να ενισχύσουμε τον όγκο σε άλλες πιο ελλειμματικές περιοχές του σώματος. Μετά από την αναρρόφηση, το κοιλιακό λίπος υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία και είναι απολύτως ασφαλές για να χρησιμοποιηθεί για αυξητική στήθους ή αυξητική γλουτών. Το χρησιμοποιούμε επίσης για να αποκαταστήσουμε τους χαμένους όγκους του προσώπου και να ενισχύσουμε το οβάλ περίγραμμα, αλλά και για να αποκαταστήσουμε τη σφριγηλότητα του δέρματος στη ράχη των χεριών.

Συνδυασμός Κοιλιοπλαστικής & Mommy Makeover

Για τις γυναίκες που έχουν δει το σώμα τους να αλλάζει σημαντικά μετά την εγκυμοσύνη, με την εναπόθεση λίπους σε διάφορα σημεία αλλά και την πτώση των ιστών εξαιτίας της 9μηνης διάτασής τους, εφαρμόζουμε κοιλιοπλαστική συνδυαστικά με Mommy Makeover. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν συνδυασμό επεμβάσεων με τις οποίες αναδεικνύουμε τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, αφαιρούμε το περίσσιο λίπος αλλά και την περίσσεια του δέρματος. Συνδυάζουμε την κοιλιοπλαστική με αυξητική, μειωτική ή ανόρθωση στήθους, καθώς και λιποαναρρόφηση σε σημεία τοπικού πάχους, χαρίζοντας έτσι στο γυναικείο σώμα καλοσχηματισμένες καμπύλες και σφριγηλότητα.

Κυκλοτερής λιπεκτομή

Η κυκλοτερής λιπεκτομή είναι στην ουσία μια εκτεταμένη κοιλιοπλαστική, που μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε την περίσσεια δέρματος και λίπους περιμετρικά του κορμού. Είναι η μέθοδος που εφαρμόζουμε σε άτομα που έχουν χάσει πάρα πολλά κιλά (συνήθως βαριατρικοί ασθενείς) και παρουσιάζουν σημαντική χαλάρωση του δέρματος τόσο στην κοιλιακή, όσο και στην οσφυϊκή περιοχή. Στις περιπτώσεις αυτές, η κοιλιοπλαστική δεν αρκεί από μόνη της για να μας δώσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα, καθώς απαιτείται επέμβαση 360 μοιρών.

Στην κυκλοτερή λιπεκτομή, ξεκινάμε με τον ασθενή σε πρηνή στάση (μπρούμυτα), ώστε να διορθώσουμε αρχικά την περίσσεια δέρματος και λίπους στην πλάτη και τα πλαϊνά της μέσης, και να ανορθώσουμε τους γλουτούς. Στη συνέχεια, γυρίζουμε τον ασθενή σε ύπτια στάση (ανάσκελα) και συνεχίζουμε με την εφαρμογή της σύγχρονης λιποκοιλιοπλαστικής. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Fleur-de-lis

Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες περισσεύει πάρα πολύ χαλαρωμένο δέρμα μετά από σημαντική απώλεια βάρους, τότε η κλασική κοιλιοπλαστική δεν αρκεί για να προσφέρει μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά. Στις περιπτώσεις αυτές, επιλέγουμε την μέθοδο Fleur-de-lis (FDL). Σε αυτήν την τεχνική, πέραν της κλασικής οριζόντιας τομής που γίνεται στην κάτω κοιλιακή χώρα, πραγματοποιούμε και μία δεύτερη κάθετη τομή, που μας επιτρέπει την πρόσβαση για την επιδιόρθωση των χαλαρών κοιλιακών μυών και του υπερβολικού δέρματος.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για κοιλιοπλαστική:

Σε γενικές γραμμές, κατάλληλοι υποψήφιοι για κοιλιοπλαστική είναι όσοι υποφέρουν από το φαινόμενο της «κρεμάμενης κοιλίας» και παρουσιάζουν έντονη χαλάρωση και περίσσιο λίπος στην κοιλιά. Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί να είναι υγιείς και να μην υποφέρουν από παθήσεις που δυσκολεύουν την επούλωση του δέρματος, όπως π.χ. σακχαρώδη διαβήτη.

. Άνδρες και γυναίκες με περίσσεια δέρματος στην κοιλιά
. Άτομα με υπερβολικό τοπικό λίπος στην κοιλιά και τα πλαϊνά της μέσης (οσφύ)
. Άτομα με διάσταση ορθών κοιλιακών μυών
. Γυναίκες μετά από μία ή πολλαπλές/πολύδυμες κυήσεις
. Άτομα μετά από επεμβάσεις βαριατρικής με σημαντική απώλεια βάρους
. Άτομα στα οποία το δέρμα της κοιλιάς «διπλώνει» και στις πτυχές αυτές δημιουργούνται μολύνσεις

Ο Έλληνας γιατρός που εμπιστεύονται οι Γερμανοί ασθενείς

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Συχνές Ερωτήσεις
Στις κλινικές πλαστικής χειρουργικής Antiagers, εξασφαλίζουμε ότι η κοιλιοπλαστική δεν θα αποδειχθεί μία επίπονη διαδικασία για τους ασθενείς μας κατά την ανάρρωση. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που ελαχιστοποιούν τον τραυματισμό των ιστών και αποφεύγουμε σημαντικές νευρικές ζώνες, μειώνοντας έτσι κατακόρυφα τον μετεγχειρητικό πόνο. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εξελιγμένες αναισθητικές ουσίες με παρατεταμένη διάρκεια που μπλοκάρουν τη μετάδοση του πόνου για τουλάχιστον 48 ώρες, κάτι που έχει αποδειχτεί καθοριστικής σημασίας για την ταχεία σωματική και ψυχολογική επάνοδο των ασθενών μετά το χειρουργείο. Δεν επεμβαίνουμε ούτε στο λεμφικό, αλλά και στο φλεβικό δίκτυο, ώστε τις περισσότερες φορές να μην υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθούν παροχετεύσεις και σωληνάκια στο τέλος της επέμβασης. Οι ασθενείς μας είναι σε θέση να σηκωθούν και να περπατήσουν από την πρώτη ημέρα!
Όχι. Η σύγχρονη κοιλιοπλαστική δεν καθηλώνει τους ασθενείς στο κρεβάτι. Από την ίδια κιόλας ημέρα της επέμβασης, οι ασθενείς κινητοποιούνται. Θέλουμε να σηκωθούν και να περπατήσουν, και οι ίδιοι είναι σε θέση να το κάνουν καθώς το επίπεδο πόνου είναι απολύτως ανεκτό και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν σωληνάκια ή παροχετεύσεις.
Αν πρόκειται για εργασία γραφείου, τότε μπορείτε να επιστρέψετε μετά την 4η-5η μέρα. Μετά τη βδομάδα, μπορείτε να εκτελέσετε και εργασίες που απαιτούν ήπια δραστηριότητα. Σε πιο έντονες δραστηριότητες μπορείτε να επιστρέψετε μετά από 15 ημέρες.
Ναι. Σε όλες τις επεμβάσεις κοιλιοπλαστικής, δίνουμε μετεγχειρητικά μία ειδική ελαστική φαρδιά ζώνη, η οποία συγκρατεί όλες τις δυνάμεις που ασκούνται στην κοιλιά και εμποδίζει την εμφάνιση οιδημάτων και εκχυμώσεων στην περιοχή, Επιπλέον, προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας στους ασθενείς και τους βοηθάει να κινητοποιηθούν ταχύτερα. Θα χρειαστεί να τη φοράτε για έναν μήνα (τις πρώτες δύο βδομάδες για 24 ώρες την ημέρα, ενώ τις επόμενες δύο βδομάδες για 12 ώρες την ημέρα).
Η ουλή της κλασικής κοιλιοπλαστικής είναι αρκετά μεγάλη, όμως είναι κρυμμένη κάτω από το εσώρουχο και το μαγιό, επομένως δεν είναι ορατή. Δεν εξαφανίζεται ποτέ, όμως με το πέρασμα του χρόνου γίνεται πιο αχνή και παίρνει το χρώμα του δέρματος. Σε κάθε περίπτωση, αν ο τρόπος επούλωσής της μας ενοχλεί αισθητικά, υπάρχουν πολλές σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες με τις οποίες μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την όψη της. Όσο για την ουλή της μίνι κοιλιοπλαστικής, είναι πολύ μικρότερη, θυμίζοντας αυτήν της καισαρικής τομής.
Όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά. Η κοιλιοπλαστική δεν επηρεάζει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Παρ’ όλα αυτά, αν προγραμματίζετε μία εγκυμοσύνη, τότε συστήνεται να αφήσετε την κοιλιοπλαστική για μετά τη γέννα και αφού έχετε χάσει το επιπλέον βάρος, ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό από το αποτέλεσμα της κοιλιοπλαστικής και να μην το διαταράξετε.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική