Λιποαναρρόφηση: Τι είναι, πώς γίνεται, δείτε πριν-μετά - THE ANTIAGERS
Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση
Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές λιπογλυπτικής και αλλάζουμε το σχήμα του σώματός σας για πάντα!
Κλείστε το ραντεβού σας
Πλεονεκτήματα
Τεχνολογία αιχμής (Vaser, PAL) για θεαματικό body contouring

Άριστη σμίλευση του σώματος χωρίς ανομοιομορφίες και χαλάρωση

Μέθοδοι υψηλής ευκρίνειας για την ανάδειξη της φυσικής μυϊκής γράμμωσης

Δυνατότητα λιπομεταφοράς για αυξητική στήθους, Brazilian Butt Lift, ανανέωση προσώπου, χεριών και άλλων περιοχών

Συνδυαστικές μέθοδοι για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της περίσσειας του δέρματος

Ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι που εφαρμόζονται στον χώρο του ιατρείου ή σε κλινική, χωρίς νοσηλεία

Χρόνος Θεραπείας
1-2 ώρες, ανάλογα με το πόσες είναι οι περιοχές-στόχοι και αν θα γίνει συνδυασμός λιποαναρρόφησης και λιπομεταφοράς
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Ενδεικτική τιμή: από 1200€ (για τις μικρές περιοχές)
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Αμέσως μετά το χειρουργείο, αλλά τελειοποιείται μετά από 2-3 μήνες.
Αναισθησία
Τοπική ή γενική
Διάρκεια αποθεραπείας
Μετά την επέμβαση ίσως παρουσιαστούν εκχυμώσεις (μελανιές) και οίδημα (πρήξιμο). Συνήθως οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις ήπιες δραστηριότητές τους και σε εργασία γραφείου μετά από 2-3 ημέρες. Η πλήρης επαναφορά στην καθημερινότητά σας προσδιορίζεται στις 15 ημέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Δείτε Χειρουργεία - Μαρτυρίες - Πριν/Μετά
Δείτε αποτελέσματα
λιποαναρρόφησης
Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η λιποαναρρόφηση
Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για να εξαλείφουμε κάθε σημείο τοπικού λίπους που διαταράσσει τις όμορφες και νεανικές αναλογίες του σώματός σας. Με τις σύγχρονες μεθόδους μπορούμε να σμιλεύσουμε μικρές και μεγάλες περιοχές του σώματος αλλά και του προσώπου, προσφέροντας ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα χωρίς σημάδια.

. Διπλοσάγονο
. Μπράτσα
. Πλάτη & bra fat
. Πλαϊνά μέσης (love handles)
. Κοιλιά (σωσίβιο)
. Γλουτοί & banana roll
. Μηροί (έσω πλευρά & ψωμάκια)
. Γόνατα & γάμπες
. Γυναικομαστία (σε άνδρες)
Αρμονικές αναλογίες
Αλλάζουμε το σχήμα του σώματός σας

Αλλάζουμε το σχήμα του σώματός σας

Με τις σύγχρονες τεχνικές λιποαναρρόφησης μπορούμε να σμιλεύσουμε το σώμα σας και να σας απαλλάξουμε από το τοπικό λίπος που διαταράσσει τις αρμονικές αναλογίες σας. Χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες ατραυματικές μεθόδους για να επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες του σώματος και να μειώνουμε οριστικά το τοπικό στρώμα λίπους, τόσο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ανάγκη αφαίρεσης μεγάλου όγκου λίπους, όσο και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται σμίλευση μικρών αλλά αισθητικά σημαντικών περιοχών. Επιτυγχάνουμε θεαματικό body contouring συνδυάζοντας τεχνικές λιποαναρρόφησης με μεθόδους λιποπρόσθεσης, ώστε να εκμεταλλευόμαστε το περίσσιο λίπος που αφαιρούμε από συγκεκριμένες περιοχές για να το προσθέτουμε σε σημεία που αντιθέτως το στερούνται. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνουμε ένα συνολικό αποτέλεσμα λιπογλυπτικής και αλλάζουμε το σχήμα του σώματός σας για πάντα.
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
100% φυσικό αποτέλεσμα
Εφαρμόζουμε την τεχνική που είναι κατάλληλη για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα στη δική σας περίπτωση

Tumescent Λιποαναρρόφηση

Η μέθοδος Tumescent μας δίνει τη δυνατότητα να σμιλεύσουμε με ακρίβεια το σώμα, αναρροφώντας ακόμα και πολύ μεγάλες ποσότητες λίπους, χωρίς την παραμικρή απώλεια αίματος. Με τον τρόπο αυτόν, ελαχιστοποιούμε τα οιδήματα, τους μώλωπες και τον πόνο μετεγχειρητικά, επιταχύνοντας έτσι την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Χρησιμοποιώντας ένα διάλυμα φυσιολογικού ορού με αναλγητικές και αγγειοσυσπαστικές ουσίες, μεγεθύνουμε και σκληραίνουμε τον λιπώδη ιστό, αποκτώντας έτσι καλύτερο έλεγχο στη σμίλευσή του. Με την Tumescent Λιποαναρρόφηση, αποφεύγουμε να πλησιάσουμε πολύ κοντά στην εσωτερική πλευρά του δέρματος και επομένως μηδενίζουμε την πιθανότητα να προκληθούν ανομοιομορφίες στην επιφάνειά του. Με ειδικές μικροκάνουλες διαμέτρου μόλις 1,5-2 χιλιοστών δημιουργούμε μικροσκοπικά τούνελ μέσα στις λιποαποθήκες και αναρροφούμε τα περίσσια λιποκύτταρα που ευθύνονται για το τοπικό πάχος με τον πιο αποτελεσματικό και λιγότερο τραυματικό τρόπο.

Παλμική Λιποαναρρόφηση (P.A.L.)

Power Assisted Liposuction

Στην Παλμική Λιποαναρρόφηση χρησιμοποιούμε ειδικές εξελιγμένες μικροκάνουλες που πάλλονται στην άκρη τους και καθιστούν λιγότερο κοπιαστική, χρονοβόρα και τραυματική τη διαδικασία της διάσπασης και αφαίρεσης των λιποκυττάρων. Χάρη σε ειδική τεχνολογία, οι παλμικές μικροκάνουλες πολλαπλασιάζουν τις χειρουργικές κινήσεις, βοηθώντας μας να πραγματοποιούμε έως και 4.200 κινήσεις το λεπτό, μία ταχύτητα που δεν μπορεί να επιτύχει διαφορετικά το ανθρώπινο χέρι. Αν και η δόνηση είναι τόσο ήπια που δεν είναι ορατά αντιληπτή, είναι αρκετή για να προσφέρει σημαντική διαφορά στη διαδικασία. Ασκώντας λιγότερη πίεση και δύναμη στις κινήσεις μας, επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο στη αναρρόφηση του τοπικού λίπους. Η παλμική μικροκάνουλα, διαμέτρου μόλις 1,8 χιλιοστών, κινείται πιο εύκολα μέσα στον λιπώδη ιστό, ακολουθώντας το μονοπάτι με τη λιγότερη αντίσταση και προστατεύοντας έτσι τους γύρω ιστούς. Μας προσφέρει καλύτερο έλεγχο κινήσεων και τέλειο αποτέλεσμα σμίλευσης ακόμα και σε περιοχές με πιο σκληρό ή ινώδη ιστό, όπως είναι συνήθως τα πλαϊνά της μέσης (love handles) ή τα παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat).

Vaser Λιποαναρρόφηση

Στη Vaser Λιποαναρρόφηση χρησιμοποιούμε εξελιγμένη τεχνολογία υπερήχων για να διασπάμε και να ρευστοποιούμε τα λιποκύτταρα πριν την αφαίρεσή τους. Με τον τρόπο αυτόν, μπορούμε να αναρροφήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια έως και 60% περισσότερο λίπος και μάλιστα να μειώσουμε τόσο τον πιο επιφανειακό, όσο και τον βαθύτερο λιπώδη ιστό, όπου συχνά συναντά περιορισμούς η κλασική λιποαναρρόφηση. Επιπλέον, ελαχιστοποιούμε τον τραυματισμό στους γειτονικούς ιστούς και μυς, εξασφαλίζοντας ταχύτερη αποθεραπεία και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Ένα αξεπέραστο πλεονέκτημα του Vaser είναι ότι αποτελεί τη μοναδική τεχνολογία λιποαναρρόφησης που μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα σημαντική σύσφιξη στην περιοχή της θεραπείας, καθώς η ενέργεια των υπερήχων προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου, προλαμβάνοντας έτσι τη χαλάρωση του δέρματος μετά την αφαίρεση του τοπικού λίπους. Ακόμα, η τεχνική Vaser είναι ιδιαίτερα κατάλληλη όταν επιθυμούμε να συνδυάσουμε τη λιποαναρρόφηση με λιπομεταφορά, καθώς τα λιποκύτταρα που εξάγονται με τη βοήθεια των υπερήχων, είναι πιο βιώσιμα και αξιοποιήσιμα για λιποπρόσθεση.

Vaser 4D High Definition

Λιποαναρρόφηση Υψηλής ευκρίνειας

Η Λιποαναρρόφηση Vaser Υψηλής Ευκρίνειας είναι η μέθοδος που εφαρμόζουμε για να τονίσουμε τη γράμμωση σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες του σώματος. Είναι μία μέθοδος που απευθύνεται σε άτομα που έχουν ήδη ένα σφιχτό, αθλητικό κορμί, όπου όμως μερικά χιλιοστά τοπικού λίπους δεν επιτρέπουν να διαγράφονται έντονα οι γυμνασμένοι μύες. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας υπερήχων Vaser, μπορούμε να σχεδιάσουμε οριζόντιες ή κάθετες αυλακώσεις στον λιπώδη ιστό και να παίξουμε έτσι με τις σκιές του φωτός για να αναδείξουμε τη μυϊκή ανατομία της κοιλιάς, της πλάτης, των χεριών και των μηρών. Με τo Vaser HD μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φυσικό 6-pack στην κοιλιά, καθώς επίσης να αναδείξουμε τη μυϊκή αρχιτεκτονική του σώματος στους δελτοειδείς, τους ραχιαίους, τους δικέφαλους, τους τρικέφαλους και τους τετρακέφαλους μυς που διαφορετικά θα απαιτούσαν πολλά χρόνια εντατικής άσκησης.

Λιποαναρρόφηση & Λιπομεταφορά (Fat Grafting)

Ο συνδυασμός λιποαναρρόφησης και λιπομεταφοράς μας επιτρέπει να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα body contouring. Εκμεταλλευόμαστε το λίπος που περισσεύει σε μία περιοχή του σώματος για να βελτιώσουμε την αναλογία, τη συμμετρία ή τον μειωμένο όγκο λίπους κάποιας άλλης. Μετά από τη συλλογή και την ειδική επεξεργασία του, η επαναχρησιμοποίηση του λίπους είναι απολύτως ασφαλής για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, αλλά και του προσώπου, καθώς δεν πρόκειται για ξένο, αλλά για αυτόλογο υλικό που έχει ληφθεί από τον ίδιο τον ασθενή. Το χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος δημιουργώντας θελκτικούς γλουτούς με ένα Brazilian Butt Lift ή χαρίζοντας ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ με μία αυξητική στήθους. Το αξιοποιούμε επίσης για να ενισχύσουμε τη νεότητα του προσώπου γεμίζοντας λεπτές και βαθιές ρυτίδες, αλλά και για να επαναφέρουμε τη νεότητα των χεριών εισάγοντάς το στη ράχη της παλάμης που συχνά προδίδει την αληθινή ηλικία ενός ατόμου.

Μέγα Λιποαναρρόφηση

Με τη μέγα λιποαναρρόφηση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιστατικά όπου υπάρχει ανάγκη συνδυαστικής αφαίρεσης λίπους από αρκετές περιοχές του σώματος. Είναι μία μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί και σε υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να προηγηθεί ή να συνδυαστεί με κάποια άλλη πλαστική επέμβαση (π.χ. κοιλιοπλαστική, μηροπλαστική, βραχιονοπλαστική, κ.α.). Στη μέγα λιποαναρρόφηση, η οποία πραγματοποιείται με γενική αναισθησία, μπορούν να αφαιρεθούν συνολικά έως και 5 λίτρα λίπους, επιτρέποντας έτσι μία συνολική μεταμόρφωση του σώματος, που συχνά αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για μία στροφή προς ένα πιο υγιεινό lifestyle.

Λιποκοιλιοπλαστική

Με τη λιποκοιλιοπλαστική μπορούμε να επιτύχουμε τη μάξιμουμ αισθητική βελτίωση στην περιοχή της κοιλιάς, καθώς σε αρκετά περιστατικά δεν επαρκεί μόνο η λιποαναρρόφηση ή μόνο η κοιλιοπλαστική για ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Πολύ συχνά το τοπικό λίπος στην κοιλιά συνοδεύεται από διάταση των μυών και χαλάρωση του δέρματος κυρίως στο μεσαίο και κατώτερο τμήμα της κοιλιακής χώρας, με αποτέλεσμα η λιποαναρρόφηση να μην μπορεί να διορθώσει από μόνη της όλες τις ατέλειες. Με τον συνδυασμό λιποαναρρόφησης και κοιλιοπλαστικής, μειώνουμε σημαντικά το τοπικό λίπος, απομακρύνουμε το χαλαρό τμήμα του δέρματος αφαιρώντας την περίσσια του δέρματος και διορθώνουμε τη διάταση των κοιλιακών μυών, δημιουργώντας έτσι μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά.

Συνδυασμός Λιποαναρρόφησης & Mommy Makeover

Για τις γυναίκες που έχουν δει το σώμα τους να αλλάζει σημαντικά μετά την εγκυμοσύνη, με την εναπόθεση λίπους σε διάφορα σημεία αλλά και τη πτώση των ιστών εξαιτίας της 9μηνης διάτασής τους, εφαρμόζουμε λιποαναρρόφηση συνδυαστικά με Mommy Makeover. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν συνδυασμό επεμβάσεων με τις οποίες αναδεικνύουμε τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, αφαιρούμε το περίσσιο λίπος αλλά και την περίσσεια του δέρματος. Συνδυάζουμε τη λιποαναρρόφηση με αυξητική, μειωτική ή ανόρθωση στήθους, κοιλιοπλαστική ή κυκλοτερή λιπεκτομή, και μεταμορφώνουμε το γυναικείο σώμα έτσι ώστε πέρα από μαμάδες να αισθανθείτε και πάλι γυναίκες.
Antiagers TV
Ο γιατρός απαντά
Βελημβασάκης Γεώργιος MD FEBOPRAS
Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός

Ο Έλληνας γιατρός που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Βελημβασάκης διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε όλο το εύρος των πλαστικών, επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργείων, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 επεμβάσεις ως βασικός χειρουργός στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Από το 2016 κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Βελημβασάκης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από μικρός έδειξε μεγάλη έφεση στις θετικές επιστήμες. Το 2001 αποφοίτησε με «Άριστα» (4,88/5) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιατρικές σχολές της Ευρώπης. Αφού έλαβε την ελληνική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος, εργάστηκε για δύο χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στη Γενική Χειρουργική στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ειδικευόμενος Ιατρός στην Πλαστική Χειρουργική στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Εγκαυμάτων «ΚΑΤ». Επί σειρά ετών μετεκπαιδεύτηκε στις πλέον σύγχρονες τεχνικές πλαστικών επεμβάσεων προσώπου, λαιμού, σώματος και στήθους συμμετέχοντας σε δεκάδες ιατρικά σεμινάρια, workshops, webinars και masterclasses.

Το 2007, επιδιώκοντας μία υψηλού επιπέδου ειδικότητα, αποφάσισε να μετακομίσει στη Γερμανία όπου αφού απέκτησε και τη γερμανική άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος κατόπιν εξετάσεων, εργάστηκε σε κορυφαία κέντρα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής σε γερμανικές μητροπόλεις (Ντόρτμουντ, Έσσεν, Βισμπάντεν), εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και τελειοποιώντας την τεχνική του δίπλα σε καταξιωμένους Γερμανούς επιστήμονες.

Το 2017, αποφάσισε να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, με στόχο να ιδρύσει τις σύγχρονες κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers” και να προσφέρει σε χώρους υψηλής αισθητικής και διεθνών προδιαγραφών τις πλέον σύγχρονες επεμβατικές και μη θεραπείες προσώπου, σώματος και μαλλιών, προσελκύοντας ασθενείς από τη Γερμανία και όλη την Ευρώπη.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και σε ερευνητικά προγράμματα. Έχει κληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια για προηγμένες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και φέρει άριστες διεθνείς και ελληνικές συστατικές επιστολές. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) και της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), ενώ κατέχει διπλή πιστοποίηση τόσο από την Ελληνική όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.
Συχνές Ερωτήσεις
Ασφαλώς. Η σύγχρονη λιποαναρρόφηση είναι μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, που ειδικά όταν πρόκειται για μικρές περιοχές, όπως είναι το διπλοσάγονο, η εσωτερική πλευρά των γονάτων, η υπερ-ομφαλική και η υπο-ομφαλική περιοχή, η οσφύς, καθώς και η γυναικομαστία στους άνδρες, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στον χώρο του ιατρείου. Ακόμα όμως κι όταν εφαρμόζεται σε πιο μεγάλες περιοχές του σώματος, η λιποαναρρόφηση αποτελεί πλέον one-day-surgery, δηλαδή οι ασθενείς παραμένουν για λίγη ώρα στην κλινική και έπειτα αποχωρούν για το σπίτι τους. Δεν απαιτείται νοσηλεία/διανυκτέρευση.
Οι σύγχρονες μέθοδοι έχουν καταστήσει τη λιποαναρρόφηση μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία. Οι κάνουλες που χρησιμοποιούμε για την αναρρόφηση του λίπους, έχουν διάμετρο μικρότερη των δύο χιλιοστών. Με την τεχνολογία αιχμής (Vaser, PAL), το λίπος διασπάται και αναρροφάται πολύ πιο εύκολα από ό,τι με τις κλασικές μεθόδους λιποαναρρόφησης. Ελαχιστοποιείται η απώλεια αίματος και ο τραυματισμός των γύρω ιστών, με αποτέλεσμα να περιορίζονται σημαντικά τα οιδήματα, οι μώλωπες και ο πόνος μετεγχειρητικά. Τυχόν ενόχληση τα πρώτα 24ωρα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με τη λήψη κοινών αναλγητικών.
Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από 5-7 ημέρες. Οι τομές είναι εξαιρετικά μικρές και μέσα σε διάστημα λίγων μηνών επουλώνονται τόσο καλά που δεν είναι ορατές.
Σε όλες τις επεμβάσεις λιποαναρρόφησης, χρησιμοποιούμε μετεγχειρητικά ελαστικό πιεστικό ένδυμα (κορσέ), το οποίο μας βοηθά στην επούλωση του χειρουργικού τραύματος. Το διάστημα εφαρμογής του εξαρτάται από τη βαρύτητα του χειρουργείου (ενδεικτικά από 7-21 ημέρες).
Θα έχετε μία καλή εικόνα του αισθητικού αποτελέσματος όταν υποχωρήσει το μετεγχειρητικό οίδημα (περίπου 7-10 ημέρες), ενώ το ορατό αισθητικό αποτέλεσμα είναι ορατό στους 3-6 μήνες.
Εφόσον δεν προκύψουν μεγάλες διακυμάνσεις του σωματικού σας βάρους, τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική