Κρυολιπόλυση: Δείτε Πριν - Μετά: Photo (40), Video(10) - THE ANTIAGERS
Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

HOT Προσφορά: 3 συνεδρίες κρυολιπόλυσης μόνο 390€!   

Ισχύει για 3 συνεδρίες 60’

Κρυολιπόλυση
Η Νο1 μη επεμβατική θεραπεία εξάλειψης τοπικού πάχους

Η κρυολιπόλυση αποτελεί αναμφίβολα την πιο επαναστατική τεχνολογία της τελευταίας δεκαετίας στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής. Είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους με μόνιμο τρόπο. Είναι η μέθοδος που μπορεί να σας απαλλάξει επιτέλους από τα ψωμάκια, το σωσίβιο, το διπλοσάγονο και οποιοδήποτε άλλο αντιαισθητικό σημείο τοπικού λίπους στο σώμα σας χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από αίθουσα χειρουργείου. Είναι ένα ευχάριστο lunch-time treatment που σας προσφέρει σε μία συνεδρία αυτό που μάταια πασχίζετε να διορθώσετε με την αυστηρή διατροφή και την εντατική άσκηση!

Κλείστε το ραντεβού σας
Χρόνος Θεραπείας
1 ώρα
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας
από 310 €
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Σε 2-3 μήνες
Τεχνική
Αναίμακτη
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Antiagers TV
Πως γίνεται, Μαρτυρίες, Πριν / Μετά
Τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης
1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΡΚΕΙ - 25-45% μείωση του τοπικού πάχους ανά περιοχή εφαρμογής

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ - Ο ιατρός θα εφαρμόσει τη θεραπεία για μέγιστο αποτέλεσμα

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ 360- Για ταυτόχρονη εφαρμογή σε δύο περιοχές του σώματος

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ - Διαθέτει την Ανώτατη Ευρωπαϊκή Ιατρική Πιστοποίηση CE

ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ - Η Σύγχρονη Κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΙΤΑ - Δεν χρειάζεται να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες

Χάνετε πόντους
από εκεί ακριβώς όπου θέλετε!
ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

ΗΜΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

.

3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ

.

90 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ

Results
Αποτελέσματα που μας κάνουν υπερήφανους
Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Κρυολιπόλυση

Τι είναι η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι η ιδανική και μοναδική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Σας επιτρέπει να διορθώσετε εύκολα και ανώδυνα το σχήμα του σώματός σας μια για πάντα. Η προηγμένη τεχνολογία της τής επιτρέπει να δρα στοχευμένα στα λιποκύτταρα χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς. Δρα αποκλειστικά και μόνο με τη βοήθεια του κρύου, από όπου παίρνει και το όνομά της, και δεν έχει επιπτώσεις ούτε στο δέρμα, αλλά ούτε και στις καθημερινές σας δραστηριότητες! Όχι μόνο δεν χάνετε χρόνο, αλλά κερδίζετε κιόλας, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία όσων περνάνε αρκετές ώρες κάθε βδομάδα στο γυμναστήριο δίνοντας μία μάταιη μάχη ενάντια στο τοπικό πάχος. Με την κρυολιπόλυση, αρκεί να αφιερώσετε μόνο μία ώρα από τον χρόνο σας για να απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό λίπος.

Πως δρα η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται το αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: την ευαισθησία τους στο ψύχος. Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι η στοχευμένη ψύξη των λιποκυττάρων σε θερμοκρασία -9 βαθμών Κελσίου προκαλεί την κρυσταλλοποίησή τους και τον φυσιολογικό τους θάνατο, χωρίς όμως να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί του δέρματος. Η επιστημονική αυτή διαπίστωση ήρθε μετά από μία απλή παρατήρηση: τα παιδιά που κατανάλωναν πολλές γρανίτες, εμφάνιζαν λακάκια στα μάγουλά τους!

Μόλις κρυσταλλοποιηθούν τα λιποκύτταρα, ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός αποβολής τους από τον οργανισμό (απόπτωση) μέσω του λεμφικού συστήματος. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45%!
Η αποβολή των λιποκυττάρων
Οι κεφαλές της κρυολιπόλυσης ψύχουν την περιοχή του τοπικού λίπους στους -9 έως -11 βαθμούς Κελσίου. Έχει αποδειχτεί ότι στη θερμοκρασία αυτή τα λιποκύτταρα δεν επιβιώνουν, ενώ αντιθέτως δεν επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί.
Τα λιποκύτταρα παγώνουν, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν. Αμέσως, ξεκινάει η διαδικασία αποβολής τους από τον οργανισμό (απόπτωση) μέσω του λεμφικού συστήματος. Το λίπος αποβάλλεται φυσιολογικά όπως το λίπος των τροφών.
Καθώς αποβάλλονται τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα, τα υπόλοιπα λιποκύτταρα της περιοχής συμπτύσσονται. Δεν θα παρατηρήσετε σημαντική απώλεια βάρους, όμως η περιοχή της θεραπείας θα «μαζέψει» θεαματικά σε πόντους!
Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών ολοκληρώνεται η αποβολή των λιποκυττάρων και το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45%. Το σώμα δείχνει πια πιο αρμονικό. Και το σημαντικότερο; Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο!
Αποκτήστε αρμονία
στις αναλογίες του σώματός σας για πάντα!

Αρμονικό σώμα για πάντα

Με την κρυολιπόλυση μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα του σώματός σας για πάντα. Να λειάνετε αυτά τα παχάκια που παρά τις προσπάθειες διατροφής και άσκησης, εκείνα παραμένουν αμείωτα.

Το σημαντικό πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι καταφέρνει να μειώσει τον αριθμό των παραπανίσιων λιποκυττάρων, που ευθύνονται για την εικόνα του τοπικού πάχους σε κάποιο σημείο του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα καταλάβει περισσότερο όγκο στα σημεία όπου μέχρι πρότινος υπήρχαν συσσωρευμένα περισσότερα λιποκύτταρα. Με λίγα λόγια, με την κρυολιπόλυση το σώμα γίνεται για πάντα πιο αρμονικό.

Περιοχές εφαρμογής

Με την κρυολιπόλυση, μπορεί να εξαλειφθεί κάθε σημείο τοπικού πάχους χωρίς κανέναν περιορισμό. Το επιτρέπουν οι διαφορετικές κεφαλές της συσκευής, που μπορούν να εφαρμοστούν άριστα σε κάθε περιοχή, καμπύλη ή γωνία του σώματος, και να προσφέρουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

. Διπλοσάγονο
. Μπράτσα
. Γυναικομαστία στους άνδρες
. Παχάκια πλάτης και γύρω από το σουτιέν (bra fat)
. Ψωμάκια και παχάκια κάτω από τους γλουτούς
. Εσωτερική και εξωτερική πλευρά μηρών
. Κοιλιά (σωσίβιο)
. Πλαϊνά μέσης
. Γόνατα και γάμπες
Step by step
Κρυολιπόλυση

Βήμα 1ο

Αφού προηγηθεί φωτογράφιση του σώματος, ο γιατρός πραγματοποιεί τις απαραίτητες μετρήσεις στην περιοχή του τοπικού πάχους.

Βήμα 2ο

Ακολουθεί η διαμόρφωση του πλάνου θεραπείας με σχεδιασμό της περιοχής με ειδικό μολύβι μαύρου χρώματος.

Βήμα 3ο

Σε αυτό το στάδιο, ξαπλώνετε αναπαυτικά. Ο γιατρός εφαρμόζει πάνω στην περιοχή της θεραπείας μία ειδική προστατευτική μεμβράνη.

Βήμα 4ο

Ανάλογα με το σημείο συσσώρευσης και τον όγκο του τοπικού λίπους, ο γιατρός επιλέγει και εφαρμόζει το κατάλληλο μέγεθος κεφαλών.

Βήμα 5ο

Η θεραπεία διαρκεί μία ώρα. Στο διάστημα αυτό μπορείτε να σερφάρετε στο Ίντερνετ, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε.

Βήμα 6ο

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, αφαιρούνται οι κεφαλές και ακολουθεί ένα ολιγόλεπτο ελαφρύ μασάζ της περιοχής με κυκλικές κινήσεις ώστε να σπάσουν τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα και να ξεκινήσει η αποβολή τους από τον οργανισμό. Αμέσως μετά, είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε. Το επόμενο ραντεβού σας θα προγραμματιστεί σε δύο μήνες, ώστε να γίνει επανάληψη των μετρήσεων και να διαπιστωθεί ο αριθμός των πόντων που χάσατε!
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγίες μετά τη θεραπεία

  • Για τις πρώτες τρεις ημέρες, κάνετε ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή της θεραπείας, μία φορά την ημέρα για πέντε λεπτά.
  • Αυξήστε την κατανάλωση νερού στα 2-2,5 λίτρα ημερησίως για να ευνοήσετε την αποβολή των τοξινών και των λιποκυττάρων.
  • Διατηρήστε για τουλάχιστον 2 μήνες, ή μέχρι να γίνει ο επανέλεγχός σας στο ιατρείο, σταθερό το σωματικό σας βάρος.
Κρυολιπόλυση Clatuu
4 λόγοι για να την επιλέξετε
1

Mηχανισμός ψύξης 360 Surround Maximum Coverage για μέγιστη κάλυψη και εξάλειψη του όγκου λίπους

2

Βέβαιη καταστροφή των λιποκυττάρων με 20% πιο ισχυρή αναρρόφηση της περιοχής και θερμοκρασία ψύξης έως -11oC

3

Ταχύτερη θεραπεία χάρη στις διπλές κεφαλές εφαρμογής που επιτρέπουν ταυτόχρονη θεραπεία δύο περιοχών

4

Φυσικό body contouring χωρίς ανομοιομορφίες στο δέρμα και χωρίς επιδερμική χαλάρωση

Κρυολιπόλυση VS Λιποαναρρόφηση
Τα σημεία υπεροχής της επαναστατικής τεχνολογίας

  ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
ΧΩΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Ιατρείο Εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ Χωρίς Γενική αναισθησία
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Αναίμακτη Μικρές τομές
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ώρα 2-3 ώρες χειρουργείου και 1 διανυκτέρευση
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Μηδαμινή Χορήγηση αναλγητικών και αντιβιοτικών φαρμάκων τις πρώτες ημέρες
ΧΡΗΣΗ ΚΟΡΣΕ Όχι Για 1-2 μήνες
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Μόνιμο Μόνιμο
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Όχι Πιθανόν

Μόνιμο αποτέλεσμα
με μία μόνο συνεδρία!
Μύθοι & Αλήθειες

Μύθος

Η κρυολιπόλυση μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση.

Αλήθεια

Η χαλάρωση του δέρματος είναι πιθανή παρενέργεια μόνο της κλασικής επεμβατικής λιποαναρρόφησης, που αποτελεί μία πιο «βίαιη» μέθοδο αφαίρεσης των λιποκυττάρων, καθώς αναρροφάται μέσω κάνουλας μεγάλη ποσότητα περίσσιου λίπους. Η κρυολιπόλυση δεν μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στο δέρμα. Η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται σταδιακά μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών δίνοντας ικανοποιητικό χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί, χάρη στην ελαστικότητά του. Επιπλέον, η ψύξη της περιοχής κατά τη διάρκεια της θεραπείας προκαλεί μία φλεγμονή στους ιστούς, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου κι επομένως την ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Την ίδια στιγμή, καθώς αποβάλλεται το τοπικό λίπος, οι υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου βρίσκουν περισσότερο ελεύθερο χώρο για να επεκταθούν και να στηρίξουν καλύτερα το δέρμα.

Μύθος

Θα χάσω κιλά με την κρυολιπόλυση.

Αλήθεια

Η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μία θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Γι’ αυτό δεν θα χάσετε κιλά, αλλά πόντους! Επομένως, κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα που κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα βάρους (όχι πάνω από 10-15 κιλά) και έχουν εντοπισμένο τοπικό λίπος. Για να καταλάβετε αν έχετε αρκετό λίπος, τότε δοκιμάστε να κάνετε το «τεστ του τσιμπήματος» και να δείτε αν μπορείτε να τσιμπήσετε με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας την περιοχή που σας ενοχλεί. Αν μπορείτε εσείς, τότε μπορεί και η κεφαλή της κρυολιπόλυσης! Σημείωση: Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε περιοχές με υποδόριο λίπος. Δεν μπορεί να καταπολεμήσει το ενδοσπλαχνικό λίπος που κάποιες φορές υπάρχει στην κοιλιά και περιβάλλει τα εσωτερικά όργανα.

Συχνές Ερωτήσεις
Όχι. Μόλις τοποθετηθούν οι κεφαλές στην περιοχή της θεραπείας, αισθάνεστε το τράβηγμα του δέρματος, καθώς οι κεφαλές αναρροφούν τον όγκο του τοπικού λίπους. Μόλις ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ψύξης, νιώθετε την περιοχή να παγώνει, όμως πολύ σύντομα το σημείο μουδιάζει και πλέον δεν υπάρχει καμία αίσθηση ενόχλησης. Είναι η ώρα που πολλοί ασθενείς επιλέγουν να δουν κάποια ταινία, να σερφάρουν στο Ίντερνετ ή να χαμηλώσει ο φωτισμός και να αποκοιμηθούν!
Όχι. Η κρυολιπόλυση αποτελεί ένα ευχάριστο lunch-time treatment. Μπορείτε να την απολαύσετε στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς σας και αμέσως μετά να επιστρέψετε κανονικά στην εργασία σας.
Όταν η θεραπεία της κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται από έμπειρη ιατρική ομάδα με πιστοποιημένο μηχάνημα, τότε δεν φέρει σημαντικές παρενέργειες. Μπορεί μονάχα να εμφανιστούν μερικές μελανιές στο σημείο της θεραπείας, ήπιο αίσθημα πόνου στην περιοχή για δέκα λεπτά μετά το μασάζ και ελαφριά ζάλη. Είναι όλα φαινόμενα παροδικά που δεν χρήζουν ανησυχίας.
Πέρα από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, στις απόλυτες αντενδείξεις για την κρυολιπόλυση είναι το πρόσφατο χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας (εντός εξαμήνου), οι ενεργές εμφυτευμένες συσκευές (απινιδωτής, βηματοδότης) και η κήλη (ιδίως η έντονη προβάλλουσα στην περιοχή της θεραπείας). Στις σχετικές αντενδείξεις, είναι το έκζεμα, η δερματίτιδα και το εξάνθημα στην περιοχή της θεραπείας, το σύνδρομο Raynaud, η χρήση αντιπηκτικών φαρμάκων, η ομφαλοκήλη, η περιφερική νευροπάθεια και το χειρουργείο στην περιοχή της θεραπείας πέραν του εξαμήνου.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ακριβώς η στοχευμένη δράση της. Στοχεύει μόνο το υποδόριο στρώμα λίπους και δεν επηρεάζει καθόλου τους γύρω ιστούς ή τα νεύρα. Είναι μία μέθοδος που αναπτύχθηκε από Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχει καταγραφεί σε δεκάδες επιστημονικές μελέτες και έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
Όχι! Πρώτον, η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι αναίμακτη και επομένως δεν αφήνει κάποιο σημάδι που θα μπορούσε να κινήσει τις υποψίες των φίλων σας. Επιπλέον, το αποτέλεσμα δεν αποκτιέται σε μία μέρα. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών και άρα το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται σταδιακά. Αν κάποιος φίλος σας σάς δει μετά από αρκετό καιρό, είναι πιο πιθανό να αποδώσει την αλλαγή σε απώλεια βάρους!
Όχι. Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός αποτελούν απόλυτες αντενδείξεις για την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης. Θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 3 μήνες από φυσιολογικό τοκετό και τουλάχιστον 6 μήνες από καισαρική, και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου-μαιευτήρα, για να γίνει η εφαρμογή της κρυολιπόλυσης.
Το μηχάνημα Clatuu είναι το μοναδικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης 360 μοιρών. Οι κεφάλες του είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να ψύχουν την περιοχή του τοπικού πάχους σφαιρικά. Τι κερδίζετε; Στόχευση μεγαλύτερου όγκου λίπους και ένα επίπεδο, φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ανομοιομορφίες στην επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλες κρυολιπολύσεις που απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες, ο μηχανισμός ψύξης της κρυολιπόλυσης Clatuu έχει τη δυνατότητα να ψύχει τα λιποκύτταρα χαμηλότερα στους -11 βαθμούς Κελσίου, εξασφαλίζοντας έτσι την καταστροφή τους σε μία μόνο συνεδρία. Ακόμα, η κρυολιπόλυση Clatuu εφαρμόζεται με διπλές κεφαλές και άρα επιτρέπει την ταυτόχρονη αντιμετώπιση δύο σημείων τοπικού πάχους, μειώνοντας έτσι στο μισό τον χρόνο της θεραπείας και επομένως και το κόστος της!
Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας, ξεκινάει η αποβολή των λιποκυττάρων μέσω του λεμφικού συστήματος. Περίπου 2-3 βδομάδες αργότερα, θα αισθάνεστε πιο άνετα τα ρούχα σας στην περιοχή της θεραπείας. Η διαδικασία της αποβολής των λιποκυττάρων διαρκεί περίπου 2-3 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το αποτέλεσμα διαρκώς θα βελτιώνεται. Στους 3 μήνες, θα μπορείτε να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για πάντα!
Η κρυολιπόλυση προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα με μία συνεδρία. Η αποβολή των περίσσιων λιποκυττάρων είναι οριστική από τον οργανισμό. Το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45% και το σώμα αποκτά πιο αρμονικές αναλογίες.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική