Lemon Bottle: Η Επαναστατική Λύση για το Τοπικό Λίπος
Lemon Bottle

Lemon Bottle

Μια επαναστατική φόρμουλα που εξαλείφει το επίμονο λίπος

Το Lemon Bottle είναι μια εξειδικευμένη φόρμουλα λιποδιάλυσης υψηλής συγκέντρωσης σε ριβοφλαβίνη, βρομελίνη και λεκιθίνη, συστατικά που βοηθούν στην διάσπαση του λίπους και την επιτάχυνση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων.

Κλείστε το ραντεβού σας on line
Χρόνος Θεραπείας
20-30 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς Πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Μετά από λίγες ημέρες
Αναισθησία
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Πλεονεκτήματα
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΛΙΠΟΥΣ

ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Κάντε τη δική σας ερώτηση στο γιατρό

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματά και να λύνει τις απορίες σας σε κάθε θέμα ομορφιάς!

Στείλτε την ερώτησή σας
Γιατί να επιλέξετε Lemon Bottle;

Πώς δρα το Lemon Bottle;

Τα σημεία τοπικού λίπους σε πρόσωπο και σώμα  μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για πολλά άτομα. Ο λιποδιαλύτης Lemon Bottle προσφέρει μια σύγχρονη λύση σε αυτό το κοινό θέμα εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο μείγμα λιποδιαλυτικών συστατικών, αυτή η προηγμένη θεραπεία στοχεύει και μειώνει το επίμονο λίπος, με αποτέλεσμα μια πιο σμιλεμένη εμφάνιση χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετων επεμβατικών μεθόδων.

Συστατικά Lemon Bottle

Στον πυρήνα της αποτελεσματικότητας του Lemon Bottle βρίσκεται η αποκλειστική του φόρμουλα, η οποία περιλαμβάνει ένα ισχυρό μείγμα φυσικών συστατικών. Η βρομελίνη, που προέρχεται από τον ανανά, πυροδοτεί τη διάσπαση του λίπους και μειώνει τη φλεγμονή. Η ριβοφλαβίνη, επίσης γνωστή ως βιταμίνη Β2 ενώ παράλληλα ενισχύει την οξείδωση του λίπους και επιταχύνει τον μεταβολισμό μειώνοντας το πρήξιμο μετά τη θεραπεία. Η λεκιθίνη, διασπά αποτελεσματικά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Τι κάνει το Lemon Bottle;

Ο Λιποδιαλύτης Lemon Bottle είναι ένα επαναστατικό ενέσιμο διάλυμα που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει το επίμονο τοπικό λίπος. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, η οποία αποτελεί χειρουργική επέμβαση, το Lemon Bottle χρησιμοποιεί γρήγορες και ουσιαστικά ανώδυνες εγχύσεις απευθείας σε στοχευμένες περιοχές προσώπου και σώματος, οι οποίες ανθίστανται ακόμα και μετά από απώλεια βάρους, αλλαγή διατροφικών συνηθειών και έντονη άσκηση. Έτσι το Lemon bottle αποτελεί μια πιο ελκυστική λύση για όσους αναζητούν αποτελεσματική μείωση του τοπικού λίπους.

Πώς λειτουργεί;

Το Lemon Bottle λειτουργεί με βάση τις αρχές της μείωσης του λίπους μέσω μιας φυσικής διαδικασίας που ονομάζεται υδρόλυση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, γίνεται έγχυση του εξειδικευμένου διαλύματος σε στοχευμένες περιοχές, διεισδύοντας κάτω από το δέρμα για να διασπαστούν τα ελαστικά τοιχώματα των λιποκυττάρων. Αυτή η διαδικασία μετατρέπει αποτελεσματικά το λίπος σε λιπαρά οξέα, τα οποία αποβάλλονται σταδιακά από το σώμα μέσω των φυσικών μηχανισμών απομάκρυνσης. Η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 20 έως 30 λεπτά, είναι σχετικά ανώδυνη και έχει μηδενική αποθεραπεία
Oφέλη Lemon Bottle
Ο Λιποδιαλύτης Lemon Bottle προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων σε όσους αναζητούν τοπική μείωση λίπους σε πρόσωπο και σώμα. Η στοχευμένη προσέγγιση απώλειας λίπους διασφαλίζει ότι το επίμονο λίπος εξαλείφεται αποτελεσματικά από συγκεκριμένες περιοχές, παρέχοντας ακριβή αποτελέσματα. Επιπλέον, το Lemon Bottle ενισχύει το μεταβολισμό, προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου για την αναζωογόνηση του δέρματος και προσφέρει μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με γρήγορη και εύκολη ανάρρωση. Το ειδικό διάλυμα διασπά το λίπος χάρη στη φυσική δράση του συνόλου των συστατικών (νερό, ανανάς, εκχύλισμα εξωτικών φρούτων και ριζών-βοτάνων, χαμομήλι, λεκιθίνη, βρομελίνη, ριβοφλαβίνη, αλάτι) τα οποία το καθιστούν ένα εξ' ολοκλήρου φυσικό προϊόν σε αντίθεση με άλλους λιποδιαλύτες της αγοράς, γι' αυτό και είναι ασφαλής η έγχυση μεγάλων ποσοτήτων ανά σημείο. Μετά τη συνεδρία δεν υπάρχουν οιδήματα, καθιστώντας τη θεραπεία ιδανική λύση για πολλά άτομα.
Step by Step

Βήμα 1ο

Επισκέπτεστε το ιατρείο όπου προηγείται μια συζήτηση με τον ιατρό  της ομάδας των Antiagers σχετικά με τις επιθυμίες και τους στόχους σας σε σχέση με τα σημεία στα οποία θα θέλατε να μειώσετε το τοπικό λίπος. Μετά από μια εξέταση και συναξιολόγηση της κατάστασης των σημείων, υπαρχόντων προβλημάτων ή πιθανών εμποδίων,  δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας Lemon Bottle για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βήμα 2ο

Ξεκινάτε τη θεραπεία Lemon Bottle σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ιατρού της ομάδας Antiagers και επισκέπτεστε την κλινική ανάλογα με το πλάνο σας για τις καθορισμένες θεραπείες αλλά και για τη παρακολούθηση της πορείας σας.
Συχνές Ερωτήσεις

Ο Λιποδιαλύτης Lemon Bottle είναι ένα εξ’ολοκλήρου φυσικό διάλυμα με συνδυασμό λιποδιαλυτικών στοιχείων για τη στόχευση και την εξάλειψη του επίμονου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, παρέχοντας μια πιο σμιλεμένη εμφάνιση.
Ο Λιποδιαλύτης Lemon Bottle διασπά αποτελεσματικά και εξαλείφει τα λιποκύτταρα στη στοχευμένη περιοχή.
Τα περισσότερα άτομα παρατηρούν σημαντική βελτίωση μετά από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστώνται 3-4 συνεδρίες.
Πρόκειται για μια lunchtime θεραπεία αφού η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 20-30  λεπτά καθιστώντας τη βολική επιλογή για όσους έχουν πολυάσχολα προγράμματα.
Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και μπορεί να χορηγηθεί ένα τοπικό αναισθητικό εκ των προτέρων για μέγιστη άνεση αν το επιθυμεί ο ασθενής.
Το Lemon Bottle μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά το επίμονο λίπος σε διάφορες περιοχές, όπως στο διπλοσάγονο, στο οβάλ του προσώπου, στην κοιλιά, στους γοφούς κι επιπλέον στα μπράτσα και στα γόνατα.
Άτομα που θέλουν να εξαλείψουν το επίμονο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές, που έχουν προσπαθήσει δίαιτα και άσκηση αλλά έχουν δει περιορισμένη βελτίωση, είναι κατάλληλοι υποψήφιοι.
Έγκυες ή θηλάζουσες, άτομα με ιστορικό σοβαρών αλλεργιών, ενεργή λοίμωξη ή πάθηση του δέρματος στην περιοχή θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγουν το Lemon Bottle όπως και άτομα με αλλεργία στα συστατικά του διαλύματος.
Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, ασπιρίνης και φαρμάκων που αραιώνουν το αίμα για τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη θεραπεία. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο και το σολάριουμ για τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν.

Οι συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν προσωρινή ερυθρότητα, οίδημα και μώλωπες στο σημείο της ένεσης, οι οποίες συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ημέρες.
Αποφύγετε την έντονη άσκηση, την έκθεση στον ήλιο, το σολάριουμ για τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη θεραπεία. Επίσης συνίσταται η κατανάλωση άφθονου νερού, η αποφυγή κατανάλωσης φαγητού αργά τη νύχτα και ήπιες μαλάξεις τις πρώτες 2-3 μέρες μετά τη θεραπεία.
Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μακροχρόνια με τη διατήρηση μιας καλής διατροφής και ενός σταθερού προγράμματος άσκησης.
Όταν χορηγείται από εξειδικευμένο ιατρό, ο Λιποδιαλύτης Lemon Bottle είναι ασφαλής.

Μπες στην ομάδα των Antiagers

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Εγγραφή στο Newsletter Εγγραφή στην ομάδα μας στο Viber
The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική