Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Αυτές είναι οι πέντε θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το σώμα και το πρόσωπο, οι οποίες μπορούν να σας εξασφαλίσουν δύο σημαντικά ζητούμενα: ένα ενυδατωμένο, προστατευμένο δέρμα στο πρόσωπο και σμιλεμένες καμπύλες, χωρίς κυτταρίτιδα στο σώμα.

Στόχος για το δέρμα στο πρόσωπο και το ντεκολτέ είναι να αποτρέψουμε την αφυδάτωσή του και να το θωρακίσουμε στην ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να αποφύγουμε τις συνέπειες της φωτογήρανσης (πανάδες, κηλίδες, λεπτές γραμμές). Όσο για το σώμα, το καλοκαίρι που η φυσική μας δραστηριότητα αυξάνεται χωρίς ιδιαίτερο κόπο (με το κολύμπι, τις βραδινές βόλτες, κ.ά) είναι η ιδανική εποχή για να επενδύσουμε σε θεραπείες που μειώνουν πόντους και κυτταρίτιδα. Γνωρίστε. λοιπόν, τις τοπ 5 θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού που θα σας εξασφαλίσουν ένα όμορφο, υγιές, ενυδατωμένο πρόσωπο και ένα σφριγηλό σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Κρυολιπόλυση

Και μόνο στο άκουσμα της λέξης κρυολιπόλυση μας δημιουργείται η επιθυμία να δοκιμάσουμε τη θεραπεία τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Η κρυολιπόλυση παραμένει η κορυφαία μη επεμβατική θεραπεία εξάλειψης τοπικού πάχους. Κεφαλές διαφόρων μεγεθών για διαφορετικά σημεία του σώματος, εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε σημείο με συσσωρευμένο λίπος και κατεβάζουν τη θερμοκρασία μέχρι και στους -11 βαθμούς Κελσίου. Σε αύτη τη θερμοκρασία τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός αποβολής τους από τον οργανισμό (απόπτωση) μέσω του λεμφικού συστήματος. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45%! Η αυξημένη φυσική δραστηριότητα που παρατηρείται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως και η αυξημένη πρόσληψη υγρών θεωρούνται ιδανικές προϋποθέσεις για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει: Κρυολιπόλυση μόνο 150€

Nanopeeling

Αν το δέρμα σας χρειάζεται έξτρα φροντίδα και προστασία από τη φωτογήρανση, τότε το Nanopeeling αξίζει να μπει στη λίστα σας με τα Must Have! Πέρα από την ήπια απολέπιση που θα βοηθήσει το δέρμα να καθαρίσει και να λάμψει, το nanopeeling θα ενυδατώσει το δέρμα, ενώ οι αντιοξειδωτικοί του παράγοντες θα το θωρακίσουν από τη φωτογήρανση.

LPG Endermologie

Δε θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι στην παραλία η κυτταρίτιδα «παίζει στην έδρα της», αφού ο ήλιος τη βοηθά να διακρίνεται σε όλο της το μεγαλείο. Γι’ αυτό και το LPG Endermologie αποτελεί το μεγαλύτερο σύμμαχο του σφριγηλού δέρματος όλο το καλοκαίρι. Η θεραπεία LPG Endermologie και ειδικά η προηγμένη κεφαλή Alliance, στοχεύει στην καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των ιστών, αλλά και την πιο αποτελεσματική αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μειώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων να μειώνεται, το σώμα να σμιλεύεται και το δέρμα να γίνεται πιο λείο, χωρίς τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας. Σύμφωνα με τις 125 επιστημονικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, η LPG Endermologie επιτυγχάνει μέχρι και 67% βελτίωση κυτταρίτιδας από την 3η κιόλας συνεδρία! Καθώς μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, αλλά και η φυσική  δραστηριότητα είναι δύο παράγοντες που βοηθούν σημαντικά στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της LPG Endermologie, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να προγραμματίσετε τις συνεδρίες σας!

Προλάβετε: 6 συνεδρίες LPG μόνο 180€ (ισχύει για 2 σημεία του σώματος) 

Βαθύς καθαρισμός

Η αυξημένες θερμοκρασίες του καλοκαιριού από τη μια αφαιρούν τη φυσική  υγρασία του δέρματος, από την άλλη η επιδερμική εφίδρωση προσελκύει ακόμα περισσότερους ρύπους στην επιφάνεια του. Ο βαθύς καθαρισμός είναι η βασική περιποίηση που μπορείτε να του προσφέρετε, αφού θα απομακρύνει νεκρά κύτταρα, ρύπους, συσσωρευμένο σμήγμα και θα αφήσει το δέρμα καθαρό, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και λαμπερό!

Συνδυάστε τον Βαθύ Καθαρισμό με Μάσκα Υδρογέλης στη μοναδική τιμή των 59€!

Μεσοθεραπεία

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας είναι ότι τα δραστικά συστατικά της μεταφέρονται στο χόριο, δηλαδή στη στιβάδα που είναι καθοριστική για τη νεότητα του δέρματος. Τα κοκτέιλ μεσοθεραπείας, που συνδυάζουν συνήθως βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες, μεταλλικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ, καταφέρνουν να διεγείρουν τους ινοβλάστες και να τους ωθεί να παράγουν τις πολύτιμες αντιγηραντικές ουσίες τους. Ήδη από την επόμενη ημέρα της μεσοθεραπείας θα αρχίσετε να παρατηρείτε τα αποτελέσματα της, τα οποία θα συνεχίσουν να βελτιώνονται για τις επόμενες 8 εβδομάδες. Με μια μεσοθεραπεία μπορείτε να θωρακίσετε το δέρμα σας από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι, το φθινόπωρο το δέρμα σας θα παραμένει ενυδατωμένο, λαμπερό και χωρίς δυσχρωμίες.

Διαβάστε ακόμα
Ανακαλύψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας!
Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη: τα υπέρ και τα κατά

Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη: τα υπέρ και τα κατά

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη έχει ταυτιστεί με την αποτρίχωση με λέιζερ και θεωρείται η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί πια έναν αντιμετωπίσιμο αντίπαλο, αφού αντιμετωπίζεται με πλήρως εξατομικευμένο πλάνο, το οποίο καταρτίζεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας. 

Λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική: Πώς θα αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεστε;

Λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική: Πώς θα αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεστε;

Ονειρεύεστε μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά και αναρωτιέστε αν θα σας τη χαρίσει η λιποαναρρόφηση ή η κοιλιοπλαστική;

The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική