Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί πια έναν αντιμετωπίσιμο αντίπαλο, αφού αντιμετωπίζεται με πλήρως εξατομικευμένο πλάνο, το οποίο καταρτίζεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας. 

Το πρωτόκολλο “SKIN FX Cellulite Treatment” συνδυάζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ταυτοποίησης και θεραπείας της κυτταρίτιδας και δρα στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Καινοτόμο Πρωτόκολλο διάγνωσης - θεραπείας για την κυτταρίτιδα

Το πρωτόκολλο “SKIN FX Cellulite Treatment” εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς εξατομικεύεται πάντα με βάση τον τύπο, την έκταση και τα σημεία όπου εντοπίζεται η κυτταρίτιδα στις ασθενείς, αφού δεν εκδηλώνεται σε όλες τις γυναίκες πανομοιότυπα. Περιλαμβάνει πάντα ως αρχικό στάδιο την ταυτοποίηση της κυτταρίτιδας και εν συνεχεία διαμορφώνεται ως προς τον συνδυασμό και τη συχνότητα των θεραπειών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της κυτταρίτιδας που παρουσιάζει κάθε γυναίκα. Οι θεραπείες έχουν διαφορετικό μηχανισμό δράσης κι έτσι ο συνδυασμός τους μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα. Κάθε θεραπεία συνοδεύεται από επιστημονικές μελέτες που  επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της.

Πρώτο βήμα η διάγνωση

Με βάση το πρωτόκολλο “SKIN FX Cellulite Treatment”, πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αποτελεί η διάγνωση, ή αλλιώς η ταυτοποίησή της, η οποία πραγματοποιείται με την εξελιγμένη μέθοδο της θερμογράφησης που ανιχνεύει τη μορφή, την έκταση και τις πιο «προβληματικές» περιοχές της. Χάρη σε ειδικές εύκαμπτες πλάκες υγρών κρυστάλλων, που τοποθετούνται πάνω στο δέρμα, η θερμογράφηση «διαβάζει» την κατάσταση στον υποδόριο ιστό με τη βοήθεια της θερμοκρασίας του δέρματος. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, οι πλάκες χρωματίζονται και πάνω τους απεικονίζονται «νησίδια» που αποκαλύπτουν τα σημεία όπου υπάρχουν οιδήματα, οζίδια ή χαμηλή αιματική μικροκυκλοφορία. Η ταυτοποίηση της κυτταρίτιδας επιτρέπει την επιλογή του καταλληλότερου πρωτόκολλου θεραπείας. Είναι ένα απαραίτητο βήμα για να διαμορφωθεί ένα εξατομικευμένο και άρα στοχευμένο θεραπευτικό πλάνο.

Δεύτερο βήμα ο συνδυασμός θεραπειών

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, συνδυάζονται τρεις διαφορετικές θεραπείες που στοχεύουν σε διαφορετικά αίτια της εμφάνισής της. Πρόκειται για μη επεμβατικές θεραπείες, απολύτως ασφαλείς και ανώδυνες, που πραγματοποιούνται στον χώρο του ιατρείου. Είναι κατάλληλες για κάθε τύπο και στάδιο κυτταρίτιδας (οιδηματώδης, ινώδης, σκληρωτική), ενώ η συνδυαστική δράση τους συμβάλλει και στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης που συχνά επιδεινώνουν την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού».

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

LPG ENDERMOLOGIE: Είναι αποδεδειγμένα η πιο δοκιμασμένη και αποτελεσματική ιατρική συσκευή παγκοσμίως για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, και μάλιστα κάθε μορφής κυτταρίτιδας.  Είναι μία ασφαλής, 100% φυσική θεραπεία που βασίζεται στη μηχανική μάλαξη του δέρματος, με στόχο την αύξηση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, την κυτταρική διέγερση και το στράγγισμα των ιστών από τις τοξίνες και τα κατακρατημένα υγρά. Καθώς αποσυμπιέζονται οι ιστοί, γίνονται αυτομάτως πιο ελαστικοί και το δέρμα εμφανίζεται πιο λείο και βελούδινο, χωρίς τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας. Στα Ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής “The Antiagers”, η θεραπεία εφαρμόζεται με την τελευταίας γενιάς συσκευή LPG Endermologie® Alliance, η οποία συνοδεύεται από εξελιγμένη κεφαλή εφαρμογής για πιο βαθιά δράση και 25% αύξηση της κινητοποίησης και της ελαστικότητας του ιστού. Επιπλέον, η συσκευή LPG Endermologie® Alliance διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων “Alliance Skin Identity Sensor” για καταγραφή της ποιότητας του δέρματος στην έναρξη της συνεδρίας και εξατομίκευση του προγράμματος θεραπείας, συντελώντας ακόμα περισσότερο στη στοχευμένη δράση. Τέλος, με την εξελιγμένη κεφαλή Alliance επιτυγχάνεται ταυτόχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Η μεσοθεραπεία καταπολεμά μία από τις σημαντικότερες αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας, τη χαμηλή αιματική κυκλοφορία. Τα ενεργά συστατικά της μεσοθεραπείας, που είναι απολύτως ασφαλή και ελεγμένα από ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς υγείας, έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την τοπική κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και να αποτοξινώνουν τους ιστούς, καθώς δεσμεύουν τους παράγοντες σιδήρου που έχει αποδειχτεί ότι ευθύνονται για την τοξικότητα και την φτωχή ροή αίματος στις περιοχές της κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι να φτάνει περισσότερο οξυγόνο στους ιστούς, οι οποίοι ανακτούν γρήγορα την ελαστικότητά τους. Επιπλέον, η σύνθεση της εξελιγμένης μεσοθεραπείας εξουδετερώνει και την αιμοσιδηρίνη, η οποία προκαλεί τη διόγκωση των λιποκυττάρων, που επιδεινώνει την όψη της κυτταρίτιδας. Μάλιστα, δρα και προληπτικά μειώνοντας τον σχηματισμό νέων εναποθέσεων λίπους. Οι ιστοί αποσυμπιέζονται και το δέρμα δείχνει πιο απαλό, σφριγηλό και ομοιόμορφο.

CELLUERASE: Είναι μία θεραπεία σχεδιασμένη για να δίνει οριστική λύση στις βαθιές εσοχές της κυτταρίτιδας που εμφανίζονται σαν «βαθουλώματα» πάνω στο δέρμα και εντοπίζονται συνήθως στην περιοχή των γλουτών ή των μηρών. Συνήθως αποτελούν φαινόμενο προχωρημένου βαθμού κυτταρίτιδας, καθώς έχουν σχηματιστεί πλέον ολόκληρες νησίδες συνδετικού ιστού που τραβάνε το δέρμα προς τα κάτω. Το Celluerase προσφέρει οριστική και άμεση απαλλαγή από αυτές, καθώς ο γιατρός εισάγει ένα ειδικό εργαλείο κάτω από την τοπική ίνωση του συνδετικού ιστού και την κόβει, απελευθερώνοντας έτσι το δέρμα. Μόλις κοπεί η ίνωση που ευθύνεται για την εμβύθιση, το δέρμα αυτομάτως απελευθερώνεται και η ανομοιομορφία εξαλείφεται.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η κυτταρίτιδα νικήθηκε

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με το συνδυαστικό πρωτόκολλο “SKIN FX Cellulite Treatment”, είναι ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία. Η θεραπεία Celluerase προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα με μία συνεδρία, καθώς δρα στοχευμένα στις νησίδες συνδετικού ιστού που τραβάνε το δέρμα προς τα κάτω. Το αποτέλεσμα αυτό είναι μόνιμο στα σημεία της θεραπείας.

Θεαματικό είναι το αποτέλεσμα και της θεραπείας LPG Endermologie™, η ασφάλεια και η δράση της οποίας έχουν τεκμηριωθεί σε περισσότερες από 125 επιστημονικές έρευνες. Όπως έχει καταγραφεί σε ειδικές μελέτες, από τις πρώτες 3 κιόλας συνεδρίες παρατηρείται κατά μέσο όρο 67% βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας, 71% βελτίωση της χαλάρωσης, 400% αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και απώλεια έως και 5 πόντων στην περιφέρεια της μέσης. Επιπλέον, από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται άμεση αποσυμφόρηση των κάτω άκρων, που εκδηλώνεται με αίσθημα βάρους στα πόδια και πρήξιμο των αστραγάλων, καθώς ενισχύεται σημαντικά η φλεβική και λεμφική κυκλοφορία.

Η μεσοθεραπεία έρχεται να ενισχύσει το αποτέλεσμα, καθώς τονώνει την αιματική κυκλοφορία, αποτοξινώνει τους ιστούς, καταπολεμάει τη διόγκωση των λιποκυττάρων και βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών, προσφέροντας μία πιο υγιή, απαλή και ελαστική υφή στο δέρμα. Η συνδυαστική δράση των θεραπειών καθιστά τα αποτελέσματα πιο ουσιαστικά και μακροχρόνια, καθώς υπάρχει μία ολιστική αντιμετώπιση των αιτιών της κυτταρίτιδας.

Γιατί σας συμφέρει να εμπιστευτείτε το Skin FX Cellulite Treatment

Το πρωτόκολλο “SKIN FX Cellulite Treatment”  έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει στις γυναίκες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον πιο στοχευμένο συνδυασμό θεραπειών. Το στάδιο ταυτοποίησης της κυτταρίτιδας που προηγείται πάντα πριν τη διαμόρφωση του θεραπευτικού πλάνου, εξυπηρετεί ακριβώς στην επιλογή και τον συνδυασμό των κατάλληλων θεραπειών ώστε οι ασθενείς να μην επενδύουν άσκοπα χρόνο και χρήμα σε θεραπείες που δεν ενδείκνυνται για το στάδιο κυτταρίτιδάς τους και δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, καθώς στο θεραπευτικό πλάνο συνδυάζονται μη επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζονται στον χώρο του ιατρείου και δεν απαιτούν την εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα, το κόστος θεραπείας διατηρείται σε προσιτά επίπεδα για τους ασθενείς. Τέλος, καθώς τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια αλλά και κάποια μόνιμα, μειώνεται σημαντικά το κόστος που θα πλήρωναν οι ασθενείς σε διαφορετική περίπτωση για θεραπείες συντήρησης.

Διαβάστε ακόμα:

Θεραπείες για ραγάδες: Βελτιώνουν θεαματικά την υφή και την όψη τους

Με ποιες θεραπείες αντιμετωπίζεται το τοπικό πάχος;

Διαβάστε ακόμα
Ανακαλύψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας!
Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Αυτές είναι οι πέντε θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το σώμα και το πρόσωπο, οι οποίες μπορούν να σας εξασφαλίσουν δύο σημαντικά ζητούμενα: ένα ενυδατωμένο, προστατευμένο δέρμα στο πρόσωπο και σμιλεμένες καμπύλες, χωρίς κυτταρίτιδα στο σώμα.

Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη: τα υπέρ και τα κατά

Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη: τα υπέρ και τα κατά

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη έχει ταυτιστεί με την αποτρίχωση με λέιζερ και θεωρείται η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική: Πώς θα αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεστε;

Λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική: Πώς θα αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που ονειρεύεστε;

Ονειρεύεστε μία σφιχτή, επίπεδη κοιλιά και αναρωτιέστε αν θα σας τη χαρίσει η λιποαναρρόφηση ή η κοιλιοπλαστική;

The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική