Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ | The Antiagers

Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ: Αποκτήστε ονειρεμένα «βραζιλιάνικα» οπίσθια

Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ: Αποκτήστε ονειρεμένα «βραζιλιάνικα» οπίσθια

Με ένα υαλουρονικό ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο σώμα, μπορούμε να επιτύχουμε Brazilian Butt Lift (βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών) χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο.

Με το HYACorp® αυξάνουμε και βελτιώνουμε τον όγκο και το σχήμα των γλουτών σας, δημιουργώντας το στητό και στρογγυλεμένο αποτέλεσμα που ονειρεύεστε, ενώ ταυτόχρονα λειαίνουμε και την κυτταρίτιδα στην περιοχή. Είναι μία απολύτως ανώδυνη και ασφαλής θεραπεία που πραγματοποιείται σε περίπου 30-40 λεπτά, στον χώρο του ιατρείου, και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 1,5 χρόνο. 

Ενίσχυση όγκου και σχήματος με το πιο εύπλαστο και σταθερό υλικό

Το HYACorp® λειτουργεί στο σώμα όπως αντίστοιχα τα fillers υαλουρονικού οξέος για το πρόσωπο, που έχουν την ικανότητα να γεμίζουν τις βαθιές αυλακώσεις, να ενισχύουν τον όγκο συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, καθώς επίσης να βελτιώνουν το οβάλ περίγραμμα. Αποτελείται από μόρια υαλουρονικού οξέος, που υπάρχουν εκ φύσεως στον οργανισμό και λειτουργούν σαν «σφουγγάρια» προσελκύοντας μόρια νερού και χαρίζοντας έτσι όγκο, ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Στα σημεία που εγχέεται, το HYACorp® αυξάνει το βάρος του έως και 1.000 φορές, προσφέροντάς σας το επιθυμητό στρογγυλό σχήμα στα οπίσθια.

Είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα εύπλαστο, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε ακριβώς τους γλουτούς που επιθυμείτε, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα απολύτως σταθερό υλικό, που αντιστέκεται και στη βαρύτητα, αλλά και στις μηχανικές πιέσεις που ασκούνται στην περιοχή σε καθημερινή βάση.

Με λίγα λόγια, το σχήμα γλουτών που θα δημιουργήσουμε στο ιατρείο, δεν θα διαταραχθεί από τη στάση ή τις κινήσεις του σώματός σας το επόμενο διάστημα. Επιπλέον, το HYACorp® είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό, προκειμένου να προσφέρει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Ανόρθωση γλουτών και βελτίωση της κυτταρίτιδας

Η αυξητική γλουτών με υαλουρονικό οξύ είναι μία θεραπεία κατάλληλη τόσο για άτομα με έλλειψη όγκου στα οπίσθια, όσο και για άτομα όπου παρατηρείται χαλάρωση και πτώση των μαλακών μορίων στην περιοχή των γλουτών λόγω γήρανσης, έλλειψης άσκησης ή σημαντικής αυξομείωσης του σωματικού βάρους. Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος γεμίζουμε ακριβώς τα σημεία όπου υπάρχει έλλειμμα όγκου και αποκαθιστούμε το στρογγυλό σχήμα των γλουτών, προσφέροντάς σας ένα πιο γεμάτο και στητό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, βελτιώνεται αισθητά η όψη φλοιού πορτοκαλιού που συχνά πλήττει τη νεανική εικόνα των γλουτών, αφού το υαλουρονικό οξύ γεμίζει και τις χαρακτηριστικές «λακκουβίτσες» της κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με ειδική ατραυματική κάνουλα για ανώδυνη εφαρμογή και απόλυτο έλεγχο των σημείων έγχυσης. Ακολουθούμε την τεχνική της «βεντάλιας», ώστε να γεμίσουμε την περιοχή ομοιόμορφα και να δημιουργήσουμε ένα 100% φυσικό τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Πέρα από την ενίσχυση του όγκου και του σχήματος των γλουτών, το HYACorp® έχει ένα έξτρα πλεονέκτημα: καθώς αποτελείται από μόρια υαλουρονικού οξέος που έλκουν νερό, χαρίζει μία πιο απαλή και σφριγηλή υφή στο δέρμα της περιοχής. Χρειάζονται 1-2 συνεδρίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ανάλογα με την επιθυμητή αύξηση των γλουτών.

Διαβάστε ακόμα
Ανακαλύψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας!
Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Οι τοπ θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το πρόσωπο και το σώμα

Αυτές είναι οι πέντε θεραπείες ομορφιάς του καλοκαιριού για το σώμα και το πρόσωπο, οι οποίες μπορούν να σας εξασφαλίσουν δύο σημαντικά ζητούμενα: ένα ενυδατωμένο, προστατευμένο δέρμα στο πρόσωπο και σμιλεμένες καμπύλες, χωρίς κυτταρίτιδα στο σώμα.

Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη: τα υπέρ και τα κατά

Αποτρίχωση με Λέιζερ Αλεξανδρίτη: τα υπέρ και τα κατά

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη έχει ταυτιστεί με την αποτρίχωση με λέιζερ και θεωρείται η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Κυτταρίτιδα τέλος με τη θεραπεία που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί πια έναν αντιμετωπίσιμο αντίπαλο, αφού αντιμετωπίζεται με πλήρως εξατομικευμένο πλάνο, το οποίο καταρτίζεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας. 

The Antiagers - Πλαστική Χειρουργική